Menü
IdealLips
IdealLips kezelés

Kezelés helyszíne: Budapest

Kezelés időtartama: 30 - 60 perc

Kezelés igénybevehető: bármikor

Hány alkalmas a kezelés: 1 alkalom

Kezelés ára: 140.000 Ft

Előkezelés: Nincs

Utókezelés: Van

IdealLips, az ajak, amire mindenki vágyik

PUHA, CSÓKOLNI VALÓ AJKAK - MINDANNYIAN ILYET AKARUNK!

 

Akár a természetes külsődnek van szüksége egy kis lendületre, akár fiatalos ajkaidat szeretnéd helyreállítani, a töltőanyagok gyors és biztonságos megoldást jelentenek álmaid ajkaihoz! 

 

Mint orvos, akinek egyik szenvedélye az ajaktöltés, büszkén mutathatom be saját fejlesztésű módszeremet, melyet IdealLipsnek neveztem el. Az IdealLips nem csupán egy prémium kezelés, hanem a szépség és a stílus megtestesítője, mely valóban egyedi és luxus élményt kínál. A kezelés során minden egyes páciens igényeit és arckarakterisztikáját figyelembe véve tervezünk és alkotunk. 

 

A több évtizedes szakmai tapasztalatom, a több ezer elégedett páciens és a hazai, illetve a nemzetközi oktatási tevékenységem arra ösztönzött, hogy létrehozzam ezt a saját, egyedi töltési technikánkat. Az IdealLips nem csupán a szépséget hivatott kiemelni, hanem az egyéniség kifejezésének eszköze is. Azonban, annak érdekében, hogy a végeredmény tökéletes harmóniában legyen az arc, az orr és a mosoly egészével, különös figyelmet fordítunk az apró részletekre és az arányokra.

 

Bár a szépség nagyon szubjektív és mindenkinek mást jelent, mégis vannak olyan általánosan elfogadott jegyek, melyek a végeredményt mégis széppé, esztétikussá és “csókolni valóvá” teszik. Az IdealLips kétségkívül egyedi, mely hangsúlyozza a Cupido íveket, még olyan esetben is, amikor az teljesen eltűnt az idő folyamán. Megfelel a gold standardnak, hordozza a kívánt domborúságot, mégis határozott kontúrt és “szexy” ívet biztosít az ajaknak - a közönségesség legapróbb érzete nélkül.

 

Az IdealLips technika kiemelkedő biztonságot nyújt, hiszen minden kezelés ultrahangos ellenőrzés mellett történik, hogy biztosítsuk vendégeink teljes biztonságát és nyugalmát. A módszer kevesebb traumatizációt okoz, így a gyógyulási folyamat is gyorsabb és kényelmesebb.

 

A végeredmény egy elegáns, vonzó és természetes hatást keltő ajak, kihangsúlyozva az ajak kontúrját és a Cupido ívét. Az IdealLips nem csupán ajakfeltöltés, hanem életstílus – az álomajkakért!

 

IdealLips, az IdealMed saját technikája
Álomajkak IdealLipsel
IdealLips sok éves szakmai tapasztalattal
Gyönyörű ajkak IdealLips technikával

 

Áraink
IdealLips
140.000 Ft
Időpontfoglalás
IdealLips
Foglalj időpontot!
Lepd meg kedvesed
Ajándékozz szépséget és egészséget
Rendeld meg
most!
Kérj utalványt!