Menü
Arcformázás hyaluronsavval
Hyaluronsavas arcformázás

Kezelés helyszíne: Budapest

Kezelés időtartama: 30 - 60 perc

Kezelés igénybevehető: bármikor

Hány alkalmas a kezelés: 1-3

Kezelés ára: 130.000 Ft/ampulla

Előkezelés: Nincs

Utókezelés: Nincs

hyaluronsavas arcformázás műtét nélkül

Arcformázás hyaluronsavval - Újdonság az orvosesztétikában!


Felfokozott tempó, dinamizmus elképesztő technológia, rohanó mindennapok ez a XXI. század. A fejlődés, a modern életvitel kora. Manapság a szépség, a vonzó megjelenés elengedhetetlen, és meghatározó jegye a rólunk kialakított képnek. A szépség viszont oly összetett, számos tényező befolyásolja, hogy a megnyerő külső folyamatos fenntartása rengeteg időt és energiát emészt fel életünkből. Egy elkötelezett, egyedi stílust követő fodrász, egy szakmailag elismert kozmetikus egy kreatív manikűrös, egy képzett személyi edző mind részei az életünknek, de ezeket a szakembereket meg találni az időbeosztásokhoz alkalmazkodni ezeket a programokat időben és térben zökkenőmentesen a mindennapjaink részévé tenni rendkívül bonyolult feladat.

 

Már az orvoslás atyja, Hippokratész is a gyógyulás lehetőségét a test és a lélek harmóniájának visszaállításában látta, ezért ajánlotta kora gyógyítóinak, hogy a testet és a lelket együtt kezeljék.  Figyelmeztetett arra, hogy a lélek dolgai és állapota visszahatnak a testre és csak a kettő összhangja eredményezheti a teljes gyógyulást.

Az egészségünk mellett azonban mindannyian vágyunk a szépségre, a jótékony változás élményére, a szép bőrre, a fiatalos arcra, gyönyörű mosolyra és egészségünk stabil egyensúlyára, hiszen mindenki szeretné jól érezni magát a bőrében. Életünk akkor kerül egyensúlyba, ha elégedettek vagyunk önmagunkkal, ez az első lépés. Modern, kommunikációs világunkban a csinos, attraktív külső a személyes és szakmai sikerhez vezető út első lépését jelentheti. A megnyerő külső ugyanúgy fakad testünk belső felépítéséből, mint lelkünk harmóniájából.

 

A szépség utáni vágy korunk szinte természetes igénye. Az orvos esztétika ennek megfelelően az utóbbi évtizedben robbanásszerűen fejlődött, újabb, jobb és hatékonyabb töltőanyagok állnak a rendelkezésünkre, melyekkel elérhetjük Vendégeink minden álmát és igényét: legyen szó akár a görbe, egyenetlen felszínű orr kiegyenesítéséről, az áll formázásáról, vagy akár a most oly kedvelt modell-look kinézet megteremtéséről. 

 

Természetesen a férfiakról sem feledkezünk meg, ha a marcona, jóképű nem elég vagy éppen ez lenne a cél. Számukra speciális, férfiaknak kifejlesztett töltőanyagot kínálunk. Ez figyelembe viszi a nemek közötti anyagcsere folyamatokból és hormonális változásokból eredő különbségeket, valamint a nemek közötti bőrvastagságot is, ezzel biztosítva a férfiak számára a tartós eredményt.

hyaluronsavas arcformázás férfiaknak is

 

Számunkra legfontosabb a szakmai igényesség, a harmónia és a diszkréció.

 

Amennyiben mer változni és változtatni, a szépség és magabiztosság új perspektívákat nyithat meg Ön előtt. Engedje meg, hogy elkísérjük ezen az úton! 

 

Mottónk:

Teljes megújulás mesterfokon!

hyaluronsavas arcformázás a magabiztos megjelenésért hyaluronsavas arcformázás orrformázáshoz is kiváló megoldás

 

Arcformázás hyaluronsavval


Orrformázás műtét nélkül – a hyaluronsav ereje

Az arcformázás nagyon hasonlóan történik, mint a hagyományos arcfeltöltés, ebben az esetben is előre töltött fecskendőkből történik a hyaluronsav befecskendezése az előre kijelölt pontokba. A hyaluronsav szervezetazonos anyag lévén nem okoz allergiás reakciót, cserébe természetes módon állítja helyre az arc kontúrjait, illetve segít elsimítani a kezelt terület ráncait is.

Hyaluronsavas arcformázás segítségével az orr esztétikájának növelése is egyszerűen, mégis látványosan érhető el. Általában az orrnyereg és az orrhegy korrigálásánál történik a beavatkozás, így az orrprofil szimmetrikusabbá válik, szebben harmonizál majd az arc többi részével.

Az arcformázás hyaluronsavval kevesebb kockázatot jelent, mint egy permanens arcplasztika, hiszen a befecskendezett töltőanyag 1-2 éven belül teljesen lebomlik a szervezet által. Nem invazív kezelés és átmeneti eredményei is jelentős változást hozhatnak az orr megjelenését illetően. Ez a beavatkozás egyre népszerűbbé válik, hiszen gyors és természetes eredménnyel szolgál. Sok ember elégedett a hyaluronsavas arcformázás hatékonyságával, mivel az egy hatékony és biztonságos alternatívát jelent az orrplasztika számukra.

 

Arcformázás hyaluronsavval, gyors és természetes hatású megoldás

 

Az orrformázás hyaluronsavval vélemények alapján gyors és hatékony

Mivel minden arc és minden orr más és más, így az arcformázás hyaluron segítségével egyénenként eltérő eredménnyel szolgál. A páciens életkora, életmódja és genetikája egyaránt meghatározó a hyaluronsav lebomlását illetően is, így a kezelés látható eredménye nagyjából 6 és 12 hónap közé tehető. Az ismétlő és fenntartó kezelések ebből adódóan korlátlanul ismételhetők, nem áll fenn a hozzászokás esélye.

Az orrformázás hyaluronsavval mindössze fél-egy óra alatt kivitelezhető, előzetes konzultáció segítségével kerül meghatározásra a várható végeredmény. Ennek köszönhetően nem kell hosszú hetekkel előre tervezni, készülni, hiszen egy ebédszünet ideje alatt lezajlik a kezelés. Örömünkre szolgál, mikor vendégeink széles mosollyal, magabiztosan hagyják el a rendelőnket.

Az orrformázás hyaluronsavval árak a személyre szabott kezelési terv alapján változnak, amely a személyes konzultáció során kerül meghatározásra.


Időpontfoglalás
Arcformázás hyaluronsavval
Foglalj időpontot!
Lepd meg kedvesed
Ajándékozz szépséget és egészséget
Rendeld meg
most!
Kérj utalványt!