Menü
Kövess minket Facebookon

Ránceltüntetés természetes megoldással

2020. december 23
0
3690
Ránceltüntetés természetes megoldással

A botox mellett a hyaluronsavas ráncfeltöltés a másik olyan csodaszer, amelyet azok választanak, akik jobban bíznak a természetes és szervezetazonos megoldásokban. A helyenként megjelenő ráncok, a petyhüdtté váló bőr nem is kívánhatna jobb volumenű töltőanyagot, mint amelyet a szervezet saját maga is megtermel.

 

A szervezet töltőanyaga: a hyaluronsav


A szervezetünk által is termelt hyaluronsav egy áttetsző, zselés anyag. Legnagyobb mennyiségben a bőr irharétegében található, emellett az izmokban is jelen van, illetve az ízületek alapvető kenőanyagául szolgáló poliszacharidról van szó. Kivételes szerkezetének és óriási molekulasúlyának köszönhetően képes rengeteg vizet megkötni, saját súlyához képest ez 500-1000-es mennyiség is lehet. Testünk szerveinek rugalmasságához nagy szükség van erre az anyagra, ezért felettébb alkalmazott nem csak a szépségiparban, de az orvoslási gyógymódok hatóanyagául is. Népszerűségének oka, hogy magas hatásfoka mellett teljesen naturális eredetű, hiszen a kezelés során befecskendezett hyaluronsav nem vált ki allergiás reakciót az immunrendszerből. A beavatkozást követően napokon keresztül szívja magába a vizet, ezzel jelentősen megnövekszik a térfogata és látványos lifting hatást tapasztalhatunk. Ahhoz, hogy elősegítsük ezt a folyamatot, elengedhetetlen a megfelelő hidratálás a napi vízbevitellel. A kedvezőtlen környezeti hatások következtében, mint a napsugárzás és az idő múlásával akarva-akaratlanul is csökken a szervezet hyaluronsav termelő képessége. Ennek okán a bőr megereszkedik, ráncok jelennek meg és mélyülnek el, amelyen szépészeti beavatkozásokkal lehet segíteni, így akár évekkel, sőt évtizedekkel fiatalabbnak tűnhetünk korunknál.

 

Műtét nélkül a ráncok ellen


A hyaluronsavas ráncfeltöltés számtalan szépészeti problémára kínál nagyszerű megoldást anélkül, hogy szikére lenne szükség. Gyors és megbízható eljárás, ami nem csak a ráncok mélységét csökkenti, de az arc adott területeit is szépen meg lehet emelni általa. Az előzetes felmérést követően a befecskendezési pontok helyének kijelölése történik, hogy az arc szimmetrikus és az eredmény maradéktalanul látványos legyen. A teljesség igénye nélkül itt látható egy lista az általánosan kezelt területekről:

  • Leggyakrabban a haragos ráncok feltöltését kérik pácienseink, amelyek a nevéből eredően a két szemöldök közötti területen alakulnak ki.
  • A szarkalábak feltöltései is nagyjából hasonló népszerűségnek örvendenek, hiszen a szemkörnyéki bőr sokkal vékonyabb, ezért a hunyorgás és nevetés nyomai hamar meglátszanak rajta.
  • Nevetőráncok és a hozzájuk kapcsolódó ún. nasolabialis ráncok, amelyek a szájzugot és az orrot kötik össze, valamint a száj környéki cigarettaráncok.

hyaluronsavas ráncfeltöltés műtét nélkül

Nem kell többé együtt élnünk a mérges ráncokkal

 

Ezen felül a lifting hatás sem elhanyagolható, hiszen az arc különböző részeinek remek kontúrt és ezáltal karaktert adhat a hyaluronsavas feltöltés. Ilyen a száj formázása és dúsítása, hiszen nem mindenkit áldott meg a sors vastag és érzéki ajkakkal. Manapság felettébb elterjedt a járomcsont és járomív volumenének növelése, valamint az orr kisebb egyenetlenségeinek korrigálása is. Fájdalom tekintetében pedig nem érdemes tartani az apró tűszúrásoktól, ugyanis az injekciós tű átmérője vékony, alig érezni a bőrbe való bevezetésnél. Azoknak pedig, akik mégis tartanának tőle, helyi érzéstelenítéssel teljesen fájdalommentessé tehető a hyaluronsavas ráncfeltöltés.

Ahhoz pedig, hogy az eredmény tökéletesre sikerüljön fontos, hogy megbízható szakember végezze a kezelést, melyet budapesti orvos esztétikai centrumunkban biztosítunk pácienseink számára!

 

 

TOVÁBB A KEZELÉSRE