Menü
ELLANSE
ELLANSE kezelés

Kezelés helyszíne: Budapest

Kezelés időtartama: 30 - 60 perc

Kezelés igénybevehető: bármikor

Hány alkalmas a kezelés: 1 alkalom, amikor általában 2 ml Ellanse kerül beinjektálásra.

Kezelés ára:
135.000 Ft/ 1 ml Ellanse S, mely 2 éves tartósságot garantálhat

150.000 Ft/1 ml Ellanse M, mely akár 4 évig tartó eredményt biztosít

Előkezelés: Nincs

Utókezelés: Nincs

ELLANSE kezelés - Az azonnali fiatalító hatásért


Az Ellansé egy kollagén stimuláló töltőanyag, amely azonnali térfogatnövelést és hosszú távú kollagén stimulációt biztosít. A ráncok volumene és korrekciója azonnal látható a kezelés után, a saját kollagéntermelés fokozatos serkentése természetes hatású és hosszan tartó eredményt nyújt. Az Ellansé természetesen és teljes mértékben felszívódik a szervezetben néhány hónappal a kezelést követően.

 

Az ELLANSÉ több mint egy hayományos filler, 2 az 1-ben működési elve a ráncok és redők korrigálásán túl , stimulálja test természetes kollagén termelését.

 

  • Azonnali bőrfiatalítás
  • Ráncok és redők feltöltése
  • Az arc kontúrjainak újradefiniálása
  • Hosszútávú kollagén stimuláció
  • Az öregedés jeleinek visszafordítása
  • Az arc fiatalítása és ezzel egyidejűleg a bőrminőség javítása
ellanse kezelés vélemények elismerések

Az Ellanse töltőanyag hatásának titka

Az Ellanse collagen napjaink egyik legtartósabb és leghatékonyabb fillere, amely azonnali térfogatnövelő hatásán túl stimulálja a kollagénképződést. Ez a speciális kollagén gél az úgynevezett karboxilmetil-cellulózból épül fel, amelyben mikroszkopikus PCL tartalmú gömbök találhatók. A gél az azonnali volumenizáló hatásért felelős, míg az utóbbi felelős az Ellanse kezelés után érzékelhető fokozottabb kollagénindukcióért. A gélbe ágyazott gömböcskék fokozatosan, lassan oldódnak fel a szövetekben, így a maximális hatás kialakulása körülbelül 1-3 hónapot vesz igénybe.

A bőr mélyebb szöveteibe injektálva kezdi el kifejteni stimuláló hatását, elősegítve a bőr fiatalabb, feszesebb és egészségesebb megjelenését. Igazán láthatóvá néhány hónapot követően válik, eközben pedig aktiválja a bőr fokozottabb kollagén termelését. A hatás az idő múltával fokozatosan jelentkezik, maximális eredményét nagyjából 3 hónapot követően éri el.


Podcastünk a kezelésről
Hogyan történik az Ellanse kezelés?


Az előzetes szakorvosi konzultációt követően meghatározásra kerül a szükséges mennyiségű filler, hiszen a különböző bőrtípusok eltérő volumenű töltőanyagot igényelnek. A kezelendő területen ezt követően helyi érzéstelenítő alkalmazása történik, így az egész folyamat teljességgel fájdalommentesen zajlik. A szúrások helyén minimális pirosság vagy duzzanat jelentkezhet, azonban ez rövid időn belül, magától elmúlik.

Az Ellanse kezelés egy biztonságos és hosszú távú kollagénstimuláló terápia, amely teljesen biokompatibilis a szervezettel, így nem okoz allergiás reakciót, tehát bőrtesztet sem szükséges végezni előtte. Világszerte több, mint 60 országban alkalmazzák, mint bőrfiatalító és ránckisimító kezelés, hiszen kombinált technológiájának köszönhetően kettős hatással bír. Biokompatibilitása pedig egyet jelent azzal, hogy idővel teljesen felszívódik a szervezetben, így egy kezelés eredményét körülbelül 1-4 évig érezhetjük.
 
ELLANSE kezelés azonnali bőrfiatalodás


Ellansé filler a gyakorlatban: mire számítsunk rövid és hosszú távon?


A speciálisan vékony tűvel felszerelt töltőanyagot a kezelőorvos az arcon előzetesen kijelölt, gondosan meghatározott pontokba fecskendezi. Ezek a páciens igényeitől és elvárásaitól függnek elsősorban, de gyakori a homlok, az orr környéke, az ajkak, az áll és a nyak töltése.

Az Ellansé kezelés felépülési ideje minimális, néhány órától pár napig terjed, de van, akinél egyáltalán nem jelentkeznek látható jelei. Mint minden esztétikai kezelésnél, előfordulhat helyi duzzanat és enyhe kipirosodás, de ezek általában nagyon gyorsan elmúlnak. Elősegíthetjük a gyógyulást jegeléssel, vagy hűsítő borogatással, esetleg a beavatkozást végző szakorvos által javasolt dermokozmetikai krémekkel.

Fontos, hogy az injekció helyét lehetőleg ne érintsük meg, és lehetőleg ne sminkeljük egy napig. A kezelés 30-60 percet vesz igénybe, így azonnal visszatérhetünk a mindennapi tevékenységekhez a kollagénterápia után. Általában egy alkalom elegendőnek bizonyul, amely során 2 ml-nyi Ellansé kollagén kerül befescskendezésre az arc és nyak különböző pontjain.


Mit mondanak az Ellanse kezelés vélemények?


Revitalizáció egy óra alatt: Többen is azt tapasztalták, hogy már közvetlenül a kezelés után az arcuk fiatalosabb és feszesebb kontúrokkal rendelkezett, és az idő múlásával ez a hatás csak javult.

Meglepően fájdalommentes: A helyi érzéstelenítő krém kellemesen elzsibbasztja a kezelendő területet, így a szúrásokból alig érezni valamit, fájdalmat pedig nem tapasztaltak.

Hosszantartó hatást biztosít: A stimuláló hatás akkor is megmarad, ha elviekben maga a bejuttatott kollagén már felszívódott, hiszen serkenteti a bőrt a saját kollagén termelésére.

Mellékhatásoktól mentes: Biokompatibilis fehérje lévén nem okoz allergiás reakciót, vagy kellemetlen mellékhatásokat, a szervezet hamar hozzászokik a plusz kollagén jelenlétéhez.

Teljes mértékben személyre szabott kezelés: A kollagén bejuttatását minden esetben egyéni konzultáció előzi meg, ahol a bőr állapota és az igények szabják meg a befecskendezési pontokat és a bejuttatott töltőanyag mennyiségét a tökéletes végeredmény érdekében.

Áraink
Ellanse S, mely 2 éves tartósságot garantál
135.000 Ft / 1 ml
általában 2 ml Ellanse kerül beinjektálásra
Ellanse M, mely akár 4 évig tartó eredményt biztosít
150.000 Ft / 1 ml
általában 2 ml Ellanse kerül beinjektálásra
Időpontfoglalás
ELLANSE
Foglalj időpontot!
Lepd meg kedvesed
Ajándékozz szépséget és egészséget
Rendeld meg
most!
Kérj utalványt!