Menü

Otthoni ápolás kezelés után 14.

2017. április 21
0
4324
Otthoni ápolás kezelés után 14.

Rádiófrekvenciás karcsúsítás:

A BOM terápia olyan kezelés, amelyet követően a bőrnek nincs szüksége gyógyulási időre. Semmiféle tünet vagy mellékhatás nem mutatkozik. Ennek ellenére a megfelelő eredmény eléréséhez a kezelésen kívül tanácsos különböző bőrregeneráló készítmények használata.

 

 

Vital C Hydrating Hand and Body Lotion: A nagy sikerű Vital C termékcsalád legújabb terméke, amely az arc és szemkörnyék ápolására szolgáló készítményei után kézre és a test többi részére is használható komplex vitaminokkal dúsított revitalizáló bőrápoló krém. A hidratálás mellett fokozza a bőr rugalmasságát és hatékonyan veszi fel a harcot az öregedés kezdeti jeleivel szemben is.
170gr

 

 

 

Body Spa Rejuvenating Body Lotion: Bő mennyiségben használható hámlasztó és hidratáló testápoló, amely nagy dózisú antioxidáns és glikolsav tartalma miatt kifejezetten hatásos a durvább, öregedő bőrtípusokra.
178ml

 

 

 

 

Yana: Glutén-, cukor-, tej- és szójamentes szépségital, melynek rendszeres fogyasztása kiváló kiegészítője a különböző bőrfiatalító kezeléseknek. Növeli a bőr hidratáltságát és segít a ráncok eltüntetésében.
474ml/1 havi adag

címkék: