Menü
Kövess minket Facebookon

ARCTISZTÍTÁS


Alap arckezelés a kozmetikában és mindennek az alapja is egyben, hiszen csak a tiszta arcbőrt lehet a későbbiek során jól kezelni akár fiatalító akár megújító kezelések során.

A kezelés menete: letisztítás, speciális maszk használata, gőzölés, mechanikus tisztítás, fertőtlenítés, nyugtató bőrtípusnak megfelelő készítmények felhelyezése befejezés képpen.

Arctisztítás Debrecen és Budapest

 


SZEMÖLDÖK ÉS SZEMPILLA FESTÉS


Arcunk legkifejzőbb része a szemünk így a szempillánk és a szemöldök megjelenése nagyon fontos esztétikai szempontból. Tudjuk, hogy a szemöldök nem csak a szemnek, de az egész arcnak keretet ad, ezért nem mindegy, hogy milyen a formája, színe, ápoltsága. Ma kifejezetten trendi az eltúlzott szemöldök festés vagy tetoválás, műszempilla viselés de sokan ragaszkodnak a természetességhez is, mi ebben nyújtunk segitseget. A legtöbb hölgy naponta tesz magára minimum szempillaspirált, ahhoz pedig, hogy a szálak szépek legyenek fontos, hogy a pillák töve is fekete legyen. Ugyan ez igaz a szemöldökre is, egy szép smink csak is egy formás szemöldökkel tud érvényesülni. Szempillafestésnél a kontaktlencse sem akadály, de előre érdemes jelezni bentlétét

 


ARCMASSZÁZS


Az arcmasszázs örök klasszikus a kozmetikában, mivel nem csak jótékony hatása ismert, de az egyik legjobb kényeztetés is. Masszázs alatt a fej izmait és a nyakat is megdolgozzuk, ezért a végére olyan érzésünk van, mintha fejet is cseréltek volna rajtunk, igazi felüdülés.

 

 

 

 

 

Áraink
Arctisztítás
12.000 Ft/alkalom
Szemöldök festés
1.000 Ft
Szempilla festés
1.000 Ft
Arcmasszázs
5.000 Ft/alkalom
Figyelem!
Áraink tájékoztató jellegűek, pontos árkalkulációt személyes konzultációt követően tudunk készíteni.
Időpontfoglalás
Foglalj időpontot!
Lepd meg kedvesed
Ajándékozz szépséget és egészséget
Rendeld meg
most!
Kérj utalványt!