Menü

Russian Lips – Trendi ajkak, akár fél óra alatt

2021. március 30
0
7184
Russian Lips – Trendi ajkak, akár fél óra alatt

Az orosz nők méltán híresek dús, szív alakú ajkukról, nem csoda hát, hogy sokan irigylik őket. Számos szupermodell vetette már alá magát egy-egy célzott hyaluronsavas ajakfeltöltés kezelésnek, hogy teltebbnek látszódjanak ajkai. A Russian Lips technika azonban már nem csak a sztárok és modellek körében, hanem bárki számára elérhető, aki gyönyörű szív alakú szájat szeretne.


KIPRÓBÁLOM A KEZELÉST! >>

 

Ajakfeltöltés a kezdetekben és napjainkban


Az esztétikai célú beavatkozások hajnalán, amikor még épp hogy csak kialakultak ezek a technikák és kezelések, több helyen lehetett látni rosszul feltöltött ajkakat, mivel a különböző mesterséges töltőanyagok nem minden esetben kerültek be egyenletesen, szépen eloszlatva, illetve nem bomlottak le és elcsúfították a kezelt területet. A szilikon implantátumok és feltöltések allergiás reakciót válthatnak ki, begyulladhatnak, csomósodhatnak (szilikon-granulóma), amit senki nem kíván. Ezek a beavatkozások ugyan kétséget kizáróan tartósak, viszont több mellékhatással és egészségügyi kockázattal járnak, az esetlegesen elhibázott „kacsaszáj” megjelenés mellett. Éppen ezért hazánkban a szilikon-olajjal történő feltöltések már egyáltalán nem ajánlottak. Helyette megmutatjuk azt a természetes megoldást, amelyet a trendi Russian Lips kezelések során alkalmazunk a tökéletes végeredmény eléréséhez! Ez nem más, mint a már jól ismert és széles körben alkalmazott hyaluronsavas ajakfeltöltés. 

A hyaluronsavról szinte lehetetlen negatívumot mondani, hiszen szó szerint ott segít, ahol tud. Szervezetünk alapjáraton is rengeteget termel belőle, javarészt a bőr irharétegében és kötőszövetekben raktározza azt, hasonlóan a kollagénhez. Rendkívül változatos biológiai anyag, tömegének akár százszorosát is képes felvenni és raktározni vízből, melynek segítségével kitölti a sejtek közötti teret. A bőr pedig hűen tükrözi hiányát és meglétét is, ugyanis a kor előrehaladtával csökken a termelődése, ezért jelentkezik a petyhüdtség és a ráncosodás. Az ajkakban szintén nagy jelentősége van a mennyiségének, bár az arc ezen területén ennek leginkább esztétikai okai vannak. Míg egyeseket vastag és érzéki ajkakkal áldott meg a sors, addig mások nem voltak ilyen szerencsések ezen a téren és vékony szájjal születtek. Napjainkra azonban ez már közel sem akkora probléma, hiszen egyszerűen és gyorsan orvosolható a hyaluronsavas ajakfeltöltéssel.

 

Gyönyörű szív alakú ajkak, akár ebédszünetben


Elsőre lehet, hogy hihetetlenül hangzik, de a modern orvosesztétika mára odáig fejlődött, hogy akár egy fél órás ebédszünetben is könnyedén lehet változtatni valaki hosszútávú megjelenésén. Ez rövidebb idő, mint beülni a fodrászhoz, vagy végig feküdni egy kozmetikai kezelést, szóval az idő nem akadály! A szervezet által termelt hyaluronsav mellé befecskendezett töltőanyag megköti a vizet, ezáltal folyamatosan duzzadnak meg a molekulák, míg végül el nem érik végleges nagyságukat. A hyaluronsavas ajakfeltöltés mindig az arc formáját és az ajkak eredeti vonalát figyelembe véve történik, hiszen mindenki más, így a kezelést is egyedi módon kell kivitelezni. A hyaluronsav a száj megfelelő pontjaiba töltve követi annak természetes ívét, és volumenének megnövelésével tökéletes Russian Lips lesz a végeredmény. Ezt követően már nincs más feladat, mint kiválasztani a hangulatunkhoz legjobban passzoló rúzst.

 

russian lips hyaluronsavas ajakfeltöltés

Itt az ideje beszerezni egy új rúzskollekciót!

 

Ha a dohányzás, az öregedés és a környezet káros hatásai mind-mind negatívan befolyásolják a bőr állapotát, miért lenne ez másképp az ajkaknál? A hyaluronsav termelődés csökkenésével a száj elvékonyodik, peremén apró ráncok jelennek meg, melyek „szigorú” kinézetet kölcsönöznek. A veleszületett vékony ajkak hasonló érzést válthatnak ki, az aszimmetrikus ajkak úgyszintén, s mindez önbizalomhiányhoz vezethet. Ám mindössze egyetlen kezeléssel korrigálhatók ezek a problémák, s az ajkak olyan volumenűre alakíthatók, amilyet mindig is szeretett volna: ez a hyaluronsavas ajakfeltöltés. Segítségével olyan természetes és mégis csábos végeredmény érhető el, amelyet még az orosz nők is megirigyelnének. A kezelés nagyon vékony tűvel történik mindössze néhány bemeneti ponton, így a kezelés során fájdalomtól nem kell tartani, inkább csak apró kellemetlenség tapasztalható. Egy igen rövid beavatkozás révén  így hosszú időre csodás ajkakat varázsolhatunk.


