Menü
Kövess minket Facebookon
Rádiófrekvenciás karcsúsítás
Rádiófrekvenciás kezelés karcsúsítás


Kezelés helyszíne: Budapest

Kezelés időtartama: 60 perc

Kezelés igénybevehető: Egész évben

Hány alkalmas a kezelés: 10

Kezelés ára: 10.000 Ft/alkalom

Előkezelés: Nincs

Utókezelés: Nincs

 

BOM – Rádiófrekvenciás kezelés - karcsúsítás

 


Rádiófrekvenciás kezelés debrecenMegoldás, amire mindig is vágyott!
Használja ki az alkalmat, hogy ezúttal az elérhető leghatékonyabb rádiófrekvenciás technológiát állíthassa az Ön szépségének szolgálatába!


Hogyan fejti ki hatását a kezelés?

A kontrollált hőbevitel hatására a zsírsejtek sejtmembránján keresztül intenzíven tudnak szabad zsírsavak távozni a sejt közötti térbe, sőt az intenzív hőenergia a zsírsejtek egy részének végleges felbomlásához vezet. A zsír a nyirokrendszeren és a vénás rendszeren keresztül távozik, és a szervezet kiválasztó rendszerei által ürül ki a szervezetből.


Testbarát eljárás

Más, idegen anyagokat bejuttató módszerekhez képest ez sokkal természetesebb és tartósabb eredményeket biztosít.


Élje a kezelést követően is nyugodtan mindennapjait!
A kezelést követően a bőrnek nincs szüksége gyógyulási időre. Eltérően sok más kezeléstől, a napfény és a szoláriumozott bőr nem jelent ellenjavaslatot, tehát a kezeléseket évszaktól és barnultsági állapottól függetlenül bármikor igénybe lehet venni.

 

 

Időpontot foglalok >>

 

 

 

Rádiófrekvenciás kezelés budapestrf kezelés alakformáláshoz

Pillanatkép a Rádiófrekvenciás kezelésről

 

Hogyan hat a rádiófrekvenciás kezelés?

A BOM-TRS alapú újgenerációs rádiófrekvenciás zsírbontás alapja a célzott rádióhullámok adott testfelületre való koncentrálásán alapszik, így külső kezeléssel érhetünk el szenzációs eredményt. Mivel ez a módszer nem igényel belső beavatkozást, nem kell utóhatásoktól tartanunk, azaz nem keletkezik gyulladás a szervezetben, ezért nincs gyógyulási időszak sem. A bőr kötőszövetes állományában serkenti a kollagén termelődését, ami a kezeléseket követően egyre rugalmasabbá varázsolja majd a bőrt. Az RF kezelés (rádiófrekvencia) csak a kollagénnel rendelkező szöveteket éri el, ahol is felmelegíti az adott területet. A kollagénrostok között ennek következtében felbomlanak azok a keresztkötések, amelyek a szerkezeti struktúrát adják. Ezt követően a kollagén újrarendeződik, feszes és rugalmas végeredményt létrehozva az érintett bőrterületen. A kezelés nagy előnye, hogy műtéti beavatkozás és kellemetlen tűszúrások nélkül érhetünk el látványos eredményt. Már a kúra első alkalmával láthatóvá válik a különbség, ami önmagában is jelentős magabiztosságot nyújthat, azonban nem érdemes abbahagyni egy alkalom után, ha hosszútávú hatásra vágyunk.

 

rádiófrekvenciás zsírbontás könnyedén fájdalom nélkül

Az utolsó pár kilótól képtelenek vagyunk megszabadulni? Ezen könnyedén segíthetünk!

 

A rádiófrekvenciás kezelés által közvetített hőhatás serkenti a vér- és nyirokkeringést, felgyorsítja az anyagcsere folyamatokat, ezáltal a bőr természetes módon fiatalodhat. Az úgynevezett fibroblasztok felelősek a kollagéntermelésért, ezek működési intenzitása is felélénkül, ami hosszú időn keresztül fejti ki pozitív hatását. RF kezelés során a gépi vezérlés segítségével beállíthatjuk az optimális behatolási mélységet, hogy személyre- és testfelületre szabottan alkalmazhassuk. Rádiófrekvenciás alakformálás alkalmával masszázshoz hasonlóan mozgatjuk a készüléket, ami kellemes meleget áraszt magából. Ez egyrészt segíti a zsírsavak felszabadulását a zsírszövetből, másrészt a méreganyaggal együtt a vér- és nyirokáramlásba kerül. Ezt követően a felesleges anyagok a kiválasztó szervrendszeren keresztül távoznak szervezetünkből. A kelleténél nagyobb mértékben felszaporodott zsírsejtek helyenként kellemetlen narancsbőrt okoznak, amelytől nehéz megszabadulni. A célzott rádiófrekvenciás zsírbontás segít helyreállítani ezen területek mikrokeringését és a kötőszövetes állomány kollagéntermelődését.

 

Milyen esetekben előnyös a rádiófrekvenciás alakformálás?

Az RF kezelés hatásosan alkalmazható minden olyan esetben, amely során felesleges zsírpárnától szeretnénk megszabadulni és feszesebbé változtatni testünk egyes részeit. Fogyás során a bőr sokkal lassabban követi a változást, lazává és petyhüdtté válik, viszont rádiófrekvennciás kezelés által rásegíthetünk, hogy minél hamarabb visszanyerje eredeti alakját. Fordított esetben, hízás esetén a zsírpárnák eltüntetésével újra magabiztosnak érezhetjük magunkat. A megjelenő hízási- és terhességi csíkok, esetleg a hirtelen növekedés által hagyott növési csíkok sokak életét megkeserítik, hiszen eltérő színük és textúrájuk miatt feltűnőek lehetnek. Ezek csökkentésében is nagy szerepet játszik a rádiófrekvenciás kezelés, ugyanis segít elhalványítani, illetve megszüntetni ezeket az eltéréseket.

 

 

Időpontot foglalok >>

 

 

Az eljárás legfőbb célja azonban a felesleges zsír eltüntetése, ezáltal a kívánt alak elérése. Sokan tapasztalják, hogy diéta és mozgás mellett lelassul a fogyás, és az utolsó kilók már nem akarnak leolvadni. Rádiófrekvenciás zsírbontás segítségével azonban ezektől a makacs kilóktól is könnyedén megszabadulhatunk, emelett maga a beavatkozás is kellemes érzést nyújt. A célzott területek leggyakrabban a hasra, csípőre, combokra és fenékre terjednek ki, hiszen itt a leggyakoribb a zsírsejtek felhalmozódása és megnövekedése. Azonban a BOM-TRS újgenerációs készülékek egyedi kialakításuknak köszönhetően alkalmasak a toka, a hát és a felkar kezelésére is. A zsírpárnál mellett a kialakuló makacs cellulitisztől (narancsbőr) való megszabadulás is futhat zsákutcába. Egyrészt az étrendünket kell nagy mértékben átalakítani, mellőzni rengeteg megszokott dolgot, másrészt napi mozgást kell beütemeznünk, amire sokszor nem jut idő. Ezzel szemben a rádiófrekvenciás módszer igazán könnyű megoldásnak bizonyulhat, ugyanis a gép dolgozik helyettünk, már a kezelés után is észrevehető eredménnyel. Helyi alkamazhatóságának köszönhetően célzottan tüntethetjük a feleslegeket szinte bárhonnan, hogy testünket olyanra formálhassuk, amilyet mindig is szerettünk volna.

 

rádiófrekvenciás alakformálás ideális külső könnyedén

Lehet, hogy csak egy kicsi hiányzik ahhoz, hogy igazán jól érezzük magunkat a bőrünkben

 

Hány kezelés szükséges a kívánt eredmény eléréséhez?

Attól függően milyen problémára szeretnénk megoldást, valamint milyen mértékű az adott probléma, a kezelések gyakoriságát is aszerint fogjuk megválasztani. Amennyiben tartós és eredményes változást szeretnénk elérni, úgy érdemes legalább egy hat alkalmas rádiófrekvenciás kezelés elvégeztetése. Fontos megjegyezni, hogy látható változást már az első beavatkozás alkalmával tapasztalhatunk, azonban a végleges eredményt egy hosszabb folyamat végeztével érhetjük el. Ezt követően 4-8 hetes periódusonként utókezelés javasolt a feszes és tónusos állapot fenntartása érdekében. A méreganyagok és a felszabadult zsírsavak távozásának felgyorsítása végett nyirokmasszázs javasolt, ezzel még hatékonyabbá téve a kezelést. A rádiófrekvenciás kezelés további nagy előnye, hogy közvetlenül utána sem kell negatív mellékhatásoktól tartanunk, nincs fájdalom és regenerálódási idő. Sőt, mivel a folyamat picivel 40°C felett megy végbe, kellemes melegítő érzést tapasztalunk majd közben. Ellenjavallatok nincsenek, valamint a nyári napsütéses hónapokban ugyanúgy alkalmas módszer, mint a hideg téli napokon.

BOM - RÁDIÓFREKVENCIÁS KEZELÉS - KARCSÚSÍTÁS

 

Áraink
BOM alakformáló kezelés:
10.000 Ft/alkalom
10 alkalmas bérlet:
90.000 Ft
Bérleteink a megvásárlástól számított 90 napig érvényesek! Írásbeli kérelem alapján a bérlet 2 hétre felfüggeszthető.
Konzultációs díj
15.000 ft
Figyelem!
Áraink tájékoztató jellegűek, pontos árkalkulációt személyes konzultációt követően tudunk készíteni.
Időpontfoglalás
Rádiófrekvenciás karcsúsítás
Foglalj időpontot!
Lepd meg kedvesed
Ajándékozz szépséget és egészséget
Rendeld meg
most!
Kérj utalványt!