Menü
Kövess minket Facebookon
Beauty Sleep Kollekció

Beauty Sleep Kollekció

Szépítő alvás termékcsomag az éjszakai megújulásért. 

A csomag tartalma:

1 db The Max Stem Cell Facial Cleanser 118ml: Minden nap használandó, savmentes, szulfátmentes és parabénmentes kíméletes lemosó, mely egyensúlyba hozza és optimalizálja a bőr pH-t. Növényi őssejtek és növényi kivonatok táplálják és védik a bőr a környezeti szennyeződéstől. Parabénmentes.

1 db Vital C Hydrating Overnight Masque 57g: Ez az éjszakai kezelés háromszoros ásványi komplexével energizálja a bőrt és revitalizálja megjelenését. A gél textúra vizet biztosít a bőrnek, és bezárja az alapvetően fontos tápanyagokat, mindezt alvás közben. A kék-zöld alga kivonata, mely egy természetes retinoid alternatíva, segít a bőr simításában, és a ráncok eltüntetésében. A hematit és a malachit egyedülálló ásványi ragyogást nyújt a stresszes bőrnek. Ébredéskor pedig a bőr intenzíven hidratált és ragyog. Orvosok által kifejlesztett termék. Parabénmentes.

2 db I Mask Hydrating Hydrogel Sheet Mask 

1 db Vital C Hydrating Anti-Aging Serum 15ml: Hidratáló szérum, mely a zsírban oldódó C-vitamin új technológiáját rejti. A lehető legnagyobb bioelérhetőséget nyújtja. Azonnal enyhíti a környezeti elemek által károsított bőr látható jeleit. A- és E-vitamin és erős antioxidánsok táplálnak az egészséges, fiatalos ragyogásért. Parabénmentes.

+ 1 db ajándék selyem szemmaszk


A termékcsomag megvásárlása esetén a postaköltséget mi álljuk!

29 500 Ft