Menü
  • TCA vagy gyümölcssavas hámlasztás, hogyan válasszunk?
    2022. augusztus 26
    0
    2625
    A kémiai hámlasztás tulajdonképpen egy összefoglaló névként tartalmazza az összes savas hámlasztást,hiszen ugyanazon a hatásmechanizmuson alapszanak,csak más mértékben.
  • Férfi ránctalanítás - tippek, trükkök, kezelések
    2022. augusztus 26
    0
    3366
    Az idő múlása nem csak a hölgyek testén hagy nyomot, hanem előbb-utóbb a férfiak is észreveszik az egyre mélyülő ráncokat a tükörben.
  • Ránctalanító kezelés - segítünk kiválasztani a megfelelőt!
    2022. július 19
    0
    5609
    A ráncokkal való hadakozás már a húszas éveinkben megkezdődik, bár ekkor még nagyobb hangsúlyt fektetünk a megelőzésre, azonban a leghatékonyabb ránctalanító kezelés megtalálása iránti vágy sosem csillapodik. Éppen ezért szeretnénk segíteni kiválasztani mindenki számára a legoptimálisabbat.
  • Szépségklinika Budapest
    2022. június 14
    0
    2096
    Az Idealmed szépségklinika Budapest városában hosszú évek óta várja szépülni és gyógyulni vágyó vendégeit, ahol az orvoslás esztétikával párosul. Úgy tartjuk, hogy az egészséghez nem csak a testi épség szükséges, hanem a lelki jólét is elengedhetetlen, ehhez pedig olyan kezelések kialakítására volt igény, amelyek segítenek a pácienst újra jól érezni magát a bőrében.
  • Kozmetikai megoldások pattanások ellen
    2022. június 14
    0
    2368
    Napjaid szerves részét képezi a pattanások ellen való küzdelem? Már számát sem tudod azoknak a krémeknek és készítményeknek, amiket kipróbáltál, de mégsem használtak? Ha megelégelted az eredménytelen próbálkozásokat, itt az ideje kipróbálni mire képes a kémiai hámlasztás!
  • Nyári kupon akció! Ne hagyd ki!
    2022. június 10
    0
    1781
    Aktívan készülsz a pihenésre, nyakadon a nyaralás és jól jönne egy kis szépítő löket? Úgy érzed késésben vagy a nyári alakoddal, vagy csak szeretnél kicsattanó formában fotózkodni a vízparton? Segítünk elérni a célodat kezeléseinkkel, amelyekhez jelentős kedvezményeket is kínálunk június 15. és július 31. között!
  • Arctisztítás modern kezelésekkel
    2022. február 25
    0
    2229
    A hatékony bőrápolás alapja a tápláló- és hidratálókrémek mellett a megfelelő bőrhámlasztás, amelynek számos fajtája létezik.
  • Kezdd az évet egy fiatalító arckezeléssel!
    2022. január 19
    0
    1905
    Biztosan sokan hallják minden újabb év kezdetén, hogy „Új év, új én!” s bár mindez sablonosan hangozhat, sokakat mégis ez motivál arra, hogy változtassanak valamin, amivel elégedetlenek. Érdemes egy kis időt és gondoskodást fordítani önmagunkra, ami testi-lelki feltöltődést jelent és friss löketet ad a mindennapokhoz.
  • Mire érdemes figyelni lézeres szőrtelenítés után?
    2022. január 10
    0
    3890
    A lézerfénnyel végzett végleges szőrtelenítés korántsem újkeletű dolog, meglehetősen elterjedt szőrtelenítési módszer, amelyet előszeretettel alkalmaznak a test bármely pontján. Kényelmes és tartós megoldás, ha már meguntad a borotválkozást. Egészségünk érdekében azonban érdemes odafigyelni néhány dologra mind a kezelést megelőzően, mind pedig utána.
  • Valentin napi meglepetés, ha kifogytál az ötletekből
    2022. január 04
    0
    1898
    Párod régóta panaszkodik vékony ajkaira vagy sokszor megjegyzi, hogy a modelleké mennyivel dúsabb? Szívesen hordana rúzst, de kevés az önbizalma hozzá? Alapvetően is szereti az esztétikai kezeléseket és örülne egy ajakfeltöltésnek? Ha bármelyik kérdésre igen a válasz, a hyaluronsavas ajakfeltöltés tökéletes ajándék számára Valentin nap alkalmából!
  • Velünk könnyebb megtartanod az újévi fogadalmat
    2021. december 27
    0
    1907
    Minden évben újra és újra megfogadunk olyan életmódváltoztató dolgokat, amely egy-két hónapot követően valahogy elfelejtődik, vagy csak egyszerűen elfogy a motiváció. Ilyen például a fogyási vágy, amely ha eleinte jól is indul és látványosan olvadnak le a kilók, az utolsó néhánytól megszabadulni gyötrelem. Azonban erre is van egy megoldásunk!
