Alakformálás


Viszlát, NARANCSBŐR! Helló, FESZESEN SIMA bőr!


Aki valaha vágott már bele narancsbőr elleni küzdelembe, az megtapasztalhatta, mennyire makacs problémáról is van szó. Az újabbnál-újabb kezelések sajnos többnyire csupán mérsékelt sikerrel kecsegtettek – egészen mostanáig!

Nyugalom!
A strandszezonig még van időnk, egy kis kitartással és nagy adag következetességgel pedig szép, látványos eredményeket érhetünk el.

Nem vagyunk egyedül a problémával!
Hiába tudjuk, hogy a nők közel 90%-a küzd vele, a narancsbőrrel nehéz megbarátkozni! A testünkön – különösen a combunkon – jelentkező hepe-hupás területek egyenesen gyűlöltté válnak szoknyáink rövidülésével egyenes arányban. Persze, hogy úgy érezzük, fényévnyi messzeségre vagyunk a hibátlan külsőtől, lélegzetelállítóan feszes testtől. A legrosszabb, amit tehetünk, hogy elkeseredett fogyókúrába kezdünk. Ez garantált kudarcélmény.


Alkalmazzunk kiegészítő eljárásokat a narancsbőr ellen!
Ha sporttal, megfelelő táplálkozással, masszíroztatással, szaunázással és bőséges folyadékbevitellel egészítjük ki a narancsbőr elleni csodakenceficék arzenálját, akkor sikeresen csökkenthetjük a bőrünket csúfító huplikat.


ÁRAINK


  • Gépi cellulit kezelés:
    50 perc: 6.000 Ft.-
    10 alkalom: 55.000 Ft.- 
    (Bérleteink a megvásárlástól számított 90 napig érvényesek! Írásbeli kérelem alapján a bérlet 2 hétre felfüggeszthető)

Foglaljon időpontot!