Menü

Otthoni ápolás kezelés után 3.

2017. április 21
0
3399
Otthoni ápolás kezelés után 3.

Mikrodemabrázió:

A kezelést követően különböző tünetek jelentkezhetnek, amelyek a kezelés velejárói. Ilyenek a kezelt területen a pontszerű vérzések és a bőrpír. A tünetek csökkentése és a kezelés hatásának növelése érdekében az otthoni utóápolás elengedhetetlen. Az Image Skincare ezekre kínál professzionális készítményeket.

 

 

Iluma Intense Lightening Cleanser: Minden olyan bőrtípusra alkalmazható világosító arctisztító, amelyeken sötétebb foltok, bőrelszíneződések találhatóak. Természetes növényi őssejt alapú.
118ml

 

 

 

 

 

Vital C Hydrating Intense Moisturizer: Az összes bőrtípusra alkalmazható intenzív hidratáló. Használatát követően azonnal beindulnak a hidratáló folyamatok, így különösen hatásos az extra száraz bőrfelületek ápolására.
50ml

 

 

 

 

 

Prevention+: A Prevention+ termékcsalád különböző faktorú hidratáló és egyben fényvédő készítményt kínál valamennyi bőrtípusra. Fényvédelmük a 30-as faktortól egészen az 50-ig terjed. A termékeik között található olajmentes a zsíros, matt és színezett pedig a különböző árnyalatú bőrtípusokra.
91g

 

 

 

 

 

 

 

I Conceal Flawless Foundation SPF 30: Vízálló alapozó, amely a tökéletes takaráson kívül gyógyító hatással is bír.
20g

 

címkék: