Menü

Születésnapi kuponakció!

2020. szeptember 01
0
4572
Születésnapi kuponakció!

Szeptemberben 11 éves az IdealMed – így most mi kedveskedünk meglepetésekkel és akciókkal Vendégeinknek!

GYÓGYÍTÁS, GYÓGYULÁS - MÁSKÉPP!
2009-ben létrehoztunk egy Esztétikai Centrumot, amely a gyógyítás mellé a legalább olyan fontos személyességet és családiasságot emeltük. Egy helyet, ahol tudunk egymásról, számíthatunk egymásra, ahol úgy gyógyítunk, ahogy mindig is szerettük volna! Ahol úgy gyógyulhatunk, hogy közben nem veszítjük el emberi méltóságunkat, ahol mi is szívesen gyógyulnánk. Mindezt olyan szolgáltatásokkal bővítettük ki, mely révén egészség és szépség, illetve esztétikum között nem kell választani!


2020.09.01.-2020.10.01 között a Születésnapi kuponakciónk keretében 3 kezelésünkhöz vásárolhatsz akár -67% kedvezményt biztosító kedvezményes kupont!
Válaszd ki kedvencedet, fizesd ki, majd váltsd be 12 hónapon belül-
akár ajándékként át is adhatod azt valakinek, hiszen kuponjaink NEM NÉVRESZÓLÓAK! Figyelem: kuponjainkat kedvezményes áron, csakis a kijelölt időszakban tudod megvásárolni!  

 

 

Egy magabiztos mosoly, egy formásabb szebb alak visszaadhatja, sőt növelheti önbizalad, ezáltal biztosítva az örömtelibb holnapot! Mi tudjuk, hogy éppen ez az elégedettségérzés fog megszépíteni TÉGED önmagad és környezeted számára egyaránt!

Várunk sok szeretettel!

1054 Budapest, Hold u. 29. I/1.
+36 70 708 80 25
info@idealmed.hu

címkék: