Menü
Gyógypiercing
Gyógypiercingek - ShenMen piercing, Migrén piercing, Slim piercing

Kezelés helyszíne: Budapest

Kezelés időtartama: 15-30 perc

Kezelés igénybevehető: Egész évben

Hány alkalmas a kezelés: 1 alkalom

Kezelés ára: 

35.000 Ft/1 gyógypiercing

60.000 Ft/2 gyógypiercing egy ülésben való behelyezése

65.000 Ft/3 gyógypiercing egy ülésben való behelyezése

Gyógypiercingek

 

A hagyományos kínai orvoslás alapja az akupunktúra, – mely több mint 5000 éves múltra tekint vissza, – az emberiség egyik legősibb gyógymódja. Az orvostudomány megfigyelésen – empírián – alapul, az akupunktúra is empirikus tudomány. 

A WHO (Egészségügyi Világszervezet) a 70-es években hivatalos gyógymódnak ismerte el az akupunktúrát. A gyógypiercingek tartós nyomást gyakorolnak ezekre a pontokra, így fejtik ki tartós hatásukat.

 

ShenMen piercing:

ShenMen piercing stressz ellenSheiMen pont (a lélek kapuja) a vegetatív idegrendszerre fejti ki hatását, melynek stimulálásával pozitívan befolyásolható a testi és a szellemi egészség. Jótékonyan hat a szorongásos, depressziós, pánik szerű panaszokra. Alvászavar, szédülés, figyelemzavar, fülzúgásos panaszokra adhat megoldást. Szívritmus és keringés problémák, vérnyomás panaszok beállításában jótékony hatású. Támogatja a méregtelenítést. Mentális rendellenességek, túlérzékenység, álmatlanság, nyugtalanság, ideggyengeség, szívdobogás érzés, depresszió, hisztéria, magas vérnyomás, láz, köhögés, légúti megbetegedések, zsigeri fájdalmak, csalánkiütés, ekcéma, idegi eredetű bőrkiütések, bőrgyulladások, szenvedélybetegség. 

 

A Shenmen piercing segít megteremteni azt az érzést, hogy a lelkünk jól érezze magát a testünkben. 

Segít enyhíteni a szorongást, türelmetlenséget, pánikrohamot, hisztériát, epilepsziát, és kontrollálni az idegességet, ami által sokaknak a rossz kedvét és depresszióját felváltja a nyugalom érzése. 

Nyugtató hatású, segít kialakítani a belső harmóniát, csökkenti az érzelmi ingadozást és ezáltal segít stabilabbá és magabiztosabbá válni. 

Harmonizálja a szív energiát és csökkenti, kiegyensúlyozza a vérnyomást is. 

Sokaknak nagymértékben segít enyhíteni a fülzúgásos tüneteket, segít az álmatlanság leküzdésében, továbbá egyesek szerint harmonizálja a máj energiáit és erősíti az immunrendszert. 

Enyhíti az allergia tüneteit, a testben lévő gyulladásos folyamatokat. Általában 14 nap mire kialakulnak a testben a hatások. 

 

A Shenmen piercing nem csodaszer sajnos nem tudjuk megígérni, hogy segít, mert sokféle ember van. 

A piercing van, akinél egyből működik, van, akinek részben segít és sajnos van, akinek nem működik. 

Annak, aki azt érzi, hogy nem működik a Shenmen piercing sokszor nála is segít, sok apró érzést és gondolatokat rendbe tenni. Ezt utólag visszagondolva ismeri fel, tehát piercing után meg kell figyeli milyen változások történnek az életében, hogyan változik akár a gondolkodás. 

 

 

Daith/ Migrén piercing:


Daith/ Migrén piercingA migrén pont stimulálásával segít a migrénes fejfájás leküzdésében. Alkalmazható még tenziós, cluster, hormonális, front által kiváltott fejfájások kezelésére is.

Alkalmazható a következő fejfájás típusoknál:

- Migrénes fejfájás 
- Tenziós fejfájás 
- Hipertenziós fejfájás 
- Cluster fejfájás 
- Hormonális fejfájás 
- Frontérzékenység 


A migrén piercing eredete: 

Már az ősi Kínában is ismerték a fül akupunktúrás pontjait, melyek masszírozásával és serkentésével pozitívan befolyásolható a testi és szellemi egészség. A modern korban 1950-es években kezdték használni ezeket a módszereket. 

