Menü
Ez a cikk archiválva lett. A weboldalról már közvetlenül nem elérhető.

Nyárindító szépségkezelések

2021. május 12
0
1119
Nyárindító szépségkezelések

Mielőtt elkezdődik a nyaralós évszak, mindenki arra törekszik, hogy a legjobbat hozza ki magából és szuper formába kerüljön a bikini szezonra. Zavaró és gyakran visszanövő szőrszálak? Egyenetlen arcbőr visszatérő bőrhibákkal? Lerakódott fogkő és elszíneződött fogak? Ezekben szeretnénk segíteni Neked, hogy kihozhasd magadból a maximumot, most hihetetlen kedvezményekkel! A mi tökéletes receptünk nyárra: ragyogó, bársonyos bőr, magabiztos mosoly és szikrázó napsütés.

 

Mélyhámlasztás a makulátlan bőrért

A sötét hónapokban a bőr közel sem kap annyi napfényt, mint nyáron, ezért előfordul, hogy sápadt és fakó megjelenése lesz. Emellett a bőrproblémák is lassabban gyógyulnak, az elhalt bőrsejtek felhalmozódnak, további bőrhibákat okozva. Az apró ráncok megjelenése és a helyenként zavaró pigmentfoltok alávethetik az önbizalmat, de szerencsére van segítség.

Lézeres mélyhámlasztás kezeléssel nem csak a bőr külsején megjelenő hibák csökkenthetőek, de a mélyebb rétegek stimulálásával szinte az egész arc megújul. A lézerfénnyel végigpásztázva az érintett területet olyan impulzusokat kap a bőr, ami után fokozott regenerációba kezd, tömeges sejttermelés indul meg. A kötőszövetben lévő rugalmas rostok több vizet kötnek meg, ez pedig a hirtelen nagy mennyiségben megjelenő hyaluronsavnak köszönhető. A mélyhámlasztás egy olyan újgenerációs peeling, amely hosszútávú serkentő löketet ad a bőrszövetnek, s így az arc fokozatosan válik egyre tónusosabbá és feszesebbé. A pigmentfoltok elhalványulnak, majd eltűnnek, a ráncok kifeszülnek és a kellemetlen striák is belesimulnak a környezetükbe.

Erősebb bőrhibák esetén kezeléssorozatot javaslunk, hogy feltűnés nélkül, de biztosan megszűnjenek a zavaró foltok. Egy vagy több bőrprobléma esetén is kombináltan nyújt megoldást, teljesen megújítva az arcot. Ha szeretnéd üdévé és frissé varázsolni megjelenésed, most féláron teheted meg!

 

Lézeres mélyhámlasztás -50% kedvezménnyel >>

 

 

Selymes bőr a strandszezonra


Vess véget a bosszantó, napi szintű borotválkozásnak, és mondj nemet a fájdalmas gyantázásra és epilálásra! Szabadulj meg a folyton visszatérő, erős szőrszálaktól egy olyan kezeléssel, hogy utána már csak a napozással kelljen foglalkoznod. Lézeres szőrtelenítés kezelésekkel fokozatosan pusztítjuk el a szőrtüszőket. A fokozatosságra azért van szükség, mert minden szőrszál eltérő növekedési ciklusban van. Mindezt egy előzetes konzultáció során mérjük fel és kialakítjuk a számodra legoptimálisabb megoldást. 

A kikopott szőrszálak helyén nem fog újabb szőr növekedni, így lassan, de biztosan eltűnik majd az összes. Legyen szó hónaljról vagy bikinivonalról, segítünk megszabadulni a kellemetlen, visszatérő szőrszálaktól. A test ezen területein igen érzékeny a bőr, így a hagyományos szőrtelenítés is nagy fájdalommal járhat. Nem mellesleg könnyen sérülhet ez a terület, véraláfutások és bevérzések keletkezhetnek, vagy esetleg a szőrbenövésekkel kell megszenvedni. Ezek mind nyomot hagynak a bőrön, így hiába tűnnek el az erős szőrszálak, ha bőrhibák és kiütések maradnak a helyükön. A lézeres szőrtelenítés kezeléstől nem kell tartanod, nem hagy nyomot a bőrön, ellenben nyom nélkül megszabadít a szőrszálaktól. Spórolj időt a szőrtelenítéssel és legyen tiéd egy lézeres szőrtelenítés kupon 40% kedvezménnyel!

 

lézeres szőrtelenítés

Felejtsd el a szőrszálakat és koncentrálj a barnulásra!

 

Lézeres szőrtelenítés -40% kedvezménnyel >>

 

 

 

Ragyogó fogsor a koktél mellé


A bőr és a test megújítása mellett miért pont a fogaid maradnának ki, hiszen a mosolyod az egyik olyan ékességed, amely szinte minden fényképen visszaköszön majd. Mosolyogj magabiztosan minden percben, hiszen a mosoly öltöztet, magával ragad és elvarázsol. Mutatjuk, mi hogyan tudunk segíteni az önbizalommal teli mosoly elérésében: A fogkőleszedés az egyik leggyakoribb kezelés, amelynek számos fajtája ismert és a napjainkra már rutinná vált. Egy szimpla fogkőleszedés is jelentősen változtathat a fogak megjelenésén, nem mellesleg az íny egészsége érdekében is fontos lépés.

Ezt követheti a fogfehérítés, amelyet csak ép és egészséges fogakon alkalmazunk. Mindössze egy óra alatt hófehér fogsort varázsolunk neked, és a hatás – megfelelő életmód mellett – több mint egy évig is kitarthat.
De még erre is rá tudunk licitálni: nem mással, mint egy esztétikusan felragasztott fogékszerrel, mely a briliánsok csillogásával fénylik majd a fogadon. Ezt a hármat egy csomagba gyúrva kínáljuk neked, egészen hihetetlen 50%-os kedvezménnyel!

 

fogfehérítés

Mosolyogj bátran minden helyzetben új, fehér fogaiddal

 

Ragyogó Mosoly kezelés -50% kedvezménnyel >>

 

 

Lepd meg magad egy lézeres szőrtelenítés vagy mélyhámlasztás kezeléssel és spékeld meg egy ragyogó mosoly kuponnal, amelyet igény esetén egy éven belül felhasználhatsz. 
Készülj fel a nyárra, használd ki az akár 50%-os kedvezményeinket!