Menü
Kövess minket Facebookon
Fracula kezelés
Fracula kezelés - Frakcionáltlézer- és a Drakula terápia

Fracula kezelés

fracula kezelés debrecen budapest

 

Itt az új őrület, a Fracula-kezelés!

Ez az eljárás a műtét nélküli bőrfeszesítés és bőrfiatalítás új, hatékony és biztonságos módszere, amely ötvözi a frakcionáltlézer- és a Drakula-kezelés előnyeit.
A sokak által már ismert, PRP- vagy Drakula-kezelés hatékony bőrfiatalító eljárás, amely során vérlemezkékben gazdag saját plazmát juttatnak a bőrbe az arc, nyak, a dekoltázs vagy a kézhát területére. A frakcionált lézeres bőrmegújítás, ránctalanítás szintén jól ismert rejuvenációs módszer. A kettő ötvözése új lehetőségeket nyit az esztétikai bőrgyógyászatban, ugyanis nemcsak kiegészítik egymás hatását, hanem fokozzák is. Újdonság, hogy a frakcionált lézeres kezeléssel a bőrön ejtett „szúrcsatornákon” át a vérlemezkékben szegény maradék plazma biológiailag aktív, de az ép bőrön áthatolni nem képes része is a kötőszövetbe juttatható, ahol stimulációs hatást fejt ki, és felgyorsítja, valamint fokozza a frakcionált lézeres kezelést követő rejuvenációs folyamatot.

Az eljárásról:
30-40 perces felszíni érzéstelenítést követően a kezelés körülbelül egy órát vesz igénybe. A lézerkezelés megkezdése előtt a pácienstől vért veszünk, amelyet a kezelés ideje alatt centrifugálással frakcióira választunk szét. A lézerfej egy lövéssel, 2x2 cm-es területen, változtatható sűrűséggel maximum 100 apró, a kötőszövetig tartó csatornát képez, egymástól egyenlő távolságban. A lézerkezelés végére rendelkezésre áll a vérlemezkékben dús saját vérplazma, amelyet apró szúrásokkal a bőrbe injektálunk. A korábban a kisebb vérlemezke-tartalmánál fogva be nem injektált plazmarészt sterilen bemasszírozzuk a lézerrel kezelt területre. A lézer képezte csatornákon át jelentős anyagbejutás érhető el injektálás nélkül is. A plazma a bőrön megszilárdulva biofilmet képez, amely táplálja és biokötszerként védi a bőrt. Ezt követően a bőr nyugtatására hűtést alkalmazunk. A kezelést követő első héten nem javasolt a sportolás, a szauna, a szolárium. Már egy kezelés is jelentpős javulást hoz, de az ideális eredmény eléréséhez három alkalmat javaslunk, négyhetes időközönként. A hatás tartós: egy-másfél évig észlelhető.

Hatása:
A bőr középső rétegéig lehatoló, mikroszkopikus méretű csatornákon ár bejuttatott saját vérplazmából felszabaduló növekedési faktorok beindítják a sejtosztódást, az őssejt-differenciálódást és az érképződést, ami új kollagén, elasztikus rostok és sejt közötti állomány termelődéséhez vezet. Ennek hatására a bőr szerkezete megújul, tömörebbé, feszessé válik, a ráncok mélysége csökken. A minimális felszíni sérülések sebgyógyulási folyamatot indítanak be, ennek köszönhetően a bőr sokkal rugalmasabb és ránctalanabb lesz. A lézer hőhatása a szőrtüszőkben lévő P. acnes elölése révén gyulladáscsökkentő hatású, és szabályozza a faggyútermelést, ami jelentősen javítja az aknés, zsíros bőr állapotát.


Mire jó a kezelés?

  • bőrfeszesítés, ránctalanítás

  • tág pórusok csökkenése

  • aknés hegek kezelése

  • striakezelés

  • műtéti hegek javítása stb.

    Kiválóan alkalmazható más esztétikai kezelésekkel kombinálva is (pl. botox-szal, ráncfeltöltéssel, vékony szálas kontúrkezeléssel).


Mellékhatások:

Mivel a kezelés során nem jut idegen anyag a szervezetbe, így nem áll fenn az allergiás reakció veszélye. A kóros pigmentképződés elkerülése érdekében a kezelt terület fényvédelme javasolt egy hónapon át.

Kinek ajánlott:

Minden korosztály számára.

Mikor nem ajánlott:

Nem végezhető el a beavatkozás gyulladt arcbőr esetén, ha a páciens autoimmun betegségben, fertőző májgyulladásban, véralvadási zavarban vagy daganatos betegségben szenved, valamint ha kemoterápiában részesül. Nem javasolt a kezelés várandósság alatt.

 

drakula terápia

 

Milyen részekből tevődik össze a Fracula-kezelés?

A beavatkozás alapja a PRP kezelés, amely angol nevén Palatelet Rich Plasma, ami annyit tesz, mint vérlemezkékben gazdag plazma. Eredetileg ínsérülések és elváltozások, valamint porckopások kezelésére alkalmazták, azonban nagyfokú sikerének köszönhetően mára széles körben alkalmazzák. A beavatkozás másik neve a Drakula terápia, hiszen a pácienst saját vérével (azaz annak egy részével) kezelik, amellyel rengeteg mellékhatás kiküszöbölhető. A PRP kezelés egyik legnagyobb előnye, hogy a szervezet által megtermelt folyadék kerül visszajuttatásra, így az immunrendszer nem tekinti idegen anyagként. Másrészt egyes sejtes véralkotó elemek olyan növekedési faktorokat tartlamaznak, amelyek intenzíven megindítják a regenerációs folyamatokat, így a beteg kvázi önmaga által gyógyul. Jelen esetünkben ez a PRP kezelés kéz a kézben jár a frakcionált lézeres kezelés előnyeivel és hatásaival, ugyanis fokozzák egymás hatását. Működésük alapelve, hogy a frakcionált lézer által a bőrön apró beszúrások keletkeznek, amely önmagában bőrfeszesítő hatással bír a gyógyulási folyamatok során. Ezt követően a bőrbe juttatják az előzetesen elválaszott vérplazmát, ezután a fennmaradó anyag bemasszírozásra kerül az apró lyukakon át, így semmi nem vész kárba.

 

Mi történik a bőr alatt?

A kombinált kezelés alkalmával a sebgyógyulási folyamatokra kerül a hangsúly, hiszen a bőr és az alatta elhelyezkedő kötőszövet újul meg. A regenerációs időszak alatt fokozódik a sejtosztódás, valamint intenzíven beindul az elasztin és kollagén termelődés, ami a bőr rugalmasságáért felel. A Drakula terápia és a frakcionált lézeres kezelés ötvözésével így sokkal hatékonyabb és látványosabb eredményt érhetünk el, ami az első beavatkozást követően feltűnően szembeötlő. Az apró tűszúrások helyén eleinte előfordulhatnak apró bevérzések, ám ezek hamar nyomtalanul felszívódnak. A Drakula kezelés természetességének köszönhetően nem kell allergiás reakciótól tartanunk, illetve kiválthatunk vele akár egy nem naturális botoxkezelést is. A frakcionált lézer pedig javítja a bejuttatott szérum felszívódását, valamint a vérplazma bejuttatásának hatékonyságát.

 

drakula kezelés vérplazmával
A levett vér csak egy bizonyos része – a vérplazma – kerül felhasználásraMilyen idős korban optimális a Drakula terápia elkezdése?

Konkrét korhatárt azért nem érdemes megjelölni a Drakula kezelés megkezdése szempontjából, mert legfőképp a páciens problémájától függ a beavatkozás. Egyes esetekben fiatalok azért próbálkoznak meg ezzel a terápiával, mert aknés arcbőrük nem mutat javulást számtalan különféle kezelési módszer után sem. A tág pórusok könnyedén eltömődhetnek, amely mitesszerek kialakulásához vezet, ezek pedig begyulladva pattanásokat okoznak. A frakcionált lézeres kezelés segít csökkenteni a pórusok méretét, így megelőzve a kellemetlen akné megjelenését. A két módszer egymást erősítő hatásának köszönhetően a pattanások által hátramaradt hegek már az első alkalmat követően jelentősen halványodnak. Az egyenetlen felületű arcbőr sokkal kisimultabbá válik, illetve a pigmentációs különbségek is szemmel láthatóan csökkennek.

