Menü
Kövess minket Facebookon
Értágulatok kezelése
Értágulatok kezelése


Kezelés helyszíne: Budapest

Kezelés időtartama: 30 - 60 perc

Kezelés igénybevehető: Ősszel, télen

Hány alkalmas a kezelés: 4 - 8

Kezelés ára: 15.000 Ft-tól/alkalom

Minden csütörtök délelőtt 20% kedvezmény lézeres kezeléseink árából!

A kezelést végzi: Nagy Andrea kozmetikus, Dr. Békés Annamária

Előkezelés: Nincs

Utókezelés: Van

 

Értágulatok kezelése


Lézerrel meg lehet szüntetni a kicsiny, ámde igen zavaró, piros vagy lilás színben előtűnő felületes értágulatokat az arcon, orr környékén vagy akár a lábon is.  A pókhálószerűen elágazó, apró vörös, vagy kékes lila hajszálerek olyan értágulatok, melyek folyamatos fennállása kórosnak tekinthető, hiszen ezen erekben a vér lelassul, így a normál működését nem végzi. 

A korszerű lézertechnológia segít hatékonyan kezelni ezeket a kórosan tágult ereket a lábszárakon, combokon, sőt az arcon is egyaránt, miközben a bőrfelszín sértetlen marad.

értágulat kezelése menete

Hogyan zajlik a kezelés?

A fényenergia szelektíven elnyelődik a vérerekben található hemoglobinban, előidézve annak felhevülését, majd a behatoló rádiófrekvenciás áram tovább melegíti a kívánt hőmérsékletre a célstruktúrát annak megsemmisítésére. Mivel a felhám folyamatos hűtést kap, ez megóvja az esetleges sérülések veszélyétől. Az rádiófrekvenciás és lézer energiák kombinációja sokkal intenzívebb melegítést hoz létre a vérerekben, mint a környező szövetekben, így az erek körüli területek károsodásának veszélye minimális.

A kezelés hatása:

A kezelések eredményként az érfal összeszűkül, záródik, a véráramlás így megszűnik, ezt gyakran kíséri az ér színváltozása. A javulás mértéke és a szükséges kezelések száma nagymértékben eltérhet minden vendég és minden érelváltozás esetében. Bizonyos esetekben előfordulhat, hogy néhány makacs érelváltozás nehezen vagy egyáltalán nem reagál a kezelésre.

A kezelést esetleges követő tünetek:

A kezelés után közvetlenül bőrpír, duzzanat jelentkezhet. Az érelváltozások sötétebbé válhatnak, majd fokozatosan elhalványodnak, néhány érelváltozás azonban azonnal kifehéredhet. Amennyiben hyperpigmentatio (a bőr sötétebbé válása) jelentkezik a kezelt területen, több hónap is lehet, amíg elhalványodik.  Az értágulat kiterjedésétől, súlyosságától függően több kezelés is szükséges lehet. 

A kezelés ideje:

Egy kezelés, az értágulat kiterjedésétől függően 10-30 perc lehet.

 

 

Időpontot foglalok >>

 

 

Minden, amit tudnod kell az értágulatokról


A nem csak esztétikai, de egészségügyi problémákat is okozó értágulat sokunk hétköznapjait nehezíti meg, mely a testünk különböző területeit hálózza be. Főleg a nyári időszakban okoznak kényelmetlenséget, amikor is a rövidebb ruhák viselete többet mutatnak a kényes területekből.

Az értágulat okai, kialakulásának konkrét ténye nem tisztázott. Számos tényező befolyásolhatja az erek e fajta megbetegedését. Elsődlegesen az öröklött hajlam, a genetika, az érfalak gyengesége idézi elő ezt a problémát, de nagyban befolyásolja az életmódunk, a különböző gyógyszerek, fogamzásgátló szedése, a terhesség, a dohányzás, a hormonális változások, illetve az életkorunk előrehaladása is.

A bőrünkön is szabad szemmel látható értágulatnak több típusa is ismert, melyek közül a leggyakoribb a tűzfolt, a seprűvéna és a rosacea, melyek leginkább a lábakon és az arcon jelennek meg, de egyes esetekben a test bármely részén is kialakulhatnak, például a dekoltázson vagy a karokon.

