Menü
Kövess minket Facebookon
Arcformázás hyaluronsavval
Hyaluronsavas arcformázás

Kezelés helyszíne: Budapest

Kezelés időtartama: 30 - 60 perc

Kezelés igénybevehető: bármikor

Hány alkalmas a kezelés: 1-3

Kezelés ára: 110.000 Ft/1 ml hyaluronsav

Előkezelés: Nincs

Utókezelés: Nincs

hyaluronsavas arcformázás műtét nélkül

Újdonság az orvosesztétikában - Arcformázás!


Felfokozott tempó, dinamizmus elképesztő technológia, rohanó mindennapok ez a XXI. század. A fejlődés, a modern életvitel kora. Manapság a szépség, a vonzó megjelenés elengedhetetlen, és meghatározó jegye a rólunk kialakított képnek. A szépség viszont oly összetett, számos tényező befolyásolja, hogy a megnyerő külső folyamatos fenntartása rengeteg időt és energiát emészt fel életünkből. Egy elkötelezett, egyedi stílust követő fodrász, egy szakmailag elismert kozmetikus egy kreatív manikűrös, egy képzett személyi edző mind részei az életünknek, de ezeket a szakembereket meg találni az időbeosztásokhoz alkalmazkodni ezeket a programokat időben és térben zökkenőmentesen a mindennapjaink részévé tenni rendkívül bonyolult feladat.

 

Már az orvoslás atyja, Hippokratész is a gyógyulás lehetőségét a test és a lélek harmóniájának visszaállításában látta, ezért ajánlotta kora gyógyítóinak, hogy a testet és a lelket együtt kezeljék.  Figyelmeztetett arra, hogy a lélek dolgai és állapota visszahatnak a testre és csak a kettő összhangja eredményezheti a teljes gyógyulást.

Az egészségünk mellett azonban mindannyian vágyunk a szépségre, a jótékony változás élményére, a szép bőrre, a fiatalos arcra, gyönyörű mosolyra és egészségünk stabil egyensúlyára, hiszen mindenki szeretné jól érezni magát a bőrében. Életünk akkor kerül egyensúlyba, ha elégedettek vagyunk önmagunkkal, ez az első lépés. Modern, kommunikációs világunkban a csinos, attraktív külső a személyes és szakmai sikerhez vezető út első lépését jelentheti. A megnyerő külső ugyanúgy fakad testünk belső felépítéséből, mint lelkünk harmóniájából.

 

A szépség utáni vágy korunk szinte természetes igénye. Az orvos esztétika ennek megfelelően az utóbbi évtizedben robbanásszerűen fejlődött, újabb, jobb és hatékonyabb töltőanyagok állnak a rendelkezésünkre, melyekkel elérhetjük Vendégeink minden álmát és igényét: legyen szó akár a görbe, egyenetlen felszínű orr kiegyenesítéséről, az áll formázásáról, vagy akár a most oly kedvelt modell-look kinézet megteremtéséről. 

 

Természetesen a férfiakról sem feledkezünk meg, ha a marcona, jóképű nem elég vagy éppen ez lenne a cél. Számukra speciális, férfiaknak kifejlesztett töltőanyagot kínálunk. Ez figyelembe viszi a nemek közötti anyagcsere folyamatokból és hormonális változásokból eredő különbségeket, valamint a nemek közötti bőrvastagságot is, ezzel biztosítva a férfiak számára a tartós eredményt.

hyaluronsavas arcformázás férfiaknak is

 

Számunkra legfontosabb a szakmai igényesség, a harmónia és a diszkréció.

 

Amennyiben mer változni és változtatni, a szépség és magabiztosság új perspektívákat nyithat meg Ön előtt. Engedje meg, hogy elkísérjük ezen az úton! 

 

Mottónk:

Teljes megújulás mesterfokon!

hyaluronsavas arcformázás a magabiztos megjelenésért hyaluronsavas arcformázás orrformázáshoz is kiváló megoldás

Időpontfoglalás
Arcformázás hyaluronsavval
Foglalj időpontot!
Lepd meg kedvesed
Ajándékozz szépséget és egészséget
Rendeld meg
most!
Kérj utalványt!