Menü

Megnyertük az év Betegbarát szolgáltatója díjat

2023. június 30
0
1477
Megnyertük az év Betegbarát szolgáltatója díjat

A jövő nincs teljesen hatalmunkban, de hatalmunkban áll átformálni. A valóság teljességét a jelen foglalja magába, és mindenki maga választja meg a fejlődésének útját. A mindennapok tökéletes megélése teszi értékessé a jelent, az életünket. Az ember ama vágya, hogy képességei és erői összhangban legyenek, sohasem hunyt ki egészen, de ebben a felfokozott dinamikus világban, amelyben élünk, egyre inkább felszínre kerül.

 

2023. június 8-án vehettem át azt az elismerést, mellyel 3 éven keresztül használhatjuk az

“ÉV BETEGBARÁT SZOLGÁLTATÓJA”

rangos címet. 

 

Az elismerés azonban nem csak engem illet, hanem minden (valaha vagy jelenleg is velem dolgozott/dolgozó) munkatársamnak, hiszen ez közös eredmény! Az IdealMed Orvos-Esztétikai Centrumért együtt dobbant a szívünk, együtt jutottunk el ideáig!

 

A projekt célja kettős volt: egyrészt a páciensek számára fontos tényezők alapján kialakítottak egy értékelési rendszert, amely visszajelzést ad a szolgáltatóknak a teljesítményükről. Másrészt az értékelési rendszer alapján a betegbarátnak ítélt szolgáltatóknál a páciensek is pontosan tudják, mire számíthatnak. 

 

Mint látható, a díjjal a felelősségünk is jóval nagyobb lett! Bizalom, ami orvos és páciense között elengedhetetlen. Ez a kötelék szükséges ahhoz, akire rábízzuk magunkat. Az IdealMed olyan szakorvosi gárdát sorakoztat fel, akiknek szakmai karrierje és hozzáértése lehetővé teszi, hogy a legmagasabb színvonalú szakmai szolgáltatást nyújtsa és a kor színvonalának megfelelő eljárásokat alkalmazza. A gyógyítás mellé pedig a legalább olyan fontos személyességet és családiasságot emeltük. Létrehoztunk egy helyet, ahol tudunk egymásról, számíthatunk egymásra, ahol úgy gyógyítunk, ahogy mindig is szerettük volna. Ahol úgy gyógyulhatunk, hogy közben nem veszítjük el emberi méltóságunkat, ahol mi is szívesen gyógyulnánk. Célul tűztük ki az egyénre szabott kezelésekkel az életminőség megóvását és javítását. 

 

Jöjjön el hozzánk, és tapasztalja meg Ön is alapelveinket:

Diszkréció, pontosság, maximális figyelem!

 

Az év betegbarát szolgálttaója

 

Dr. Békés Annamária

Orvos-Igazgató, Centrumvezető


címkék: