Menü
Kövess minket Facebookon
Hyaluronsavas ráncfeltöltés
Hyaluronsavas ráncfeltöltés


Kezelés helyszíne: Budapest

Kezelés időtartama: 30 - 60 perc

Kezelés igénybevehető: Egész évben

Hány alkalmas a kezelés: 1

Kezelés ára: 100.000 Ft/1 ml

A kezelést végzi: Dr. Békés Annamária

Előkezelés: Nincs

Utókezelés: Nincs

 

Hyaluronsavas ráncfeltöltéshyaluronsavas ráncfeltöltés Debrecen

Mire jó a hyaluronsavas ráncfeltöltés?

A kor előrehaladtával csökken a bőrünk vízháztartása, lelassul a zsírmirigyek termelése, arcbőrünk ezért veszít teltségéből, feszességéből. Megereszkedik, fakóvá és nyúzottá válik. Előbújnak a különböző mimikai ráncok, szarkalábak. A hyaluronsavas ráncfeltöltés erre kínál egy teljesen természetes megoldást.

A hyaluronsavas ráncfeltöltés előnyei

A hyaluronsav a szervezetünket behálózó szövetek egyik alkotóeleme. Tehát egy teljesen természetes anyag, amelyet néhány éve kezdtek el szépészeti beavatkozásokra is használni. Előnye, hogy a hyaluronsav saját tömegéhez mérten ezerszer több vizet képes megkötni, így varázsolva egészségessé és teltté arcunkat. A hatása azonnal látható, hosszan tartó, megtartja arcunk természetes vonásait. Nem kell tartanunk a beszédkészségünk romlásától vagy a mimikánk túlzott megváltozásától. Természetes eredete révén pedig miután hatását kifejtette egyszerűen felszívódik szervezetünkben

Mikor alkalmas elvégeztetni a hyaluronsavas ráncfeltöltést?

A kezelés egész évben végezhető. Habár fokozottan figyelnünk kell a napsütötte hónapokban a fényvédelemre. Ha fontosabb eseményre szeretnénk arcbőrünket kissé felrázni, akkor érdemes 1-2 héttel az esemény előtt elvégeztetni, hiszen a tűszúrások mentén előfordulhatnak apróbb bevérzések vagy duzzanatok, amelyek egyébként 1-2 nap alatt maguktól elmúlnak.

Mit kell tudni a hyaluronsavas ráncfeltöltés folyamatáról?

A kezelés során először is alaposan megtisztítja a kezelni kívánt területet, fertőtlenítés követően pedig felkenünk egy érzéstelenítő krémet, hogy csökkentsük a szúrások okozta kellemetlenséget. Az orvos megtervezi a szúrások helyét és irányát, amelyet a bőrön be is jelöl annak érdekében, hogy a töltőanyag a lehető legegyenletesebben legyen eloszlatva a bőr alatt. A beavatkozás után ismét megtisztítjuk a bőrfelületet, bőrpír vagy égető érzés esetén hűsítő zselés maszkot biztosítunk a páciens számára. A hatás már azonnal észrevehető.

Hányszor ajánlott ismételni a hyaluronsavas ráncfeltöltést?

A kezelés alapvetően egyszeri alkalom, de 1-2 héten belül van lehetőség korrekciós beavatkozásra. Erre azért lehet szükség, mert bár igyekszünk egyenletesen betölteni az anyagot a bőr alá, előfordulhat, hogy imitt-amott még talál javítani valót a páciens, így minimális mennyiséggel még idejében tudunk korrigálni.

Meddig tart a hyaluronsavas ráncfeltöltés hatása?

Mint valamennyi szépészeti beavatkozás, a hyaluronsavas ráncfeltöltés hatékonysága is sok tényezőtől függ. Ilyen a kor, a bőrtípus, az életvitel. 6 és 12 hónap között határozható meg a kezelés tartóssága, mivel a hyaluronsav 9-14 hónap alatt teljesen lebomlik a szervezetünkben. A tartós eredmény elérése érdekében így érdemes bizonyos időközönként ismételni a kezelést.

Mik a hyaluronsavas ráncfeltöltés esetleges veszélyei:

Mivel a hyaluronsav egy teljesen természetes, szervezetünkben is megtalálható anyag, így semmiféle veszéllyel nem jár a kezelés. Mellékhatásaként jellemzően számíthatunk a tűszúrás mentén apróbb bevérzésekre, esetleg duzzanatokra, bőrpírre. Ezek viszont 1-2 nap alatt maguktól elmúlnak.

Kinek nem ajánlott a hyaluronsavas ráncfeltöltés?

Kórházi kezelés alatt álló pácienseknek, terhesség vagy szoptatás alatt nem ajánlott. Kizáró ok a herpesz. Aki herpeszre hajlamos, annak a kezelés előtt 1 héttel herpesz elleni gyógyszer szedése javasolt.

A hyaluronsavas ráncfeltöltés helyszíne:

Budapest

A hyaluronsavas ráncfeltöltés időtartama:

30 perc

A hyaluronsavas ráncfeltöltés igénybevehető:

Egész évben.

Hány alkalmas a hyaluronsavas ráncfeltöltés?

A kezelés egyszeri, viszont korrigálás szempontjából a kezeléstől számított 1-2 hétben még elvégezhető korrigációs beavatkozás.

A hyaluronsavas ráncfeltöltés ára:

1ml hyaluronsav: 100.000 Ft, de csak a felhasznált mennyiség szükséget kifizetni.

A kezelést végzi

Kizárólag orvos által, megfelelő képzettséggel és gyakorlattal végezhető hyaluronsavas ráncfeltöltés.

Előkezelés van?

Többnyire nincs szükség különösebb előkezelésre. Herpeszre való hajlam esetén kezelés előtt és után 1 héttel herpesz elleni gyógyszer szedése ajánlott.

Utókezelés van?

Otthoni ápolással és a megfelelő készítmények használatával növelhető a kezelés hatása, tartóssága.

 

HYALURONSAVAS RÁNCFELTÖLTÉS

 

Áraink
Hyaluronsavas ráncfeltöltés:
100.000 Ft/ml
Csak a felhasznált mennyiséget kell kifizetni.
Konzultáció:
10.000 Ft
Figyelem!
Áraink tájékoztató jellegűek, pontos árkalkulációt személyes konzultációt követően tudunk készíteni.
Időpontfoglalás
Hyaluronsavas ráncfeltöltés
Foglalj időpontot!
Lepd meg kedvesed
Ajándékozz szépséget és egészséget
Rendeld meg
most!
Kérj utalványt!