Menü
Kövess minket Facebookon
Lézeres mélyhámlasztás
Lézeres mélyhámlasztás


Kezelés helyszíne: Budapest

Kezelés időtartama: 60 perc

Kezelés igénybevehető: Ősszel, télen

Hány alkalmas a kezelés: 1

Kezelés ára: 100.000 Ft/alkalom 

A kezelést végzi: Dr. Békés Annamária

Előkezelés: Nincs

Utókezelés: Van


Minden csütörtök délelőtt 20% kedvezmény lézeres kezeléseink árából!

 

Lézeres mélyhámlasztás


Bőröregedés? Pigment-és öregségi foltok? Terhességi striák? 
Vége az örökös harcnak a bőrproblémákkal a lézeres mélyhámlasztással!
Szabadítsd meg velünk arcbőrödet az elhalt, elöregedett felső hámrétegtől, és élvezd ki a kezelés által kiváltott bőrmegújulás eredményét!

lézeres mélyhámlasztás peeling budapesetMire jó a lézeres mélyhámlasztás?

A lézeres mélyhámlasztás a hagyományos kozmetikai hámlasztások, azaz a peelingek továbbfejlesztett változata. A széndioxid lézergép beállításai lehetővé teszik, hogy egyénre szabott kezeléseket végezzünk problémától és bőrtípustól függően. Így nem csak a bőrfelszínt, de a hámszövet mélyebb rétegeit is stimulálni tudjuk az infravörös fény segítségével. Ezáltal sokkal hatékonyabban tudjuk kezelni az érintett területet, hatása erősebb és hosszantartóbb lesz. Legfőbb funkciója a bőr megújítása, megfiatalítása, de hatékonyan kezelhetőek vele a pigment- és öregségi foltok, illetve a terhesség okozta striák, da a hámlasztás hegekre is kitűnő eredménnyel alkalmazható.

A lézeres mélyhámlasztás előnyei

Míg egy hagyományos peeling esetén többször ismételni kell a 30-60 percig tartó kezelést, addig a frakcionált lézeres mélyhámlasztás esetén már egy alkalom után látványos javulás érhető el. Továbbá a különböző beállításoknak köszönhetően egyénre szabottan tudjuk elvégezni. Nem beszélve arról, hogy egy kezelés alkalmával több legyet is lecsaphatunk, hiszen a bőrfiatalítás mellett a bőrünk tónusát is egységesíteni tudjuk, megszabadulva a barna elszíneződésektől.

Mikor alkalmas elvégeztetni a lézeres mélyhámlasztást?

Mint valamennyi lézeres kezeléshez hasonlóan ezt is a napsugárzás szegény hónapokban javasoljuk elvégeztetni. Mivel a kezelést követően az érintett bőr felszíne különösen ki lesz téve az időjárás viszontagságainak, így a napsugárzásnak is, ezért késő ősztől tavasz közepéig ajánlott ennek elvégzése.

Mit kell tudni a lézeres mélyhámlasztás folyamatáról?

A lézerrel pontról pontra haladunk a kezelés során, különösen figyelve a megfelelő átfedésre, hogy az érintett terület egyenlő mértékben legyen kezelve. A gép által kibocsátott infravörös fény gyengébb peeling esetén felmelegíti a bőr felsőbb rétegeiben megkötött vízmolekulákat, amelyek a hő hatására az elhalt, elöregedett felső hámréteggel együtt elpárolognak.

Az erősebb peeling esetén az infravörös fény apró lyukakat, kisebb sérüléseket okoz a bőrben, ezzel stimulálva a belassult hámképződést, sejtmegújulást. Az apró, szemmel nem is látható sérülések miatt beindul a kötőszövet saját sejtmegújító folyamata. Az elhalt, sérült sejteket így pedig felváltják az új, fiatal sejtek.

Hányszor ajánlott ismételni a lézeres mélyhámlasztást?

A szükséges kezelésszám egyénenként eltérő lehet. Függ a probléma okától, a kezelt terület reakciójától. A legtöbb esetben már egy kezelés is látható javulást eredményez, de a tökéletes hatás elérése érdekében plusz egy-két fenntartó kezelés is elvégezhető 4-6 hetes ciklusokban.

Meddig tart a lézeres mélyhámlasztás hatása?

A kezelés hatása is egyénfüggő. Függ a páciens bőrtípusától és életvitelétől is. A stresszesebb, öregedésre hajlamos, esetleg dohányzó páciensek esetében csökken a hatékonysága. Megfelelő táplálkozással, sok folyadékfogyasztással, vitaminok szedésével és megfelelő otthoni bőrápolással hosszú időre elfelejthetjük a tükörből visszanéző fáradt, elnyűtt arcot.

Mik a lézeres mélyhámlasztás esetleges veszélyei:

A villanó lézerfények miatt a kezelés során védőszemüveg használata kötelező mind az orvos, mind a páciens részéről. A kezelést követően erőteljes bőrpír, duzzanatok és pörkösödés is jelentkezhet, emiatt a napfénnyel való érintkezést csökkenteni kell, a fürdők és szolárium látogatása határozottan tilos, magas faktorú fényvédő használata pedig kötelezően ajánlott. Amennyiben a páciens nem tartja be az előírásokat, úgy a bőrfelszínt maradandó károsodás érheti.

