Menü
Bioszálas arcfelvarrás
Bioszálas arcfelvarrás


Kezelés helyszíne: Budapest

Kezelés időtartama: 30 - 60 perc

Kezelés igénybevehető: Egész évben

Hány alkalmas a kezelés: 1

Kezelés ára: 

Középarc, orrszárnyi redőkkel (screw és mono szálakkal): 210.000 Ft

Középarc, orrszárnyi redő, áll (screw és mono szálakkal): 230.000 Ft

Áll + toka (screw és mono szálakkal): 145.000 Ft

Toka (screw és mono szálakkal): 90.000Ft

Nyak (30 screw és mono szálakkal): 225.000 Ft

Nyak+ toka 50 szál: 255.000 Ft

Szemkörnyék (10 dób Derma Spring Eye kanülös): 70.000 Ft/alkalom

További screw és mono szálak a már kezelt területre: 6.000 Ft/szál

PDO és PLLA szálak is elérhetőek.

COG (fogazott) szál: 30.000 Ft/ szál (általában oldalanként 5 szálra van szükség)

Minden esetben a konzultáció során egyedi thread-lifting tervet és egyéni kedvezményes árkalkulációt készítünk!

Előkezelés: Nincs

Utókezelés: Nincs

 

Bioszálas arcfelvarrás (FTC)


Bioszálas arcfelvarrás Budapest

A Fine Thread Contouring (FTC) forradalmi technológia, mely megemeli a megereszkedett bőrt, visszaadja az arc vagy bármely más testrész természetes kontúrjait.

Milyen testrészeken alkalmazhatjuk a kezelést?

Ideális tehát arc liftingre, szemöldökemelésre, a nyak, az arc középső és alsó részének fiatalítására, de a felkar, a nyak lazává vált bőrét is feszesebbé tudja tenni.

Milyen hatással bír ez a kezelés?

A3 az 1-ben technika kontúrozza a célba vett testrészt, ezen kívül bőrmegújító hatású, mert a tű a bioszálak okozta mikrosérülesek hatására fokozódik a saját sejtek, a rugalmas rostok és a kollagén termelődése, míg az anti-aging hatás a szálak mikrokeringést javító hatásának köszönhető, ami lassítja a sejtek öregedési folyamatát.

100%-ban biokompatibilis, folyamatos klinikai tesztelésen áteső szálakkal dolgozunk

Centrumunk a dél-koreai N-Finders cég által gyártott szálakat használja. A világon ez a cég az, amely folyamatosan analizálja és klinikai vizsgálatokkal teszteli a szálakat a legjobb kezelési eredmények érdekében. A regeneratív medicinán alapuló szálak (RE:szálak: mind a mono, srew, mind pedig a COG szálak esetében is) 100%-ban biokompatibilisek, nincs hegesedés, minimális a beavatkozás kockázata.
Maga az eljárás gyors, gyakorlatilag nincs felépülési idő.
Természetes hatását a kollagéntermelés és a bőrfeszesítés révén éri el.

 


Bioszálas arcfelvarrás ár Budapest

Bioszálas arcfelvarrás Budapest

A Fine Thread Contouring alkalmazási területei


  • Formázás: teljes arc, mell, has és felső kar;
  • Ránctalanítás: arc, nyak, kéz, marionette ráncok, nazolabiális redő, szarkalábak, glabella ráncok.

Mit is takar pontosan az FTC bioszálas arcfiatalítás technológia?

Az FTC a Fine Thread Contouring vagy Fine Thread Countour Therapy angol szakkifejezés rövidítése, amely magyarul annyit tesz, mint finomszálas kontúrterápia, amelyet biológiai úton degradálódó (azaz lebomló) szálakkal végeznek. A bioszálas arcfiatalítás módszere maga is igen fiatal, mindössze 2014-ben kezdték el alkalmazni, és ez idő alatt forradalmasította a műtét nélküli arcfelvarrást. Az arcfiatalítás szálbehúzással történő kivitelezése már korábban is foglalkoztatta a szakemberek fantáziáját, de évekkel ezelőtt még nem lebomló szálakkal végezték a beavatkozást. Ez az anyag lehetett szilikon vagy műanyag szál, de akár még aranyból is készítettek ilyet, nagy hátránya volt azonban, hogy a testidegen anyagok erős immunválaszt válthattak ki a páciens szervezetéből. Napjainkra ez a szálbehúzásos arcfiatalítás már szinte mindenhonnan eltűnt, cserében felváltotta a bioszálas arcfiatalítás.

A kor velejárója, hogy bőrünk és szöveteink egyre jobban engedelmeskednek a gravitációnak, ezért a megereszkedett bőr miatt sokan rosszul érzik magukat. Ezen felül egyes külső tényezők is befolyásolják megjelenésünket, jól tudjuk a stressz, a napsugárzás és a dohányzás is milyen kártételű. A beavatkozás azt hivatott elérni, hogy a tartását vesztett bőr visszanyerje eredeti, fiatalos küllemét sebészeti műtét végrehajtása nélkül. A bioszálas arcfiatalítás vélemények szerint kiváló eredményt biztosít, akár már egy alkalmat követően is elérhetjük vele évekkel korábbi külsőnket. A szálbehúzásos arcfiatalítás ára a felhasznált bioszálak mennyiségétől és a kezelt terület függvényében változhat.

