Menü

Lézeres szőrtelenítés ára

2019. június 10
0
17705
Lézeres szőrtelenítés ára

A tökéletesen sima bőrnek ára van! Azonban nem mindegy, hogy ez mennyi idő, pénz és energia! Hogy a trendeknek, de legfőképp önmagunknak megfeleljünk, néha hajlandóak vagyunk nem kis áldozatot hozni egy-egy szőrtelenítési eljárás érdekében.

Aki csak járatos ebben a témában vagy több lehetőséget is kipróbált, meg fogja erősíteni, hogy bizony óriási különbségek vannak a szőrtelenítési módszerek hatásai és nem mellesleg a díjai között. Kétség kívül először mindenki a legolcsóbb és leggyorsabb megoldást választja, hiszen azonnal elérhető áron és eredménnyel akarjuk elérni a sima bőr érzését. Persze, ahogy belecsöppenünk a szőrtelenítés világába, már nem mindig elégszünk meg az egyszerű borotva használatával. Folyamatosan az egyre jobb és hosszan tartóbb szőrtelenítés lehetőségét kutatjuk és tapasztaljuk meg, még akkor is, ha némelyikhez idő, türelem és pénz kell. A keresés közben biztos, hogy utunkba akad az az egy mód, amivel mindörökre megszabadulhatunk a nem kívánatos szőrzettől. A lézeres szőrtelenítés árak láttán mindenkinek kikerekedik a szeme, hiszen valljuk be, ez a legdrágább. De vajon biztos ez?

 

Lézeres szőrtelenítés áraink >>

 

Melyik éri meg a legjobban?


Nem mindig a drága a drága és nem mindig az olcsó az olcsó. Főleg, ha azt nézzük, hogy egyes eljárásokat mennyi ideig szeretnénk használni vagy mennyi ideig hatnak. De nézzük meg tételesen, melyik szőrtelenítési módszer kedvez leginkább a pénztárcánknak:

  • Borotva – ez a mindenki által használt eszköz a legolcsóbbnak tekintett megoldás a szőr ellen. Könnyű használni, és ha gyors beavatkozás kell, akkor azonnal ehhez fordulunk. Hatása 1-2 napig tart. Minden háztartásban megtalálható valamilyen formában, mivel a pár száz forintos, eldobható változattól a több ezer vagy a 10 000-20 000 Ft-ot is meghaladó elektromos típusáig fellelhető a piacon.
  • Szőrtelenítő krém – napokra megszabadít a nem kívánatos szőrzettől, viszont attól függően, hogy milyen gyakran vagy milyen mennyiségben használjuk elég gyakran is a vásárló listánkon szerepelhet. Az árát a kiszerelés és a márka határozza meg, ami 300 Ft-tól 1-2 ezer forint között mozog.
  • Gyanta – Ez a módszer már egy szélesebb árkategóriában mozog. A gyanta esetében lehetőség van otthoni alkalmazásra és szakember által végzett kezelésre is. Természetesen mindkét esetben más-más az elérhető szőrtelenítés ár összege. Amíg a boltokban megvehető gyanta és a hozzájuk tartozó kiegészítők, mint pl. lehúzócsík vagy gyantalemosó olaj néhány száztól pár ezer forintig terjednek, addig egy kozmetikai vagy esztétikai szalonban testrészenként vannak meghatározva az árak. Itt is a százas kategóriától a több ezres nagyságú kategóriáig lépkednek az árak. A gyanta azonban egy tartósabb megoldás, ami 4 hétre is simává teszi a bőrünket.

lézeres szőrtelenítés ár hosszútávú megoldás

  • Epilátor – az 1 000-2 000 Ft-os kisebb gépektől a nagyobb epiláló szettekig a 70 000-80 000 Ft-ot is elérhetik. Mivel úgy működik, mint egy automatizált csipesz, a szőröket tövestől tépi ki, ezért hatása a 3-4 hétig is eltart.
  • IPL, villanófényes szőrtelenítő – Ahogy a gyantánál, itt is 2 típusú ár van jelen. A szalonokban nemenként a különböző testfelületek külön és csomagban is vannak árazva. Eszerint pár ezer forinttól kezdődnek és minél nagyobb, minél több testfelületet kezeltetünk, akár a 100 000 Ft-ot is meghaladhatják kezelésenként. Emellett egy otthoni IPL gép megvásárlása szintén 100 000-120 000 Ft körül mozoghat, de ereje gyengébb.
    Ez a fajta szőrtelenítés hosszan tartónak mondható, mivel az erős fény kiégeti a szőrtüszőt, de csak többszöri kezelés után érthető el a teljes simaság és évente kétszeri emlékeztető kezelés kell a fenntartásához.

A pénztárcabarát lézeres szőrtelenítés


A fent említett szőrtelenítési eljárásokhoz képest a lézeres szőrtelenítéssel hosszú évekre, akár örökre búcsút inthetünk a szőröknek. A dióda lézernek köszönhetően a szőrtüszőben megszűnik a szőr újratermelődése, ezáltal lesz teljesen sima a bőr. A tökéletes eredményhez több kezelés szükséges, mivel a szőrtüszők soha sem egyszerre vannak aktív vagy passzív állapotban. Csak az aktív állapotban lévő tüszőkre lehet hatni, ezért fordul elő, hogy még az első vagy második alkalom után is nőnek ki szőrszálak. Azonban ez folyamatosan csökken. Mivel a testben előfordulhatnak olyan hormonális vagy más tényező hatására bekövetkezett változások, ami miatt a szőrtermelődés újra elindul, ekkor már csak fenntartó, emlékeztető kezelésre van szükség.

A lézeres szőrtelenítés ár meghatározása több tényezőtől függ. Természetesen minél nagyobb területről van szó, annál magasabb költséggel jár. Ezen kívül a szőr erőssége, sűrűsége és a bőr pigmentáltsága is befolyással van a díjszabásra.

Ha megnézzük az árakat, megdöbbenhetünk, hogy mennyire drága szolgáltatásról van szó. De viszont itt figyelembe kell venni azt a tényt, hogy az egyén adottságain túl nagyon speciális, több milliós gép és egy szakképzett, tapasztalt személy is áll a háttérben. Pontosan ezért, ha irreálisan alacsony árakkal találkozunk, azt kezeljük fenntartással, mert nem biztos a kezelést hozzáértő kezek és megbízható berendezés végzi.

Minden ilyen kezelést végző helyen különböző árlista van megadva. Abban azonban mindegyik megegyezik, hogy a testterületek egyenként vannak díjazva, így a végleges szőrtelenítés ár ennek megfelelően változik. Fő kategóriák az arc, a karok, a hajlatok, a törzs és a lábak és ezeken belül is több különböző felület van. A test minden egyes részén alkalmazható a lézeres technológia, még az érzékeny pontokon is.

 

végleges szőrtelenítés ár lézerrel

 

Néhol külön hölgyeknek és uraknak megadott árakkal, illetve csomagajánlatokban értékesített szolgáltatással találkozhatunk. A lézeres szőrtelenítés árak esetén, kezelésenként 10 000 Ft-tól akár több százezer forintig is rúghat egy-egy alkalom, attól függően, hogy épp melyik testrészt vagy részeket akarjuk szőrteleníttetni.

Fontos említést tenni a szezonális akciókról, melynek révén kedvezőbb áron juthatunk hozzá az álom külsőhöz. Ha a lézeres szőrtelenítés árakat vizslatjuk, ne felejtsük el, hogy ez nem állandó kiadás, hanem egy hosszú távú befektetés.

A különböző szőrtelenítési eljárások árainak összehasonlításánál figyelembe kell venni, hogy az egyes eszközökre, kezelésekre milyen gyakorisággal van és lesz még szükség az évek során.

Habár a kisebb összeg mindig vonzóbb, számoljuk ki, hogy például gyantázásra mennyit költünk alkalmanként és ezt szorozzuk fel az évek számával. Nem mellesleg a szőrtől sem szabadulunk meg véglegesen.

 

Nézzünk meg egy körülbelüli kalkulációt 30 évre tekintve!


Adott terület: Bajusz

Gyantázás esetén: 600 Ft/alkalom

Havi gyakorisággal számítva egy évre: 600 Ft x 12 alkalom = 7 200 Ft

Ez 30 évre: 7 200 Ft x 30 év = 216 000 Ft

Lézeres szőrtelenítésnél: 15 000 Ft/alkalom

Biztos hatás érdekében 8 alkalommal számolva: 15 000 Ft x 8 alkalom = 120 000 Ft

Ez bármelyik módszernél ugyanilyen könnyedén kiszámítható. Következtetve a példából, arra kapunk bizonyságot, hogy hosszú távon nem mindig az alacsonyabb áron elérhető eljárások számítanak a legolcsóbb megoldásnak.

Mielőtt informálódunk fontos tudni azt, hogy minden feltüntetett végleges szőrtelenítés ár csak tájékoztató jellegű, ugyanis a konkrét kalkulációhoz szükséges egy előzetes konzultáció, mely során felmérhető a páciens igénye és testének tulajdonságai. Ezen információk birtokában lehet csak tényleges összeget mondani, ezért sose hátráljunk meg egy-egy szám láttán.

 

Tekintse meg az IdealMed aktuális lézeres szőrtelenítés árait, vagy jelentkezzen kezeléseink egyikére!

