Menü
Kövess minket Facebookon
NCTF135
NCTF135 Nanosoft kezelés

Kezelés helyszíne: Budapest

Kezelés időtartama: 30 - 60 perc

Kezelés igénybevehető: bármikor

Hány alkalmas a kezelés: 5 kezelés 2,5 hónap alatt (az első 3 között 2 hét teljen el, majd még 2 kezelés havonta)

Kezelés ára:

  • 75.000 Ft/alkalom (alkalmanként 1 db 3ml-es ampulla kerül felhasználásra)
  • 200.000 Ft/3 alkalmas kúra
  • 280.000 Ft/teljes 5 alkalmas kúra

Előkezelés: Nincs

Utókezelés: Nincs

NCTF135 Nanosoft kezelésNCTF135 Nanosoft kezelés, avagy a bőr revitalizálása, öregedés gátlása


Dr. Michel Tordjman sejtbiológus még 1978-ban fejlesztette ki a Fillmed mára már zászlóshajóvá váló termékét, mely az NCTF névre hallgat. 

Az NCTF a New Cellular Treatment Factor rövidítése, és egy olyan steril, injektálható oldat, melynek fő célja a bőr revitalizálása. 

A termék azonban nem csak a bőr minőségét hivatott javítani, de öregedésgátló hatással is bír, a kezelésnek köszönhetően a sejtek szinte megfiatalodnak, ragyogóan egészséges bőrt eredményezve. 

Az egészséges bőrt a rugalmasság, tömörség, tapintásra lágy selymesség, színét tekintve pedig rózsaszínű árnyalat és ragyogás jellemzi. 

Teljesen egészséges bőrrel azonban alig néhány ember büszkélkedhet ebben a felpörgetett, környezeti ártalmakkal teli, stresszes világban. 

Bár világszerte tucatnyi kozmetikum és esztétikai beavatkozás választható ma már a bőr egészségének megőrzésére vagy helyre állítására, mégis az NCTF az egyetlen olyan engedélyezett és injektálható készítmény, amely az egészséges bőr eléréséhez szükséges összes komponenst a megfelelő arányban tartalmazza, és ezzel képes a bőrt maximálisan revitalizálni.

Az NCTF Nanosoft kezelés alkalmazása széles körű: finom ráncok kezelésére, hidratálásra, a bőr rugalmasságának fokozására, a pórusok finomítására egyaránt kiváló. 

Az anyagot a bőr epidermális, illetve dermisz rétegébe juttatva hatékonyan lehet kezelni az arc bőrét, a szemkörnyéket, a nyakat, a dekoltázst, a kézfejeket, de még a kar belső részeit is!

 

Kinek ajánlott az NCTF Nanosoft kezelés? 

 

Az NCTF Nanosoft kezelés nem csak érett bőrre, hanem már fiatal korban is javasolt. Hatása sokrétű: egyrészt a bőr szépítése mellett pórusösszehúzó hatása is van, másrészt a kezelés kifejezetten ajánlott megelőzésre is, főleg az arc egyes területein, ahol az intenzívebb mimikai tevékenységnek köszönhetően néhány év elteltével fokozottan jelennek meg a kisebb-nagyobb ráncok. NCTF-fel kezelhető a szemkörnyék különösen érzékeny területe, a szájkörnyéki finomráncok, „cigarettaráncok”, de a nyak és a dekoltázs is, főleg ha ott más kezelés eredménytelen. 

nanosoft kezelés ára

Az NCTF alternatíva lehet azon páciensek számára is, akik nem szeretnének sem hyaluronsavas feltöltést, sem felszívódó bioszálas kezelést, viszont mindenképp szeretnének javítani bőrük minőségén úgy, hogy a végeredmény maximálisan természetes maradjon. Az NCTF-nek nincs semmiféle mellékhatása, épp ezért különösen alkalmas az olyan kritikusabb bőrfelületek revitalizálására is, mint a szem- és szájkörnyék, nyak, illetve dekoltázs. 

A NCTF egyes esztétikai beavatkozások kiegészítő kezeléseként is igénybe vehető, mivel segít hosszabb ideig megőrizni és fokozni az esztétikai kezelések jótékony hatását. 

 

A kezelésről készült riport:

nctf 135 nanosoft kezelés hatékonyanMilyen kezelések végezhetők az NCTF-el? 

  • BioNutriLift kezelés: Az NCTF és a keresztkötött hialuronsavat is tartalmazó Fillmed Art Filler Fine Lines kombinálásával az orca kezelhető igen látványosan. Az eljárás során kanül segítségével, legyező alakban kerülnek a hatóanyagok a bőrbe. Az eredmény kisimult, ráncmentes bőr lesz, a hyaluronsavnak köszönhetően enyhe lifting hatással. A bőr a rengeteg tápanyagot kap, viszont nem kelt túltöltött hatást.
  • BioNutriLips kezelés: Lágyan kisimítja az ajkak körüli ráncokat. Hatékonyan feltölti a makacs dohányzóráncokat.
  • BioNutriNeck kezelés: Kifejezetten a nyak környékének ránctalanítására, bőrfrissítésére ajánlott.
Időpontfoglalás
NCTF135
Foglalj időpontot!
Lepd meg kedvesed
Ajándékozz szépséget és egészséget
Rendeld meg
most!
Kérj utalványt!