Menü

Otthoni ápolás kezelés után 13.

2017. április 21
0
4169
Otthoni ápolás kezelés után 13.

Pigmentfolt:

A kezelést követően különböző tünetek jelentkezhetnek, amelyek a kezelés velejárói. Ilyenek a szúrási pontok bevérzése vagy a bőrpír. A tünetek csökkentése és a kezelés hatásának növelése érdekében az otthoni utóápolás elengedhetetlen. Az Image Skincare ezekre kínál professzionális készítményeket.

 

Ageless Total Repair Créme: Antioxidánsokkal dolgozó éjszakai bőrfiatalító és feszesítő krém, amely a bőr felső rétegét hámlasztja. Nagyszerűen veszi fel a harcot a ráncok és az öregedés ellen.
57ml

 

 

The Max Stem Cell Neck Lift: Szintén növényi őssejt technológiával készült ultrafeszesítő hatású nyak- és dekoltázsápoló. Megemeli a lógó bőrt, csökkenti a ráncokat és mélyebb redőket. Az idősödő bőrnek segít visszaszerezni a rugalmasságát, feszességét.
57ml

 

 

 

I Rescue Post Treatment Recovery Balm: Olyan univerzális ápoló balzsam, amely valamennyi bőrtípus kezelések utáni gyulladását, kipirosodását magas koncentrációjú hatóanyagokkal csökkenti. Kifejezetten ajánlott a különféle esztétikai beavatkozások, különösképpen a lézeres kezelések és a kémiai peelingek után.
57g

 

 

 

 

Prevention+: A Prevention+ termékcsalád különböző faktorú hidratáló és egyben fényvédő készítményt kínál valamennyi bőrtípusra. Fényvédelmük a 30-as faktortól egészen az 50-ig terjed. A termékeik között található olajmentes a zsíros, matt és színezett pedig a különböző árnyalatú bőrtípusokra.
91g

 

 

 

 

 

Yana: Glutén-, cukor-, tej- és szójamentes szépségital, melynek rendszeres fogyasztása kiváló kiegészítője a különböző bőrfiatalító kezeléseknek. Növeli a bőr hidratáltságát és segít a ráncok eltüntetésében.
474ml/1 havi adag

címkék: