Menü
Kövess minket Facebookon
Fracula kezelés

Fracula kezelés

 

Itt az új őrület, a Fracula-kezelés!
Ez az eljárás a műtét nélküli bőrfeszesítés és bőrfiatalítás új, hatékony és biztonságos módszere, amely ötvözi a frakcionáltlézer- és a Drakula-kezelés előnyeit.
A sokak által már ismert, PRP- vagy Drakula-kezelés hatékony bőrfiatalító eljárás, amely során vérlemezkékben gazdag saját plazmát juttatnak a bőrbe az arc, nyak, a dekoltázs vagy a kézhát területére. A frakcionált lézeres bőrmegújítás, ránctalanítás szintén jól ismert rejuvenációs módszer. A kettő ötvözése új lehetőségeket nyit az esztétikai bőrgyógyászatban, ugyanis nemcsak kiegészítik egymás hatását, hanem fokozzák is. Újdonság, hogy a frakcionált lézeres kezeléssel a bőrön ejtett „szúrcsatornákon” át a vérlemezkékben szegény maradék plazma biológiailag aktív, de az ép bőrön áthatolni nem képes része is a kötőszövetbe juttatható, ahol stimulációs hatást fejt ki, és felgyorsítja, valamint fokozza a frakcionált lézeres kezelést követő rejuvenációs folyamatot.

Az eljárásról:
30-40 perces felszíni érzéstelenítést követően a kezelés körülbelül egy órát vesz igénybe. A lézerkezelés megkezdése előtt a pácienstől vért veszünk, amelyet a kezelés ideje alatt centrifugálással frakcióira választunk szét. A lézerfej egy lövéssel, 2x2 cm-es területen, változtatható sűrűséggel maximum 100 apró, a kötőszövetig tartó csatornát képez, egymástól egyenlő távolságban. A lézerkezelés végére rendelkezésre áll a vérlemezkékben dús saját vérplazma, amelyet apró szúrásokkal a bőrbe injektálunk. A korábban a kisebb vérlemezke-tartalmánál fogva be nem injektált plazmarészt sterilen bemasszírozzuk a lézerrel kezelt területre. A lézer képezte csatornákon át jelentős anyagbejutás érhető el injektálás nélkül is. A plazma a bőrön megszilárdulva biofilmet képez, amely táplálja és biokötszerként védi a bőrt. Ezt követően a bőr nyugtatására hűtést alkalmazunk. A kezelést követő első héten nem javasolt a sportolás, a szauna, a szolárium. Már egy kezelés is jelentpős javulást hoz, de az ideális eredmény eléréséhez három alkalmat javaslunk, négyhetes időközönként. A hatás tartós: egy-másfél évig észlelhető.

Hatása:
A bőr középső rétegéig lehatoló, mikroszkopikus méretű csatornákon ár bejuttatott saját vérplazmából felszabaduló növekedési faktorok beindítják a sejtosztódást, az őssejt-differenciálódást és az érképződést, ami új kollagén, elasztikus rostok és sejt közötti állomány termelődéséhez vezet. Ennek hatására a bőr szerkezete megújul, tömörebbé, feszessé válik, a ráncok mélysége csökken. A minimális felszíni sérülések sebgyógyulási folyamatot indítanak be, ennek köszönhetően a bőr sokkal rugalmasabb és ránctalanabb lesz. A lézer hőhatása a szőrtüszőkben lévő P. acnes elölése révén gyulladáscsökkentő hatású, és szabályozza a faggyútermelést, ami jelentősen javítja az aknés, zsíros bőr állapotát.


Mire jó a kezelés?

  • bőrfeszesítés, ránctalanítás

  • tág pórusok csökkenése

  • aknés hegek kezelése

  • striakezelés

  • műtéti hegek javítása stb.

    Kiválóan alkalmazható más esztétikai kezelésekkel kombinálva is (pl. botox-szal, ráncfeltöltéssel, vékony szálas kontúrkezeléssel).


Mellékhatások:

Mivel a kezelés során nem jut idegen anyag a szervezetbe, így nem áll fenn az allergiás reakció veszélye. A kóros pigmentképződés elkerülése érdekében a kezelt terület fényvédelme javasolt egy hónapon át.

Kinek ajánlott:

Minden korosztály számára.

Mikor nem ajánlott:

Nem végezhető el a beavatkozás gyulladt arcbőr esetén, ha a páciens autoimmun betegségben, fertőző májgyulladásban, véralvadási zavarban vagy daganatos betegségben szenved, valamint ha kemoterápiában részesül. Nem javasolt a kezelés várandósság alatt.

 

 

Áraink
Frakula kezelés:
190.000 Ft
Drakula terápia:
150.000 Ft/alkalom
Bőrcsiszolás, Drakula terápia és 3 BOM radiofrekvenciás kezelés, melyből 1-et azonnal elvégzünk, 2 pedig fenntartó kezelés a két Drakula terápia között.
További kezelések:
98.000 Ft
Bőrcsiszolás, Drakula terápia és 1 BOM radiofrekvenciás kezelés
Figyelem!
Áraink tájékoztató jellegűek, pontos árkalkulációt személyes konzultációt követően tudunk készíteni.
Időpontfoglalás
Fracula kezelés
Foglalj időpontot!
Lepd meg kedvesed
Ajándékozz szépséget és egészséget
Rendeld meg
most!
Kérj utalványt!