Menü
Fogfehérítés
Fogfehérítés


Kezelés helyszíne: Budapest

Kezelés időtartama: 15-60 perc a választott eljárástól függően

Kezelés igénybevehető: Egész évben

Hány alkalmas a kezelés: 1

Kezelés ára: 145.000 Ft/alkalom BalanceOne Ultra

                      60.000 Ft/alkalom BalanceOne Touch

                      25.000 Ft/alkalom BalanceOne Click

Előkezelés: Van

Utókezelés: Nincs

 

FogfehérítéSMIRE JÓ A FOGFEHÉRÍTÉS?

A gyerekek fogai először ragyogó fehérek, ám a színezékeket tartalmazó ételektől, valamint a kávétól vagy teától, kólától felszínük elszíneződhet.

Egy bizonyos idő után ezek a foltok mélyen beleivódnak a fogakba. Fogaink éppúgy viselkednek, mint a fehér ruhák: rendszeresen mossuk őket, időnként azonban rájuk fér a fehérítés!
Ugyanez a helyzet az elszíneződött fogakkal, amelyek eredeti fehérségét nagyon nehéz visszaadni hagyományos módszerekkel (gondolunk itt a fogfehérítős fogkrémekre).
Fogfehérítés esetén több lehetőség áll előttünk: mérlegelnünk kell, hogy mennyi időt és mekkora összeget tudunk rászánni a vakítóan fehér fogak elérésére. Azonban ha már megvan az elhatározás, semmi ne tartson vissza, vár a fogfehérítés Budapest belvárosában!

 

fogfehérítés uv fénnyel otthoni fogfehérítés árak Budapest

A rendelői fogfehérítés előnyei

A rendelői fogfehérítés legnagyobb előnye, hogy mindössze 1 kezelés szükséges ahhoz, hogy fogaink több árnyalattal fehérebbé váljanak.  Elfelejthetjük a különböző fehérítő hatású fogkrémekkel, pasztákkal kísérletezést és nem kell naponta többször 10 percet áldoznunk otthoni fogfehérítő szettek használatára sem.  A rendelői fogfehérítés nem csak a fogfelszínen, hanem a fogak belsőbb rétegeire is kifejti hatását, így is növelve a kezelés hatékonyságát.

Mikor alkalmas elvégeztetni a fogfehérítést?

A kezelés nincs hónaphoz vagy időszakhoz kötve. Az év bármely szakaszában igénybe vehető. Ha fontos eseményre szeretnénk mosolyunkat vakítóan fehérre varázsolni, akkor tanácsos a jeles nap előtt néhány héttel elvégeztetni a kezelést, mivel a fehérítő anyag fokozatosan fejti ki hatását.

Mit kell tudni a fogfehérítés folyamatáról?

A csúcstechnológiájú Zaffire rendszer nem csak a fogak felszínét képes megtisztítani, hanem a mélyebb rétegeket is. A fogfelszínre felkent fehérítő anyagot egy speciális UV lámpával világítjuk meg, így nem csupán felületi fehérséget biztosítunk, hanem a fogak belső elszíneződéseit is hatékonyan kezeljük. A kezelés tartósságának titka épp ebben rejlik, így akár 2 évig is élvezhetjük ragyogó – akár a korábbinál 8-10 árnyalattal vakítóbb – mosolyunkat.

Hányszor ajánlott ismételni a fogfehérítést?

A kezelés tapasztalataink szerint 1,5-2 évig is kifejti hatását, ugyanakkor a kívánt eredmény eléréséhez mindössze egyetlen kezelésre van szükség. Ez azt is jelenti, hogy nem csak a fővárosi páciensek kiváltsága ez a kezelés, a fogfehérítés a Budapesten kívül élők és onnan érkezők számára is megoldást jelent, hiszen egyszeri, maximum egy órás folyamatról van szó.

Meddig tart a fogfehérítés hatása?

Ahogy fentebb is említettük, a kezelés hatása akár 1,5-2 évig is kitarthat. Természetesen nagyban befolyásolja a hatékonyságot a páciens étkezési szokása, mivel a fogak színét nagyban módosítják a különböző ételek és italok, mint pl. a kávé, tea, bor, kóla, curry és persze a dohányzás. Minél jobban odafigyelünk arra, hogy mit fogyasztunk, annál tovább élvezhetjük vakító mosolyunkat.