  • Éld meg a szépségedet karácsonyi kuponakciónkkal!
    2021. december 06
    0
    1886
    Régóta nézegeted az esztétikai kezeléseket, amelyeket szívesen kipróbálnál, de mindannyiszor le is beszélted magad róla? Idén karácsonykor nincs több kifogás, hiszen számos fiatalító és ránctalanító kúránk árát karácsonyi meglepetésként csökkentettük!
  • Forradalmi ránctalanítás, nem csak az arcon
    2021. november 11
    0
    1882
    Az idő előrehaladtával a bőr fokozatosan veszít a nedvességtartalmából, ezért van az, hogy míg a fiataloké bársonyos és feszes, addig az érettebb bőr petyhüdtté és lazává válik. Az elasztin- és kollagéntermelés lelassul, így sokat veszít a rugalmasságából, de szerencsére ez pótolható természetazonos töltőanyaggal. Emeld ki arcvonásaidat a hyaluronsav kontúrozó hatása által!
  • Nincs ötleted karácsonyra? Válassz Idealmed ajándékkártyát!
    2021. november 04
    0
    1885
    Lassan közelednek az ünnepek és van, aki már jóval előtte nekilát az ajándékok beszerzésének, míg mások az utolsó pillanatra hagyják. Előfordul, hogy kifogyunk az ötletekből, de nagyon szeretnénk meglepni valamelyik családtagunkat vagy közeli ismerősünket, erre pedig szuper ötlet lehet egy Idealmed ajándékutalvány. Pénz helyett adj élményt az általad választott értékben!
  • Hajhullással küzdesz? Van rá megoldásunk!
    2021. október 29
    0
    1954
    Mezoterápia során egy hajszálvékony tű segítségével kerülnek befecskendezésre különböző anyagok a bőr irharétegébe, ahol a legmagasabb arányban tudják kifejteni jótékony hatásukat. Ezt a kezelést előszeretettel alkalmazzák bőrfiatalításra; hegek-, striák-, pigmentfoltok eltávolítására, különböző arckezelésekre, illetve nem utolsó sorban hajhullás kezelésére is.
  • Számolj le végleg a bőrproblémákkal!
    2021. október 04
    0
    1930
    Az akné okozta foltok, apróbb hegek és ráncok vagy az egyenetlen arcbőr sokak életét keseríti meg, hiszen ahány probléma, annyi kezelési mód szokott szükséges lenni. Azonban lézeres mélyhámlasztás segítségével szinte az összes pigmentáció és egyenetlenség egyaránt kezelhető, szép és feszes arcbőrt hagyva maga után.
  • Tüntesd el apró ráncaidat!
    2021. augusztus 25
    0
    2305
    Az idő múlása, a környezeti behatások és a különböző életesemények mind-mind nyomot hagynak testünkön, főként annak első számú védelmi vonalán: a bőrön. Csupán néhány évtizednyi mosolygás is nevetőráncokat eredményez a szemek és a száj körül.
  • A nyár előhozta a pigmentfoltjaid? Segítünk eltüntetni!
    2021. augusztus 11
    0
    2666
    A nyár a tengerparti fürdések és végtelen napozások időszaka, azonban megfelelő fényvédelem mellett is érhetnek bennünket kellemetlenségek, mégpedig a megjelenő pigmentfoltok formájában. Most megtudhatod, mi áll kialakulásuk hátterében és mit lehet tenni ellenük, ha végleg megszabadulnál tőlük. A szeplő is a pigmentfoltok egyik formája, amiért sokan odavannak, míg mások örökre megszabadulnának tőlük.
  • Milyen bőrhibákra ajánlott a savas hámlasztás?
    2021. július 30
    0
    2500
    Testünk sejtjei, így a bőrünké is napról napra megújulnak: az elöregedő sejtek elpusztulnak és leválnak, hogy az újak átvehessék a helyüket. Ez a folyamat a hámlás, amely nem minden esetben megy végbe tökéletesen, ezért nem árt néha egy kis segítség savas hámlasztás formájában.
  • Formázd újra az ajkaid!
    2021. július 20
    0
    2829
    Az ajakpirosítás és szájfestés hagyománya már hosszú évszázadokkal ezelőttre nyúlik vissza, hiszen az ajkak kiemelése kihangsúlyozza a nőiességet. Telt ajkakkal máshogyan mutat a beszéd és a mosolygás is, nehéz levenni róluk a tekintetet.
  • Nem tetszik a tetoválásod? Szabadulj meg tőle!