 

A kezelés előnye, hogy minimális a fájadalom, a felépülési idő, hatása pedig akár 2 évig megmarad!

 

 


 

szálbehúzásos arcfiatalítás a fiatalos bőr eléréséhez

Mit kell tudni a bioszálakról?

Szálbehúzásos arcfiatalítás személyre szabott ránctalanító kezeléssel, hogy mosolya ne árulja el a korát Az idő előbb-utóbb mindenkit utólér, ugyanis hidratálás ide vagy oda, egyes ráncok kivétel nélkül megjelennek és a kor előrehaladtával mélyen bevésődnek. Ilyenek például a mimikai ráncok, amelyek olyan izmokhoz köthetők, melyeket nap mint nap használunk. Szinte észre sem vesszük, de ráncoljuk a homlokunkat, vagy önkéntelenül nevetünk, ami a szemek környékén szarkalábakat, és a száj mentén nevetőráncokat eredményez.

 

Vegyük figyelembe a bőr és a kötőszövetek öregedését is, ugyanis idővel vizet veszít, valamint egyre kevésbé termelődik a bőr rugalmasságáért felelős kollagén. Egyes környezeti tényezők is hathatnak ránk negatívan, mint az erős és hosszútávú napsugárzás, ami szintén elősegíti a rugalmasság elvesztését, sőt, egyenlőtlen és maradandó pigmentációhoz is vezethet. A vékony bőr – mint például a szemek környékén – sokkal hamarabb megérzi a kedvezőtlen behatásokat, ezért is kezd el szinte elsőként ráncosodni.


A szálbehúzásos arcfiatalítás során alkalmazott szálak kizárólag olyan anyagból készülnek, amelyek szervezetünkbe és szöveteinkbe kerülve nem váltanak ki allergiás reakciót, így nem fogja immunrendszerünk kilökni őket. Legfontosabb ismérve azonban az, hogy összetételének köszönhetően legfeljebb hat hónap elteltével lebomlik, viszont a hatása évekig is megmaradhat. A szálbehúzás arcfiatalítás szempontjából kétféle szálat kíván meg, egyik ilyen a tartó szál, amelyek minimálisan strukturálnak, míg ezzel szemben a kapaszkodó szálak végzik a munka nagy részét. Ezen felül csoportosíthatjuk a bioszálakat kialakítás alapján is, hiszen a sima szálon túl vannak csomós és csavart szálak is, valamint extrább változatok, amelyek nagyobb kampókkal és fogakkal rendelkeznek, annak érdekében, hogy jobban megemelhessük a bőrt. A szálbehúzásos arcfiatalítás ára így egyénenként változó. Emellett a különböző kialakítású szálak megfelelő kombinációjával sokkal eredményesebb lehet a szálbehúzás arcfiatalítás esetén.

 


bioszálas arcfelvarrás arcfiatalítás debrecen budapest - Ránckisimító kezelés nélkül is lehet üde és feszes a bőr

A test mely területein alkalmazható módszer?

Az arcfiatalítás szálbehúzással történő formázása nem csak a teljes arcra vonatkozik, de igény esetén a tokán, a nyakon, külön csak a szemek környékén is elvégezhető a ránctalanító beavatkozás. A bioszálas arcfiatalítás árak természetesen az igénynek megfelelően változhatnak, amelyet csak személyre szabott konzultációt követően tudunk megállapítani. Mindemellett a bioszálak behúzása könnyedén alkalmazható a mellek feszesítésére, a has és felső karok formázására is.

A bioszálas arcfiatalítás is vagy másnéven Fine Thread Contouring, amely testszerte kiválóan alkalmazható kontúrterápia. A beültetett szálak biológiai úton lebomlanak, ezért nem kell idegen testtől tartanunk a bőrünk alatt. A szálbehúzásos arcfiatalítás során a tartását vesztett bőr a lifting technológia segítségével visszanyeri eredeti alakját, illetve a mikorsérülések hatására megindul a kollagéntermelődés is. A megemelt területen javul a vérkeringés, üdévé és életteltelivé varázsolva a kezelt területet. A bioszálas arcfiatalítás alkalmával használt szálak fajtája és mennyisége személyre szabottan változó, a minél eredményesebb hatás elérése érdekében. A rövid felépülést követően a szálbehúzásos arcfiatalítás kedvező hatása hosszútávon élvezhető.

 

 

 

 

 


bioszálas arcfiatalítás

Mennyire fájdalmas a beavatkozás?

A bioszálas arcfiatalítás vélemények alapján inkább kellemetlen, mint fájdalmas, illetve nem tart sokáig a procedúra (persze ez a bevitt szálak számától és egyéntől is függ). A beavatkozást megelőzően körülbelül fél órával a páciens érzéstelenítést kap, így tudatánál van, de alig érez valamit. A fájdalomra érzékenyek plusz érzéstelenítő injekciót is kérhetnek, amennyiben nagyon kellemetlen számukra az eljárás. A befűzött szálak helye a beavatkozást követően apró bevérzéseket mutathat, valamint kissé beduzzadhat, ami a tű által ejtett apró sebeknek tudható be, de egy hét alatt elmúlnak. A bioszálas arcfiatalítás vélemények szerint is igen hamar begyógyul, az érzéstelenítés elmúltával néhány esetben még érezték a behúzott szálak okozta szúró-húzódó érzést, de napok múltán már ez is abbamaradt.

A tű és a bioszálak okozta mikrosérülések helyén a szervezet a vérkeringés helyi fokozásával reagál, melynek következtében a kezelt terület gyors regenerálódásnak indul. Ennek fejében elkezd kollagén termelődni – ami bőrünkben alapesetben is megtalálható, ám az idő múlásával fokozottan csökken a mennyisége – ezáltal a szövet rugalmasabb és élettel telibbé válik. A beavatkozást követő időszakban (általában egy hét) a kezelt területeket kímélni kell az erős fizikai terheléstől a gyors gyógyulás és megfelelő végeredmény érdekében Valamint kerülni kell a dohányzást mind a kezelés előtt, mind utána, hiszen a benne lévő nikotin erősen lassítja a gyógyulási folyamatot és a regenerálódást. Az érintett területet érdemes hűteni és hidratálni, majd a plasztikai sebész által előírt időpontokban kontrollvizsgálatokon szükséges részt venni. Külön a szemkörnyék bioszálas feszesítése is kérhető, hogy újra igéző pillantása legyen

 


20230512_062840

Mi történik a kezelés során, illetve hány kezelés szükséges?

Mint minden orvosi beavatkozás, a szálbehúzásos arcfiatalítás is egy átfogó konzultációval kezdődik, amely során a szakember felméri a formázni vagy ránctalanítani kívánt testrészt, valamint kiválasztja a legoptimálisabb kialakítású bioszálat és annak mennyiségét. A bioszálas arcfiatalítás árak is ennek függvényében változnak. Azok számára optimális választás a bioszálas arcfiatalítás, akik tartanak a sebészeti úton történő műtétektől, illetve biztosra szeretnének menni a végeredményt illetően. Mivel a bioszálak idővel lebomlanak, a szálbehúzás arcfiatalítás után évekkel veszít a feszességéből, így a páciensnek nem kell a visszafordíthatatlanságtól tartania, hiszen a szálak nem maradnak örökké a bőr alatt.

Az arcfiatalítás szálbehúzással történő kezelése nem csak azok számára nyújthat kedvező megoldást, akik fiatalosabb megjelenést szeretnének elérni, hanem a jelenlegi kinézetüket szeretnék megőrizni és ezzel együtt lassabban öregedni. A kezelések gyakorisága az első beavatkozás eredményétől függ, de előfordul, hogy nincs szükség újabb szálak behúzására, hiszen tökéletesen sikerült kivitelezni. Legtöbbször azonban éppen hogy a páciensek szokták kérni a kiegészítő kezeléseket a test már részein, mert elégedettek a korábbi eredménnyel, így a szálbehúzás még néhány alkalommal megismételhető a minél jobb összkép elérése érdekében.

 

 

 

Mennyi a szálbehúzásos arcfiatalítás ára?

A bioszálas arcfiatalítás árak weboldalunkon tájékoztató jelleggel bírnak, a valós összeg minden esetben a személyes konzultációt követően derül ki. A kezelést kérhetjük az egész arcunk fiatalítása céljából vagy csak szemkörnyék ránctalanítására, továbbá a toka és a nyak más és más tételbe sorolandók. Az alap beavatkozáson felül a test ugyanazon részén történő kiegészítő szálak behelyezése ezekkel szemben fix áron történik.

 

BIOSZÁLAS ARCFELVARRÁS (FTC)

 

 

Áraink
Középarc, orrszárnyi redőkkel (screw és mono szálakkal)
210.000 Ft
Középarc, orrszárnyi redő, áll (screw és mono szálakkal)
230.000 Ft
Áll + toka (screw és mono szálakkal)
145.000 Ft
Toka (screw és mono szálakkal)
90.000 Ft
Nyak (30 screw és mono szálakkal)
225.000 Ft
Szemkörnyék (Derma Spring Eye kanülös - 10 db)
70.000 ft / alkalom
További screw és mono szálak a már kezelt területre
6.000 Ft /szál
PDO és PLLA szálak is elérhetőek!
COG (fogazott) szál
30.000 Ft/ szál (általában oldalanként 5 szálra van szükség)
Konzultáció
25.000 ft
Figyelem!
Áraink tájékoztató jellegűek, pontos árkalkulációt személyes konzultációt követően tudunk készíteni.
Figyelem!
Minden esetben a konzultáció során egyedi thread-lifting tervet és egyéni kedvezményes árkalkulációt készítünk!
Időpontfoglalás
Bioszálas arcfelvarrás
Foglalj időpontot!
Lepd meg kedvesed
Ajándékozz szépséget és egészséget
Rendeld meg
most!
Kérj utalványt!