Menü
Kövess minket Facebookon
Hyaluronsavas ráncfeltöltés
Hyaluronsavas ráncfeltöltés

Kezelés helyszíne: Budapest

Kezelés időtartama: 30 - 60 perc

Kezelés igénybevehető: Egész évben

Hány alkalmas a kezelés: 1

Kezelés ára: 100.000 Ft/1 ml

A kezelést végzi: Dr. Békés Annamária

Előkezelés: Nincs

Utókezelés: Nincs

 

Hyaluronsavas ráncfeltöltés

hyaluronsavas ráncfeltöltés Debrecen

Mire jó a hyaluronsavas ráncfeltöltés?

Rohanó világunkban számtalan olyan külső behatás ér bennünket és hatással van szervezetünkre, amiket már szinte észre sem veszünk, vagy pedig már alkalmazkodtunk is hozzá. Ilyenek a gyakori stresszhelyzetek, a kipufogógázzal szennyezett városi levegő, az erős napsugárzás, vagy akár a folyamatos kialvatlanság és fáradtság. Ezek hatása hamar meglátszik az arcbőrön, idő előtti ráncok jelennek meg és mélyülnek el, éveket öregítve ezzel külső megjelésünkön. Szerencsére számtalan szépészeti beavatkozással küzdhetünk az öregedés látható jelei ellen, melyek közül a legtermészetesebb megoldás a hyaluronsavas ráncfeltöltés.

A kor előrehaladtával csökken a bőrünk vízháztartása, lelassul a zsírmirigyek termelése, arcbőrünk ezért veszít teltségéből, feszességéből. Megereszkedik, fakóvá és nyúzottá válik. Előbújnak a különböző mimikai ráncok, szarkalábak. A hyaluronsavas ráncfeltöltés erre kínál egy teljesen természetes megoldást.

Ráncfeltöltés természetesen

Az idővel megjelenő, majd egyre mélyülő ráncok mindenkit zavarnak, ezért igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy minél később jelenjenek meg arcunkon. Azonban a szervezetünk is velünk öregszik, az évek során folyamatosan veszít vízháztartásából, így a rugalmasságot adó szövetek is megereszkednek kissé, ami külsőleg is meglátszik, hiszen a bőr legfelső rétege is veszít a feszességéből. Megfelelően egészséges életstílussal, megfelelő mennyiségű víz bevitelével és lehetőleg minél kevesebb stresszel sokáig megőrizhető a szép bőr, azonban az öregedés egyszer mindenkit utólér. Viszont nem érdemes kétségbeesni, hiszen a szépségipar mára már nagyon sok öregedés elleni megoldással rukkolt elő. Napjainkban a legtöbbet alkalmazott szer ráncfeltöltés céljából a hyaluronsav. Felvetődik a kérdés, hogy miért örvend ekkora népszerűségnek a hyaluronsavas ráncfeltöltés és miért tűnik ki a többi töltőanyag közül? Erre a legtömörebben és leglényegretörőbben úgy lehetne válaszolni, hogy azért mert teljesen természetes anyag. Annyira természetes, hogy szervezetünk maga is nagy mennyiségben termeli bőrünk irharétegében. Biotechnológiai eljárásoknak köszönhetően előállítható, amelyet aztán a ráncok alá fecskendezve elérhetjük, hogy azok kisimuljanak és helyük se maradjon a továbbiakban.

A hyaluronsavas ráncfeltöltés előnyei

A szervezet egyre csökkenő víztartó képességével egyenesen arányosan keletkeznek és mélyülnek el a ráncok. Az irharétegben termelődő hyaluronsav rengeteg vizet képes felvenni, ez adja a rugalmas tulajdonságát, azonban ha a termelődésének mennyisége lelassul, kevesebb molekula lesz, ami a vizet felvegye. Hyaluronsavas ráncfeltöltés során ezt a hiányzó mennyiséget pótoljuk külső forrásból, ami nagyon szépen beilleszkedik a környező szövetekbe és látja el funkcióját a bőrben. Miért olyan kiváló töltőanyag azon felül, hogy nagyon sok vizet képes megkötni? Nos, mint fentebb említettük, egy teljesen természetes anyagról van szó, amelyet biotechnológiai úton előállítva és visszafecskendezve a bőr alá, nem okoz semmiféle allergiás reakciót. Ez hatalmas előny a ráncfeltöltés során alkalmazott többi szerrel szemben. Gondoljunk csak bele, mivel a szervezet számára ismerős anyag, nem fog védekezni ellene, nem gyullad be, nem fog viszketni, a szúrások helye pedig napokon belül nyom nélkül begyógyul. A bejuttatott hyaluronsav mennyiségétől függően fogja megszívni magát vízzel, kitöltve ezzel a rendelkezésre álló teret, kisimítva a ráncokat és ezáltal feszessé téve az arcbőrt.

A hyaluronsav a szervezetünket behálózó szövetek egyik alkotóeleme. Tehát egy teljesen természetes anyag, amelyet néhány éve kezdtek el szépészeti beavatkozásokra is használni. Előnye, hogy a hyaluronsav saját tömegéhez mérten ezerszer több vizet képes megkötni, így varázsolva egészségessé és teltté arcunkat. A hatása azonnal látható, hosszan tartó, megtartja arcunk természetes vonásait. Nem kell tartanunk a beszédkészségünk romlásától vagy a mimikánk túlzott megváltozásától. Természetes eredete révén pedig miután hatását kifejtette egyszerűen felszívódik szervezetünkben.

Mikor alkalmas elvégeztetni a hyaluronsavas ráncfeltöltést?

A kezelés egész évben végezhető. Habár fokozottan figyelnünk kell a napsütötte hónapokban a fényvédelemre. Ha fontosabb eseményre szeretnénk arcbőrünket kissé felrázni, akkor érdemes 1-2 héttel az esemény előtt elvégeztetni, hiszen a tűszúrások mentén előfordulhatnak apróbb bevérzések vagy duzzanatok, amelyek egyébként 1-2 nap alatt maguktól elmúlnak.

Mit kell tudni a hyaluronsavas ráncfeltöltés folyamatáról?

A kezelés során először is alaposan megtisztítja a kezelni kívánt területet, fertőtlenítés követően pedig felkenünk egy érzéstelenítő krémet, hogy csökkentsük a szúrások okozta kellemetlenséget. Az orvos megtervezi a szúrások helyét és irányát, amelyet a bőrön be is jelöl annak érdekében, hogy a töltőanyag a lehető legegyenletesebben legyen eloszlatva a bőr alatt. A beavatkozás után ismét megtisztítjuk a bőrfelületet, bőrpír vagy égető érzés esetén hűsítő zselés maszkot biztosítunk a páciens számára. A hatás már azonnal észrevehető, azonban a töltőanyagnak kell egy kis idő, mire felveszi a maximális mennyiségű vizet, ebből adódóan napokkal-hetekkel később éri el a végleges formáját az arc.

 

hyaluronsava ráncfeltöltés fájdalommentesen

 

Hányszor ajánlott ismételni a hyaluronsavas ráncfeltöltést?

A kezelés alapvetően egyszeri alkalom, de 1-2 héten belül van lehetőség korrekciós beavatkozásra. Erre azért lehet szükség, mert bár igyekszünk egyenletesen betölteni az anyagot a bőr alá, előfordulhat, hogy imitt-amott még talál javítani valót a páciens, így minimális mennyiséggel még idejében tudunk korrigálni.

Meddig tart a hyaluronsavas ráncfeltöltés hatása?

Mint valamennyi szépészeti beavatkozás, a hyaluronsavas ráncfeltöltés hatékonysága is sok tényezőtől függ. Ilyen a kor, a bőrtípus, az életvitel. 6 és 12 hónap között határozható meg a kezelés tartóssága, mivel a hyaluronsav 9-14 hónap alatt teljesen lebomlik a szervezetünkben. A tartós eredmény elérése érdekében így érdemes bizonyos időközönként ismételni a kezelést.

Mik a hyaluronsavas ráncfeltöltés esetleges veszélyei:

Mivel a hyaluronsav egy teljesen természetes, szervezetünkben is megtalálható anyag, így semmiféle veszéllyel nem jár a kezelés. Mellékhatásaként jellemzően számíthatunk a tűszúrás mentén apróbb bevérzésekre, esetleg duzzanatokra, bőrpírre. Ezek viszont 1-2 nap alatt maguktól elmúlnak. Szervezetazonos összetételének köszönhetően nem jelentkezik allergiás reakció a ráncfeltöltés helyén, nem kell viszketéstől és gyulladási gócoktól tartanunk.

Kinek nem ajánlott a hyaluronsavas ráncfeltöltés?

Kórházi kezelés alatt álló pácienseknek, terhesség vagy szoptatás alatt nem ajánlott. Kizáró ok a herpesz. Aki herpeszre hajlamos, annak a kezelés előtt 1 héttel herpesz elleni gyógyszer szedése javasolt.

A hyaluronsavas ráncfeltöltés helyszíne:

Budapesti orvosesztétikai centrumunkban várjuk szeretettel leendő pácienseinket.

A hyaluronsavas ráncfeltöltés időtartama:

Az előzetes megbeszélést és tervezést leszámítva maga a hyaluronsavas ráncfeltöltés kezelés mindössze 20-30 percet vesz igénybe.

A hyaluronsavas ráncfeltöltés igénybevehető:

Egész évben elérhető szolgáltatás, azonban az erős UV- és napsugárzástól kellőképpen védeni kell a ráncfeltöltésen átesett bőrfelületet.

Hány alkalmas a hyaluronsavas ráncfeltöltés?

A hyaluronsavas ráncfeltöltés egyszeri kezelés, viszont korrigálás szempontjából a kezeléstől számított 1-2 hétben még elvégezhető korrigációs beavatkozás.

A hyaluronsavas ráncfeltöltés ára:

1 ml hyaluronsav: 100.000 Ft, de csak a felhasznált mennyiséget szükséges kifizetni.

A kezelést végzi

Kizárólag orvos által, megfelelő képzettséggel és gyakorlattal végezhető hyaluronsavas ráncfeltöltés.

Előkezelés van?

Többnyire nincs szükség különösebb előkezelésre. Herpeszre való hajlam esetén kezelés előtt és után 1 héttel herpesz elleni gyógyszer szedése ajánlott.

Utókezelés van?

Otthoni ápolással és a megfelelő készítmények használatával növelhető a kezelés hatása, tartóssága. Érdemes az erős, direkt napfényt kerülni, illetve lehetőleg mellőzzük a szauna és a szolárium használatát hyaluronsavas ráncfeltöltés kezelést követő néhány hétben.

 

HYALURONSAVAS RÁNCFELTÖLTÉS

 

Áraink
Hyaluronsavas ráncfeltöltés
100.000 Ft/1 ml
Csak a felhasznált mennyiséget szükséges kifizetni.
Konzultáció:
15.000 Ft
Figyelem!
Áraink tájékoztató jellegűek, pontos árkalkulációt személyes konzultációt követően tudunk készíteni.
Időpontfoglalás
Hyaluronsavas ráncfeltöltés
Foglalj időpontot!
Lepd meg kedvesed
Ajándékozz szépséget és egészséget
Rendeld meg
most!
Kérj utalványt!