Menü
Lézeres mélyhámlasztás
Lézeres mélyhámlasztás


Kezelés helyszíne: Budapest

Kezelés időtartama: 60 perc

Kezelés igénybevehető: Ősszel, télen

Hány alkalmas a kezelés: 1

Kezelés ára: 160.000 Ft/alkalom 

Előkezelés: A hatékonyabb eredmény elérése érdekében javasolt a lézerkezelés eőtt 2 héttel savas hámlasztást végezni!

Utókezelés: Van


 

 

Lézeres mélyhámlasztás


Bőröregedés? Pigment-és öregségi foltok? Terhességi striák? 
Vége az örökös harcnak a bőrproblémákkal a lézeres mélyhámlasztással!
Szabadítsd meg velünk arcbőrödet az elhalt, elöregedett felső hámrétegtől, és élvezd ki a kezelés által kiváltott bőrmegújulás eredményét!

lézeres mélyhámlasztás peeling budapesetMire jó a lézeres mélyhámlasztás?

A lézeres mélyhámlasztás a hagyományos kozmetikai hámlasztások, azaz a peelingek továbbfejlesztett változata. A széndioxid lézergép beállításai lehetővé teszik, hogy egyénre szabott kezeléseket végezzünk problémától és bőrtípustól függően. Így nem csak a bőrfelszínt, de a hámszövet mélyebb rétegeit is stimulálni tudjuk az infravörös fény segítségével. Ezáltal sokkal hatékonyabban tudjuk kezelni az érintett területet, hatása erősebb és hosszantartóbb lesz. Legfőbb funkciója a bőr megújítása, megfiatalítása, de hatékonyan kezelhetőek vele a pigment- és öregségi foltok, illetve a terhesség okozta striák, da a hámlasztás hegekre is kitűnő eredménnyel alkalmazható.

A lézeres mélyhámlasztás előnyei

Míg egy hagyományos peeling esetén többször ismételni kell a 30-60 percig tartó kezelést, addig a frakcionált lézeres mélyhámlasztás esetén már egy alkalom után látványos javulás érhető el. Továbbá a különböző beállításoknak köszönhetően egyénre szabottan tudjuk elvégezni. Nem beszélve arról, hogy egy kezelés alkalmával több legyet is lecsaphatunk, hiszen a bőrfiatalítás mellett a bőrünk tónusát is egységesíteni tudjuk, megszabadulva a barna elszíneződésektől.

Mikor alkalmas elvégeztetni a lézeres mélyhámlasztást?

Mint valamennyi lézeres kezeléshez hasonlóan ezt is a napsugárzás szegény hónapokban javasoljuk elvégeztetni. Mivel a kezelést követően az érintett bőr felszíne különösen ki lesz téve az időjárás viszontagságainak, így a napsugárzásnak is, ezért késő ősztől tavasz közepéig ajánlott ennek elvégzése.

Mit kell tudni a lézeres mélyhámlasztás folyamatáról?

A lézerrel pontról pontra haladunk a kezelés során, különösen figyelve a megfelelő átfedésre, hogy az érintett terület egyenlő mértékben legyen kezelve. A gép által kibocsátott infravörös fény gyengébb peeling esetén felmelegíti a bőr felsőbb rétegeiben megkötött vízmolekulákat, amelyek a hő hatására az elhalt, elöregedett felső hámréteggel együtt elpárolognak.

Az erősebb peeling esetén az infravörös fény apró lyukakat, kisebb sérüléseket okoz a bőrben, ezzel stimulálva a belassult hámképződést, sejtmegújulást. Az apró, szemmel nem is látható sérülések miatt beindul a kötőszövet saját sejtmegújító folyamata. Az elhalt, sérült sejteket így pedig felváltják az új, fiatal sejtek.

Hányszor ajánlott ismételni a lézeres mélyhámlasztást?

A szükséges kezelésszám egyénenként eltérő lehet. Függ a probléma okától, a kezelt terület reakciójától. A legtöbb esetben már egy kezelés is látható javulást eredményez, de a tökéletes hatás elérése érdekében plusz egy-két fenntartó kezelés is elvégezhető 4-6 hetes ciklusokban.

Meddig tart a lézeres mélyhámlasztás hatása?

A kezelés hatása is egyénfüggő. Függ a páciens bőrtípusától és életvitelétől is. A stresszesebb, öregedésre hajlamos, esetleg dohányzó páciensek esetében csökken a hatékonysága. Megfelelő táplálkozással, sok folyadékfogyasztással, vitaminok szedésével és megfelelő otthoni bőrápolással hosszú időre elfelejthetjük a tükörből visszanéző fáradt, elnyűtt arcot.

Mik a lézeres mélyhámlasztás esetleges veszélyei:

A villanó lézerfények miatt a kezelés során védőszemüveg használata kötelező mind az orvos, mind a páciens részéről. A kezelést követően erőteljes bőrpír, duzzanatok és pörkösödés is jelentkezhet, emiatt a napfénnyel való érintkezést csökkenteni kell, a fürdők és szolárium látogatása határozottan tilos, magas faktorú fényvédő használata pedig kötelezően ajánlott. Amennyiben a páciens nem tartja be az előírásokat, úgy a bőrfelszínt maradandó károsodás érheti.

Kinek nem ajánlott a lézeres mélyhámlasztás?

Kórházi kezelés alatt álló pácienseknek, terhesség vagy szoptatás alatt nem ajánlott. Fényérzékenyítő gyógyszer szedése közben sem végezhető el. Kizáró ok a herpesz. Aki herpeszre hajlamos, annak a kezelés előtt és után 1 héttel herpesz elleni gyógyszer szedése javasolt.

A lézeres mélyhámlasztás helyszíne:

Budapest

A lézeres mélyhámlasztás időtartama:

30-60 perc

A lézeres mélyhámlasztás igénybevehető:

Késő ősztől tavasz közepéig.

Hány alkalmas a lézeres mélyhámlasztás?

Már egy alkalom is látható javulást eredményez, de a tökéletes hatásért 2-3 fenntartó kezelés is szükséges lehet.

A lézeres mélyhámlasztás ára :

Pigmentfolt kezelése 5x5 cm-es területen: 25.000 Ft
Arc 1/3 része: 70.000 Ft
Dekoltázs: 120.000 Ft
Teljes arc: 160.000 Ft

A kezelést végzi:

Kizárólag orvos által, megfelelő képzettséggel és gyakorlattal végezhető a lézeres mélyhámlasztás.

Előkezelés van?

Többnyire nincs szükség különösebb előkezelésre, viszont, ha a kezelés előtt 1-2 héttel elvégzünk egy mikrodermabráziós kezelést, azaz bőrcsiszolást vagy savas hámlasztást, akkor a mélyhámlasztást hatékonyabban fejti ki hatását. A csiszolás alkalmával a bőr legfelső, elhalt hámrétegétől szabadulunk meg, hogy a mélyhámlasztás során minél mélyebb rétegeket tudjuk kezelni.

Utókezelés van?

Bár egy kezeléssel is nagyszerű eredményeket érhetünk el, elképzelhető, hogy szükségessé válhat 1-2 fenntartó kezelés is. Nagyon fontos a kezelést követő otthoni ápolási protokoll betartása. Fényvédő és hámregeneráló krémek használata nélkülözhetetlen a kezelést követően. Kezelést követően TILOS szoláriumba menni és napozni kb. 2 hétig!

A kezelés lehetséges mellékhatásai:

  • A kezelésnek ritkán és átmenetileg lehetnek mellékhatásai. Amennyiben bármilyen mellékhatást észlel, azonnal értesítse kezelőorvosát! A kezelés ideje alatt illetve nem sokkal a kezelés elvégzése után a következő mellékhatások jelentkezhetnek: 
  • kellemetlen érzés, kismértékű fájdalom a kezelés alatt
  • bőrvörösség (erythema) és /vagy duzzanat 
  • a természetes bőrszerkezet károsodása, felhámsérülés (pörkösödés, hólyag, égés, heg, a kezelt terület bemélyedése)
  • megváltozott pigmentáció (bőr sötétebb illetve világosabb színűvé válik a kezelt területen, ami hetek/ hónapok alatt normalizálódik)

 A kezelés után:

  • A kezelés után tapasztalható bármely kényelmetlenség érzet enyhíthető hűsítő készítményekkel, jegeléssel.
  • A kezelést követő két nap során a vendég ügyeljen arra, hogy ne érje semmilyen irritáló behatás, trauma a kezelt területet, a tisztálkodásnál legyen nagyon körültekintő, ne használjon a bőrt bántó, dörzsölő stb. eszközöket, anyagokat, ne tegye ki hőnek a kezelt felületet!
  • A kezelést követő 4 hét során a kozmetikai és egyéb beavatkozások (ide értve: tisztítás, masszírozás, pakolások kezelt területre felvitele, gyantázás, radírozás, hámlasztás, stb.) végzése szigorúan TILOS!!

 

LÉZERES MÉLYHÁMLASZTÁS


Áraink
Teljes arc:
160.000 Ft/alkalom
1/3 arc (pl.: homlok vagy orcák területe)
70.000 Ft/alkalom
Dekoltázs:
120.000 Ft/alkalom
Pigmentfolt:
25.000 Ft/5x5 cm-es terület
Figyelem!
Áraink tájékoztató jellegűek, pontos árkalkulációt személyes konzultációt követően tudunk készíteni.
Konzultációs díj
20.000 Ft
Időpontfoglalás
Lézeres mélyhámlasztás
Foglalj időpontot!
Lepd meg kedvesed
Ajándékozz szépséget és egészséget
Rendeld meg
most!
Kérj utalványt!