Mik a fogfehérítés esetleges veszélyei:

Az orvos-esztétikai centrumban végzett kezelés semmiféle veszéllyel nem jár. A fogfehérítés otthoni kivitelezése azonban számos kockázatot hordoz, amiket kellő körültekintéssel elkerülhetünk. Fontos, hogy olyan fogat nem szabad kitenni fehérítő szernek, amelyik sérült vagy lyukas, a sérülések mentén bejutó készítmény ugyanis károsíthatja a fogideget. Ezen felül oda kell figyelni a fogzománc állapotára, az íny gyulladásaira és az esetleges szájbetegségekre is, melyeket még a fogfehérítő alkalmazása előtt, előzetesen kezelni kell. Érdemes továbbá elvégezni a fogkőeltávolítást is, a felrakódott szennyeződések ugyanis rontani fogják a fehérítés végeredményét: a fogkő miatt foltosan fehérednek ugyanis a fogak. Ennek utólagos korrekciója nem egyszerű feladat, a rövid időn belül többször elvégzett fogfehérítés pedig nem tesz jót a fogsornak. Összességében tehát erősen ajánlott szakemberrel konzultálni és tájékozódni, még mielőtt belevágunk az otthoni fogfehérítési műveletbe. Ha azonban kétségei lennének a kezelést illetően, a fogfehérítés könnyűszerrel megvalósítható nálunk, Budapesten.

Kinek nem ajánlott a fogfehérítés?

A kezelés 18 év alatt nem végezhető el, a fogak zománcának fejlődése miatt. Nagyon fontos megemlíteni, hogy azon pácienseknek, akik valamilyen pótlással rendelkeznek, a fogfehérítést követően színárnyalat léphet fel a saját és a műfogak között.  A sérült, szuvasodó fogak is automatikusan kizáró okot jelentenek, ezeket kezeltetni kell még a rendelői fogfehérítés előtt. Várandós és szoptató nők esetén szintén egyáltalán nem javasolt sem a fogfehérítő készülék, sem pedig az orvosi fogfehérítés alkalmazása. Hidegre, melegre, savakra érzékeny fogak esetén szintén nem ajánlott az otthon használható fogfehérítő készülék, a rendelői körülmények között kivitelezett világosítás előtt pedig mindenképpen ajánlott egy ellenőrző vizsgálat.

Azon pácienseknél, akiknek erősen kopott (abradálódott) a foga, az előny-kockázat gondos mérlegelése után dönthetünk a fogfehérítés elvégzéséről. A kopott fogaknak ugyanis olyan része kerül a fehérítő anyaggal kapcsolatba, mely nagymértékben megnöveli az érzékenységet, súlyos esetben akár a fog elhalásához is vezethet(ne! – ha szakmailag nem lennénk kellően hozzáértők).

A fogfehérítés helyszíne:

A fogfehérítés Budapest városában 2019-től szélesíti szolgáltatási palettánkat. Térjen be hozzánk, ismerje meg szolgáltatásainkat és tegyen az egészséges esztétikai megjelenésért! Személyre szabott kezelési tervet alakítunk ki és ellátjuk jó tanácsokkal pácienseinket, hogy fogaik szépségét hosszú évtizedekig élvezhessék.

A fogfehérítés időtartama:

A kezelés időtartama körülbelül 30-45 perc.

A fogfehérítés igénybevehető:

Egész évben, hiszen nem befolyásolják a környezeti változások vagy évszakok.

Hány alkalmas a fogfehérítés?

Mindössze egy alkalomra van szükség a vakítóan fehér mosoly eléréséhez. Hozzáértő szakembereink számára azonban a minőségi kivitelezés és eredmény elengedhetetlen, így odafigyeléssel készül minden fogfehérítés Budapest városában található centrumunkban. A fogfehérítés otthon történő alkalmazása során azonban egy több napos kúrával kell számolni, ami idő alatt a fogak fokozatosan érik el a több árnyalatnyival fehérebb állapotukat.

A fogfehérítés ára:

A teljes fogfehérítő kezelés rendelőben történő megvalósításának ára: 105.000 Ft. Mivel a fogfehérítő kezelés alapfeltétele a fogkőmentesség, ezért egy kombinált csomagban elvégeztethető a fogkőleszedés, a rendelői fogfehérítés és igény esetén fogékszer felrakása is. Eme összevont kezelés ára 126.000 Ft. Amennyiben a páciens maga szeretné a fogfehérítést megoldani otthona kényelmében, akkor a kompakt fogfehérítő készülék már 45.000 Ft-tól megrendelhető.

A fogfehérítést végzi

Fogorvos vagy dentálhigiénikus szakember folytatja a beavatkozást, hogy biztosan egyenletes fehérségű és ragyogó fogsor legyen a végeredmény.

otthoni fogfehérítés árak Budapest
Fogfehérítés előtt mindenképpen ellenőriztesd fogaidat, hogy biztosan egészségesek és fogkőmentesek legyenek a kezeléshez

Előkezelés van?

A rendelői fogfehérítés csakis tiszta, fogkőmentes fogazaton végezhető el. Ezért a kezelést megelőző 1-2 hétben szükséges elvégeztetni egy teljes körű fogkő eltávolítást. Ellenkező esetben a fehérítő anyag nem egyenletesen fejti ki hatását, a lepedékes fog pedig foltos marad. Fontos, hogy a tisztítás és a fehérítés nem végezhető el egy napon, mert a tisztítás során a fogínyt érő behatások és az esetleges vérzések miatt regenerációra van szüksége a fogat körülvevő szöveteknek.

Utókezelés van?

A kezelés csakis akkor váltja valóra a hozzá fűzött reményeket, ha mi magunk is változtatunk kicsit az életmódunkon, különösképpen a táplálkozási szokásainkon. A fogfehérítést követő 2 hétben tilos a színező ételek/italok fogyasztása. Kávéfüggők is maximum szívószálon keresztül élhetnek tovább szenvedélyeiknek. A két hét letelte után is fokozottan figyelnünk kell ezen élelmiszerekre és ha van lehetőségünk mossunk fogat ezek elfogyasztása után.

 

legjobb fogfehérítés ára Budapest belvárosában

 

OTTHONI FOGFEHÉRÍTÉS


Az otthoni fogfehérítés rendkívül nagy előnye, hogy nem kell kimozdulnunk ezért a szépészeti beavatkozásért, már a szettet is megrendelhetjük online, néhány kattintással:

 

Megnézem

 

Az OXYGEN LINE fogfehérítő készülék általános használata

Az OXYGEN LINE otthon használható szettje egy fogorvosok által elismert, biztonságos technológián alapuló fogfehérítő csomag, amely a kettős aktiválás hatásán alapszik. Ez annyit jelent, hogy a szettben lévő két folyadékot össze kell keverni, és ez az elegy aktívan fejti ki fehérítő hatását. Ez a rendszer egyik felét képezi, amely kémiai reakció során fogja fehéríteni a fogakat. A kettős aktiválás másik főszereplője a vezeték nélküli LED lámpa, amely gyorsan és biztonságosan fogja elősegíteni a fogak világosítását a fény segítségével. A fogfehérítés árak mindezek figyelembevételével egyáltalán nem mondhatók magasnak.

  • Minden használat előtt alaposan moss fogat, ugyanis a fogakon maradó plakkon keresztül nem lesz hatásos sem a gél, sem pedig a fény. Szintén ajánlott a fogkő előzetes eltávolítása, amennyiben fogaidon egyenletes fehérséget szeretnél.
  • A csomagban található fogsíneket (alsó és felső) csatlakoztasd a LED lámpához, majd ezt követően töltsd bele a sínekbe a fehérítő gélt.
  • A betöltött síneket ezt követően helyezd a szádba, hogy jól illeszkedjen a fogaidra.
  • Kapcsold be a LED lámpát, amelynek ezt követően hagyj 30-40 perc hatóidőt.
  • Az idő lejárta után öblítsd ki a szád és mosd el alaposan a fogsíneket is.
  • Addig ismételheted a kezelést (naponta egyszer), amíg el nem éred a kívánt fehérséget.

Ha szeretnéd otthon, magad elvégezni a fogfehérítést, vagy a rendelői fogfehérítés túl messze van tőled, az OXYGEN LINE szettet neked ajánljuk!

orvosi fogfehérítés ára Budapest
Fehérítsd a fogaidat kényelmesen otthon, de ami a legfontosabb: hatékonyan és biztonságosan!