Az értágulat nagyobb arányban a nőknél jelentkező probléma. Jellemzően 40-60 éves kor között alakul ki határozottan, de már a 30-as korosztályban is fellelhetőek a tünetei. A férfiak esetében viszont - bár kisebb számban, de - kellemetlenebb panaszokkal járnak az erek okozta elváltozások.

 

seprűvéna kezelés

 

Az értágulatok hosszú távú hatásai

Az értágulat tünetei hosszú távon komoly egészségügyi és esztétikai problémához vezethetnek. Az arcon vörös foltok, égő érzés, ödéma jelenik meg, egyenetlenné válik a bőr felszíne, javarészt a férfiaknál megnagyobbodhat az orr. A végtagokon előforduló seprűvénás érproblémák kékes, vöröses, lilás színben, mint a fonál szálak, hálózatszerű alakban láthatóak. Sajnos, maguktól nem múlnak el, az idő előrehaladtával pedig csak rosszabbodhatnak a tünetek, ezért érdemes minél hamarabb elkezdeni ezeknek a kezelését, orvoslását.

Minden csütörtök délelőtt 20% kedvezmény lézeres kezeléseink árából!


 

Időpontot foglalok >>

 

 

Miért érdemes a lézeres értágulat kezelést választani?

Az értágulat, a seprűvéna kezelés legeredményesebb és legbiztonságosabb módja a lézeres technológia. Ez egy gyors beavatkozás, mely során nincs szükség a kezelendő terület megvágására, injekciózására. A kezelés során a bőr alá juttatott lézerfényt elnyeli a hemoglobin (a vörösvértest fehérje), aminek hatására a fény energiája átalakul hőenergiává és ez olyan szinten felmelegíti, elzárja az érfalakat, hogy megszűnik benne a keringés, eltűnnek a problémát okozó erek. A lézeres kezelés közben a készülékben lévő hűtés a bőr felületét hűtve tartja, ami megakadályozza, hogy égési sérülések keletkezzenek rajta. A kezelt terület környékén lévő erek és szövetek nem károsodnak, mivel a lézer pontosan, a célzott helyre irányítható. Ez az esztétikai korrekció 15-30 percet vesz igénybe, attól függően, hogy milyen nagy a kezelni kívánt terület. Gyógyulási idő nincs, a kezelés után nyugodtan folytathatjuk a napi tevékenységünket.

A javulás a beavatkozás után szinte azonnal látható. Előfordulhat azonban, hogy a tökéletes eredmény eléréséhez egynél több kezelésre is szükség lesz, ez egyénenként és a probléma állapotától függően változó. A korrekciós eljárás nem jár veszélyekkel, nem okoz különösebb mellékhatást, csak egy kicsit kipirosodhat a bőr, esetleg némileg feldagadhat, de ez természetes velejárója, ami magától eltűnik. Az értágulat kezelést tanácsosabb az őszi, téli hónapokban végezni, hogy ne érje erős napsugárzás a kezelt területet. Ugyanígy néhány napig kerülendő a szoláriumozás és a különböző kozmetikai beavatkozások is. Fontos tisztában lenni azzal, hogy az értágulat lézeres kezelésével csupán a felületi, esztétikai kellemetlenséget lehet megszüntetni, az érprobléma valódi gyökere, kiváltó oka megmarad!

 

Tökéletesen higiénikus, gyors eredmény!ÉRTÁGULATOK KEZELÉSE

 

Áraink
Értágulatok kezelése:
20.000 Ft-tól
Az értágulatok számától és nagyságától függően számolunk árat. Több terület kezelése esetén egyéni kedvezményt biztosítunk.
Csütörtök délelőtti értágulat kezelés
Minden csütörtök délelőtt 20% kedvezmény jár a lézeres kezelésünk árából!
Figyelem!
Áraink tájékoztató jellegűek, pontos árkalkulációt személyes konzultációt követően tudunk készíteni.
Időpontfoglalás
Értágulatok kezelése
Foglalj időpontot!
Lepd meg kedvesed
Ajándékozz szépséget és egészséget
Rendeld meg
most!
Kérj utalványt!