Menü
Injekciós zsírbontás
Aqualix – injekciós zsírbontás


Kezelés helyszíne: Budapest

Kezelés időtartama: 30 perc

Kezelés igénybevehető: Egész évben

Hány alkalmas a kezelés: 3 - 4

Kezelés ára: 66.000 Ft/ampulla

Előkezelés: Nincs

Utókezelés: Van

 

Aqualix – injekciós zsírbontás

injekciós zsírbontás ára

Makacs zsírpárnák nem műtéti kezelése!

A testünkön számos terület van, ahonnan még fogyókúra és rendszeres testmozgás segítségével sem tudjuk véglegesen eltüntetni a zsírpárnákat.


Mit jelent az Aqualyx injekciós zsírbontás?
Az Aqualyx mikro-zselatinos oldat azonban ezekről a helyekről is könnyedén lebontja a zsírsejteket. Az Aqualyx mikro-zselatinos oldat fokozatosan felszabaduló, a szervezetben természetesen előforduló zsírbontó enzimet tartalmaz, amely lebontja a zsírsejtek falát, így a sejtekben lévő zsírsavak kiszabadulnak. E zsírsavakat a test nyirokrendszere elszállítja a vénás rendszeren keresztül, és azok a májon át választódnak ki, vagyis természetes úton kikerülnek a szervezetből.

 

Az Aqualyx injekciós zsírbontás, a zsírleszívással ellentétben, kíméletes, ugyanakkor hatékony: jól kezeli a toka, a felkarok, a háti redők, a csípő, a derék, a fenék, a belső és a külső comb, a „bricsesz” és a térd helyi zsírdepóit, illetve a nyak hátsó részén megjelenő lerakódást.Hogyan zajlik a kezelés?

  • Az Aqualyx hatóanyagot injekciók segítségével juttatjuk be közvetlenül a zsírszövetbe.
  • A 20-30 perces kezelés mégsem fáj, a hatóanyaghoz kevert kis dózisú érzéstelenítőnek köszönhetően.
  • A kezelések 21-24 naponta történnek, ennél gyakrabban nem adható be az injekció.
  • A legtöbb esetben a 3-4. alkalom után lesz szembeötlő a változás.

 

Időpontot foglalok >>

 

 

aqualyx zsírbontó injekció debrecen budapest

 

Amit érdemes tudni az Aqualyx – injekciós zsírbontásról


A 2009 óta forgalomban lévő Aqualyx számos embernek segített a formás test, a tökéletes alak elérésében. Ez a készítmény egy természetes anyagot, az epesavat tartalmazza, mely az emberi szervezetben ugyanúgy előfordul. A világon az egyedüli CE engedéllyel rendelkező, bejegyzett zsírbontó hatóanyag, amely egyenesen a zsírszövetbe juttatható.


Az Aqualyx-szal történő eljárás egy olyan injekciós zsírbontás, mely során egy speciális tű segítségével, néhány szúrással a hámon áthatolva kerül a szükséges hatóanyag a szervezetbe. Ennek ellenére nem jár fájdalommal, csak egy kis szúró érzéssel, hiszen az eljárást az érzéstelenítő teszi kellemessé. A beinjektált oldat hatóanyaga fokozatosan bocsátódik ki a zsírszövetbe, ahol lassan felszívódik. Ennek hatására kiszabadulnak a zsírsavak, melyek a májba jutnak, ott lebontódnak és onnan természetes módon ürülnek ki a szervezetből. Ezt a kezelést csak erre a technikára kiképzett orvos végezheti, és előzetes konzultációt és laborvizsgálatot igényel.

 

Mikor ajánlott az Aqualyx – injekciós zsírbontás?

Ez az injekciós zsírbontás nem helyettesíti az egészséges táplálkozásból és a rendszeres testmozgásból adódó alakformálást, a fogyókúrát, de a műtéti zsírleszívást sem. Olyan testrészek formálásához ajánlott, ahol a zsírlerakódást semmilyen módszer nem tünteti el, de nem igényel műtéti beavatkozást. A tokától egészen a térdig szinte minden terület formálható vele.