A fogfehérítés Budapest városától független lesz, élhetünk az otthon nyújtotta kényelemmel az ország bármely pontján.

Tisztában kell lennünk azonban azzal a ténnyel, hogy ez a fogfehérítési módszer időigényes, hiszen naponta 1 órán át a szánkban kell lennie a fehérítőt tartalmazó síneknek. Ráadásul lehetőség szerint naponta mindig ugyanabban az időintervallumban. 

Fontos tisztán látni az ilyen típusú fogfehérítőknél, hogy nem érhető el velük ugyanaz a fehérítő hatás, mint a professzionális, rendelői fogfehérítés igénybevétele esetén. Ennek csupán annyi a magyarázata, hogy a DE! A napok előre haladtával, ha úgy ítéljük meg, már elégedettek vagyunk a fogfehérítés eredményével, meg is állhatunk, a külön-külön csomagolt fogfehérítő anyagot pedig eltehetjük hűszekrényben későbbi fogfehérítés céljából.

 

FOGFEHÉRÍTÉS

 

Áraink
Zapphyre fogfehérítés
120.000/fő
Kedd délelőtti akciós ár:
84.000 Ft
Otthoni fogfehérítő szett:
65.000 Ft
Belső fogfehérítés:
18.000 Ft/fog
Konzultációs díj
20.000 ft
Figyelem!
Áraink tájékoztató jellegűek, pontos árkalkulációt személyes konzultációt követően tudunk készíteni.
Időpontfoglalás
Fogfehérítés
Foglalj időpontot!
Lepd meg kedvesed
Ajándékozz szépséget és egészséget
Rendeld meg
most!
Kérj utalványt!

Hogyan történik a fogfehérítés Budapest városában, rendelőnkben?

Az alaposan megtisztított, fogkőtelenített egészséges fogazat fehérítése egy viszonylag rövid kezelés alatt megtörténik, amely során az elsárgult fogakból esztétikusan fehér mosolyt varázsolunk. A rendelőben végzett fogorvosi beavatkozás egyik nagy előnye, hogy ellenőrzött és biztonságos körülmények között történik a fogfehérítés, így a fogorvosi kontrollnak köszönhetően biztosan nem keletkeznek visszafordíthatatlan elváltozások a fogzománcon. A fehérítőszerrel szemben védeni kell az ínyt (ami a terhesség alatt megváltozhat, ezért nem javasolt ez idő alatt fogat fehéríttetni), ezért egy speciális bevonat kerül rá a kezelés elején. Ezt követően kerülhet fel a fogakra közvetlenül a fehérítőanyag, amely nagyjából fél órán keresztül fejti ki hatását. A szájba helyezett halogén lámpa fénye segítségével válik még hatékonyabbá a fehérítési folyamat. A kezelés végeztével egy speciális védőbevonat kerül a fogakra, amelyek általánosságban 5 árnyalatot is fehéredhetnek a fogorvosi fehérítés során. A szép fehér fogak és a kezelés tartósságának megőrzése érdekében néhány napig javasolt kerülni a színes ételeket, italokat és a dohányzást, így a fogfehérítés árak is ténylegesen megérik majd.

Több éves klinikai tapasztalat bizonyítja a rendelőben végzett fogfehérítés biztonságos mivoltát, illetve hatékonyságát mára számos ember élvezheti mindössze egy alkalom után. Megfelelő szájhigiénia és a fogak karbantartása mellett a fehérség hosszú ideig megmarad, amennyiben évek múltán újra elszíneződés mutatkozik, a fogfehérítés gond nélkül megismételhető. Teljesen fájdalommentes, érzékeny fogúak számára pedig vizsgálat után állapítható meg az optimális kezelésmód, ugyanis fogérzékenység alapjáraton is jelentkezhet a fehérítőanyag eltávolítását követő időszakban.

Hogyan működik a fogfehérítés otthon?

A fogfehérítés Budapest városától független lesz, élhetünk az otthonunk nyújtotta kényelemmel az ország bármely pontján.

Tisztában kell lennünk azonban azzal a ténnyel, hogy ez a fogfehérítési módszer időigényes, hiszen naponta 1 órán át a szánkban kell lennie a fehérítőt tartalmazó síneknek. Ráadásul lehetőség szerint naponta mindig ugyanabban az időintervallumban.

