Menü
Lézersebészet
Lézersebészet - Anyajegy eltávolítás - szemölcs eltávolítás

Kezelés időtartama: 15 perc

Kezelés igénybevehető: Egész évben fényvédelem mellett!  

Kezelés ára: Anyajegy, szemölcsöknél 4 mm átmérőig 30.000 Ft/db, 4 mm felett 35.000 Ft/db az eltávolítás díja. (1 kezelés alatt kért számú anyajegyet/szemölcsöt el tudunk távolítani)

Anyajegy szövettani elemzés: Szövettani elemzésre van lehetőség - viszonylag nagy méretű, kiálló elváltozás esetén.

Az eredmény kb 4 hét alatt érkezik meg.

Szövettani vizsgálat díja: 20.000 ft/minta.

Előkezelés: Nincs

Utókezelés: Van

Fizetési lehetőségek: Bankkártya, készpénz, egészségpénztári számlát tudunk adni, SZÉP kártyát elfogadunk!

 

LézersebészetMi az a lézersebészet?

Anyajegyek, bőrnövedékek, szemölcsök, kisebb érgomolyagok lézeres eltávolítása. Az anyajegy(ek)/szemölcs(ök) eltávolítására amennyiben van rá lehetőség - már az első konzultáció során sor kerül.

lézersebészet esztétikus eredményért
A lézerfény nagy pontossággal irányítható, így csak a leoperálni kívánt, kóros szövetet távolítjuk el. A hagyományos sebészi módszerhez képest sokkal gyorsabb a gyógyulás, és nem kell megküzdeni azzal a sok kellemetlenséggel (kötéscsere, varratszedés stb.), ami a szikés megoldásnál ránk várna!

A lézer nagy pontosságának köszönhetően a lehető legszebb, legesztétikusabb eredmény érhető el, sokkal kisebb heget hagyva hátra. Tökéletesen precíz, megbízható eredményesség érhető el vele. Mind a műtét, mind pedig a postoperatív gyógyulás és sebkezelés sokkal egyszerűbb, mivel a lézeres eltávolítás hatására gyakorlatilag nem keletkezik seb!

Lézeres szemölcs és anyajegy eltávolítás fájdalom nélkül

A lézer nagy energiájának köszönhetően minimális a vérzés, hiszen a sejtekbe hatoló lézer hatására azok elpárolognak. A műtéti területen a 0,5 mm-nél kisebb átmérőjű erek elzáródnak, így a műtét vérzés és fájdalom nélkül is elvégezhető. Az eljárás rendkívül biztonságos, hiszen nem kell a hagyományos sebészi technikáknál jelentkező fertőzésekkel számolni. A kezelt felület 100%-osan steril és baktériummentes. Ez pedig azt is eredményezi, hogy nem kell a hegesedéssel számolni (kivételt képez ez alól, ha a paciensnek genetikai hajlama van a keloidos gyógyulásra).

Összegezve:
A lézeres sebészi szemölcs és anyajegy eltávolítás gyors,  biztonságos, fájdalommentes.

 

hogyan zajlik a lézeres anyajegy eltávolítás

 

Mi történik a lézeres anyajegy eltávolítás során?

A kezelést megelőzően a páciens összes anyajegyének ellenőrzése céljából egy dermatoszkópos vizsgálat szükséges. Ennek során a pigmentált anyajegyek felmérése történik egytől-egyig, annak érdekében, hogy az esetlegesen melanómára hajlamosakat kiszűrjük. A rosszindulatú elváltozásra hajlamos anyajegyeket ugyanis szikével kell levetetni, hogy szövettanra alkalmas szövetdarab kerüljön kimetszésre. A lézeres szemölcs eltávolítás módszerével történő bőrpigmentációk levételét konzultáció keretében tárgyaljuk meg a pácienssel. Az első lézeres anyajegy eltávolítás alkalmával érdemes mindössze egyet levetetni, hogy megfigyelhessük miként reagál rá a szervezet és az érintett bőrfelület. Szép eredmény és gyors gyógyulás után ezt követően már 3-4 anyajegy vagy szemölcs távolíttatható el alkalmanként. A lézeres szemölcs eltávolítás ár legfőképp a szemölcsök vagy anyajegyek számától függ. Maga a beavatkozás mindössze pár percet vesz igénybe. Helyi, injekciós érzéstelenítést követően a páciens szemüveget kap, ami a lézerfény szemre gyakorolt káros hatásaitól véd. Ezt követően megkezdődik maga a lézeres anyajegy eltávolítás, ami meglepően gyors és fájdalommentes folyamat. A  lézeres anyajegy eltávolítás utáni gyógyulás egy-két hétig tart, ezidő alatt nedvességtől óvjuk a sebet!

Milyen bőrhibák esetén használható lézersebészet?

A lézersebészet nem csak anyajegy eltávolítás során nyújt kiváló kezelési módszert, de különböző apróbb bőrkinövések (mint a fibrómák), érgomolyagok és szemölcs eltávolítás esetén is. Változó- és idősebb korban gyakorivá válnak a nyak és dekoltázs környékén (de szinte bárhol testszerte) a fibrómák, amelyet másnéven futószemölcsöknek nevezünk. Ezek apró bőrszínű vagy barna, puha tapintású kinövések a bőrön, amelyek nagyon zavaróak lehetnek. Ennek köszönhetően az anyajegy vagy a szemölcs eltávolítás ár változó lehet. A lézer precizitásának köszönhetően a keletkező seb az elváltozás nagyságával egyenlő, így a gyógyulási folyamat is igen gyorsan lezajlik, ezért az anyajegy eltávolítás arcról is lehetséges. A beavatkozás helyén egy apró égési seb keletkezik, amelynek regenerálódása készítmények alkalmazása nélkül is hamar végbemegy. Érgomolyagok, futószemölcsök eltávolítására is kiválóan alkalmas beavatkozási módszer, hiszen a lézernek köszönhetően az erek egyből lezáródnak, így nincs vérzés sem. A lézeres szemölcs eltávolítás helye hegesedés nélkül begyógyul, illetve nem kell elfertőződéstől sem tartanunk. A lézeres anyajegy eltávolítás ár a kezelni kívánt bőrfelület és a bőrhibák mennyisége alapján változik, amelyet az előzetes konzultáció során egyeztetünk a pácienssel.

 

bőrhibák és anyajegy eltávolítás ár mindenre kiterjedően
Anyajegy eltávolítás arcról könnyedén és megbízhatóan

 

A test mely területein alkalmazható a szemölcs eltávolítás?

A test szinte bármely területéről eltüntethetők a nem kívánt anyajegyek, szemölcsök vagy apró érgomolyagok. Amennyiben meggyőződtünk róla, hogy az elváltozás nem rosszindulatú (tehát nem szükséges szövettenyésztésre mintát küldeni), a beavatkozást megelőzően egy részletes tájékoztatást adunk a procedúra és az anyajegy eltávolítás ár tekintetében. Érdemes azonban azoktól az anyajegyektől vagy szemölcsöktől is mihamarabb megválni, amelyek már korábban is gondot okoztak azzal, hogy problémás helyen vannak jelen a testen. Ennek oka, hogy a folyamatos dörzsölődés (nadrágszíj által deréktájékon, vagy melltartópánt által a felsőtesten) következtében folyamatos fájdalom, nedvedzés vagy vérzés lép fel, ami sejtburjánzáshoz vezethet. Abban az esetben, ha megfelelő mind a lézeres kezelés feltétele, mind az anyajegy eltávolítás ár, megkezdjük a beavatkozást. Alkalmanként néhány anyajegy vagy szemölcs eltávolítás végeztethető el, hiszen körülményes lehet a test több pontjára is figyelni a kezelést követően. Anyajegy eltávolítás után, gyógyulást követően újra meg lehet ismételni, hogyha szükséges a beavatkozás. Az anyajegy eltávolítás arcról is könnyedén kivitelezhető, ugyanis a lézer precizitásának és sterilitásának köszönhetően csak és kizárólag az elváltozást kezeljük. Az apró seb hamar túlesik a varasodáson, és a szemölcs vagy anyajegy helye heg nélkül eltűnik az arcról. Így a lézeres szemölcs eltávolítás ára valóban megéri a nyújtott szolgáltatást.

Mennyire fájdalmas a beavatkozás, mire számíthatunk az anyajegy eltávolítás után?

Minthogy az anyajegy eltávolítás lézerrel helyi érzéstelenítés keretei között történik, így a legkellemetlenebb momentuma talán az injekcióstű szúrása lesz. Az érzéstelenítőszer hamar kifejti hatását, ezért az anyajegy eltávolítás teljes mértékben fájdalommentes procedúra. A lézer pontosságának köszönhetően hamar eltűnnek a szemölcsök is, minimális sebet hagyva eredeti helyükön. Anyajegy eltávolítás után a sebeket leragasztjuk, fontos betartanunk, hogy a gyógyulási folyamat során víz nem érheti az érintett bőrfelületet! Az érzéstelenítés elmúltával apró szúró- vagy égető érzést tapasztalhatunk, ami a seb varasodásával hamar megszűnik. Amennyiben a fájdalomtól való félelem volt eddig a visszatartó érzés, ne aggódjunk, hiszen mire elkezdenénk izgulni, már véget is ért az anyajegy eltávolítás. Ez az apró kellemetlenség ne tartson vissza senkit attól, hogy jobban és magabiztosabban érezze magát a hétköznapokban. Még akkor sem kell megijedni, ha az anyajegy eltávolítás arcról történik, hiszen napjainkban ez már rutin beavatkozásnak minősül. Ennek tekintetében a lézeres anyajegy eltávolítás ár is minimálisnak mondható.

 

fájdalommentes lézeres anyajegy eltávolítás arcról
A beavatkozás gyors és fájdalommentes még az érzékeny területeken is

 

Meddig tart a lézeres anyajegy eltávolítás utáni gyógyulás?

Az anyajegy eltávolítás lézerrel történő kivitelezése esetén nem kell hosszú gyógyulási folyamattal számolnunk. A kezelelt bőrfelület és az elváltozások számának tekintetében egy-két hetes hámosodással kell számolnunk. A lézeres anyajegy eltávolítás utáni gyógyulás hámosító krémekkel fokozható, azonban ez kivétel nélkül konzultációt igényel. Esetenként hegesedést gátló kenőccsel lehet minimalizálni a hegképződést az arra hajlamos személyek esetében. Amennyiben betarjuk az orvos által előírtakat, tehát nem éri víz és nem áztatjuk a sebet, kerüljük az intenzív testmozgást és napozást a regeneráció időtartama alatt, gyors gyógyulásra számíthatunk. Meg fogunk lepődni, mennyi önbizalmat kapunk majd attól, hogy eltűnt az a zavaró folt arcunkról, mellkasunkról vagy akár a kezünkről. Ezzel szemben sem a lézeres szemölcs eltávolítás ár, sem pedig a beavatkozás kellemetlensége nem kíván nagy áldozatot.

Kik számára nem ajánlott a lézeres szemölcs eltávolítás?

A fentebb említett, rosszindulatú, melanómás anyajegy elváltozások esetén az eltávolítás szikével történik, annak érdekében, hogy megfelelő minta kerülhessen szövettanra. Másik fontos tényezője ennek az eltávolítási módnak, hogy a rákosodott anyajegyet körülvevő bőrszövet is eltávolításra kerül, amelyet az orvos a probléma helyének megfelelően fog metszeni, a minél kisebb vágás érdekében. Ritkán, de előfordul, hogy a páciens keloidképzésre hajlamos géneket örökölt, azaz sebei hegesen gyógyulnak a túlzott sejttermelődés okozataként. Ezekben az esetekben, ha a páciens élni szeretne a lézeres beavatkozással, érdemes egy próba kezeléssel kezdeni, majd megfigyelni mennyire hegesedik be a seb. Amennyiben szépen gyógyul, valamint megfelelőnek bizonyult az anyajegy eltávolítás ár, meg lehet próbálkozni további anyajegyek levételével. Alkalmanként a túl nagy méretű anyajegyek esetében indokoltabb a sebészeti kimetszés, ugyanis a lézeres beavatkozás nem hagyna maga után olyan szép eredményt, mint a szike.

Továbbá fontos megjegyezni, hogy a legkevésbé ideális évszak az ilyen jellegű beavatkozások elvégeztetésére a nyár, hiszen fokozott napsugárzásnak  (így UV sugárzásnak) van kitéve bőrünk. Ezen felül sokkal jobban is izzadunk, melynek következtében nedvesség éri a sebet, ami így felázhat. Érdemes tehát az anyajegy eltávolítás lézerrel történő kivitelezése egy kevésbé napfényes időszakban.

 

lézeres szemölcs eltávolítás ár
A fizikailag rossz helyen lévő anyajegyek is zavaróak lehetnek

 

Mitől függ a lézeres szemölcs eltávolítás ára?

Az anyajegy vagy szemölcs eltávolítás ár több tényező függvényében is változhat. Az egyik legmeghatározóbb a mennyiség, hiszen szó lehet egyetleg rossz helyen lévő anyajegyről, de akár temérdek futószemölcs (fibróma) eltávolításáról is. Esetenként szükség lehet többszöri kezelésre, hogy teljesen megszabaduljunk a kellemetlen kinövésektől, amitől szintén változik a lézeres szemölcs eltávolítás ára. Másik ilyen tényező a szemölcs(ök) elhelyezkedése és mérete, hiszen a szem előtt lévő területek, mint az arc, a nyak és a dekoltázs különösen nagy figyelmet igényelnek a szép gyógyulás érdekében. Áraink tájékoztató jellegűek, ezért lézeres szemölcs eltávolítás ár esetében vagy lézeres anyajegy eltávolítás ár után érdeklődve keresse fel szakorvosainkat. A szemölcs eltávolítás ár meghatározásában nem játszik döntő szerepet a kezelésre fordított idő.

Jár bármilyen kezelési kockázattal a lézeres kezelés?

Egy műtéti beavatkozás szövődménymentességét egy orvos sem garantálhatja. A leggondosabb orvosi beavatkozás után is kialakulhatnak szövődmények. A lehetséges korai szövődmények az utóvérzés és gyulladás. Tekintettel arra, hogy a beavatkozás a bőr felszínén történik, ezek előfordulása igen ritka.
A késői szövődmények között kell megemlíteni a túlhegesedést (keloidos sebgyógyulást). Ennek lényege, hogy a sebgyógyulás a sebszélek feszülése vagy örökletes hajlam miatt eltér a normálistól, tömegesebb heg képződik, ez piros színnel elődomborodik, esetleg fájó, viszkető, égő érzéssel párosul. Alapjában véve jóindulatú elváltozás, azonban esztétikailag többnyire zavaró. Ha maradványsejteket (residuum) találunk a hegben, egy újabb műtéttel eltávolítjuk.

További kezelési kockázat lehet: gyulladás kialakulása, hegszövet kialakulása, képletsérülés (ér, ideg, izom), bőrfelszíni egyenetlenség, szövethiány (kisebb kráterek) kialakulása, szükség esetén újra feltárás.

