Menü
Kövess minket Facebookon
 • Fájdalom mentes lézeres arcfiatalítás
  2020. szeptember 04
  0
  468
  Mai felgyorsult világunkban napi szinten halljuk, látjuk, érezzük a közvetlen környezetünk okozta negatív hatásokat. Lehet, hogy ebből nem sokat érzékelünk, azonban ettől függetlenül jelen vannak és befolyásolják szervezetünket.
 • Mikrodermabrázió kezelés hatásai
  2020. augusztus 17
  0
  926
  A bőr hámlása egy általános és mindennapi folyamat, hiszen többrétegű bőrszövetünk újabb és újabb sejteket termel, míg a hámszövetben lévő sejtek fokozatosan elvékonyodnak, majd elhalnak. Ezek az elhalt bőrsejtek idővel leválnak egymásról és legtöbbször észrevétlenül el is hagyjuk őket.
 • Arcfiatalítás lézerrel, műtét nélkül
  2020. augusztus 07
  0
  928
  Szépészeti beavatkozások már évezredek óta részesei a nők (és kisebb részben a férfiak) hétköznapjainak, hiszen mindenki igyekezett és a mai napig igyekszik megfelelni a kor szépségideáljának. A változó trendekkel a kezelések technológiája is merőben változott, így jutottunk el a napjainkban széleskörűen alkalmazott tűszúrásmentes és műtét nélküli arcfiatalítás csodájához.
 • DERMASTIR PRÉMIUM MINŐSÉGŰ KOZMETIKAI TERMÉKEK a bőröd tökéletes ápolásáért!
  2020. március 30
  0
  1286
  Kibővítettük a francia Dermastir Caviar luxuskozmetikumokkal palettánkat, hogy TI a maximumot kaphassátok!
  A Dermastir márka a plasztikai sebészek és bőrgyógyászok által Európa-szerte jól ismert, és bevált luxuskozmetikai készítményeket készít és forgalmaz, amelyeket számos kezelésünk keretében mi is használunk
 • Ajakfeltöltés árak – Miért ennyi az annyi?
  2020. március 18
  0
  2053
  A hirdetésekben, a reklámokban, a magazinokban szinte nap, mint nap felüti a fejét a hyaluronsav és az ezzel történő ránckezelés és feltöltés. Bizonyára Ön is találkozott már hasonló felhívásokkal, netán el is gondolkodott rajta, megérné-e?
 • Erre ad megoldást a kémiai hámlasztás
  2020. március 05
  0
  1196
  A különböző bőrhibák és kialakulásuk oka is rengeteg dologra vezethető vissza az egészségügyi problémáktól egészen a környezeti ártalmak okozta károsodásokra. Sajnos jelenleg szinte minden második ember küzd valamilyen elszíneződéssel vagy külsérelmi nyommal, amelyet szeretne elrejteni a világ elől.
 • Miért olyan keresett a mikrodermabrázió szolgáltatásunk?
  2020. február 13
  0
  2193
  Napjainkban sajnos sokan küzdenek számos olyan bőrproblémával, amelyet a felgyorsult életmódunk és a stresszes mindennapok váltanak ki. Ilyen tünet lehet többek között a pattanások megjelenése vagy a ráncok mélyülése. A hibátlan arcbőr elérése azonban nem csak álom: lássuk, hogyan érhetjük el a fiatalos és üde külsőt tűszúrások nélkül!
 • A legkényesebb terület: arc szőrtelenítés lézerrel
  2020. február 07
  0
  2726
  A legkellemetlenebb terület, ahol szőrszálak jelentkezhetnek testünkön az mindenképpen az arc és annak környéke, hiszen a lehető legláthatóbb helyen vannak. Amellett, hogy aláássa önbizalmunkat a mindennapokban, a megszabadulásuktól való küzdelem is nehézkes lehet, ugyanis érzékeny területről van szó, ahol bőrünk is vékonyabb.
 • Szeretne 5-10 évet fiatalodni?
  2020. január 16
  0
  1419
  Azok a fránya ráncok… melyek általában az arc mimikai izmainak működése közben alakulnak ki, mennyire nem szeretjük őket…
 • Alakformálás személyre szabva
  2020. január 13
  0
  2703
  Alapvetően rengeteg alakformáló, zsírbontó, testformázó beavatkozás és kezelési mód létezik annak érdekében, hogy jobban érezzük magunkat a bőrünkben. Elsőként szinte kivétel nélkül a zsírleszívásra asszociálunk, azonban léteznek ennél kíméletesebb módszerek is. Mindegyiknek megvan a maga előnye, illetve problémától függően választhatjuk meg a számunkra legmegfelelőbbet úgy, hogy tökéletesen elégedettek legyünk az eredménnyel.
 • Rosacea kezelés – hogyan lehet az arc ereinek kitágulását, gyulladását enyhíteni?
  2019. június 15
  0
  4453
  A hétköznapokban sokszor találkozhatunk kipirosodott arcbőrrel, amelyet interneten való utánaolvasást és öndiagnosztikát követően hajlamosak vagyunk egyből a legrosszabbnak gondolni. De mi is az a rosacea, mik a jellemző tünetei és hogyan ismerhető fel?
 • Ránckisimító kezelés páros akcióban
  2019. június 10
  0
  8396
  Régóta nem mersz önfeledten mosolyogni a ráncaid miatt vagy már a tükör puszta látványa is szorongással tölt el? Esetleg a barátnőd is ugyanígy érez, de még egyikőtök sem mert lépni az ügy érdekében? Akkor Nektek találták ki a páros ránckisimító kezelést!
 • Lézeres szőrtelenítés ára
  2019. június 10
  0
  6921
  A tökéletesen sima bőrnek ára van! Azonban nem mindegy, hogy ez mennyi idő, pénz és energia! Hogy a trendeknek, de legfőképp önmagunknak megfeleljünk, néha hajlandóak vagyunk nem kis áldozatot hozni egy-egy szőrtelenítési eljárás érdekében.
 • Férfi szőrtelenítés lézerrel
  2019. május 29
  0
  3154
  Némiképp még szokatlannak tűnhet, azonban egyáltalán nem meglepő az a tény, hogy a férfiak is igényt tartanak a sima bőrre. Ez nem csak az önbizalmuk növelése vagy hiúságuk miatt van így, de korunk trendje is ezt a szépségideált sugározza.
 • Miért választják olyan sokan a lézeres szőrtelenítést?
  2019. április 02
  0
  2876
  Éppen elég időt és energiát igényel időről időre azt megoldani, hogy megszabaduljunk a nem kívánatos szőrszálaktól anélkül is, hogy mellette ezernyi más dologra kell koncentrálnunk.
 • Milyen szőrtelenítési lehetőségek vannak?
  2019. március 21
  0
  6584
  Bár szabad szemmel nem mindenhol látszik, de testünk teljes egészét szőrzet borítja. Kivételt képez ez alól a tenyér és a talp. A szőrzet fontos szerepet tölt be, hiszen segít a testünk hővédelmében.
 • Hyaluronsav, amit az ajakfeltöltéshez használunk
  2019. március 05
  0
  3132
  A jól ismert hyaluronsav az emberi szervezetben is megtalálható természetes építőelem.
 • A botox kezelés ára – miért annyi amennyi?
  2019. február 28
  0
  23604
  A ráncok kisimítására alkalmas botox kezelést igénybe vehetjük, ha nem vagyunk teljesen megelégedve önmagunkkal, ha nem tudjuk elfogadni a ráncok kialakulásának tényét, akkor gyors és hatékony megoldást jelenthet ez az eljárás.
 • LUNCH TIME SURGERY
  2016. szeptember 27
  0
  2744
  Az ebédidő mindenkinek jár, Te döntöd el, mit kezdesz vele! Elmehetsz mondjuk falatozni egy jót, vagy kisétálhatsz a szabadba, vagy felfrissülhetsz, megszépülhetsz mindössze egy, másfél óra alatt.