Menü

Kíváncsi vagy milyen a legszebb mosolyod? Megmutatjuk!

2021. szeptember 15
0
2488
Kíváncsi vagy milyen a legszebb mosolyod? Megmutatjuk!

Gondolkodtál már rajta, hogy mutatnának fogaid tökéletesen állva, a legszebb mosolyt eredményezve? Mosolytervező programunkkal még a beavatkozás megkezdése előtt megmutatjuk neked, hogyan festene a végeredmény! 

 

Nem csak a fogak számítanak!


Sokan szeretnék elérni a hőn áhított, szabályos fogsort, amellyel hollywood-i mosolyt lehet villantani, ehhez azonban nem csak a fogak rendezésére van szükség. A szép mosoly titka, hogy a sorban álló fogak mellett figyelembe van véve a páciens arcának karaktere, hogy a hozzá valóban leginkább illő végeredmény születhessen. A komolyabb beavatkozásoktól a harapási rendellenességek kezelésén át az esztétikai fogászatig minden előre megtervezhető a mosolytervezés segítségével. A számítógépes szimuláció révén hatalmas előnyhöz jutunk, ugyanis ezzel képet kapunk arról, hogyan érhető el a tökéletes végeredmény a lehető legkevesebb beavatkozással. A mosolytervezés olyan metódus, amely kiválóan alkalmazkodik az eltérő igényekhez , hiszen mindenkinek egyéni módon van szüksége fogai rendbe hozására és rendben tartására. A teljes körű fogászati diagnosztika mellett a tervezés során számos röntgenfotó és „előtte-utána” kép készül, amellyel a későbbiekben is nagyon eredményesen lehet megtervezni az egyes kezeléseket. A kezelési terv elkészültével pedig következhet a gyakorlati kivitelezés, hogy a megálmodott mosoly valósággá váljon.

 

Digitális mosolytervezés, valódi eredmények


A modernkori fogászat számára hatalmas előrelépést biztosít a digitális programok és folyamatok használata, amely számos területre kiterjed, ezzel egyszerűbbé és látványosabbá téve a kezeléseket. A páciens nemcsak előre láthatja a végeredményt, hanem a kezelőorvossal együtt jobban meg tudják beszélni a beavatkozásokat, illetve a kivitelezést is könnyebbé teszi. A komolyabb beavatkozások sokkal látványosabban tudják befolyásolni a fogak és a fogív megjelenését, ezért ezek előtt kifejezetten ajánlott bevetni a mosolytervező program kínálta lehetőségeket. Természetesen az olyan egyszerűbb kezelések végeredményei is jól bemutathatók, mint a fogkő eltávolítás, ezáltal bárki nyugodtan igénybe veheti ezen szolgáltatásunkat. A kiváló felbontású és informatív fotók mellett a tervezőprogram csak olyan eredményeket mutat meg, amelyek teljes mértékben kivitelezhetők. Emellett fontos megjegyezni, hogy a szimuláció nemcsak egyféle eredménnyel szolgál, hanem több megoldást is kínál, amelyek közül a páciens választhatja ki a neki legjobban tetszőt.

 

megtervezzük a hozzád illő mosolyt
Nézd meg előre a legszebb mosolyod, mi pedig elkészítjük Neked!

 

Fogpótlás? Korona? Híd? Nézd meg, milyen lesz a végeredmény!


Sokan azért is tartanak belevágni a komolyabb fogászati kezelésekbe, amely átformálják a fogív megjelenését, mert nem látják előre, hogyan is fog kinézni. A bizonytalanságnak eltántorító ereje van, éppen ezért is ajánljuk bizalommal a komplett mosolytervező szolgáltatásunkat. Nagy megnyugvást szokott jelenteni, ha a páciens fényképen látja a valóságközeli végeredményt,  hiszen eldöntheti, hogy tetszik-e neki, vagy változtatást szeretne kérni. A fogimplantátum és fogpótlás akár egész vagy részleges fogsort is jelenthet, amely meghatározó az arc szerkezete és megjelenése szempontjából. Az esztétikus kinézetet kifejezetten szem előtt tartva kerül megtervezésre az optimális pótlás, legyen szó koronáról vagy hídról, természetesen a passzoló fogszín meghatározása mellett.

Ne gondolkozz tovább, milyen is lenne a tökéletes mosolyod, csak gyere el és mi megmutatjuk Neked mosolytervezés segítségével!

 

Tovább a szolgáltatásra!