Menü

Otthoni ápolás kezelés után 10.

2017. április 21
0
4036
Otthoni ápolás kezelés után 10.

Értágulat:

A kezelést követően különböző tünetek jelentkezhetnek, amelyek a kezelés velejárói. Ilyenek a kezelt területen jelentkező ödéma, duzzanat, viszketés vagy bőrpír. A tünetek csökkentése és a kezelés hatásának növelése érdekében az otthoni utóápolás elengedhetetlen. Az Image Skincare ezekre kínál professzionális készítményeket.

 

 

Ageless Total Facial Cleanser: Olyan univerzális lemosó, mely a kíméletes tisztítás mellett hámlaszt is. Minden bőrtípusra ajánlott, de kifejezetten hatékony az idősödő, zsírosabb bőrre. 
178ml

 

 

 

 

The MaxStem Cell Facial Cleanser: Nővényi őssejt technológiával készült sav-,szulfát és parabénmentes bőrtisztító, amely a tisztítás mellett különböző növényi kivonatokkal táplálja is a bőrt. Ajánlott idősödő és érzékeny bőrtípusokra.
110ml

 

 

 

Ageless Total Repair Créme: Antioxidánsokkal dolgozó éjszakai bőrfiatalító és feszesítő krém, amely a bőr felső rétegét hámlasztja. Nagyszerűen veszi fel a harcot a ráncok és az öregedés ellen.
57ml

 

 

 

Ageless I Trial Kit: Az Ageless termékcsalád utazó csomagja, amely tartalmaz reggeli és esti otthoni ápoláshoz is szükséges tisztító, hidratáló és bőrmegújító készítményeket. E csomag használatával könnyedén alkalmazhatjuk a bőrápolás megfelelő folyamatát. Idősödő, laza, ráncos bőrtípusokhoz ajánlott fiatalító szett.
1 hetes

 

 

 

 

 

The Max Stem Cell Serum: Őssejt technológiával készült nappal és éjszaka is használható bőrfiatalító szérum. Csökkenti a különböző mimikai és öregkori ráncokat, ugyanakkor egészséges, telt és feszes bőrt eredményez.
30ml

 

 

 

Prevention+: A Prevention+ termékcsalád különböző faktorú hidratáló és egyben fényvédő készítményt kínál valamennyi bőrtípusra. Fényvédelmük a 30-as faktortól egészen az 50-ig terjed. A termékeik között található olajmentes a zsíros, matt és színezett pedig a különböző árnyalatú bőrtípusokra.
91g

címkék: