Menü
Ránckisimító kezelés
Ránckisimító kezelés


Kezelés helyszíne: Budapest

Kezelés időtartama: 30 perc

Kezelés igénybevehető: Egész évben

Hány alkalmas a kezelés: 1

Árak: A női - és férfi ránckisimítás árai az uraknál az erősebb izmomműködés és verejtékmirigyek eltérő száma miatt különbözőek.

Női ránckisimítás:

1 terület (mérges ránc, homlok vagy szemkörnyék):       50.000 Ft

2 terület (mérges ránc, homlok vagy szemkörnyék):       85.000 Ft

3 terület (mérges ránc, homlok vagy szemkörnyék):      120.000 Ft

Izzadás ellen hónalj mko, tenyér mko vagy talp mko:      130.000 Ft

Nefertiti kezelés (nyak és áll): 90.000 Ft

Nefertiti kezelés csak nyakra: 50.000 Ft

Gummy smile kezelés: 25.000 Ft

Ajak körüli ráncok: 25.000 Ft

Férfi ránckisimítás:

1 terület (mérges ránc, homlok vagy szemkörnyék):       60.000 Ft

2 terület (mérges ránc, homlok vagy szemkörnyék):       100.000 Ft

3 terület (mérges ránc, homlok vagy szemkörnyék):       150.000 Ft

Izzadás ellen hónalj mko, tenyér mko vagy talp mko:      160.000 Ft

Előkezelés: Nincs

Utókezelés: Nincs

BOTOX KEZELÉS

botox kezelés budapest

 

Azok a fránya ráncok… melyek általában az arc mimikai izmainak működése közben alakulnak ki, mennyire nem szeretjük őket...!

Mi a ráncok kialakulásának az oka?
Az arcon a kor előrehaladtával a ráncok kialakulását részben a bőr rugalmas rostjainak csökkenése, és a bőr alatti kötőszövet, zsírszövet petyhüdtsége okozza. A mély, úgynevezett dinamikus ráncokat viszont az arcbőrhöz tapadó mimikai izmok hozzák létre. Ezek a mimikai izmok mindig ugyanott gyűrik meg bőrünket, és idővel mély karakter ráncokat alakítanak ki arcunkon. Ilyenek a homlok barázdák, a szem körül a szarkalábak és a száj körüli ráncok is, melyekre tökéletes, 6-10 hónapig tartó megoldást jelent a botox!


Az arc mely részein nyújt kiemelkedő eredményt a kezelés?

Kiemelkedően jó hatást lehet elérni a homlok, az orrnyereg, a szemöldök közti ráncok és a szem körüli szarkalábak ráncainak kezelésével.  Eltűnik a mérges tekintet, szemünk kinyílik. A szájzug lefelé görbülő vonala is vonzóan mosolygóssá válik!


Mennyi ideig tart a botox kezelés hatása?

A botox izomműködés gátló hatása 4-6 hónap múlva megszűnik, a többször megismételt, folyamatos kezelés hatására viszont egyes mimikai izmok részlegesen sorvadnak és egyre hosszabban és gyengébben húzódnak össze, így a kezelés eredménye egyes területeken fokozatosan tartósabb. A megfelelő időben kezdett botox kezelés jól kiegészíti, és számos esetben hosszú ideig elhalaszthatja egyes plasztikai műtétek szükségességét!


A kezelés után néhány nappal már látványosan kisimulnak a mély karakter ráncok is.

 

 

 

Gyakori kérdések a botox kezelés kapcsán

Az egyik leggyakrabban igénybevett esztétikai, szépészeti beavatkozás a ránctalanítás, mellyel fiatalos kinézetünket szeretnénk megtartani. Az évek alatt képződnek a mimikai ráncok, illetve a bőrben lévő kollagén és rostok csökkenése miatt egyre kevésbé lesz feszes a bőrünk, ami szintén ráncosodáshoz vezet. Hogy mikor és milyen mértékben alakulnak ki, ebben természetesen nagy szerepe van a genetikának és az életmódunknak is. Botox kezeléssel gyönyörűen kisimíthatóak az arcmimika által létrejött ráncok. Ugyanis a botox készítmény megszűnteti a ránc keletkezését azáltal, hogy blokkolja a kezelt izom működését, így megszűntetheti az arcmimikánknak azon berögződéseit, amelyek a ráncok kialakulásáért felelősek.