Problémát okozhat a hízási- vagy terhességi csíkokként ismert striák, amelyek testszerte a bőr megnyúlásával, majd visszahúzódásával keletkeznek. Fogyást követően, vagy gyermekük születése után sokakat zavarni kezdenek ezek az eltérő színű csíkok, ezért szeretnének tőlük minden lehetséges módon megszabadulni. A Fracula-kezelés során a frakcionált lézer aprócska „utakat” nyit a bőrön és kötőszöveten, ahol az előzetesen levett vérplazma visszajuttatásával elkezdenek új sejtek termelődni. A hízási csíkok fokozatosan elhalványodnak, valamint a bőr alatti kötőszövetben meginduló kollagén termelés hatására a kezelt terület feszes és rugalmas lesz. Striákhoz hasonlók, de azért mégis különböznek a műtéti hegek, amelyek sok ember életét megkeserítik és önbizalomhiányt idéznek elő. Ezekben az esetekben is megér egy próbát a Drakula kezelés, hiszen ártani nem árthatunk vele, de a vártnál is jobb eredményeket produkálhat.

Az idő múlásával és testünk korosodásával sajnos előbb vagy utóbb, de megjelennek a kisebb-nagyobb ráncok. Ennek oka, hogy a bőr veszít az elasztin és kollagén tartalmából, kevesebb is termelődik, ezért megereszkedik és petyhüdt lesz. Ez egy egész testet érintő hosszú folyamat, bár mégiscsak azokon a területeken feltűnő, ahol szabadon látható a bőrfelület. Ilyen az arc, a nyak, a dekoltázs hölgyeknél, valamint a kezek, ahol elsők közt észrevesszük. Annak érdekében, hogy megőrizzük fiatalos külsőnket, vagy újra fiatalossá varázsoljuk magunkat, válasszunk megfelelő beavatkozást, és ez első alkalommal ne a botox legyen. A Drakula kezelés bőrfeszesítő hatása már egy beavatkozást követően igen szembetűnő, és ami szintén fontos tényező, hogy természetes kezelési módról van szó, idegen anyag bejuttatása nélkül. Tegyünk róla, hogy a ráncok és szarkalábak már csak a múlté legyenek!

 

drakula terápia ára részletesen
Nem csak a ráncok, de a pattanásos bőr kezelésében is segíthet!


Mennyi egy Drakula terápia ára?

A különböző jellegű problémák megfelelő ellátása szempontjából személyre szabott terápiát szeretnénk nyújtani, ezért az oldalunkon fellelhető Drakula terápia ára tájékoztató jellegű. A beavatkozást kérheti a Fracula-terápia részeként, valamint önálló kezelésként is. A Drakula terápia önmagában sem egy kezelést tartalmaz, hanem a páciens teljes körű ellátását igyekszünk teljesíteni. Ez annyit jelent, hogy a beavatkozást egy bőrcsiszolás előzi meg, melynek lényege, hogy a bőr felső elhalt hámrétegért egy gyémántfejes csiszológép segítségével eltávolítjuk. Ezen réteg eltávolításával az aktív és élő sejtek kerülnek felszínre, amelyek a soron következő Drakula kezelés anyagait (azaz a lecentrifugált vérplazmát) sokkal aktívabban lesznek képesek felvenni. Továbbá a befecskendezett szérum mélyebbre tud behatolni, ezért a terápia is eredményesebbnek bizonyul majd. A Drakula terápia ára ezen felül magába foglal még egy BOM radiofrekvenciás kezelést is, amely a zsírsejtek egy részének szétesését eredményezi. A sejtmembránon keresztül ezek a zsírsavak kivándorolnak, majd a nyirokkeringés és vérkeringés segítségével kiürülnek a szervezetből. A zsírbontás következtében a kezelt felület feszesebbé válik, valamint a bőrhibák (hegek, pigmentációk) jelentősen csökkennek. Ez a módszer hatásos narancsbőr kezelésére is, hiszen aktív zsírbontáson alapszik. Bármilyen jellegű kérdése/kérése esetén kérjük keressen meg bennünket, hiszen készséggel szolgálatára állunk Önnek!

 

Áraink
Frakula kezelés:
190.000 Ft
Drakula terápia:
150.000 Ft/alkalom
Bőrcsiszolás, Drakula terápia és 3 BOM radiofrekvenciás kezelés, melyből 1-et azonnal elvégzünk, 2 pedig fenntartó kezelés a két Drakula terápia között.
További kezelések:
98.000 Ft
Bőrcsiszolás, Drakula terápia és 1 BOM radiofrekvenciás kezelés
Figyelem!
Áraink tájékoztató jellegűek, pontos árkalkulációt személyes konzultációt követően tudunk készíteni.
Időpontfoglalás
Fracula kezelés
Foglalj időpontot!
Lepd meg kedvesed
Ajándékozz szépséget és egészséget
Rendeld meg
most!
Kérj utalványt!