Fontos tisztán látni az ilyen típusú fogfehérítőknél, hogy nem érhető el velük ugyanaz a fehérítő hatás, mint a professzionális, rendelői fogfehérítés igénybevétele esetén. Ennek csupán annyi a magyarázata, hogy az otthoni fogfehérítés csak kozmetikai fehérítés gyengébb anyagokkal, speciális lámpa használatával, ami többszöri kezelést igényel. DE! A napok előre haladtával, ha úgy ítéljük meg, már elégedettek vagyunk a fogfehérítés eredményével, meg is állhatunk, a külön-külön csomagolt fogfehérítő anyagot pedig eltehetjük hűszekrényben későbbi fogfehérítés céljából. Ebben az esetben a fogfehérítés árak lényegesen olcsóbbak, mint a rendelőben végzett kezelés, azonban több időt kell ráfordítani és a több árnyalatnyival fehérebb fogak csak bizonyos idővel lesznek láthatóak. A sikeres fogfehérítés otthon történő kivitelezése esetén elengedhetetlen, hogy betartsuk a kezelőorvos által adott utasításokat, hiszen csak így kaphatunk észrevehetően szebb végeredményt.

Mitől függ a fogfehérítő tartóssága?

A tartósságot döntően két dolog befolyásolhatja, egyrészt az életmód (dohányzás, kávéfogyasztás stb.), illetve hogy a fogfehérítés otthon vagy rendelőben történik. A választott fogfehérítő technológiától függ, hogy hány alkalomra van szükség, illetve milyen hatásfokkal bír. Amennyiben minél kevesebb olyan ételt és italt fogyasztunk, amely nyomot hagyhat a fogakon (kávé, tea, vörösbor, gyümölcslevek, curry, sáfrány), annál lassabban fognak újra elszíneződni a fogak. A megfelelő szájhigiénia mellett évekig megőrizhető a fehér mosoly és persze az egészséges fogak is. Fontos tényező a rutinos kivitelezés, hiszen a rendelőben, szakember keze által végzett professzionális fogfehérítés biztosan úgy sikerül majd, ahogyan azt előzetesen vártuk, míg az otthoni fogfehérítés esetén nagyobb a sikertelenségi ráta.

Fogfehérítő kezelés fogpótlások és gyökérkezelt fogak esetén?

Joggal vetődik fel a kérdés, hogy vajon a nem valódi és élettelen fogak is ugyanúgy világosíthatók-e fogfehérítő által, mint az egészséges fogak. A válasz pedig az, hogy nem, azonban minden esetben van rá megoldás, hogy egyik fog színe se lógjon ki a sorból a többihez képest.

A gyökérkezelt fogak az évek múltával sötétedni kezdenek, amelyért nem külső lerakódás okolható, hanem a fog belsejében zajló változások okozzák. A fogbél elhalása általában a fő indok, amiért változik a fogszín ezért a fogfehérítő kezelést is itt kell orvosolni. A kezelés előtt ellenőrizni kell a gyökértömést, amennyiben az nem megfelelő állapotban van, úgy elengedhetetlen annak kicserélése. A fogbél kitisztításával, oxidáló anyagok bejuttatásával eredményesen világosítható, amelyet szükség esetén meg lehet ismételni a kívánt végeredmény érdekében. A belső fogfehérítés időtartama körülbelül 3-5 napot vesz igénybe, ez idő alatt ideiglenes tömés kerül a fúrt járatba. Ezt a fajta beavatkozást természetesen csak szakember végezheti, így a fogfehérítés árak ettől függően változnak.

Részleges korona és héj esetében a fogfehérítést követően árnyalatnyi eltérések lehetnek a valódi fogakhoz képest, azonban gondos tervezéssel ez a probléma is áthidalható. Mivel a pótlások nem porózus anyagból készülnek, így a fehérítő anyagok nincsenek rá pozitív hatással. A fogfehérítés otthon még kárt is tehet bennük, hiszen az eredetileg fényes fogpótlások veszíthetnek csillogásukból. Éppen ezért a természetes fogak fehérítése történik először, majd a végeredmény alapján a fehér fogakhoz képest ajánlott a fogpótlások cseréje is az adott színárnyalatra.