A migrén piercing a shenmen piercinghez hasonlóan egy ősi akupunktúrás mester ponton alapszik az úgynevezett vagus idegre fejt ki folyamatos nyomást ezzel segíti a migrén és a szorongás csillapítását. 

Nem kérdés, hogy a fejfájás népbetegség Magyarországon kb 1 millio ember küzd vele, azaz többen, mint asztmával és cukorbetegséggel együtt véve. Azzal mindenképpen érdemes tisztában lenni, hogy rengeteg féle fejfájás típus létezik, ezeket két nagy kategóriába sorolhatjuk: 

 

 

  • Elsődleges fejfájás: ezeknél a fejfájásoknál nincs semmilyen egyértelmű kimutatható ok, kiváltó betegség vagy szervi elváltozás. Ebbe a kategóriába tartozik: migrénes fejfájás mely többnyire nőket érint és 4- 72 órán át is tarthat. Lüktető erős fél oldali fájdalom jellemzi, amely egy képzeletbeli 10 es skálán 8-12 közé tehető. Kísérő tünete a hang és fényérzékenység, a hányinger és a hányás. A migrénes fejfájás fizikai terhelésre fokozódik.

    • Tensios fejfájás: ez közepes erősségű fájdalom jellemzi 10-es skálán 5- 6-os értékű. Általában tarkó táján jelentkezik. Ide sorolható minden un. hétköznapi fejfájás (frontérzékenység, másnaposság miatti dehidratáltság stb....) 
    • Cluster fejfájás: többnyire férfiakat érinti, továbbá magas testalkatúakat vagy dohányzó személyeket. Viszonylag ritkán előforduló fejfájás típus. Rohamszerű fejfájás, ami 10 perctől akár 90 percig is elhúzódhatnak. Az orvostudományban leírt fájdalmak közül a legerősebb. Jellemző rá a szakaszosság, általbán őszi, tavaszi időszakban jelentkezik, de akkor több hétig és hónapig is elhúzódhat akár napi több rohammal. 

  • Másodlagos fejfájás: Az ilyen típusú fejfájások hátterében konkrét betegség áll, legyen az arcüreg gyulladás, pajzsmirigy működési zavar, vagy szerencsére elég ritka egy agydaganat. Ennek kezelése egyértelmű: az alap betegség meggyógyításával a fejfájás is elmúlik. a migrén piercing segítség lehet az elsődleges fejfájások minden típusánál tehát nem csak a migrénes fejfájás típusra lehet megoldás. 

A MIGRÉN piercing nem csodaszer sajnos nem tudjuk megígérni, hogy mindenkinek segít, mert sokféle ember van. 

A piercing van, akinél egyből működik, van, akinek részben segít és sajnos van, akinek nem működik!

 

Slim piercing:

Étvágycsökkentő Slim piercing étvágycsökkentő

Az étvágycsökkentő pontra behelyezett piercing csökkenti, esetenként megszünteti az étvágyat. Így segíti a zsírbontás és a fogyási folyamatokat. Jótékonyan hat a hormonális működésre, ezért alkalmazható pajzsmirigy problémák, vércukor problémák esetén vagy inzulin rezisztenciában is.

 

Hatásai:

- étvágycsökkentő, zsírégető 

- pajzsmirigy (alul és túlműködési) 

- cukorbetegség 

- hormonális problémák 

- inzulinrezisztencia 

- anyagcsere folyamatok

 

Behelyezést követő néhány órán belül az éhséget megszünteti, édesség utáni vágyat csökkenti. 

Behelyezés után az inzulin szintre figyelni kell, nehogy leessen a vércukorszint. Erről tájékoztatnia kell kezelőorvosát is! Ma már valamennyi diabetológus elfogadja az alternatív gyógymód ezen formáját, így nem kell aggódni megemlítenie neki ezt a tényt!

A Slim piercing nem csodaszer sajnos nem tudjuk megígérni, hogy mindenkinek segít, mert sokféle ember van. 

A piercing van, akinél egyből működik, van, akinek részben segít és sajnos van, akinek nem működik!

 

 

 

Időpontfoglalás
Gyógypiercing
Foglalj időpontot!
Lepd meg kedvesed
Ajándékozz szépséget és egészséget
Rendeld meg
most!
Kérj utalványt!