Menü

 

Az  IdealMed Orvos-Esztétikai Centrum szívügyének tartja a jótékonykodást is.


IdealMed Orvos-Esztétikai Centrum alapítvány


Kollégáimmal együtt folyamatosan kutatjuk a segítségre szorulókat, igyekszünk minden kezdeményezést felkarolni. Jótékonysági rendezvényeink, melynek védnökei, szereplői a magyar kulturális, sport  élet kiválóságai - egyetlen célt szolgálnak: megmutatni, Magyarország hírességeivel képesek vagyunk összefogni és önzetlenül egy nemes célt szolgálni, segítő kezet nyújtani a Leukémiás Gyermekekért Alapítványnak.

 

Ez az Alapítvány úttörőként, Hajdú-Bihar megyében és országosan is az elsők között vált a nonprofit szektor szereplőjévé, hogy támogassa a Debrecenben gyógyuló leukémiás és más, daganatos betegséggel küzdő gyermekek gyógyítását.
Az Alapítvány több, mint 25 éve tudja, mi kell egy mosolyhoz!

 

Annak érdekében, hogy az Észak-Alföld Régió egyetlen Gyermekhematológiai-Onkológiai Tanszéke továbbra is éppoly sikeresen gyógyíthassa és támogathassa, szeretettel vegye körül a hozzá forduló beteg gyermekeket és szüleiket, nem sajnálatra van szükségük, hanem segítő kézre!

 

A leukémiás és daganatos gyermekek nagyon bátrak, hősiesen küzdenek a betegség ellen, de támogatásra van szükségük mind a gyermekeknek, mind pedig szüleiknek azokban a személyes csatákban, melyet nap mint nap vívnak, miközben a kicsik próbálnak gyerekek maradni egy olyan helyzetben, mely felnőtteket is összeroppant.

 

Segítsen Ön is velünk együtt!

segíts a leukémikás gyermekeknek