Menü
Rádiófrekvenciás karcsúsítás
Rádiófrekvenciás kezelés karcsúsítás


Kezelés helyszíne: Budapest

Kezelés időtartama: 60 perc

Kezelés igénybevehető: Egész évben

Hány alkalmas a kezelés: 10

Kezelés ára: 20.000 Ft/alkalom

Előkezelés: Nincs

Utókezelés: Nincs

 

BOM – Rádiófrekvenciás kezelés - karcsúsítás

 


Rádiófrekvenciás kezelés debrecenMegoldás, amire mindig is vágyott!
Használja ki az lehetőséget, és állítsa a létező leghatékonyabb rádiófrekvenciás technológiát szépsége szolgálatába!


Hogyan fejti ki hatását a kezelés?
A kontrollált hőbevitel hatására a zsírsejtek sejtmembránján keresztül intenzíven tudnak szabad zsírsavak távozni a sejtek közötti térbe, sőt az intenzív hőenergia a zsírsejtek egy részének végleges felbomlásához vezet. A zsír a nyirokrendszeren és a vénás rendszeren keresztül távozik, és a szervezet kiválasztó rendszerei által ürül ki a szervezetből.


Testbarát eljárás

Más, idegen anyagokat bejuttató módszerekhez képest ez az eljárás sokkal természetesebb és tartósabb eredményeket biztosít.


Élje a kezelést követően is nyugodtan mindennapjait!
A kezelést követően a bőrnek nincs szüksége gyógyulási időre. Eltérően sok más kezeléstől, a napfény és a szoláriumozott bőr sem jelent ellenjavallatot, tehát a kezeléseket évszaktól és barnultsági állapottól függetlenül bármikor igénybe lehet venni.

 

 

Időpontot foglalok >>

 

 

 

Rádiófrekvenciás kezelés budapestrf kezelés alakformáláshoz

Pillanatkép a Rádiófrekvenciás kezelésről

 

Hogyan hat a rádiófrekvenciás kezelés?

A BOM-TRS alapú újgenerációs rádiófrekvenciás zsírbontás alapja a célzott rádióhullámok adott testfelületre való koncentrálásán alapszik, így külső kezeléssel érhetünk el szenzációs eredményt. Mivel ez a módszer nem igényel belső beavatkozást, nem kell utóhatásoktól tartanunk, azaz nem keletkezik gyulladás a szervezetben, ezért nincs gyógyulási időszak sem. A bőr kötőszövetes állományában serkenti a kollagén termelődését, ami a kezeléseket követően egyre rugalmasabbá varázsolja majd a bőrt. Az RF kezelés (rádiófrekvencia) csak a kollagénnel rendelkező szöveteket éri el, ahol is felmelegíti az adott területet. A kollagénrostok között ennek következtében felbomlanak azok a keresztkötések, amelyek a szerkezeti struktúrát adják. Ezt követően a kollagén újrarendeződik, feszes és rugalmas végeredményt létrehozva az érintett bőrterületen. A kezelés nagy előnye, hogy műtéti beavatkozás és kellemetlen tűszúrások nélkül érhetünk el látványos eredményt. Már a kúra első alkalmával láthatóvá válik a különbség, ami önmagában is jelentős magabiztosságot ad, azonban nem érdemes abbahagyni egy alkalom után, ha hosszútávú hatásra vágyunk.

 

rádiófrekvenciás zsírbontás könnyedén fájdalom nélkül

Az utolsó pár kilótól képtelenek vagyunk megszabadulni? Ezen könnyedén segíthetünk!

 

A rádiófrekvenciás kezelés által közvetített hőhatás serkenti a vér- és nyirokkeringést, felgyorsítja az anyagcsere folyamatokat, ezáltal a bőr természetes módon fiatalodhat. Az úgynevezett fibroblasztok felelősek a kollagéntermelésért, ezek működési intenzitása is felélénkül, ami hosszú időn keresztül fejti ki pozitív hatását. RF kezelés során a gépi vezérlés segítségével beállíthatjuk az optimális behatolási mélységet, hogy azt személyre és testfelületre szabottan alkalmazhassuk. Rádiófrekvenciás alakformálás során a masszázshoz hasonlóan mozgatjuk a készüléket, ami kellemes meleget áraszt magából. Ez egyrészt segíti a zsírsavak felszabadulását a zsírszövetből, másrészt a méreganyaggal együtt a vér- és nyirokáramlásba kerül. Ezt követően a felesleges anyagok a kiválasztó szervrendszeren keresztül távoznak szervezetünkből. A kelleténél nagyobb mértékben felszaporodott zsírsejtek helyenként kellemetlen narancsbőrt okoznak, amelytől nehéz megszabadulni. A célzott rádiófrekvenciás zsírbontás segít helyreállítani ezen területek mikrokeringését és a kötőszövetes állomány kollagéntermelődését.

 

Milyen esetekben előnyös a rádiófrekvenciás alakformálás?

Az RF kezelés hatásosan alkalmazható olyan esetekben, amikor a felesleges zsírpárnáktól szeretnénk megszabadulni és feszesebbé kívánjuk változtatni testünk egyes részeit. Fogyás során a bőr sokkal lassabban követi a változást, lazává és petyhüdtté válik, viszont rádiófrekvenciás kezeléssel rásegíthetünk, hogy hamarabb visszanyerje eredeti alakját. Fordított esetben, hízás esetén a zsírpárnák eltüntetésével újra magabiztosnak érezhetjük magunkat. A megjelenő hízási- és terhességi csíkok, esetleg a hirtelen növekedés által hagyott növési csíkok sokak életét megkeserítik, hiszen eltérő színük és textúrájuk miatt feltűnőek lehetnek. Ezek csökkentésében is nagy szerepet játszik a rádiófrekvenciás kezelés, ugyanis segít elhalványítani, illetve megszüntetni ezeket az eltéréseket.

 

 

Időpontot foglalok >>

 

Az eljárás legfőbb célja azonban a felesleges zsír eltüntetése, ezáltal a kívánt alak elérése. Sokan tapasztalják, hogy diéta és mozgás mellett lelassul a fogyás, és az utolsó kilók már nem akarnak leolvadni. Rádiófrekvenciás zsírbontás segítségével azonban ezektől a makacs kilóktól is könnyedén megszabadulhatunk, emellett maga a beavatkozás is kellemes érzést nyújt. A célzott területek leggyakrabban a hasra, csípőre, combokra és fenékre terjednek ki, hiszen itt a leggyakoribb a zsírsejtek felhalmozódása és megnövekedése. Azonban a BOM-TRS újgenerációs készülékek egyedi kialakításuknak köszönhetően alkalmasak a toka, a hát és a felkar kezelésére is. A zsírpárnál mellett a kialakuló makacs cellulitisztől (narancsbőr) való megszabadulás is futhat zsákutcába. Egyrészt az étrendünket kell nagy mértékben átalakítani, mellőzni rengeteg megszokott dolgot, másrészt napi mozgást kell beütemeznünk, amire sokszor nem jut idő. Ezzel szemben a rádiófrekvenciás módszer igazán könnyű megoldásnak bizonyulhat, ugyanis a gép dolgozik helyettünk, már a kezelés után is észrevehető eredménnyel. Helyi alkamazhatóságának köszönhetően célzottan tüntethetjük a feleslegeket szinte bárhonnan, hogy testünket olyanra formálhassuk, amilyet mindig is szerettünk volna.

 

rádiófrekvenciás alakformálás ideális külső könnyedén

Lehet, hogy csak egy kicsi hiányzik ahhoz, hogy igazán jól érezzük magunkat a bőrünkben

 

Hány kezelés szükséges a kívánt eredmény eléréséhez?

A kezelések gyakorisága attól függ, hogy milyen típusú problémára keressük a megoldást. Amennyiben tartós és eredményes változást szeretnénk elérni, úgy érdemes legalább egy 6 alkalmas rádiófrekvenciás kezelés elvégeztetése. Fontos megjegyezni, hogy látható változást már az első beavatkozás alkalmával is tapasztalhatunk, a végleges eredményt azonban egy hosszabb kúra végeztével érhetjük el. Ezt követően utókezelés javasolt, 4-8 hetes periódusokban, a feszes és tónusos állapot fenntartása érdekében. A méreganyagok és a felszabadult zsírsavak távozásának felgyorsítása végett nyirokmasszázs is javasolt, ezzel még hatékonyabbá téve a kezelést. A rádiófrekvenciás kezelés további nagy előnye, hogy közvetlenül utána sem kell negatív mellékhatásoktól tartanunk, nincs fájdalom és regenerálódási idő. Sőt, mivel a folyamat picivel 40°C felett megy végbe, kellemes melegítő érzést tapasztalunk majd közben. Ellenjavallatok nincsenek, valamint a nyári napsütéses hónapokban ugyanúgy alkalmas módszer, mint a hideg téli napokon.

 

rádiófrekvenciás kezelés ára
A zsírsejtek méretének csökkentésével és a kollagénrostok megerősítésével a narancsbőrtől is eredményesen meg lehet szabadulni

Mire képes még a rádiófrekvenciás kezelés?

Szó esett már a rádiófrekvenciás alakformálás zsírcsökkentő hatásairól, a narancsbőr kisimító képességéről és a striák halványításában nyújtott segítségéről, azonban a lista tovább folytatható. Vérkeringést és sejtmegújulást serkentő hatásának köszönhetően előszeretettel alkalmazott arcfiatalító módszer, amely fokozottabb kollagénképződést idéz elő. A rádiófrekvenciás kezelés hatására a petyhüdt, megereszkedett bőr ismét fiatalosabbnak hat feszesítő hatása révén. A kötőszövet erősítése mellett javítja az izomtónust, amely már az első kezelést követően egyértelműen láthatóvá válik. A zsírsavak mennyiségének csökkentése mellett az újrarendeződött kollagénrostok feszesebben tartják össze a sejteket, ezáltal a ráncok halványulnak és a narancsbőrt okozó zsírsejtek sem nyomulnak át annyira a bőr felső rétegébe. A rádiófrekvenciás kezelés emellett lassítja a bőrsejtek öregedését, valamint segít szétválasztani az összetömörült zsírsejteket. A feszesebb és rugalmasabb bőr kialakítása mellett testileg és szellemileg is energikusabbá tesz. A felesleges zsírtól és narancsbőrtől való megszabadulás egyik legkellemesebb módja, amely számos más bőrtónusjavító hatással is jár.

 

BOM - RÁDIÓFREKVENCIÁS KEZELÉS - KARCSÚSÍTÁS

 

Áraink
BOM alakformáló kezelés:
20.000 Ft/alkalom
10 alkalmas bérlet:
150.000 Ft
Bérleteink a megvásárlástól számított 90 napig érvényesek! Írásbeli kérelem alapján a bérlet 2 hétre felfüggeszthető.
Konzultációs díj
20.000 ft
Figyelem!
Áraink tájékoztató jellegűek, pontos árkalkulációt személyes konzultációt követően tudunk készíteni.
Időpontfoglalás
Rádiófrekvenciás karcsúsítás
Foglalj időpontot!
Lepd meg kedvesed
Ajándékozz szépséget és egészséget
Rendeld meg
most!
Kérj utalványt!

Mi történik a zsírsejtekkel a rádiófrekvenciás kezelés során?

A diétázás és fogyókúrázás már nagyon régóta foglalkoztatja az embereket, ezért számos népszerű fogyási módszer létezik, ami azonban nem válik be mindenkinél. A felnőtt emberi test zsírsejtjeinek száma már nem növekszik, de akkor mégis miért indul be a hízás? A zsírsejtekben felhalmozott zsírsavak jelentősen képesek megnövelni a sejtek térfogatát, így számra ugyanannyi van belőlük, azonban sokkal nagyobbakká válnak. Fogyásnál elkezdenek kiürülni, például ha éhezik a szervezet, elkezdi ezeket a tartalékokat felélni. Azonban, ha újra nagyobb mennyiségű tápanyaghoz jut, el fogja raktározni és újra megindul a hízás, ezt hívjuk jojó effektusnak. A zsírpárnák ellen bevetett rádiófrekvenciás zsírbontás módszerével a meglévő zsírsejtekből szinte szó szerint kipréseljük a felesleges zsírsavakat, amelyet aztán a szervezet saját maga távolít majd el. A megmaradó zsírsejtek ezután is képesek lesznek a raktározásra, azonban kellő odafigyeléssel és ismétlőterápiákkal kordában tarthatók.

 
A rádiófrekvenciás zsírbontás további nagy előnye, hogy kifejezetten a célterületet kezelve lehet eltávolítani a felesleget, ahonnan más módszerekkel nem tűnt el. A módszer lényegének megértése céljából érdemes néhány szót ejteni a rádiófrekvenciás kezelés mechanizmusáról. Az elektromágneses hullámok az elektródákon keresztül áthaladva a bőr megfelelő rétegében elnyelődnek, ahol hőhatás révén lépnek reakcióba a zsírszövettel. A kellemes meleg érzésen kívül mást nem is érez a páciens a rádiófrekvenciás kezelés során, azonban a szervezetben különböző anyagcsere-folyamatok indulnak be és gyorsulnak fel. Gyorsul a kötőszövet sejtjeinek aktivitása, ami rugalmasabbá teszi a bőrt, illetve a narancsbőr redukálásával feszesebbé is válik. A rádiófrekvenciás alakformálás melegítő hatása a zsírsejtek anyagcseréjét is felgyorsítja, ezáltal több zsírsav kerül ki a sejtekből, mint alapjáraton. Pozitív mellékhatásként a kezelt terület vérkeringése is intenzívebbé válik, ami hozzájárul az új sejtek képződéséhez és a regenerációs folyamatok felgyorsításához.