 

 

Időpontot foglalok >>

 

 

Az eljárás menete

A kezelt területtől függően 20-30 percig tart egy korrekciós eljárás. Az első injekció után is megfigyelhető a változás, azonban a kívánt eredmény eléréséhez általában 3-4 alkalom szükséges. Kisebb zsírlerakódás esetében 1-2 kezelés is elegendő lehet. A kezeléseket nem szabad rövid időn belül egymás után elvégezni, a szervezetnek regenerálódásra van szüksége, ezért két alkalom között 21-25 napnak kell eltelnie. Mivel a zsírsejtek nem osztódnak, csökkenti azok számát, a zsírbontás hatása végleges.

 

injekciós zsírbontás veszélyei

 

Az injekciós zsírbontás biztonságos eljárás

Az Aqualyx injekciós zsírbontás veszélyei nagyon minimálisak, nem okoz súlyos szövődményeket. Természetes mellékhatások léphetnek fel. A kezelt terület megduzzadhat, fájó érzés, kipirosodás, esetleg csomósodás jelentkezhet. Kialakulhatnak véraláfutások, illetve némely területen elnehezedő érzés léphet fel.

 

Mire érdemes figyelni az eljárást követő napokban?

Az eljárás utáni 5-6 napban célszerű nyugodt állapotot biztosítani testünk számára. Nem ajánlott a sportolás, az intenzív fizikai tevékenységek, tilos a napozás, a szoláriumozás és a szaunázás és nem javasolt a masszázs sem. Legalább 12 órán keresztül nem szabad semmilyen kenőcsöt, kozmetikumot használni az adott területen. Fontos a sok folyadék fogyasztása. Lehetőség szerint duplázni kell az addigi folyadékbevitelt, de minimum 3 liter/nap NEM CUKROS! folyadékot meg kell inni, hogy segítse a nyirokrendszer fokozott működése révén a kiválasztás folyamatát, valamint a májat nem terhelő ételek fogyasztása.

Bizonyos esetekben nem ajánlott az Aqualyx injekciós zsírbontás. Túlzottan vastag vagy nagy mennyiségű zsírlerakódás esetén, súlyos máj-, vesebetegség, cukorbetegség, daganatos megbetegedés esetén nem alkalmazható a kezelés. Szintén kizáró ok a terhesség, a szoptatás, a 18 év alatti, illetve a 60 év feletti életkor, az érzéstelenítővel szemben fellépő allergia és a petyhüdt, lötyögő bőr. Az Aqualyx injekciós zsírbontás Budapest lakosságának is elérhető az IdealMed Orvos-Esztétikai Centrumban. A kezelés előnye hogy nagyobb erőfeszítések nélkül gyors és látványos megoldást nyújt a páciensnek. Nincs szükség műtétre és biztonságosan alkalmazható a test szinte minden részén.


AQUALIX - INJEKCIÓS ZSÍRBONTÁS

 

Áraink
Injekciós zsírbontás:
66.000 Ft
1 ampulla tartalma egy 10x10 cm-es terület kezeléséhez elegendő. A kezelést 3-4 alkalommal szükséges végrehajtani, 3 hetes időközökkel.
Konzultáció:
20.000 Ft
Figyelem!
Áraink tájékoztató jellegűek, pontos árkalkulációt személyes konzultációt követően tudunk készíteni.
Időpontfoglalás
Injekciós zsírbontás
Foglalj időpontot!
Lepd meg kedvesed
Ajándékozz szépséget és egészséget
Rendeld meg
most!
Kérj utalványt!

Aqualyx a kifogástalan alakod eléréséhez


Diétázók és fogyókúrázók sokszor szembesülnek azzal a problémával, hogy miután a fogyás gyorsan megindul az utolsó pár kilótól szinte lehetetlen megszabadulni. Előfordul, hogy a kemény erőfeszítések ellenére marad egy kis pocak, vagy a kellemetlen toka nem akar eltűnni. Éppen ezért fejlesztették ki azt a hatékony és egyszerű megoldást, melynek neve Aqualyx injekciós zsírbontás. Ezzel a minimálisan visszamaradt zsírszövet is tökéletesen kezelhető.


Miként működik és miért olyan hatékony?


Az Aqualix testben kifejtett hatását tekintve képes lebontani a zsírsejtek membránját (ami körülhatárolja a sejteket), így azok elfolyósodnak. A kiszabaduló zsírsavakat a szervezet nyirokrendszere elvezeti, a máj kiválasztja őket és idővel távoznak a testből. Az injekciós zsírbontás hatékonysága abban rejlik, hogy az így „kipukkasztott” zsírsejtekből kevesebb lesz, és csak hosszú idő után képesek újraosztódni. A hatóanyag közvetlen területbe való juttatásával célzottan lehet leredukálni és minimalizálni a kellemetlen zsírpárnácskákat. Az eredmény már az első alkalmat követően szemmel látható és gyors eredményt hoz. Többszörös klinikai vizsgálaton átesett szer révén biztonságos kezelés végezhető vele.

 

aqualyx injekciós zsírbontás a hatékony megoldás
Az ideális alaka eléréséhez nagy segítséget nyújt az Aqualyx injekciós zsírbontás kezelésünk


Hogyan zajlik a kezelés, mi várható utána?


Az előzetes konzultációt és vizsgálatot követően a megfelelő mennyiségű hatóanyagot eloszlatva befecskendezzük a célterületre. Az Aqualyx ampullák érzéstelenítőt is tartalmaznak, hogy egyben helyileg is érzéstelenítsünk, ezáltal minimálisan legyen kellemetlen, maximum a tűszúrások érezhetők a beavatkozás során. Az alkalmazott speciális tű nagyon vékony és hajlékony és a szúrások mennyisége is elenyésző. A nagyjából fél órát igénylő kezelést követően az érintett területen jelentkezhet kipirosodás, duzzanat és csomósodás, amelyek néhány napon belül gond nélkül maguktól elmúlnak. Az injekciós zsírbontás után nagyjából egy hétig kerülendők az intenzív fizikai tevékenységek és az erős behatások (masszázs, szolárium, szauna, stb.). Fokozott vízbevitellel serkenthető a szervezet regenerációja és a zsírsavak kiválasztódása. A zsírfeleslegtől függően eltérő mennyiségű kezeléssorozatra lehet szükség (általában 2-4 alkalom), amelyek között 3-4 hétnek el kell telnie a szervezet pihentetésére.

 

injekciós zsírbontás toka területére is kiválóan alkalmas
Legyen a makacs toka a múlté – szabadulj meg tőle injekciós zsírbontással!


Mely területeken alkalmazható?


A test szinte bármely részén akad olyan zsírpárna, amely Aqualyx injekciók segítségével leredukálható és megszüntethető. A kismértékű zsírlerakódásokat erőfeszítés nélkül, könnyedén tünteti el, ezért is olyan népszerű alakformáló módszer. A zsírleszíváshoz képest sokkal kevésbé traumatikus beavatkozás, gyorsabb regenerálódást tesz lehetővé és hegek sem maradnak utána. Legyen szó makacs tokáról, el nem tűnő hasi zsírpárnákról vagy a fenék vonala alatt meghúzódó feleslegről, látványos és gyors megoldást kínál ez a beavatkozás. A combok belső oldala ugyanúgy kezelhető, mint a felkar problémás pontjai, akárcsak a csípőcsonton ékeskedő zsírszövet. Ha meguntad a folyamatos küzdelmet a zsírpárnácskákkal, vedd fel velük a harcot tartósan, hogy ne térhessenek vissza! Készülj fel a nyárra már most, formáld az alakod korszerű zsírbontásos kezeléssel!

 


Időpontot foglalok >>