Menü
Kövess minket Facebookon

Hogyan rendelhetek Ajándékutalványt?

Ajándékutalványt többféleképpen is rendelhetsz:
telefonon: +36 70 708 80 25
emailben: info@idealmed.hu
személyesen: Centrumunkban
vagy akár itt az űrlap kitöltésével. 

Hogyan vehetem át az Ajándékutalványt?

Az ajándékutalványt átveheted személyesen Centrumunkban, vagy postázhatjuk azt számodra, ez esetben az ajándékutalvány és a postázás összegét előre utalással kell megküldened részünkre.

 

Az ajándékutalvány: az átadható szépség

Ajándékutalványunk papír alapú, így lehetőséged van a fizikai ajándékozás élményét biztosítani. Vásárolhatsz fix összegű utalványt, amit bármely szolgáltatásunkra beválthat az ajándékozott (ez esetben az ajándékutalványon is rajta szerepelhet az összeg), de egy konkrét szolgáltatásra vonatkozóan is ajándékozhatsz utalványt. 

 

Mekkora összegű lehet az Ajándékutalvány, milyen címletekben kapható?

Az összeget te határozod meg! Ez egy összegben kerül felvezetésre a kártyára.

 

Meddig lehet felhasználni az Ajándékutalványt?

Az utalványt a kiállítástól számított 6 hónapig tudod felhasználni Centrumunkban. 

 

Meghosszabbítható-e az Ajándékutalvány lejárati ideje?

Az utalvány lejárati idejét indokolt esetben meg tudjuk hosszabbítani pl. ha az ajándékozó nyáron lep meg téged egy Lézeres kezelésre szóló utalvánnyal-amely kezelést ebben az időszakban orvosi ellenjavallat miatt nem végzünk. Hosszabb külföldi tartózkodás esetén is lehetőség van az utalvány meghosszabbítására -kérünk erre vonatkozó kérésedet telefonon, +36 70 708 80 25 vagy emailban, info@idealmed.hu időben jelezd kollégánk felé! Az utalvány meghosszabbítására abban az esetben is van lehetőség, ha a rajta lévő összeget nem sikerült teljes egészében egy (esetleg több) kezelés igénybevétele után sem teljességgel elkölteni. 

 

Átruházható-e indokolt esetben az Ajándékutalvány?

Indokolt esetben természetesen lehetőséget biztosítunk az Ajándékutalvány átruházására, erre vonatkozó kérésedet telefonon, +36 70 708 80 25  vagy emailban, info@idealmed.hu időben jelezd kollégánk felé!

 

Átváltható-e egy másik kezelés típusra az Ajándékutalvány?

Megleptek egy kezeléssel, de találtál a weboldalunkon egy másikat, amelyet szívesebben igénybe vennél? Vedd fel kollégánkkal telefonon a kapcsolatot, +36 70 708 80 25  vagy emailban, info@idealmed.hu ugyanis bizonyos kezeléseink esetén adunk lehetőséget arra, hogy az utalványt átválthasd egy neked megfelelőbbre! Ennek jogát azonban egy személyes egyeztetést követően tudjuk csak biztosítani.

 

Szeretném beváltani az Ajándékutalványomat a nálatok kapható prémium minőségű kozmetikai termékekre. Van rá lehetőségem?

Az ajándékutalvány prémium minőségű kozmetikai termékekre nem váltható be.

 

Ajándékutalvány igénylés