Hány éves kortól alkalmazható?

A botox használatát fiatalabb korban is alkalmazzák, főként a szemöldök között, illetve a homlok területein. Az egyéni arcmimikánktól függ, hogy hol jelennek meg az első zavaró ráncok, tehát a botox alkalmazását nem egyértelműen a korunk, sokkal inkább a mimikánk határozza meg. Kis mennyiségű hatóanyag bejuttatásával természetes hatás érhető el, így a ránc kisimul, a páciensnek pedig megmarad a természetes arcjátéka.

Azoknak ajánljuk, akiket zavarnak a mimikai ráncaik, és szeretnének látványosan 5-10 évet fiatalodni. Általában a 30-40-50 éves korosztály veszi igénybe. Fontos, hogy akkor érdemes elkezdeni, amikor még nincsenek igazán mély, bevésődött ráncok.

Csak ránctalanításra való?

A botox kezelés ma a legnépszerűbb és legelérhetőbb módszer a ráncok csökkentésére, eltüntetésére. Botoxszal elsősorban az arcon fellelhető ráncok, mint a homlokon lévő redők, a szemöldök közötti glabellák, a száj körüli ráncok és a szarkalábak tüntethetőek el.

A ránctalanítás mellett azonban a botox megoldást nyújt a különböző testrészeken (tenyér, talp, hónalj) fennálló fokozott izzadás és a migrénes fejfájás enyhítésére is. Sok páciens, aki korábban ránctalanítás miatt kereste fel intézetünket őszintén bevallotta, hogy legalább ilyen fontos számára az, hogy a ránctalanítás után megszűnnek a rendszeres és kínzó fejfájásai. Amennyiben Önnek a fejgörcsei azon ponton jelentkeznek, amelyeket kezelni szoktunk az arcon-nyakon, akkor lehetőség van egyúttal a komoly panaszokat okozó migrénes panaszok kiiktatására is.

Veszélyes?

A botox kezelés egy injekciós eljárás mely során egy, a természetben is előforduló fehérje, a botulinum toxin kerül a kezelt terület izmaiba, ami meggátolja az izmok és az idegvégződések közötti ingerületátvezetést. Ezáltal a ráncokat okozó izmok laza, nyugodt állapotba kerülnek, így nem gyűrik meg a bőrünket, nem alakulnak ki a ráncok. Az alkalmazott anyag nagymértékben hígított és legyengített formába kerül a bőrbe, nincs negatív hatással a szervezetre.

Meddig tart a botox kezelés?

A beavatkozás teljes hossza körülbelül 10-15 percig tart és nem jár különösebb fájdalommal, így nincs szükség érzéstelenítésre. A szakorvos kijelöli a megfelelő beadási pontokat, majd finom tű segítségével bejuttatják a botoxot a mimikai izmokba. Hónaljbotox esetén hónaljanként 15-20 ponton szúrnak felszínesen a bőr alá, megakadályozva ezzel a verejtékmirigyek működését és az izzadást. Hatása 3-7 nap múlva láthatóvá válik, de körülbelül két hét múlva már szembetűnő a ráncok csökkenése. A kezelés eredménye 3-7 nap múlva látható. A hatás általában 4-6 hónapig tart, ezután megismételhető. Többszöri kezelés után az évi két botox elegendő.

Mi várható a kezelés után? Vannak mellékhatások?

A kezelés után nem ajánlott a napozás, a szaunázás, az arcmasszázs, illetve semmilyen olyan tevékenység, ami a kezelt terület melegedésével járhat, mert gyengíti a botox hatását. Célszerű azonban azt a területet többet mozgatni, ahol a botox kezelést alkalmaztuk. Mivel az egyik legbiztonságosabb ránctalanító eljárás, ezért nem okoz súlyos mellékhatásokat, nincsenek kellemetlen tünetek. Ritkán jelentkezik komplikáció, leggyakoribb az apró erek bevérzése. Elvétve előfordulhatnak influenzaszerű tünetek, magától pár hét alatt helyreálló szemhéjcsüngés, szemöldökmegereszkedés és –asszimetria.

Nem kell számolni gyógyulási idővel, mert a korrekció után csupán a tűszúrás helye látszik, ami néhány percen belül elmúlik. Fontos, hogy a kezelés nem alkalmazható speciális ideg- és izombetegségek vagy botoxallergia esetén, az arcon lévő akut fertőzéskor, lázas állapotban, illetve nem ajánljuk terhesség vagy szoptatás alatt.

Sokan úgy vélik, hogy a botox kifejezéstelen arcot kölcsönöz az emberek számára. Ez azonban egy tévhit. Természetes eredmény érhető el, ha a megfelelő izmokba, optimális mennyiségben kerül a ránctalanító anyag, elkerülve, hogy egyéb, nem kívánatos izmokat is érintsen. Ezért nagyon fontos, hogy csak szükséges rendszerességgel és a megfelelő szakember végezze ezt az esztétikai korrekciót.

botox kezelés debrecen szakszerűen

 

Mennyibe kerül?

A botox kezelés ára egyénenként változó mértékű, ezért mindig szükséges egy előzetes konzultáció, ahol felmérésre kerül a páciens állapota. Többek között a felhasznált anyagtól, a kezelést igénylő terület mennyiségétől és stádiumától függ, hogy mennyibe kerül egy botox kezelés ára.

A botox kezelés Budapest és környékén sem számít új keletű eljárásnak. Az igényes külső, a tökéletesen sima bőr főleg a nők körében játszik fontos szerepet, de férfiak is keresik a ránctalanítás ezen lehetőségét.

A botox a Budapest belvárosában található esztétikai centrumunkban is sok páciens szépségét és önbecsülését adta vissza. Ezzel is segítve őket az igényes megjelenésben és az elégedettség érzésében a külsejük iránt. Foglaljon időpontot rendelőnkbe, ahol a személyes konzultáció során minden kérdésére egyéni választ adunk.

 

BOTOX KEZELÉS

 

Áraink
NŐI | FÉRFI ránckisimítás árak
1 terület (mérges ránc, homlok vagy szemkörnyék)
50.000 Ft
Női ránckisimítás
2 terület (mérges ránc, homlok vagy szemkörnyék)
85.000 Ft
Női ránckisimítás
3 terület (mérges ránc, homlok vagy szemkörnyék)
120.000 Ft
Női ránckisimítás
Izzadás ellen hónalj mko, tenyér mko vagy talp mko
130.000 Ft
Női ránckisimítás
Nefertiti kezelés (nyak és áll)
90.000 Ft
Női ránckisimítás
Nefertiti kezelés csak nyakra
50.000 Ft
Női ránckisimítás
Gummy smile kezelés
25.000 Ft
Női ránckisimítás
Ajak körüli ráncok
25.000 Ft
Női ránckisimítás
1 terület (mérges ránc, homlok vagy szemkörnyék)
60.000 Ft
Férfi ránctalanítás
2 terület (mérges ránc, homlok vagy szemkörnyék)
100.000 Ft
Férfi ránctalanítás
3 terület (mérges ránc, homlok vagy szemkörnyék)
150.000 Ft
Férfi ránctalanítás
Izzadás ellen hónalj mko, tenyér mko vagy talp mko
160.000 Ft
Férfi ránctalanítás
Konzultáció
20.000 Ft
FIgyelem!
*A női - és férfi ránckisimítás árai az uraknál az erősebb izmomműködés és verejtékmirigyek eltérő száma miatt eltérőek.
Időpontfoglalás
Ránckisimító kezelés
Foglalj időpontot!
Lepd meg kedvesed
Ajándékozz szépséget és egészséget
Rendeld meg
most!
Kérj utalványt!