Menü
Kövess minket Facebookon
Mezoterápia
Mezoterápia


Kezelés helyszíne: Budapest

Kezelés időtartama: 60 perc

Kezelés igénybevehető: Egész évben

Hány alkalmas a kezelés: 1

Kezelés ára: 20.000 - 30.000 Ft/alkalom

Előkezelés: Nincs

Utókezelés: Nincs

 

Mezoterápiamezoterápia eljárás debrecenA mezoterápiás eljárásról


A név alapvetően egy subcutan (a bőr alatti mélyebb rétegekbe szúrt) injekciós eljárást takar, melynek a célja különféle hatóanyagok, gyógyszerek bejuttatása az emberi testbe.
A technika már csaknem 50 éve ismert, egy francia orvos fedezte fel, kezdeti felhasználási területe kimerült izom és izületi fájdalmak kezelésében.

Maga a technika azóta gyakorlatilag nem sokat változott, hiszen az eljárás alapja továbbra is a bőr alatti különféle szövetek (zsír, kötőszövet stb.) injekciós kezelése hajszálvékony, pár mm hosszú tűvel.
Az elmúlt évtizedben azonban a beadható anyagok száma 100 fölé nőtt, a kezelések indikációja is széles skálán mozog.

Mit történik a mezoterápiás kezelés alatt?

Magában foglalja a műtét nélküli zsíreltávolítást, a hyaluronsavas kötőszöveti regenerációt, a hajhullás kezelését, illetve a narancsbőr végleges eltávolítását, hogy csak néhányat soroljunk a lehetőségekből.

 

 

Ajánlott kezelésszám


 • Arckezelésnél:

  Bevezető kúra 3-4 alkalom, 10-14 naponta

  Fenntartó kezelés ajánlott, 2-3 havonta

 • Testkezelésnél:

  Zsírszövettől függően: kb. 5 alkalommal, 10-14 naponta

 • Hajkezelésnél:

  5-10 alkalom, 10-14 naponta


A mezoterápia egy személyre szabott eljárás

A maximális eredmény elérése érdekében, a bőr típusától, bőrproblémától függően a mezoterápia teljesen személyre szabott eljárás.
A kezelést végző orvos egyedi receptura alapján állítja össze a különböző szinergiában lévő természetes hatóanyagokat minden páciensnél.

 

A terápia gyors, szinte teljesen fájdalommentes, eredményessége pár alkalom után látványosan megmutatkozik.

 

Milyen esetekben alkalmazható mezoterápiás kezelés?


A test szinte minden részét és pontját kezeltethetjük mezoterápia segítségével, hiszen rengeteg eltérő problémára nyújt egységes megoldást, sőt, sejtszintű megújulást biztosít. A tűk által bejuttatott, steril ampullákban tárolt, analitikai tisztaságú anyagok helyileg fejtik ki jótékony hatásukat. Milyen anyagokról lehet szó? Igénytől függően lehet szó hyaluronsavas feltöltésről, vitaminkomplexek injektálásáról vagy akár a jelenleg több, mint száz hatóanyagból összeválogatható koktélokról.

 

mezoterápia kezelés több féle problémára

Az arc, a nyak, a dekoltázs a legszembetűnőbbek

 

Szemkörnyék- és arckezelés

Kezeltethetjük test különböző területeit ugyanazon módszerrel, sőt, akár ugyanazzal a hatóanyaggal is. Egyik leggyakoribb alkalmazási mód a ránctalanító- és bőrfeszesítő eljárásokban nyilvánul meg. Ez általában az arc, a nyak és a dekoltázs köré koncentrálódik, azonban a kézfej fiatalítása is ugyanilyen könnyedén megvalósítható. Külön említést érdemel a szemkörnyék kezelése, hiszen itt hamarabb és feltűnőbben jelennek meg a nemkívánt ráncok és táskák. Ezek lehetnek genetikailag öröklött karikák a szem környékén, de nagy százalékban a negatív környezeti hatások és az öregedés által alakulnak ki. A kialvatlanság, a stressz, a dohányzás és az alkohol mind-mind hozzájárulnak a szemkörnyéki vékony, érzékeny bőr károsodásához. A probléma eredetétől függően választjuk meg a befecskendezni kívánt hatóanyagot, majd érzéstelenítést és fertőtlenítést követően a kezelendő területbe juttatjuk. Már az első kezelést követően láthatóan enyhülnek a ráncok, világosodnak a karikák, az eredmény: feszesebb és esztétikusabb szemkörnyék. A ránckisimító mezoterápiás arckezelés hasonlóan történik a bőr más területein is, feszesebbé és fiatalosabbá téve az arcot és ezáltal a megjelenésünket.

Kézfej fiatalítás

A kéz bőre fokozott igénybevételnek van kitéve, hiszen rengeteg vegyszerrel érintkezik nap, mint nap. Az állandó mosás, mosogatás, takarítás során vegyszeres vízbe nyúlva a kéz kiszárad, megsínyli a kemikáliákat és idővel ez meg is látszik rajta. A bőr megereszkedésével a ráncok is megjelennek, ami sokak számára rossz közérzetet idéz elő. Szerencsére a kézfejen végzett mezoterápiás kezelés során is szép eredmények érhetők el, amely során mélyen hidratálttá válik a bőr. Számos koktélban megtalálhatók olyan antioxidáns tartalmú hatóanyagok, amelyek lassítják az öregedési folyamatokat, hogy még sokáig élvezhessük a puha és élettelteli bőr előnyeit.

Stria, növekedési csíkok

Számtalan változás következtében jelenhetnek meg striák a testünk bármely területén, amely a bőr színétől eltérően elüt a környezetétől. Legyen az comb, fenék vagy has, és okozza hízás, fogyás vagy terhesség, a fénylő, esetenként lilás csíkok sokak önbizalmát megtépázhatják. Mezoterápia alkalmazásával azonban ezek az elváltozások kezelhetők, sőt, nagy mértékben mérsékelhetők.

Hajhullás, hajnövekedés

A hajhullás sajnos rengetegféle okra eredeztethető vissza, legyen az genetikai öröklés vagy hormontúltengés. A hajvesztés mindenkit negatívan érint, ezért igyekszünk minél hamarabb megoldást találni a problémára. A hajhagymák közé, a fejbőrbe történő különböző hatóanyagok fecskendezésével már látványos eredményt érhetünk el. A hajhullás fokozatosan megszűnik, majd a haj a folyamat során elkezd visszanőni. A kezelés hajbeültetést megelőzően is előnyös, hiszen segíti a beültetett hajhagymák könnyebb megtapadását.

 

mezoterápiás kezelés ára a kezelendő felület elhelyeződésétől is függ

Mondjon igent a hajnövekedésre!

 

Narancsbőr eltávolítás

Cellulit kezelése során közvetlenül a megnövekedett zsírsejtekbe fecskendezzük a hatóanyagot, amely segít lebontani azokat, hogy aztán a szervezet maga szabaduljon meg tőlük zsírsav formájában. A kötőszöveti zsír oldására és méregtelenítésre ez ma már egy igen kiforrt módszer.

Pigmentfoltok, hegek

A bőrön megjelenő szín és alakbéli elváltozások, mint például a pattanások után hátramaradt pigmentációk és hegek alig, vagy szinte egyáltalán nem gyógyulnak megfelelően. A bőr anyagcserefolyamatainak felpörgetésével és a regenerálódás felgyorsításával ezek a kellemetlenségek is elhalványíthatók, idővel eltüntethetők. A kötőszövet öngyógyító tevékenységére hatóanyag-koktélokkal segítünk rá, hogy ne csak gyorsabb, de látványosabb is legyen az eredmény.

Milyen sűrűn ajánlott ismételni a kezelést?

