Menü
Beaty booster
Beaty booster - Skin booster kezelés - a hidratáltság új szintje

Kezelés helyszíne: Budapest

Kezelés időtartama: 30 - 60 perc

Kezelés igénybevehető: bármikor

Hány alkalmas a kezelés: 3 kezelés 4 hetes időintervallumban, majd 6 hónap múlva 1 fenntartó kezelés javasolt 

Kezelés ára: 110.000 Ft/terület/alkalom, melyet teljes arc, nyak, dekoltázs vagy kézfejek esetében 3 ml Teosyal Redensity I-gyel végzünk

Előkezelés: Nincs

Utókezelés: 1-2 napig a látható göböcskék krémes kézzel való masszázsát javasoljuk.

skin booster kezelés az öregedés ellen

Beaty booster - a hidratáltság új szintje

Az öregedés kezdeti fázisában finom ráncok jelennek meg, a bőr veszít rugalmasságából. Ezen állapotban kitűnő és gyors megoldást jelent a Beaty booster/skin booster vagy hydrobooster névre hallgató kezelési eljárás, melynek lényeg a bőr hitdatáltsági szintjének jelentős emelése. 

 

Ehhez alacsony koncentrációjú, nem keresztkötött hialuronsavat használunk.

 

A hidratálás tartós, hiszen a beinjektált anyag sűrű hálózatot képez a kötőszövetben, vizet köt meg, így jelentősen javítja a bőr turgorát. Mindemellett beindítja a kollagén termelés folyamatát is, melyet tovább fokoznak a kezelés során felszabaduló növekedési faktorok. 

A kezelés teljesen biztonságos, hiszen csak a szervezetben is előforduló anyagokat fecskezndezünk be. A terápia rendkívül hatékony, gyakorlatilag mellékhatásmentes.

skin booster kezelés beaty boost a fiatalos rugalmas bőrért

Teoxane Redensity 1: a speciális arcfiatalító koktél


A svájci TEOXANE gyártó Teosyal Redensity 1 márkájú, magas minőségű hyaluronsav tartalmú mixtúrája forradalmi újításként jelent meg az esztétikai iparban a közelmúltban. Szabadalmaztatott formulája mögött álló koncepció esszenciája, hogy a Redensity 1 egyszerre képes megújítani a bőrt, revitalizálni a sejteket és volumenizálni annak tömörségét. Egységesen elosztva és a bőr alá juttatva fejti ki jótékony hatását, miközben segít csökkenteni a ráncok mélységét is. 

A szépségkoktélban található nem keresztkötött hyaluronsav hatékonyan és látványosan képes hidratálni, tölteni és sejtszinten táplálni a bőrt, emellett számos aminosavat, antioxidánst, ásványi anyagot és vitaminokat is tartalmaz. Lidokainnal keverve helyi érzéstelenítésként is funkcionál, hogy a befecskendezés kellemetlensége mérsékelhető legyen. A revitalizáló hatóanyagok simább, fiatalosabbnak tűnő arcbőrt eredményeznek, amely már az első Skin Booster kezelés után szemmel láthatóvá válik.

A Redensity 1 hatására a bőr tömörebb, mélyebben hidratált és fényesebb lesz, minősége egy hónapot követően szemmel láthatóan javul. A Skin Booster terápiát kipróbálók több, mint 90%-a elégedett volt a kezeléssel és szívesen választaná újra bőre revitalizálására.

 

Podcastünk a kezelésről


 

Konzultáció a Beaty Booster előtt


Mint minden orvosi és esztétikai beavatkozást megelőzően, a Skin Booster kezelés előtt is konzultáció szükséges a kezelést végző szakorvos által. Ekkor történik a páciens bőrének felmérése, a kezelni kívánt terület kijelölése, a felhasználni kívánt anyagmennyiség meghatározása és a teljeskörű tájékoztatás. Az orvos helyenként javasolhatja a szúráspontok elhelyezésének sűrűségét, például több vagy mélyebb ránc esetén. Amennyiben nem áll fenn ellenjavallat, úgy a kezelés egylépcsős, tehát a konzultációt követően egyből következhet a fiatalító kúra első kezelése. Ilyenkor szükséges jelezni, ha gyulladás van a szervezetben, illetve a rendszeresen szedett gyógyszereket is.

Az előre betöltött, néhány milliliternyi Beaty Booster komplex általában egyenletesen kerül eloszlatásra a bőr alatt. Azonban a probléma alapú kezelés során fókuszálható adott terület vagy testrész, így célzottan kezelhető a szemkörnyék, a száj környéke, a nazolabiális redőn, a nyakon vagy akár a dekoltázson. Fontos megjegyezni, hogy ez a biorevitalizáló kúra elsősorban nem ránckezelésre, aszimmetria korrigálására vagy teljes feltöltésre használatos, hanem egy természetes módja a bőr minőségének javítására. A 14 féle hatóanyag energizálja a sejteket és segít késleltetni az öregedési folyamatokat.

 

beaty booster kezelés előtti konzultáció
A konzultáció nem csupán formalitás és kötelező elem, elsődleges célunk együttesen kialakítani mindenki számára a legeredményesebb kezelési tervet

 

A Skin Booster kezelés menete


Konzultációt követően, ha nincs kizáró tényező, előkészítjük a bőrfelületet a Beaty Booster kezeléshez. Az előkészületek során először a bőr alapos megtisztításával kezdjük, majd a fertőtlenítése történik meg. Igény szerint érzéstelenítő krémet is ajánlunk azok számára, akik tartanak a fájdalomérzettől, azonban a Beaty Booster komplex tartalmaz lidokaint, így az injektálás során helyi érzéstelenítés is zajlik.

Az előzetesen meghatározott injektálási területen a kezelőorvos átlagosan egyenletesen, igény szerint sűrűbben juttatja be a hyaluronsavas koktélt a bőr állapotának és az elvárt eredménynek megfelelően. A vékony tű nagyon kíméletesen és szinte fájdalom nélkül hatol át a bőrön.

A Beaty Booster kezelést követően a bőrre egy hidratáló és nyugtató krém kerül, illetve további utasításokkal és tanácsokkal látunk el. Az eredmény elérése érdekében fontos, hogy a kezelést követő időszakban a bőr megfelelő ápolása mellett kerüljük az erős napsugárzást, a forró fürdőt és a szaunát. Mivel a befecskendezett hyaluronsav viszonylag lassan terül el a környező szövetekben, így a kezelést követő pár napban még érezhető marad a bőr alatt. Krémes masszírozással meggyorsítható ez a folyamat, így a töltőanyag hamarabb oszlik el és foglalja el végleges helyét a bőrben.

 

Mire elég 3 ml hyaluron Skin Booster?

 

 • Javítja a laza, petyhüdt, kissé megereszkedett bőr minőségét, melynek hatására rugalmasabbá és teltebbé válik a textúrája.
 • A meglévő apróbb és erősebb ráncok mélységét csökkenti, finomítja a kezelt területen.
 • A Skin Booster kezelés hatására azonnal hidratáltabbá válik a bőr, így a szárazság belülről szüntethető meg.
 • Hatására javul az arckontúr megjelenése, tónusosabbá válik az arcbőr.
 • Lifting hatással bír, ragyogó külsőt kölcsönöz.
 • Jelentősen javítja a napsugárzás, öregedés és stressz következtében károsodott bőrt.

 

Skin Booster kezelés során olyan szépítő koktélt alkalmazunk, amely nem keresztkötött hyalruonsavat, valamint további 14 hatóanyaggal rendelkező buffer koktélt alkalmazunk. Az antioxidánsok között megtalálható az alfa-liponsav, amely megvédi és elősegíti a többi antioxidáns molekula hatékony működését. A szépségkoktélok alapvető eleme a C-vitamin és az E-vitamin, amelyek szintén megtalálhatók ebben a mixtúrában. Elősegíti a bőr elasztin termelődés folyamatát L-arginin tartalmának köszönhetően, amely a regenerációban, gyógyulásban és az arc rugalmasságában játszik fontos szerepet. A glutation peptid látványos segítséget nyújt a károsodott bőr helyreállításában, csökkenti a napsugárzás és a stressz nyomait az arcon, így ránccsökkentő hatással bír.

A Beaty Booster magas minőségű, bőrjavító tulajdonságú hatóanyagai és tiszta hyaluronsav tartalma hosszútávon javítja az arc, a nyak és a dekoltázs bőrének állapotát. Kúraszerűen alkalmazva szemmel láthatóan és belsőleg érezhetően is ragyogóbbá, hidratáltabbá és egyenletesebbé varázsolja a bőrt, segít fenntartani az elért pozitív változást.

 


f
Friss, ragyogó, üde, egészséges bőr – mindezt egyetlen szépítő komplex ampulla segítségével!

 

Miért ennyi a Skin Booster kezelés ára?

 

 • A hasonló kezelésekkel szemben, ahol szintén nem keresztkötött hyaluronsavat tartalmazó komplexet használnak, a Skin Booster kezelés során több töltőanyag kerül felhasználása (3 ml).
 • A hyaluronsav mellett számos más jótékony hatású antioxidánst, vitamint, peptidet és aminosavat tartalmaz a mixtúra.
 • Erőteljesen feszesít, kontúroz, mélyhidratál és csökkenti a ráncok mélységét.
 • Nem csak az arcon, hanem a test más pontjain is hatékonyan használható eljárás.
 • A komfortérzet növelése és a fájdalomérzet csökkentése érdekében lidokain található benne, ami azonnal érzéstelenít.
 • Csökkenti és visszafordítja az öregedési folyamatokat, regenerálja a külső hatások miatti károsodott bőrt.
 • A kezelőorvos részéről szakértelmet, tapasztalatot és magas fokú hozzáértést igényel, hogy a szépítő szérum egyenletesen eloszlatva és a bőr megfelelő mélységébe kerüljön.

 

Erre számíts Skin Booster kezelés után


Közvetlenül a fiatalító kúrát követően a bőrön pici duzzanatok figyelhetők meg, ugyanis a fillernek idő kell, míg szétterjed a környező szövetekben. Ezt elősegíthetjük óvatos, finom, krémes masszírozással, azonban kerülni kell a nyomkodást, vakarást és az erősebb külső behatásokat.

Előfordulhat kis kipirosodás, apró bevérzések, bőrpír, ami teljesen természetes, ezek maguktól elmúlnak néhány napon belül. A kezelt bőr másnap már sminkelhető, allergiás reakciótól nem kell tartani, hiszen az ampulla szervezetazonos anyagokat tartalmaz.

A mindennapi teendők elvégzése sem ütközik majd akadályba, azonban néhány dologra érdemes odafigyelni nagyjából két hétig, mint például a nehéz fizikai munka és sportolás mellőzése vagy az arcot érintő további beavatkozások. Érdemes tudni, hogy ez a típusú bőrfiatalító terápia kiválóan kombinálható más szépészeti kezelésekkel, de némi időt kell hagyni a kettő között.

Kerülni kell a napozást és a szoláriumot, és lehetőség szerint napozókrémet használni a mindennapok során is. A kúra ismétlése három alkalommal javasolt 1-1 hónapos különbséggel, majd fél évet követően egy fenntartó kezelést is érdemes megejteni az elért feszes és fiatalos külső megtartása érdekében.


Időpontfoglalás
Beaty booster
Foglalj időpontot!
Lepd meg kedvesed
Ajándékozz szépséget és egészséget
Rendeld meg
most!
Kérj utalványt!