A kezelés lehetséges mellékhatásai:

 • A kezelésnek ritkán és átmenetileg lehetnek mellékhatásai. Amennyiben bármilyen mellékhatást észlel, azonnal értesítse kezelőorvosát! A kezelés ideje alatt illetve nem sokkal a kezelés elvégzése után a következő mellékhatások jelentkezhetnek: 
 • kellemetlen érzés, kismértékű fájdalom a kezelés alatt
 • bőrvörösség (erythema) és /vagy duzzanat 
 • a természetes bőrszerkezet károsodása, felhámsérülés (pörkösödés, hólyag, égés, heg, a kezelt terület bemélyedése)
 • megváltozott pigmentáció (bőr sötétebb illetve világosabb színűvé válik a kezelt területen, ami hetek/ hónapok alatt normalizálódik)

A kezelés után:

 • A kezelés után tapasztalható bármely kényelmetlenség érzet enyhíthető hűsítő készítményekkel, jegeléssel.
 • A kezelést követő két nap során a vendég ügyeljen arra, hogy ne érje semmilyen irritáló behatás, trauma a kezelt területet, a tisztálkodásnál legyen nagyon körültekintő, ne használjon a bőrt bántó, dörzsölő stb. eszközöket, anyagokat, ne tegye ki hőnek a kezelt felületet!
 • A kezelést követő 4 hét során a kozmetikai és egyéb beavatkozások (ide értve: tisztítás, masszírozás, pakolások kezelt területre felvitele, gyantázás, radírozás, hámlasztás, stb.) végzése szigorúan TILOS!!

 

 

LÉZERSEBÉSZET

 

Áraink
Lézersebészeti beavatkozások:
30.000 Ft-tól
4 mm átmérőig 30.000 Ft/db, 4-10 mm 35.000 Ft/db, 10 mm felett 45.000 Ft/db az eltávolítás díja.
Konzultáció:
20.000 Ft
Figyelem!
Áraink tájékoztató jellegűek, pontos árkalkulációt személyes konzultációt követően tudunk készíteni.
Szövettani vizsgálat:
20.000 Ft/minta
FIGYELEM! Lézeres eltávolításnál nem minden alkalommal van lehetőség a szövettani vizsgálatra!
Időpontfoglalás
Lézersebészet
Foglalj időpontot!
Lepd meg kedvesed
Ajándékozz szépséget és egészséget
Rendeld meg
most!
Kérj utalványt!

Lézeres anyajegy eltávolítás az esztétikus megoldás


Anyajeggyel születhetünk, de később is kialakulhatnak ezek az általában sötét színű pigmentációk a bőrön. Legtöbbjük kicsi és ártalmatlan, azonban előfordulnak nagy kiterjedésűek, rossz helyen lévők és túlburjánzásra hajlamosak is, amelyektől egyszerűen meg lehet szabadulni lézerkezelés segítségével.

Egyes anyajegyek lehetnek esztétikusak, viszont sokan nem szeretik, ha feltűnő helyen vannak.

 

lézeres anyajegy eltávolítás ára Budapest belvárosában
Ha lézeres anyajeg eltávolítás mellett döntünk, érdemes tapasztalt kezekre bízni magunkat

 

Miért esztétikus a lézeres anyajegy eltávolítás?


Eleinte ijesztően hangozhat, ha valamit lézerrel távolítanak el a bőrünkről, hiszen sokan tartanak a fájdalomtól vagy a megmaradó hegektől. Pontosan ezért szeretnénk megismertetni ezt a kiváló módszert mindenkivel, akinek szüksége lehet rá, egyúttal szeretnénk eloszlatni a tévhiteket is. 

A lézersebészet napjainkra annyira pontossá és precízzé vált, hogy számos esztétikai és orvosi beavatkozást végeznek a segítségével. A bőrön megjelenő anyajegyek, szemölcsök, érgomolyagok és hasonló pigmentációk általában elég aprók, azonban annál feltűnőbbek és zavaróbbak tudnak lenni. Lézerrel azonban tökéletesen eltávolíthatók úgy, hogy a hátramaradó seb pontosan akkora, mint a kinövés nagysága volt előtte. Emellett mivel a lézer égetéssel végzi a feladatát, így vérzéstől sem kell tartani, hiszen azonnal lezárja a kis hajszálereket, amelyek az anyajegybe futnak. Továbbá a magas hőmérséklet köztudottan fertőtlenítő hatású, ezért a baktériumokat is nyomban elöli, melynek köszönhetően steril a beavatkozás. 

Az első konzultáció során az anyajegyek és kinövések ellenőrzése történik, hogy megállapíthassuk a fajtáját és azt, hogy biztosan nem rosszindulatú-e, és ezután már egyből el is lehet távolítani őket. Közvetlenül az anyajegy levételt követően bőrpirosodás, kellemetlen érzés jelentkezhet, amely rövid időn belül elmúlik.

A keletkezett apró seb némi utókezelést kíván meg, hogy szépen és biztonságosan gyógyulhasson anélkül, hogy heg maradna az anyajegy helyén. Hűsítő készítményeket és jegelést lehet alkalmazni a kezelés után, viszont nem szabad áztatásnak vagy bármilyen kozmetikai beavatkozásnak kitenni egy hónapon belül. A páciens bőrtípusától és az elváltozás milyenségétől függően hónapokon belül elhalványul, majd eltűnik a heg, mintha nem lett volna a helyén semmi.

 

lézeres anyajegy eltávolítás ár Budapest biztonságos megoldás az arc területén is
Az arc nagyon érzékeny területnek számít, ezért a legbiztonságosabb megoldás a lézeres anyajegy eltávolítás

 

Anyajegyeknél és szemölcsöknél egyaránt hatásos


A lézeres anyajegy eltávolítás nem csak a hagyományos anyajegyek esetén hatásos megoldás, hanem az idő során jelentkező kinövéseknél is, mint például futószemölcsöknél, fibrómáknál vagy érgomolyagoknál.

 

 • A futószemölcsök átka, hogy vírus okozza megjelenésüket, ennél fogva pedig könnyedén terjednek el olyan bőrfelületen, amelyen korábban sikeresen szemölcsöt idéztek elő. Ezeknek a piszkálásával, elvakarásával kerülnek át más hámsejtekre, ahol azokat túlburjánzásra késztetik, ezzel pedig újabb kinövéseket hoznak létre, ezért is érdemes mihamarabb megszabadulni tőlük.
 • Fibrómák esetén leginkább az szokott zavaró lenni, hogy arcon is jelentkeznek például a szemhéjon, amely elég érzékeny területnek számít, de szerencsére lézerrel az arcról is szépen és könnyedén el lehet távolítani őket.
 • A feltűnően piros érgomolyagok esetében szintén igazak a fentebb leírtak, biztonságosan eltávolíthatók minimális vérzés nélkül.

 

Nagyon fontosnak tartjuk, hogy mindig a helyzethez mérten alakítsuk ki a legmegfelelőbb kezelést azért, hogy a bőr minél gyorsabban regenerálódhasson. Kiemelt figyelmet fordítunk rá, hogy az arcon és más szembetűnő helyen végzett lézeres eltávolítások esetén esztétikusan és hegmentesen gyógyuljon a levétel helye. Szabadulj meg bőrkinövéseidtől egy egyszerű rutineljárás keretében, már a konzultációt követően!

 

Érdekel a lézeres anyajegy eltávolítás

 Anyajegy: megtartsuk vagy megszabaduljunk tőle?

Anyajegye mindenkinek van, illetve idővel egyre több lesz belőlük. Megjelenésük azonban változatos, nemcsak az emberek között, de egy-egy ember testén is eltérő pigmentációk fordulhatnak elő. Rendszeres kontrollal megelőzhető a melanoma kialakulása, azonban nem ez az egyetlen indok, ami miatt anyajegy eltávolítás mellett döntünk. Az arcon lévő anyajegyektől is könnyedén megszabadulhatsz.

 

Tartsuk szemmel őket

Az anyajegyeket nagyjából évente érdemes bőrgyógyász által, dermatoszkópos vizsgálattal megnézetni, hiszen a bőr a nyári időszakban fokozottan ki van téve az napsugárzás hatásainak . Az intenzív melanin termelés pigmentációk kialakulásához vezet, akárcsak a napfolt, azonban a meglévő anyajegyek és szemölcsök is reagálnak rá, például megnő a méretük. A bőrgyógyászati vizsgálat során az orvos listát készít a testen található pigmentációkról: hol helyezkednek el, mekkora a méretük, milyen a fajtájuk és színük. Az évenkénti vizsgálatnál így lesz egy viszonyítási alap, valamint könnyebben észrevehető , ha egy anyajegy változásnak indul. Saját magunk is megfigyelhetjük anyajegyeinket, hiszen legjobban mi ismerjük a saját bőrünket, így az esetleges problémákat is időben felfedezhetjük. Ha valamelyik anyajegy akár kinézetre, akár érzésre, tapintásra megváltozik, ne habozzunk megnézetni egy szakorvossal. 

A problémás anyajegyeket manapság már a modern, lézeres módszerrel távolítják el, amelynek számos előnye van. A sebészi beavatkozásokkal szemben ez egy gyors, ambuláns kezelés, ami helyben is kivitelezhető, külön időpontkérés nélkül. Helyi érzéstelenítés mellett, fájdalommentesen történik, mindössze pár percet vesz igénybe és sokkal szebben gyógyul, mint a vágott sebek. Ráadásul a környező szövetek eltávolítása nélkül végezhető el a beavatkozás, így minimalizálva a keletkező heget, hiszen az az eredeti anyajegy méretével fog megegyezni. A vérzés mértéke csekély, sőt sok esetben elő sem fordul, hiszen a lézer elzárja az eltávolítással érintett ereket. Pontosan ezek azok az okok, melyeknek köszönhetően a kezelés az arcon is kivitelezhető.

 

Mi alapján döntsünk?

Amennyiben nem áll fenn veszélyeztető tényező, tehát nincs különösebb elváltozás vagy probléma egy anyajeggyel, akkor is dönthetünk úgy, hogy megszabadulnánk tőle. A kicsi, lapos és halvány anyajegyekkel általában nincsen semmi gond, akárhol is jelentkezzenek a bőrön. Azonban a nagyobb, kidudorodó, erős színű pigmentációk felettébb zavaróak lehetnek, fizikálisan vagy mentális szempontból is. Egy feltűnő helyen lévő anyajegy, mondjuk a dekoltázson vagy arcon, nagyon visszavetheti az önbizalmat. Ekkor ideális megoldás lehet a lézeres anyajegy eltávolítás, hiszen a beavatkozás helye hamar elhalványul és szépen begyógyul. Előfordul, hogy egyszerűen rossz helyen nő az anyajegy vagy szemölcs, és folyamatos dörzsölésnek van kitéve, például a fehérneművel érintkezés miatt. A pigmentáció kisebesedhet, vérezhet, megnövekedhet és begyulladhat, amelyet érdemes mihamarabb  megelőzni. A lézeres anyajegy levétel már annyira rutinműtétnek számít, hogy percek alatt megvan és nagyon hamar gyógyulásnak indul. Utókezelésnél arra kell odafigyelni nagyjából egy hétig, hogy a sebet ne érje fény és víz, illetve tanácsos az orvos által felírt krémmel kezelni a gyorsabb regenerálódás érdekében. Ezt követően az anyajegy helye fokozatosan fel fogja venni a környező bőr színét és végül beleolvad a környezetébe.

 

anyajegy vizsgálat és levétel, lézeres anyajegy eltávolítás ár Budapest
Rossz helyre nőtt és folyamatosan kidörzsöli a fehérnemű? Köszönj el tőle!

 

Sokszor gondolkoztál már rajta, hogy megszabadulnál egy-egy anyajegytől, de tartasz a beavatkozástól? Lézerrel villámgyorsan elköszönhetsz a zavaró pigmentációktól, kérj időpontot még ma!