Menü
Kövess minket Facebookon

FOKOZOTT IZZADÁS, HYPERHYDROSIS

 

A túl erős, vagy fokozott izzadás a lakosság 3%-át érinti, de a serdülők 48%-a érzi úgy, hogy az izzadás problémát jelent számára. Társaik gyakran megszégyenítik őket, negatív megjegyzéseket tesznek, kizárják a baráti körből. Ugyanis számos esetben az izzadást rossz szag is kíséri. A fokozott izzadással küszködők 90%-a számol be arról, hogy társaik már tettek megjegyzést emiatt. Sokan kipróbáltak már számos helyi izzadás elleni kezelést, néhányan már szájon át szedhető gyógyszerrel is próbálkoztak, hasztalanul.

 

Az érintettek 77%-ánál a fokozott izzadásra való hajlam 21 éves kor előtt kezdődik, és az esetek nagy részében a serdülők szégyellik ezt az állapotot. fokozott izzadás kezeléseA fokozott izzadás ellenszere: a botox
A botox kezelés kiváló megoldást ad a fokozott izzadás kezelésére.
Még az éjszakai izzadáson is tud segíteni. A verejtékmirigyeket a szimpatikus idegrendszer (akaratunktól független) idegzi be, és ennek kóros működése okozza a fokozott izzadást.
A botox tartósan csökkenti a verejték termelődését, és bizonyítottan nagyon hatékony módszer fokozott izzadás kezelése során.


Mi az a botox?

A botox a Botulinum toxin A típusa, amit egy anaerob baktérium, a Clostridium botulinum termel. Gátolja az ingerületátvitelt az idegvégződés és fokozott izzadás esetében a verejtékmirigy között, míg a többi esetben az idegvégződés és az azt beidegző izom között. Szemészeti betegségek kezelésében használják és izomgörcsök oldására. Az indikációk között a fokozott izzadás is szerepel, sőt ránctalanítás esetében is nagyon hatékony.


Hogy történik a fokozott izzadás kezelése?

Hónaljizzadás kezelésének esetében nem szükséges helyi érzéstelenítés, de ha kéri a páciens, akkor természetesen lehetséges. Átlagban 15 injekciót adunk egy nagyon vékony tűvel a bőrbe hónaljanként. A kezelésben részesülők kis része számol be valódi fájdalomról. Ezt az is bizonyítja, hogy azok, akik kipróbálták, 90%-ban visszatérnek a hatás elmúltával, és újra kérik a kezelést. A botox kezelés hatására az izzadás vagy a normális mértékre csökken, vagy csaknem teljesen megszűnik addig, míg a botox-nak hatása van. A hatást már az első néhány napban kezdjük érezni, de maximumát csak egy hét múlva éri el.

 

Talp- és tenyérizzadás botox injekcióval történő kezelése esetén mindenképpen szükséges helyi érzéstelenítés.

Áraink
Bőrgyógyászati konzultáció/vizsgálat:
10.000 Ft
A konzultációt követő azonnali kezelés esetén a vizsgálati díjtól eltekintünk.
Botox kezelés hónalj területen m.k.o:
120.000 Ft
Botox kezelés tenyéren m.k.o:
120.000 Ft
Botox kezelés talpon m.k.o:
120.000 Ft
Receptírás:
1.000 Ft
Figyelem!
Áraink tájékoztató jellegűek, pontos árkalkulációt személyes konzultációt követően tudunk készíteni.
Időpontfoglalás
Foglalj időpontot!
Lepd meg kedvesed
Ajándékozz szépséget és egészséget
Rendeld meg
most!
Kérj utalványt!