Menü

Ismerd meg legújabb Házirendünket!

2020. június 10
0
3032
Ismerd meg legújabb Házirendünket!

Kedves Vendégeink, Pácienseink!

A COVID-19 (koronavírus) jelentősen átírta mindennapjainkat. Mivel a fertőzés agresszív, ezért mindannyiunk érdekében szükséges a fokozott elővigyázatosság, mely mindenekelőtt különös higiéniai fegyelmet jelent. A kijárási korlátozások feloldásával az élet lassan visszatérhet a megszokott kerékvágásba Budapesten és vidéken egyaránt. Június 15-től fogászati részlegünk is működésbe lendül!

Mindez azonban nem jelenti, hogy a továbbiakban ne kellene fokozott figyelmet fordítanunk önmagunk, szeretteink, barátaink vagy éppen munkatársaink védelmére.

Házirendünk ennek megfelelően megváltozott, ezek az óvintézkedések továbbra is érvényben vannak valamennyi rendelőnkben:
1.    Az orvosi rendelő kizárólag egészséges vendégek számára látogatható! Amennyiben köhögést vagy orrfolyást tapasztalsz, kérlek, hívj, és a legnagyobb rugalmassággal igyekszünk új időpontot találni számodra!

2.    Kérünk, hogy inkább mondd le az időpontot, ha 2 héten belül érkeztél haza külföldről. Még akkor is, ha az a terület nem volt fertőzött!

3.    A kapott időpontra kérünk, hogy pontosan érkezz – így elkerülhető, hogy többen tartózkodjatok a várórészen.

4.    Kérünk a mostani időszakban ne érkezz kísérővel (természetesen ez alól a gyermek pácienseink kivételt képeznek)

5.    Érkezés után haladéktalanul moss kezet meleg vízzel legalább 30 mp-ig, majd a recepciós Kollégánk kézfertőtlenítőt fog fújni a kezedre, melyet a gyártó által meghatározott behatási ideig kell a kezedbe bedörzsölni.


6.    A maszk használata minden vendégünk számára kötelező még a terápia ideje alatt is, kivételt képez, ha épp ezt a területet kell kezelnünk!

7.    Amennyiben a maszk viselését a kezelés megakadályozza, úgy sebészi szájfertőtlenítő öblögetőt adunk.

8.    Igyekezzünk (a kezelő személyzet kivételével) 1,5 méteres távolságot tartani embertársainktól.

Mindenki egészsége érdekében kérünk Benneteket a szabályzat maradéktalan betartására!
Megértésed nagyon köszönjük!

címkék: