Menü
Kövess minket Facebookon
Fogfehérítés
Fogfehérítés


Kezelés helyszíne: Budapest

Kezelés időtartama: 60 perc

Kezelés igénybevehető: Egész évben

Hány alkalmas a kezelés: 1

Kezelés ára: 105.000 Ft/alkalom

Előkezelés: Van

Utókezelés: Nincs

 

FogfehérítéSMIRE JÓ A FOGFEHÉRÍTÉS?

A gyerekek fogai először ragyogó fehérek, ám a színezékeket tartalmazó ételektől, valamint a kávétól vagy teától, kólától felszínük elszíneződhet.
Egy bizonyos idő után ezek a foltok mélyen beleivódnak a fogakba. Fogaink éppúgy viselkednek, mint a fehér ruhák: rendszeresen mossuk őket, időnként azonban ráfér a fehérítés!
Ugyanez a helyzet az elszíneződött fogakkal, amelyeknek eredeti fehérségét nagyon nehéz visszaadni a hagyományos módszerekkel (gondolunk itt a fogfehérítős fogkrémekre).
Fogfehérítés esetén több lehetőség is áll előttünk: mérlegelnünk kell, hogy mennyi időt és milyen költséget tudunk viselni a vakítóan fehér fogak eléréshez. Azonban, ha sikerült dönteni és megvan az elhatározás, semmi ne tartson vissza, hiszen fogfehérítés Budapest szívében bármikor vár!

 

fogfehérítés uv fénnyel

A rendelői fogfehérítés előnyei

A rendelői fogfehérítés legnagyobb előnye, hogy mindössze 1 kezelés szükséges ahhoz, hogy több árnyalattal fehérebb fogakat kapjunk.  Elfelejthetjük a különböző fehérítő hatású fogkrémekkel, pasztákkal való kísérletezést és nem kell naponta több 10 percet rááldoznunk az otthoni fogfehérítő szettek használatára sem.  Illetve nem csak a fogfelszínen, hanem a fogak belsőbb rétegeire is kifejti hatását, ezáltal növelve hatékonyságát.

Mikor alkalmas elvégeztetni a fogfehérítést?

A kezelés nincs hónaphoz vagy időszakhoz kötve. Az év bármely szakaszában igénybe vehető. Ha fontos eseményre szeretnénk mosolyunkat vakítóan fehérre varázsolni, akkor tanácsos a jeles nap előtt néhány héttel elvégeztetni a kezelést, mivel a fehérítő anyag fokozatosan váltja ki hatását.

Mit kell tudni a fogfehérítés folyamatáról?

A Zaffire rendszer magas szintű technológiája képes megtisztítani a fogak felszínét csakúgy, mint a mélyebb rétegeket. A fogfelszínre felkent fehérítő anyagot egy speciális UV lámpával világítjuk meg, így nem csak felületi fehérséget biztosít, hanem a fogak belső elszíneződéseit is hatékonyan kezeli. Tartósságának titka pedig ebben rejlik, így akár 2 évig is élvezhetjük ragyogó mosolyunkat, amely 8-10 árnyalattal is vakítóbb lehet.

Hányszor ajánlott ismételni a fogfehérítést?

A kezelést nem szükséges ismételni. Legalábbis belátható időn belül. Tapasztalataink szerint 1,5-2 évig is kifejtheti hatását, viszont a kívánt eredmény eléréséhez is mindössze egyetlen kezelésre van szükség. Ez azt is jelenti, hogy nem csak a fővárosi páciensek számára elérhető a kezelés, de a fogfehérítés Budapest városán kívülről érkezők számára is megoldható, hiszen egyszeri, maximum egy órás folyamatról van szó.

Meddig tart a fogfehérítés hatása?

Ahogy fentebb is említettük, a kezelés hatása akár 1,5-2 évig  is kitarthat. Természetesen nagyban befolyásolja hatékonyságát a páciens étkezési szokása, mivel a fogak színének nagy ellensége a különböző színező ételek, italok, mint a kávé, tea, bor, kóla, churry és persze a dohányzás. Minél jobban odafigyelünk arra, hogy mit fogyasztunk, annál tovább élvezhetjük a vakító mosolyunkat.

Mik a fogfehérítés esetleges veszélyei:

Az orvosesztétikai centrumban végzett kezelés semmiféle veszéllyel nem jár. Azonban a fogfehérítés otthoni kivitelezése számos kockázatot rejthet magában, amiket előzetes körültekintéssel kivédhetünk. Fontos, hogy olyan foga(ka)t nem szabad kitenni fehérítő szernek, amelyik sérült vagy lyukas, ugyanis a sérülések mentén bejutó készítmény károsíthatja a fogideget. Ezen felül oda kell figyelni a fogzománc állapotára, az íny gyulladásaira és az esetleges szájbetegségekre, amelyeket előzetesen kezelni kell még a fogfehérítő alkalmazása előtt. Érdemes továbbá megejteni egy fogkőeltávolítást is az otthoni fogfehérítő bevetése előtt, ugyanis a felrakódott szennyeződések rontani fogják a végeredményt és a szó szoros értelmében foltosan fehérednek majd a fogak. Ennek utólagos korrekciója nem egyszerű feladat, valamint a rövid időn belül történő többszöri fogfehérítés sem tesz jót a fogsornak. Összességében tehát erősen ajánlott hozzáértő szakemberrel konzultálni és tájékozódni mielőtt belevágunk az otthoni műveletbe. Azonban, ha mégis elbizonytalanodna a kezelést illetően, a fogfehérítés Budapest városában könnyűszerrel megvalósítható általunk.

Kinek nem ajánlott a fogfehérítés?

A kezelés 18 év alatt nem végezhető el, a fogak zománcának fejlődése miatt. Nagyon fontos megemlíteni, hogy azon pácienseknek, akik valamilyen pótlással rendelkeznek, a fogfehérítést követően színárnyalat léphet fel a saját és a műfogak között.

Azon pácienseknél, akiknek erősen kopott (abradálódott) a foga, az előny-kockázat gondos mérlegelése után dönthetünk a fogfehérítés elvégzéséről. A kopott fogaknak ugyanis olyan része kerül a fehérítő anyaggal kapcsolatba, mely nagymértékben megnöveli az érzékenységet, súlyos esetben akár a fog elhalásához is vezethet(ne! – ha szakmailag nem lennénk kellően hozzáértők).

A fogfehérítés helyszíne:

A fogfehérítés Budapest városában 2019-től szélesíti szolgáltatási palettánkat. Térjen be hozzánk, ismerje meg szolgáltatásainkat és tegyen az egészséges esztétikai megjelenésért!

A fogfehérítés időtartama:

A kezelés időtartama körülbelül 30-45 perc.

A fogfehérítés igénybevehető:

Egész évben, hiszen nem befolyásolják a környezeti változások vagy évszakok.

Hány alkalmas a fogfehérítés?

Mindössze egy alkalomra van szükség a vakítóan fehér mosoly eléréséhez. Hozzáértő szakembereink számára azonban a minőségi kivitelezés és eredmény elengedhetetlen, így odafigyeléssel készül minden fogfehérítés Budapest városában található centrumunkban.

A fogfehérítés ára:

A teljes fogfehérítő kezelés rendelőben történő megvalósításának ára: 105.000 Ft

A fogfehérítés végzi

Fogorvos vagy dentálhigiénikus szakember folytatja a beavatkozást, hogy biztosan egyenletes fehérségű és ragyogó fogsor legyen a végeredmény.

Előkezelés van?

A rendelői fogfehérítés csakis tiszta, fogkőmentes fogazaton végezhető el. Ezért a kezelést megelőző 1-2 hétben szükséges elvégeztetni egy teljes körű fogkő eltávolítást. Ellenkező esetben a fehérítő anyag nem egyenletesen fejti ki hatását, a lepedékes fog pedig foltos marad. Fontos, hogy a tisztítás és a fehérítés nem végezhető el egy napon, mert a tisztítás során a fogínyt érő behatások és az esetleges vérzések miatt regenerációra van szüksége a fogat körülvevő szöveteknek.

Utókezelés van?

A kezelés csakis akkor váltja valóra a hozzá fűzött reményeket, ha mi magunk is változtatunk kicsit az életmódunkon, különösképpen a táplálkozási szokásainkon. A fogfehérítést követő 2 hétben tilos a színező ételek/italok fogyasztása. Kávéfüggők is maximum szívószálon keresztül élhetnek tovább szenvedélyeiknek. A két hét letelte után is fokozottan figyelnünk kell ezen élelmiszerekre és ha van lehetőségünk mossunk fogat ezek elfogyasztása után.

 

fogfehérítés

 

OTTHONI FOGFEHÉRÍTÉS


Az otthoni fogfehérítés rendkívül nagy előnye, hogy nem kell kimozdulnunk ezért a szépészeti beavatkozásért, már a szettet is megrendelhetjük online, néhány kattintással:

 

Megnézem

 

A fogfehérítés Budapest városától független lesz, élhetünk az otthon nyújtotta kényelemmel az ország bármely pontján.

Tisztában kell lennünk azonban azzal a ténnyel, hogy ez a fogfehérítési módszer időigényes, hiszen naponta 1 órán át a szánkban kell lennie a fehérítőt tartalmazó síneknek. Ráadásul lehetőség szerint naponta mindig ugyanabban az időintervallumban. 

Fontos tisztán látni az ilyen típusú fogfehérítőknél, hogy nem érhető el velük ugyanaz a fehérítő hatás, mint a professzionális, rendelői fogfehérítés igénybevétele esetén. Ennek csupán annyi a magyarázata, hogy a DE! A napok előre haladtával, ha úgy ítéljük meg, már elégedettek vagyunk a fogfehérítés eredményével, meg is állhatunk, a külön-külön csomagolt fogfehérítő anyagot pedig eltehetjük hűszekrényben későbbi fogfehérítés céljából.

 

FOGFEHÉRÍTÉS

 

Áraink
Zapphyre fogfehérítés
105.000/fő
Kedd délelőtti akciós ár:
73.500 Ft
Otthoni fogfehérítő szett:
45.000 Ft
Belső fogfehérítés:
8.000 Ft/fog
Konzultációs díj
15.000 ft
Ragyogó Mosoly Fogkezelés (fogkőeltávolítás+fogfehérítés+fogékszer)
126.000 helyett 63.000 ft érvényes kedvezménykupon felmutatása mellett.
Kedvezménykuponunk 2021.04.01.-2021.06.30 között vásárolható csak meg a feltüntetett kedvezménnyel!
Figyelem!
Áraink tájékoztató jellegűek, pontos árkalkulációt személyes konzultációt követően tudunk készíteni.
Időpontfoglalás
Fogfehérítés
Foglalj időpontot!
Lepd meg kedvesed
Ajándékozz szépséget és egészséget
Rendeld meg
most!
Kérj utalványt!