Egyes páciensek esetén már az első mezoterápiás arckezelés után jelentős változásokat figyelhetünk meg, azonban a látványos és tartós eredmény érdekében érdemes egy több alkalmas kezeléssorozatba belevágni. A beavatkozás típusának tekintetében, valamint a kívánt végeredménytől függően ez körülbelül 3-5 alkalom, amelyekre két hetes szünetekkel kerül sor. Ezt követően nagyjából negyedévente érdemes fenntartó kezeléseket végeztetni annak érdekében, hogy a bőr megtartsa fiatalos és feszes állapotát. A mezoterápiás kezelés ára is hasonló viszonylatban változik, ugyanis nem mindegy, hogy egy kezelésre vagy kezeléssorozatra vállalkozunk.

Hogyan hat a beavatkozás a testre?

A bőr öregedéséért a kötőszövet rugalmasságának csökkenése felel, melynek oka az egyre kevesebb kollagén és elasztin. Ezek hiányában az arc veszít a feszes és fiatalos kinézetéből, megjelennek a ráncok. Krémekkel és hidratálókkal sok esetben hiába próbáljuk meg pótolni az elvesztett vizet és hatóanyagokat, hiszen ezek felszívódása bőrön keresztül igen csekély. A folyamat felgyorsítására és hatékonyságának megnövelése érdekében a vitaminkoktélokat és más hasznos hatóanyagokat egyből a kötőszövetbe injektálunk. Mezoterápia során a sejtszintű, helyi bevitelnek köszönhetően igen nagy százalékban eredményes lesz a felszívódás és hamarabb érjük el a látványos végeredményt. Az öregedésgátló antioxidánsok hatástalanítják a méreganyagokat, illetve a mélyhidratáló anyagok kisimítják a vízhiányos ráncokat.

 

mezoterápiás arckezelés a mezoterápia erre is lehetőséget kínál

Szabaduljunk meg a fáradt tekintettől

 

Mennyire fájdalmas a mezoterápiás arckezelés?

Annak ellenére, hogy a mezoterápiás kezelés menete során a bőr középső (mezo – ahogyan a kezelés neve is mutatja), vagyis másnéven irharétegébe injektáljuk a hatóanyagokat, a mezoterápia fájdalommentes kezelésnek számít. A beavatkozás megkezdése előtt az érintett bőrfelületet érzéstelenítő krémmel látjuk el, majd egy fertőtlenítési fázis következik. Az így előkezelt bőrön már nem fogjuk érezni a tű okozta apró szúrásokat és nem kell tartanunk az elfertőződéstől sem. Higiénikus körülmények között, szakember keze által történik a mezoterápiás kezelés, hiszen csak minőségi szolgáltatással kínálhatunk minőségi végeredményt.

Mitől függnek a mezoterápia árak?

A mezoterápiás kezelés ára több szemponttól is függ, többek között a kezelendő problémától és a kezeléssorozat hosszától. Az ismétlőkezelések lehetnek egyalkalmasak is, valamint a kezelendő felület is rendhagyó kihívásokat biztosít, ezért az eltérő mezoterápia árak. Ezen felül az ampullák tartalma sem egységes, hiszen a hyaluronsav például merőben más, mint az egyes vitaminkomplexek.

 

MEZOTERÁPIA

 

Áraink
Arc:
20.000 Ft/alkalom
Arc+Nyak:
30.000 Ft/alkalom
Fejbőr:
15.000 Ft/alkalom
Dekoltázs:
25.000 Ft/alkalom
Konzultáció:
15.000 Ft
Figyelem!
Áraink tájékoztató jellegűek, pontos árkalkulációt személyes konzultációt követően tudunk készíteni.
Időpontfoglalás
Mezoterápia
Foglalj időpontot!
Lepd meg kedvesed
Ajándékozz szépséget és egészséget
Rendeld meg
most!
Kérj utalványt!