Menü
Kövess minket Facebookon

Arcfiatalítás lézerrel, műtét nélkül

2020. augusztus 07
0
4377
Arcfiatalítás lézerrel, műtét nélkül

Szépészeti beavatkozások már évezredek óta részesei a nők (és kisebb részben a férfiak) hétköznapjainak, hiszen mindenki igyekezett és a mai napig igyekszik megfelelni a kor szépségideáljának. A változó trendekkel a kezelések technológiája is merőben változott, így jutottunk el a napjainkban széleskörűen alkalmazott tűszúrásmentes és műtét nélküli arcfiatalítás csodájához.

 

Jelentkezés a kezelésre

 

 

Az önregenerálódás nevében


A harmincas évek felé haladva egyre inkább megjelennek a mimikai ráncok, amelyek főként az arcon és környékén szembetűnőek. A folyamatos használatnak kitett bőrön hamarabb elmélyülnek a szarkalábak, amire negatívan kihathat még az életmód (például a cigarettázás) és a környezet okozta károsodás (erős napsugárzás). Régebben ennek az orvoslására nem sok módszer létezett, legtöbben a botox nyújtotta megoldásnak hódoltak. A bőr alá injektált toxikus anyag néha már túlságosan is látványosan simította el az arc vonásait, viaszbaba kinézetet hagyva maga után. Szerencsére mára már sokkal kifinomultabb arcfiatalítás műtét nélkül megoldható, ami jelentősen vonzóbbá tette a beavatkozást világszerte. Persze nem csak a ráncok lehetnek zavaróak, hiszen számos más bőrproblémával is találkozunk, amelyek egyaránt kezelhetők lézerrel. A hegesen gyógyuló akné feltűnő nyomot hagyhat maga után, épp így a hízási- és terhességi csíkok (vagyis striák) is zavarhatják viselőjüket. Azok számára is meleg szívvel ajánlott ez a kezelési mód, akik ódzkodnak az idegen anyagok bőrbejuttatásától, vagyis a természetesség hívei.

A lézeres arcfiatalítás modern mivolta a szervezet saját regenerálódóképességét aknázza ki egy kis külsőleges rásegítéssel, amely beindítja a bőrben az új sejtek fokozott termelésének folyamatát. Ezek a mikroégések ugyan külsőleg láthatatlanok, azonban az irharétegben lévő sejtek azonban nagy mennyiségű rugalmas kötőszövet létrehozásába kezdenek. A meggyarapodott elasztinnak és kollagénnek köszönhetően a lézerrel kezelt felület érezhetően feszesebbé és rugalmasabbá válik. Az egymásra épülő kezeléssorozat hatására az arc láthatóan fiatalosabb megjelenésű lesz, hiszen a feljavult, intenzív vérkeringés üde külsőt kölcsönöz majd neki. Az arcfiatalításon felül egyéni bőrproblémák (pigmentfoltok, látható hajszálerek) kezelésére is bevett módszer, hiszen pár alkalom után megszabadít a kellemetlenségektől. Közvetlenül a beavatkozást követően kis kipirosodás, esetleg duzzanat észlelhető, valamint az említett bőrhibák is kissé jobban előtűnhetnek egy rövid időre. Szerencsére ettől egyáltalán nem kell tartani, ugyanis az érintett felület hamar megnyugszik, és a pirosság sem marad meg napokig. Érzékeny bőrűek számára épp olyan hatásos lehet ez a módszer, mint normál bőrű társaik esetében, hiszen az alkalmazott gép hatásfoka egyénre szabottan állítható be. A látványos javulás már heteken belül észrevehetővé válik.

 

válassza inkább a tűszúrás mentes kezelést

Lézerrel egyszerűen, tűszúrások nélkül

 

Viszlát szarkalábak!


Lézeres arcfiatalítás segítségével kifejezetten a problémás területeket célozzuk meg, ezért kimondottan bizonyos testrészek felé irányíthatjuk, mint a szem- vagy a száj környéki apró- és mélyebb ráncok. Ezen felül kérhető a dekoltázs és a nyak lézeres kezelése, vagy akár a kézfejen fellelhető öregedési nyomok eltüntetése. Ebben az esetben gyakran vetődik fel a kérdés, hogy mennyire fájdalmas a lézer ’égetése’, meg kell nyugtassunk mindenkit, hogy aggodalomra semmi ok. A bőr előzetes konzultációs felmérését követően érzéstelenítő krémmel kenjük be a kezelendő felületet, valamint a folyamat során a lézer is csak a pillanat töredéke alatt hatol be a bőrbe, így szinte semmit nem érezni. A stimulált bőr ezután nyugtató krémet kap a kipirosodás csökkentésére, azonban a legtöbben egyáltalán nem éreznek fájdalmat a lézeres kezelések során.

A lézeres kezelést követően lehetőleg kerülni kell az érintett bőrfelület terhelését a kozmetikumoktól, érdemes hagyni szellőzni és pihenni, azonban a napfényt is javasolt kerülni. A fiatalító beavatkozássorozat befejeztével időnként (bőrtípustól és problémától függően) érdemes fenntartókezeléseket végeztetni, hogy a látványos eredmény változatlan maradjon. Fontos részlet lehet még a tetoválások megléte, ugyanis erre a fajta pigmentanyagra is hatással van a lézerfény, és előfordulhat, hogy a hozzá közel történő kezelés halványítja azokat. A beavatkozást megelőző hetekben érdemes a kezelni kívánt bőrfelületet pihentetni és az erős környezeti hatásoktól megkímélni (direkt napozás, szoláriumozás), valamint aznap is ellenjavallott a parfüm, alapozókrém használata.

Mindent összevetve a lézeres technológia széleskörben nyújt látványos segítséget nem csak esztétikai problémák esetén anélkül, hogy egy tűszúrás is érné a bőrt.

 

Időpontfoglalás lézeres arcfiatalítás kezelésünkre!