Már fel vannak töltve az ajkaid, de szeretnéd követni a legújabb trendeket? Még sosem volt ajakfeltöltésed, de szeretnéd kipróbálni? Bármi kérdésed is merüljön fel, írj nekünk és segítünk eloszlatni a kételyeket!


KIPRÓBÁLOM! >>

 

 

 

Fiatalítsd meg ajkaidat természetes úton!


Az ajkak fontos szerepet töltenek be a hétköznapokban, hiszen ha valaki beszél, önkéntelenül is a szájára nézünk. Emellett a mimika és a mosolygás meghatározó szempontok, hogy valakit szimpatikusnak találunk-e, emiatt is alakul ki sokakban önbizalomhiány az ajkai kinézete miatt.

 

russian lips ajakfeltöltés budapest új feltöltési technika

 

Vastagabb, vonzóbb vonások


Manapság az olyan orvosesztétikai beavatkozások, mint a hyaluronsavas feltöltés, nemcsak, hogy divatosnak számítanak, de pozitív megítélésnek örvendenek. Míg régebben kinézték azokat (vagy éppen felnéztek rájuk), akik plasztikai műtétnek vetették alá magukat, napjainkra azonban teljesen elfogadottá vált. Olyan természetessé váltak bizony kezelések, mintha csak valaki befestetné a haját, hogy változtasson a külsején. Így van ez az ajakfeltöltéssel is, ahol az orvosok már nem kísérleteznek veszélyes és egészségre ártalmas anyagokkal, hanem természetes és szervezetazonos anyagokkal formázzák az ajkakat.

Mivel a hyaluronsav a szervezetben eredetileg is megtalálható, így a plusz befecskendezett mennyiség nem vált ki allergiás reakciót. A Russian Lips ajakfeltöltés esetén is hyaluronsavval varázsolják vastagabbá, teltebbé és vonzóbbá a szájat a tökéletes hatás eléréséért. A vékony vagy nem szimmetrikus ajkak tökéletesítéséhez általában kevés töltőanyag is elég, amely néhány jól elhelyezett ponton keresztül kerül befecskendezésre. A hyaluronsav fokozatosan köti meg a környező szövetekből a nedvességet, így lassan, de biztosan tölti fel a rendelkezésre álló helyet, végeredményül csodás ajkakat varázsolva viselőjének.

Előfordul, hogy az egyenetlen szájkontúr korrigálása mellett apró ráncok eltüntetésére is szükség van. Szerencsére a Russian Lips ajakfeltöltés során nem csak az ajkak válnak teltebbé és vonzóbbá, hanem a szájat körülvevő cigarettaráncok is kisimulnak. A ráncokat alulról tölti ki a hyaluronsav, így a bőr szó szerint kisimul és fiatalosabb megjelenést kölcsönöz. A csókos ajkak nem csak csábosabbak, de üdébbek és elragadóbbak lesznek. Mivel a hyaluronsavban semmi természetellenes dolog sincsen, így a szervezet sem fog ellene tiltakozni, a tűszúrások nyoma pedig hamar elhalványul. A töltőanyag ezt követően hosszú hónapokig a helyén marad, és általában egy évet követően kezdi el lebontani a szervezet a plusz mennyiséget. Éppen ezért azoknak is tökéletes megoldást nyújthat, akik tartanak a maradandó változástól és végeredménytől, ugyanis aki meggondolja magát, az maximum nem tölteti fel újra. Viszont annak, aki beleszeret az érzéki ajkak nyújtotta extrába, azoknak érdemes évente hyaluronsavas ismétlő és fenntartó kezelést végeztetni.

 

russian lips ajakfeltöltés budapest tökéletes ajkak, hogy elégedett lehess önmagaddal
Segítünk abban, hogy külsőd formálásával boldogabb és elégedettebb légy önmagaddal!

 

Feszes és fiatalos feltöltés


Az ajakfeltöltésnek már nem csak évtizedekre visszanyúló hagyománya van, de szinte rajongótábora alakult ki a töltőanyagoknak, nem véletlenül örvend ekkora népszerűségnek a hyaluronsav sem. Olyan áttetsző, zselészerű anyag, amely képes saját súlyának többszörösét felvenni vízből, így a feltöltés helyének tónusosságát főként a víz adja. Sajnos az idő előrehaladtával a szövetek folyamatosan veszítenek rugalmasságukból, ezért a megjelenő ráncok is egyre megszaporodnak és elmélyülnek. Ajakfeltöltés során elsőszámú szempont az ajkak eredeti kontúrjának figyelembe vétele, hiszen ezen végighaladva kerül befecskendezésre a hyaluronsav. Az aszimmetrikus vagy nagyon vékony ajkaknál éppen ezért szembetűnő a változás, ugyanis az előtte kevésbé látható természetes vonalak válnak hangsúlyossá. A tömörebbé és feszesebbé váló szövetek a száj alatt megemelik az ajkakat, ahogyan a környező bőrszövetet is, ezáltal a ráncokat sem kímélik meg. A dúsabbá váló ajkak így feszességet és fiatalosságot sugároznak. Az ajakfeltöltés rövid idő alatt megvan, hiszen rutinbeavatkozásnak számít, ezért ne ez legyen a visszatartó erő. A már feltöltött ajkak újraformázását is kérheted!


Ajándékozd meg magad csábos ajkakkal a legújabb trendek szerint, orosz mintára elkészítve! Az önbizalomnövekedés garantált a kezelés mellé!