Kinek nem ajánlott a lézeres mélyhámlasztás?

Kórházi kezelés alatt álló pácienseknek, terhesség vagy szoptatás alatt nem ajánlott. Fényérzékenyítő gyógyszer szedése közben sem végezhető el. Kizáró ok a herpesz. Aki herpeszre hajlamos, annak a kezelés előtt és után 1 héttel herpesz elleni gyógyszer szedése javasolt.

A lézeres mélyhámlasztás helyszíne:

Budapest

A lézeres mélyhámlasztás időtartama:

30-60 perc

A lézeres mélyhámlasztás igénybevehető:

Késő ősztől tavasz közepéig.

Hány alkalmas a lézeres mélyhámlasztás?

Már egy alkalom is látható javulást eredményez, de a tökéletes hatásért 2-3 fenntartó kezelés is szükséges lehet.

A lézeres mélyhámlasztás ára :

Pigmentfolt kezelése 5x5 cm-es területen: 15.000 Ft
Arc 1/3 része: 35.000 Ft
Dekoltázs: 85.000 Ft
Teljes arc: 100.000 Ft

A kezelést végzi:

Kizárólag orvos által, megfelelő képzettséggel és gyakorlattal végezhető a lézeres mélyhámlasztás.

Előkezelés van?

Többnyire nincs szükség különösebb előkezelésre, viszont, ha a kezelés előtt 1-2 héttel elvégzünk egy mikrodermabráziós kezelést, azaz bőrcsiszolást vagy savas hámlasztást, akkor a mélyhámlasztást hatékonyabban fejti ki hatását. A csiszolás alkalmával a bőr legfelső, elhalt hámrétegétől szabadulunk meg, hogy a mélyhámlasztás során minél mélyebb rétegeket tudjuk kezelni.

Utókezelés van?

Bár egy kezeléssel is nagyszerű eredményeket érhetünk el, elképzelhető, hogy szükségessé válhat 1-2 fenntartó kezelés is. Nagyon fontos a kezelést követő otthoni ápolási protokoll betartása. Fényvédő és hámregeneráló krémek használata nélkülözhetetlen a kezelést követően. Kezelést követően TILOS szoláriumba menni és napozni kb. 2 hétig!

A kezelés lehetséges mellékhatásai:

  • A kezelésnek ritkán és átmenetileg lehetnek mellékhatásai. Amennyiben bármilyen mellékhatást észlel, azonnal értesítse kezelőorvosát! A kezelés ideje alatt illetve nem sokkal a kezelés elvégzése után a következő mellékhatások jelentkezhetnek: 
  • kellemetlen érzés, kismértékű fájdalom a kezelés alatt
  • bőrvörösség (erythema) és /vagy duzzanat 
  • a természetes bőrszerkezet károsodása, felhámsérülés (pörkösödés, hólyag, égés, heg, a kezelt terület bemélyedése)
  • megváltozott pigmentáció (bőr sötétebb illetve világosabb színűvé válik a kezelt területen, ami hetek/ hónapok alatt normalizálódik)

 A kezelés után:

  • A kezelés után tapasztalható bármely kényelmetlenség érzet enyhíthető hűsítő készítményekkel, jegeléssel.
  • A kezelést követő két nap során a vendég ügyeljen arra, hogy ne érje semmilyen irritáló behatás, trauma a kezelt területet, a tisztálkodásnál legyen nagyon körültekintő, ne használjon a bőrt bántó, dörzsölő stb. eszközöket, anyagokat, ne tegye ki hőnek a kezelt felületet!
  • A kezelést követő 4 hét során a kozmetikai és egyéb beavatkozások (ide értve: tisztítás, masszírozás, pakolások kezelt területre felvitele, gyantázás, radírozás, hámlasztás, stb.) végzése szigorúan TILOS!!

 

LÉZERES MÉLYHÁMLASZTÁS

 

Minden csütörtök délelőtt 20% kedvezmény lézeres kezeléseink árából.

Áraink
Teljes arc:
100.000 Ft/alkalom
1/3 arc:
35.000 Ft/alkalom
Dekoltázs:
85.000 Ft/alkalom
Pigmentfolt:
15.000 Ft/5x5 cm-es terület
Minden csütörtök délelőtt 20% kedvezmény jár a lézeres kezelésünk árából!
Figyelem!
Áraink tájékoztató jellegűek, pontos árkalkulációt személyes konzultációt követően tudunk készíteni.
Konzultációs díj
15.000 ft
TELJES ARC LÉZERKEZELÉS NYÁRINDÍTÓ KEDVEZMÉNYKUPONNAL
100.000 ft helyett 49.900 ft.-
Kedvezménykuponunk 2021.04.01.-2021.06.30 között vásárolható csak meg a feltüntetett kedvezménnyel! A kedvezmény érvényes kedvezménykupon felmutatása mellett vehető igénybe.
Időpontfoglalás
Lézeres mélyhámlasztás
Foglalj időpontot!
Lepd meg kedvesed
Ajándékozz szépséget és egészséget
Rendeld meg
most!
Kérj utalványt!