    2021. július 10
    0
    2659
    A divat velejárója, hogy időről időre felkapottá válnak a tetoválások is, amelyet sokan bevállalnak, majd néhány éven belül meg is bánják. Emellett előfordulnak rosszul kivitelezett, vagy csak egyszerűen esztétikátlanul gyógyuló minták, amelyektől jobbnak látja viselője mihamarabb megszabadulni.
  • Hűsítő AntiAging kedvezmények
    2021. július 01
    0
    3222
    Az AntiAging-ről sokaknak egyből a szemránc szérumok és feszesítő krémek ugranak be, azonban a számtalan termék és a jobbnál jobbat ígérő márkák sora nem mindig bizonyul hatásosnak. Szerencsére a ráncmentes bőr megőrzése, illetve az érett bőr ránctalanítása látványosan megoldható Profhilo kezelés vagy bioszálas arcfiatalítás segítségével.
  • Próbáld ki új hyaluronsavas ProfHilo kezelésünket
    2021. június 08
    0
    2776
    A ráncokkal való küzdelem nem új keletű dolog, a fiatalos külső és a szépség megőrzése mindig is foglalkoztatta az embereket. Számos úgynevezett ’fiatalságszérum’ létezik, azonban a létező legtermészetesebb nem más, mint a szervezet által is termelt hyaluronsav.
  • Próbáld ki a 24 karátos arany szépítő hatását
    2021. május 20
    0
    2714
    Az arannyal kísérletezés mindig is lázban tartotta az embereket, hiszen az arany az erőt, a szépséget és a gazdagságot egyaránt szimbolizálja. Éppen ezért kezdték el használni a nők már több ezer évvel ezelőtt a szépségápolásban. Olyannyira kedvező volt a hatása, hogy a mai napig előszeretettel alkalmazzák esztétikai kezelések során. Érezd Te is a luxus érintését a bőrödön!
  • Esztétikai bőrgyógyászat Budapest belvárosában
    2021. március 31
    0
    5898
    Az IdealMed Orvosesztétikai Centrum nem csak fogászat, hanem magán bőrgyógyászat is egyben. Centrumunk egy olyan magán bőrgyógyászat Budapest szívében, amely eleinte a fájdalommentes fogászatra specializálódott és emellett fokozatosan építette ki az esztétikai bőrgyógyászat kiemelt szolgáltatásait.
  • Russian Lips – Trendi ajkak, akár fél óra alatt
    2021. március 30
    0
    7302
    Az orosz nők méltán híresek dús, szív alakú ajkukról, nem csoda hát, hogy sokan irigylik őket. Számos szupermodell vetette már alá magát egy-egy célzott hyaluronsavas ajakfeltöltés kezelésnek, hogy teltebbnek látszódjanak ajkai.
  • Milyen csodákat tehet a mezoterápia az arcunkkal?
    2021. március 25
    0
    3809
    A mezoterápia egy közel 60 éve felfedezett és széles körben alkalmazott bőrfeszesítő és zsírbontó eljárás, amely mint sok más kezelés, a hagyományos orvoslástól jutott el az orvosesztétikáig. Legfőbb célja a különböző hatóanyagok és vitaminok bejuttatása a bőr alá, hogy ott többszörös hatékonysággal fejthessék ki előnyös tulajdonságaikat.
  • DERMASTIR PRÉMIUM MINŐSÉGŰ KOZMETIKAI TERMÉKEK a bőröd tökéletes ápolásáért!
    2020. március 30
    0
    4982
    Kibővítettük a francia Dermastir Caviar luxuskozmetikumokkal palettánkat, hogy TI a maximumot kaphassátok!
    A Dermastir márka a plasztikai sebészek és bőrgyógyászok által Európa-szerte jól ismert, és bevált luxuskozmetikai készítményeket készít és forgalmaz, amelyeket számos kezelésünk keretében mi is használunk
  • Ajakfeltöltés árak – Miért ennyi az annyi?
    2020. március 18
    0
    12112
    A hirdetésekben, a reklámokban, a magazinokban szinte nap, mint nap felüti a fejét a hyaluronsav és az ezzel történő ránckezelés és feltöltés. Bizonyára Ön is találkozott már hasonló felhívásokkal, netán el is gondolkodott rajta, megérné-e?
  • A legkényesebb terület: arc szőrtelenítés lézerrel
    2020. február 07
    0
    17257
    A legkellemetlenebb terület, ahol szőrszálak jelentkezhetnek testünkön az mindenképpen az arc és annak környéke, hiszen a lehető legláthatóbb helyen vannak. Amellett, hogy aláássa önbizalmunkat a mindennapokban, a megszabadulásuktól való küzdelem is nehézkes lehet, ugyanis érzékeny területről van szó, ahol bőrünk is vékonyabb.
