Menü
NCTF135
NCTF135 Nanosoft kezelés

Kezelés helyszíne: Budapest

Kezelés időtartama: 30 - 60 perc

Kezelés igénybevehető: bármikor

Hány alkalmas a kezelés: 5 kezelés 2,5 hónap alatt (az első 3 között 2 hét teljen el, majd még 2 kezelés havonta)

Kezelés ára:

 • 75.000 Ft/alkalom (alkalmanként 1 db 3ml-es ampulla kerül felhasználásra)
 • 200.000 Ft/3 alkalmas kúra
 • 280.000 Ft/teljes 5 alkalmas kúra

Előkezelés: Nincs

Utókezelés: Nincs

NCTF135 Nanosoft kezelésNCTF135 Nanosoft kezelés, avagy a bőr revitalizálása, öregedés gátlása


Dr. Michel Tordjman sejtbiológus még 1978-ban fejlesztette ki a Fillmed mára már zászlóshajóvá váló termékét, mely az NCTF névre hallgat. 

Az NCTF a New Cellular Treatment Factor rövidítése, és egy olyan steril, injektálható oldat, melynek fő célja a bőr revitalizálása. 

A termék azonban nem csak a bőr minőségét hivatott javítani, de öregedésgátló hatással is bír, a kezelésnek köszönhetően a sejtek szinte megfiatalodnak, ragyogóan egészséges bőrt eredményezve. 

Az egészséges bőrt a rugalmasság, tömörség, tapintásra lágy selymesség, színét tekintve pedig rózsaszínű árnyalat és ragyogás jellemzi. 

Teljesen egészséges bőrrel azonban alig néhány ember büszkélkedhet ebben a felpörgetett, környezeti ártalmakkal teli, stresszes világban. 

Bár világszerte tucatnyi kozmetikum és esztétikai beavatkozás választható ma már a bőr egészségének megőrzésére vagy helyre állítására, mégis az NCTF az egyetlen olyan engedélyezett és injektálható készítmény, amely az egészséges bőr eléréséhez szükséges összes komponenst a megfelelő arányban tartalmazza, és ezzel képes a bőrt maximálisan revitalizálni.

Az NCTF Nanosoft kezelés alkalmazása széles körű: finom ráncok kezelésére, hidratálásra, a bőr rugalmasságának fokozására, a pórusok finomítására egyaránt kiváló. 

Az anyagot a bőr epidermális, illetve dermisz rétegébe juttatva hatékonyan lehet kezelni az arc bőrét, a szemkörnyéket, a nyakat, a dekoltázst, a kézfejeket, de még a kar belső részeit is!

 

Podcastünk a kezelésről


 

Kinek ajánlott az NCTF Nanosoft kezelés? 

 

Az NCTF Nanosoft kezelés nem csak érett bőrre, hanem már fiatal korban is javasolt. Hatása sokrétű: egyrészt a bőr szépítése mellett pórusösszehúzó hatása is van, másrészt a kezelés kifejezetten ajánlott megelőzésre is, főleg az arc egyes területein, ahol az intenzívebb mimikai tevékenységnek köszönhetően néhány év elteltével fokozottan jelennek meg a kisebb-nagyobb ráncok. NCTF-fel kezelhető a szemkörnyék különösen érzékeny területe, a szájkörnyéki finomráncok, „cigarettaráncok”, de a nyak és a dekoltázs is, főleg ha ott más kezelés eredménytelen. 

nanosoft kezelés ára

Az NCTF alternatíva lehet azon páciensek számára is, akik nem szeretnének sem hyaluronsavas feltöltést, sem felszívódó bioszálas kezelést, viszont mindenképp szeretnének javítani bőrük minőségén úgy, hogy a végeredmény maximálisan természetes maradjon. Az NCTF-nek nincs semmiféle mellékhatása, épp ezért különösen alkalmas az olyan kritikusabb bőrfelületek revitalizálására is, mint a szem- és szájkörnyék, nyak, illetve dekoltázs. 

A NCTF egyes esztétikai beavatkozások kiegészítő kezeléseként is igénybe vehető, mivel segít hosszabb ideig megőrizni és fokozni az esztétikai kezelések jótékony hatását. 

 

A kezelésről készült riport:


Milyen kezelések végezhetők az NCTF-el? 

 • nctf 135 nanosoft kezelés hatékonyanBioNutriLift kezelés: Az NCTF és a keresztkötött hialuronsavat is tartalmazó Fillmed Art Filler Fine Lines kombinálásával az orca kezelhető igen látványosan. Az eljárás során kanül segítségével, legyező alakban kerülnek a hatóanyagok a bőrbe. Az eredmény kisimult, ráncmentes bőr lesz, a hyaluronsavnak köszönhetően enyhe lifting hatással. A bőr a rengeteg tápanyagot kap, viszont nem kelt túltöltött hatást.
 • BioNutriLips kezelés: Lágyan kisimítja az ajkak körüli ráncokat. Hatékonyan feltölti a makacs dohányzóráncokat.
 • BioNutriNeck kezelés: Kifejezetten a nyak környékének ránctalanítására, bőrfrissítésére ajánlott.

Az NCTF135 eredete, fejlődése és használata napjainkban


A FILORGA cég eredetileg Franciaországban hozta létre és kezdte el forgalmazni az NCTF135 HA termékeket, melyek célja összetett módon a bőr egészségesebbé tétele és természetes fiatalítás volt. Az esztétikai orvoslás és bőrgyógyászat fejlődésével ezek a termékek is finomodtak, alkalmazkodtak a szervezet fiziológiájához annak érdekében, hogy mellékhatások nélkül és minél hatékonyabban fejthessék ki jótékony hatásukat. Az injekciók tartalma így az elmúlt évtizedekben folyamatosan finomodott és fejlődött, így napjainkban biztonsággal és eredményesen alkalmazható a modern NCTF 135 kezelés formájában.

A Nanosoft kezelés felhasználása nem csupán egy adott problémára nyújt megoldást, hanem kollektíven javítja az adott bőrterület állapotát. Visszaadja a bőr eredeti tömörségét, finomítja a ráncokat, javítja a tónusosságot, csökkenti a foltokat és egyenetlenségeket, vagyis látványosan javítja a bőr textúráját. Kiválóan alkalmas lehet azok számára, akik szeretnének javítani bőrük minőségén, legyen szó akár a fiatalabb vagy érettebb korosztályról.

A Nanosoft kezelés ára talán akkor éri meg leginkább, ha az egy alkalmas kezelés helyett a három vagy öt alkalmas kúrát választjuk, ez utóbbi kivitelezéséhez nagyjából 10 hét szükséges.


Mit tartalmaz az NCTF kezelés egyetlen ampullája?


A Nanosoft kezelés hatóanyagai olyan kulcsfontosságú tápanyagok a szervezet és kifejezetten a bőr számára, amelyek segítenek bőrünk egészségének és szépségének mindennapos megőrzésében. Látványosan fiatalító hatást idéznek elő, valamint elősegítik a természetes kollagéntermelés fokozását is. Lássuk, mi az az 59 jótékony hatású tápanyag, amely megtalálható ebben a professzionális bőrrevitalizáló oldatban:

 • Szabad hyaluronsav: A szervezet által is termelt molekula, amely nagy mennyiségű vizet képes megkötni, így jelentős térkitöltő hatással bír a test különböző szöveteiben, így a bőrben is.
 • 5 féle nukleinsav: Elősegítik a bőrsejtek megfelelő működését, segítik a sejtképző folyamatok végbemenetelét.
 • 6 féle koenzim: Olyan szerves molekulák, amelyek fontos szerepet játszanak a sejtek anyagcseréjében és az energiaátvitelben.
 • 6 féle antioxidáns: Segítenek megvédeni a bőrt a szabadgyökök káros hatásaitól az oxidatív stressz csökkentésével, és elősegítik a bőr egészséges megjelenését.
 • 6 féle ásványi anyag: Jónéhány elem, mint a cink, a magnézium, a szelén vagy a réz elengedhetetlenek az egészséges bőr fenntartásában, közvetlenül befolyásolják annak megjelenését és tónusát.
 • 12 féle vitamin: Az NCTF kezelés ampullájában található vitaminok, mint például az A-, C-, E- és B-vitaminok, antioxidáns hatásúak, amelyek segítenek a szabadgyökök elleni védekezésben és elősegítik a bőr regenerációs folyamatait.
 • 24 féle aminosav: Az Nanosoft kezelés fehérjéinek alapját képezik, amelyek elősegítik a bőr kollagén és elasztin termelését, amelyek fontosak a bőr feszességének és rugalmasságának fenntartásához.

Az NCTF kezelés hatóanyagai együttesen segítik elő a bőr regenerációs folyamatait, javítják a bőr textúráját és megjelenését, csökkentik a ráncokat és az öregedés jeleit, és segítenek megőrizni a bőr fiatalos állapotát.

NCTF135 Nanosoft kezelés

Nanosoft kezelés vélemények és visszajelzések első kézből


Természetes hidratáltságot és tónusosságot ad a bőrnek: Hatékonyan csökkenti a ráncokat, javítja a bőr textúráját, rugalmasságát már az első kezelés után. A tápanyagok közvetlen bevitele segíti az egészséges bőr gyors és hatékony elérését és megtartását.
Időpontfoglalás
NCTF135
Foglalj időpontot!
Lepd meg kedvesed
Ajándékozz szépséget és egészséget
Rendeld meg
most!
Kérj utalványt!