Menü
Hullámmasszázs
Hullámmasszázs kezelés


Kezelés helyszíne: Budapest

Kezelés időtartama: 30 perc

Kezelés igénybevehető: Egész évben

Hány alkalmas a kezelés: 10

Kezelés ára: 15.000 Ft/alkalom

Előkezelés: Nincs

Utókezelés: Nincs

 

Dr. Life hullámmasszázs KEZELÉS

 

Ülő munkát végzel?! Túl sokat talpalsz és ez meglátszik a lábaidon is? A hullámmasszázs egy számos jótékony hatással bíró, frissítő kezelés, amelytől a láb megkönnyebbül, és már néhány kezelés után észrevehetően jobban viseli a terhelést.

 

hullámmasszázs kezeléshullámmasszázs Budapest
Dr. Life hullámmasszázs kezelés az egészséges lábakért


Kiknek ajánljuk a hullámmasszázs kezelés igénybevételét?

Különösen ajánlott tartósan álló vagy ülő munkát végzők számára. Rendszeres használatával megelőzhető a visszerek kialakulása, de a véráramlás serkentésével a már meglévők méretét is csökkenti. A Dr. Life hullámmasszázs a karcsúsító kezeléssorozatunk egyik alapeleme is.  

Megelőző zsírbontó kezelésekkel kombinálva gyorsítja a felszabadult zsírsejtek, a cellulit és egyéb méreganyagok kiürülését a szervezetből. Fontos azonban, hogy önmagában egyik alakformáló kezelésünk sem tud tartós eredményt biztosítani, ha az életvitelünk továbbra is káros marad. A kezelések a megfelelő táplálkozás, a bőséges folyadékbevitel és a mozgásgazdag életmód kiegészítéseként, a fogyókúra és egyéb karcsúsító eljárások támogatásaként alkalmazhatók hatékonyan.


Milyen funkcióval bír még a kezelés?

Legismertebb funkciója a méregtelenítés, hiszen a kompressziós eljárás révén sokkal hatékonyabban stimulálható vele a nyirokrendszer működése, mint egy hagyományos nyirokmasszázs esetében. A hullámmasszázs hatásai közé tartoznak a következők:

  • Aktivizálja a lelassult vérkeringést és nyirokkeringést, ezáltal fokozza az anyagcserefolyamatokat.
  • Túlsúlyos problémák jelentkezése esetén jó hatással van például az ödémás lábakra.
  • Folyamatban lévő kúrák tökéletes kiegészítése (salaktalanítás, méregtelenítés).
  • Segít a meggyengült immunrendszer helyreállításában.
  • Rossz alvás, fokozott stressznek való kitettség esetén segít az ellazulásban.
  • Fokozza az elégtelen bélfunkciókat (székrekedés esetén).

A Dr. Life hullámmasszázs gép képes a páciens helyett elvégezni az izmok tornáztatását, melynek köszönhetően fokozódik a vérkeringés, így helyreáll a kötőszövetek mikrocirkulációja is. A hullámmasszázs kezelés zsírbontó, alakformáló kúrák esetén képes harmadával megnövelni azok hatékonyságát.


Hogyan zajlik a hullámmasszázs kezelés?

A páciens lábára, karjára, derekára speciális kompressziós ruházatot adunk, a ruházat légkamráiban pedig váltakozó erősségű nyomáshullámot generálunk, ezáltal a megfelelő irányba stimuláljuk a nyirokhálózatot, így tisztítva a nyirokereket. A hullámmasszázs során a légkamrák hol megtelnek, hol pedig kiáramlik belőlük a levegő, így létrejön egy úgynevezett szorítóhullám. A nyirokrendszer pangó részeinél segít megszabadulni a felesleges nyirok folyadéktól, zsírtól, amelyek a nyirokcsomók segítségével természetes módon ürülnek ki a szervezetből. A lábfejtől a szív irányába történik a hullámmasszázs kezelés, kifejezetten jó érzést keltve a páciensben, ezért is sok a visszatérő vendég. Ehhez hozzájárul, hogy a hullámmasszázs kezelés ára is kedvező.

 

Mely korosztálynak ajánljuk a kezelés igénybevételét?

A hullámmasszázs valamennyi korosztály számára nyugodtan alkalmazható.

 

Mikor nem javasolt hullámmasszázst végeztetni?

Sajnos egyes orvosi ellátást igénylő esetekben el kell tekinteni a kompressziós nyirokmasszázstól, mint például érszűkület esetén. Ödéma fennállása esetén meg kell bizonyosodni róla, hogy a kiváltó ok nem érelzáródás vagy vérrögképződés, ugyanis ebben az esetben ronthatunk a helyzeten. A kezelést megelőző konzultáció a hasonló problémákat hivatott kiszűrni, azonban a páciens együttműködése kifejezetten fontos az egészsége megőrzése szempontjából. Kizáró ok még a bőrgyulladás vagy fertőző bőrbetegségek, a nyílt sérülések és varratok, sérv megléte, végtagzsibbadás és szívelégtelenség, illetve bármilyen eredetű fájdalom.

hullámmasszázs kezelés ára megéri
Kényelmes és relaxáló, pedig elsődleges célja a szervezet anyagcseréjének aktivizálása

Narancsbőr kezelés belsőleg

A cellulitisz, vagyis a narancsbőr kialakulásának számtalan oka lehet, legtöbbször a fokozott cukorbevétellel, zsírlerakódással és mozgásszegény életmóddal hozható összefüggésbe. A méreganyagok felhalmozódnak a zsírszövetekben, lelassul a nyirokkeringés és az anyagcsere, amelyet nehéz újra felpörgetni. A hullámmasszázs gép keltette stimulációval azonban kellő löketet kaphat a szervezet, hogy megszabadulhasson a káros és felesleges anyagoktól. A hullámmasszás hatásai abban nyilvánulnak meg, hogy az előzetesen felszabadított zsírsejteket a nyirokcsomók felé irányítják, hogy a nyirokkeringés által gyorsabban kiválasztódjanak. Kötött zsírsavak és salakanyagok esetén önmagában azonban nem hatásos, mindenképp érdemes valamilyen alakformáló kezelés mellé választani kiegészítő terápiaként. Néhány alkalmat követően már láthatóvá válnak a hullámmasszázs eredményei, hiszen erőteljesebbé válik a súlyleadás és megindul a kerületcsökkenés. Emellett a terápia természetesen kiegészíthető olyan külső kezelésekkel, mint a bőrfeszesítő és bőrtónus javító eljárások.

Anyagcseregyorsítás a lehető legkényelmesebb módon

A fáradt, megviselt végtagok nem csak az ülőmunka következményei, hanem az aktív sportolás is hatással van a szervezetre. Ilyenkor kinek ne esne jól egy pihentető, de alapos masszázs? A hullámmasszázs gép felcsatolását követően nincs más dolgunk, mint élvezni annak jótékony hatásait.

Nem csak a megfáradt végtagok frissülnek fel, hanem a test egészében feltöltődik, így nem csak fizikailag van ránk pozitív hatással a hullámmasszázs gép, hanem lelkileg is. A fokozódó vérkeringéssel és mikrokeringéssel minden szövet és szerv oxigénellátása javul, a felszabadult méreganyagok pedig sokkal könnyebben távozhatnak. Nem csak a bőrt és a felületi szöveteket stimulálja, hanem az izmokat is, így a kezelés után azt érezhetjük, mintha aktívan mozogtunk volna. A hullámmasszázs kezelés ára mindössze 5000 Ft alkalmanként, amennyiben kiegészítő terápiaként kérjük, például alakformálás mellé.

Állandó fáradtság jellemez, a nap végén nincs erőd semmihez, de jólesne egy kis masszázs, aminek számos jótékony hatása van? Gratulálunk, megtaláltad a számodra is kellemes élményt nyújtó hullámmasszázst!

 

DR. LIFE HULLÁMMASSZÁZS

 

Áraink
Hullámmasszázs kezelés
15.000 ft/alkalom
Konzultációs díj
20.000 ft
Időpontfoglalás
Hullámmasszázs
Foglalj időpontot!
Lepd meg kedvesed
Ajándékozz szépséget és egészséget
Rendeld meg
most!
Kérj utalványt!