  • Szeretne 5-10 évet fiatalodni?
    2020. január 16
    0
    3975
    Azok a fránya ráncok… melyek általában az arc mimikai izmainak működése közben alakulnak ki, mennyire nem szeretjük őket…
  • Ránckisimító kezelés páros akcióban
    2019. június 10
    0
    11474
    Régóta nem mersz önfeledten mosolyogni a ráncaid miatt vagy már a tükör puszta látványa is szorongással tölt el? Esetleg a barátnőd is ugyanígy érez, de még egyikőtök sem mert lépni az ügy érdekében? Akkor Nektek találták ki a páros ránckisimító kezelést!
  • Lézeres szőrtelenítés ára
    2019. június 10
    0
    17811
    A tökéletesen sima bőrnek ára van! Azonban nem mindegy, hogy ez mennyi idő, pénz és energia! Hogy a trendeknek, de legfőképp önmagunknak megfeleljünk, néha hajlandóak vagyunk nem kis áldozatot hozni egy-egy szőrtelenítési eljárás érdekében.
  • Férfi szőrtelenítés lézerrel
    2019. május 29
    0
    11514
    Némiképp még szokatlannak tűnhet, azonban egyáltalán nem meglepő az a tény, hogy a férfiak is igényt tartanak a sima bőrre. Ez nem csak az önbizalmuk növelése vagy hiúságuk miatt van így, de korunk trendje is ezt a szépségideált sugározza.
  • Milyen szőrtelenítési lehetőségek vannak?
    2019. március 21
    0
    19295
    Bár szabad szemmel nem mindenhol látszik, de testünk teljes egészét szőrzet borítja. Kivételt képez ez alól a tenyér és a talp. A szőrzet fontos szerepet tölt be, hiszen segít a testünk hővédelmében.
  • A botox kezelés ára – miért annyi amennyi?
    2019. február 28
    0
    62155
    A ráncok kisimítására alkalmas botox kezelést igénybe vehetjük, ha nem vagyunk teljesen megelégedve önmagunkkal, ha nem tudjuk elfogadni a ráncok kialakulásának tényét, akkor gyors és hatékony megoldást jelenthet ez az eljárás.
  • Rosacea kezelés – hogyan lehet az arc ereinek kitágulását, gyulladását enyhíteni?
    2018. június 15
    0
    13235
    A hétköznapokban sokszor találkozhatunk kipirosodott arcbőrrel, amelyet interneten való utánaolvasást és öndiagnosztikát követően hajlamosak vagyunk egyből a legrosszabbnak gondolni. De mi is az a rosacea, mik a jellemző tünetei és hogyan ismerhető fel?
  • Alakformálás személyre szabva
    2018. január 13
    0
    7927
    Alapvetően rengeteg alakformáló, zsírbontó, testformázó beavatkozás és kezelési mód létezik annak érdekében, hogy jobban érezzük magunkat a bőrünkben. Elsőként szinte kivétel nélkül a zsírleszívásra asszociálunk, azonban léteznek ennél kíméletesebb módszerek is. Mindegyiknek megvan a maga előnye, illetve problémától függően választhatjuk meg a számunkra legmegfelelőbbet úgy, hogy tökéletesen elégedettek legyünk az eredménnyel.
  • Mikrodermabrázió kezelés hatásai
    2017. augusztus 17
    0
    6210
    A bőr hámlása egy általános és mindennapi folyamat, hiszen többrétegű bőrszövetünk újabb és újabb sejteket termel, míg a hámszövetben lévő sejtek fokozatosan elvékonyodnak, majd elhalnak. Ezek az elhalt bőrsejtek idővel leválnak egymásról és legtöbbször észrevétlenül el is hagyjuk őket.
  • Miért olyan keresett a mikrodermabrázió szolgáltatásunk?
    2017. február 13
    0
    6297
    Napjainkban sajnos sokan küzdenek számos olyan bőrproblémával, amelyet a felgyorsult életmódunk és a stresszes mindennapok váltanak ki. Ilyen tünet lehet többek között a pattanások megjelenése vagy a ráncok mélyülése. A hibátlan arcbőr elérése azonban nem csak álom: lássuk, hogyan érhetjük el a fiatalos és üde külsőt tűszúrások nélkül!
  • LUNCH TIME SURGERY
    2016. szeptember 27
    0
    5339
    Az ebédidő mindenkinek jár, Te döntöd el, mit kezdesz vele! Elmehetsz mondjuk falatozni egy jót, vagy kisétálhatsz a szabadba, vagy felfrissülhetsz, megszépülhetsz mindössze egy, másfél óra alatt.