 

Kezdj el készülni a nyárra: bársonyos bőr csupán néhány kezeléssel


A feltűnő, erős szőrszálak eltávolítása manapság már a napi szépségápolási rutin részét képezik mind a nők, mind pedig a férfiak esetében. Azonban eljön az a pont, amikor már túl hosszú a szőrtelenítésre szánt idő, ekkor lép színre a végleges szőrtelenítés lehetősége.

 

nőknek és férfiaknak egyaránt lézeres szőrtelenítés ár

 

Hölgyeknek és Uraknak egyaránt


Egyre kevésbé számít tabunak, hogy nem kizárólag a nők szőrtelenítik testrészeiket, ugyanis a végleges férfi szőrtelenítés is egyre inkább teret hódít. A túlságosan sűrű és erős szőrszálak befolyással lehetnek az önbizalomra és a pozitív testkép kialakítására. További ok lehet a hagyományos szőrtelenítésre való érzékenység, ami a bőr kipirosodása, esetleg szőrbenövés és/vagy szőrtüszőgyulladás formájában. A lézeres kezelés egy vegyszermentes, természetes eljárás, ami segít megritkítani, majd teljesen eltüntetni a nemkívánatos szőrszálakat az adott bőrfelületről. A bőrkímélő technológiának köszönhetően szinte minden bőrtípuson alkalmazható eljárás, ami precízen és gyorsan hatástalanítja a szőrtüszőket. A lézeres szőrtelenítés ár költséghatékonyság tekintetében igen kedvező, hiszen alacsonyabb a rászánt összeg, mint az egy évben használt szőrtelenítő eszközök és szerek együttes ára. A lézerfényt kibocsájtó gép egyénre szabottan állítható, hogy a legnagyobb hatékonysággal dolgozzon az eltérő színű szőrszálakon is. Jó hír, hogy a test bármely részén alkalmazható a végleges férfi szőrtelenítés: a hónaljtól egészen az intim területekig. A kihulló és újra ki nem növő szőrszálak nem fognak többé szőrbenövést eredményezni, a bőr tapinthatóan simábbá és bársonyosabbá válik. Hosszútávú hatásának köszönhetően nem kell bizonyos időközönként újra és újra elővenni a borotvát vagy a gyantát. Ennél fogva a végleges férfi szőrtelenítés nem csupán lerövidíti a szőrszálak eltávolítására szánt időt, hanem lehetőséget nyújt egy komfortosabb élethez.

 

Lézeres szőrtelenítés áraink >>

 

Fájdalommentes lézeres kezelés – nincs mitől tartani!


Sokan talán azért nem mernek belevágni a testüket érintő szépészeti kezelésekbe, mert tartanak a lehetséges fájdalomtól és kellemetlenségektől. Ezzel szemben viszont szeretnének néhány dolgon változtatni, ami elhatározás nélkül nem megy. Erre mondják, hogy minden kezdet nehéz, viszont sokkal könnyebb belevágni valamibe, ha tudjuk mi vár ránk. Ennek fényében essen pár szó arról, hogy hogyan folyik a kezelés, mi várható és mitől függ a lézeres szőrtelenítés ár.

 

lézeres szőrtelenítés ár fájdalommentes szőrtelenítéshez
Legyen szó kézfejről vagy a test bármelyik felületéről, lézeres szőrtelenítéssel könnyedén kezelhető

 

A lézeres kezelés az éppen növekedési fázisban lévő szőrszálakra van hatással, a lézerfény a sötét szőrszálakon végighaladva roncsolja a szőrtüszőket, hogy többé ne legyenek képesek szőrtermelésre. Ebből kifolyólag több alkalomra is szükség van, hogy az újonnan aktivizálódó szőrtüszők is megkapják a kezelést, míg végül nem marad olyan, amiből szőr növekedhetne. Érzékeny bőrűek számára is ajánlott szőrtelenítési mód, hiszen maximum bizsergés vagy meleg érezhető az egészből, de sokan semmilyen érzést nem tapasztalnak meg a kezelés közben. A lézeres szőrtelenítés ár attól függően változik, hogy hány kezelésre van szükség az adott bőrfelületen, ami személyenként eltérő lehet. Az idő előrehaladtával a szőrszálak elkezdenek tömegesen kihullani, sima és puha bőrt hagyva maguk után. Az egyre ritkuló szőrmennyiség elégedettséggel tölti el a pácienst, ami meglehetősen nagy önbizalomlöketet biztosít. Ezért is érdemes mihamarabb belevágni, hogy a nyaraláson már csak a gondtalan napozással kelljen törődni!

 

Lézeres szőrtelenítés áraink >>