Menü

Otthoni ápolás kezelés után 2.

2017. április 21
0
3502
Otthoni ápolás kezelés után 2.

 

 

Botox:

A kezelést követően különböző tünetek jelentkezhetnek, amelyek a kezelés velejárói. Ilyenek a kezelt terület duzzanata, gyulladása vagy éppen a bőrpír. A tünetek csökkentése és a kezelés hatásának növelése érdekében az otthoni utóápolás elengedhetetlen Az Image Skincare ezekre kínál professzionális készítményeket.

 

 

Ageless Total Facial Cleanser: Olyan univerzális lemosó, mely a kíméletes tisztítás mellett hámlaszt is. Minden bőrtípusra ajánlott, de kifejezetten hatékony az idősödő, zsírosabb bőrre. 
178ml

 

 

 

 

 

 

I Rescue Post Treatment Recovery Balm: Olyan univerzális ápoló balzsam, amely valamennyi bőrtípus kezelések utáni gyulladását, kipirosodását magas koncentrációjú hatóanyagokkal csökkenti. Kifejezetten ajánlott a különféle esztétikai beavatkozások, különösképpen a lézeres kezelések és a kémiai peelingek után.  57g

 

 

 

 

 

 

 

Vital C Hydrating Eye Recovery: A jellemzően sokaknak problémát okozó szemkörnyéki ráncok, sötét foltok halványítására, eltűntetésére használható szemkörnyék ápoló gél. Csökkenti a gyulladt szemkörnyék duzzanatait.
15ml

 

 

 

 

 

The Max Stem Cell Serum: Őssejt technológiával készült nappal és éjszaka is használható bőrfiatalító szérum. Csökkenti a különböző mimikai és öregkori ráncokat, ugyanakkor egészséges, telt és feszes bőrt eredményez.
30ml

 

 

 

 

 

Prevention+: A Prevention+ termékcsalád különböző faktorú hidratáló és egyben fényvédő készítményt kínál valamennyi bőrtípusra. Fényvédelmük a 30-as faktortól egészen az 50-ig terjed. A termékeik között található olajmentes a zsíros, matt és színezett pedig a különböző árnyalatú bőrtípusokra.
91g

 

címkék: