Menü
Kövess minket Facebookon
Injekciós zsírbontás
Aqualix – injekciós zsírbontás


Kezelés helyszíne: Budapest

Kezelés időtartama: 30 perc

Kezelés igénybevehető: Egész évben

Hány alkalmas a kezelés: 3 - 4

Kezelés ára: 66.000 Ft/ampulla

A kezelést végzi: Dr. Békés Annamária

Előkezelés: Nincs

Utókezelés: Van

 

Aqualix – injekciós zsírbontás

injekciós zsírbontás ára

Makacs zsírpárnák nem műtéti kezelése!

A testünkön számos terület van, ahonnan még fogyókúra és rendszeres testmozgás segítségével sem tudjuk véglegesen eltüntetni a zsírpárnákat.


Mit jelent az Aqualyx injekciós zsírbontás?
Az Aqualyx mikro-zselatinos oldat azonban ezekről a helyekről is könnyedén lebontja a zsírsejteket. Az Aqualyx mikro-zselatinos oldat fokozatosan felszabaduló, a szervezetben természetesen előforduló zsírbontó enzimet tartalmaz, amely lebontja a zsírsejtek falát, így a sejtekben lévő zsírsavak kiszabadulnak. E zsírsavakat a test nyirokrendszere elszállítja a vénás rendszeren keresztül, és azok a májon át választódnak ki, vagyis természetes úton kikerülnek a szervezetből.

 

Az Aqualyx injekciós zsírbontás, a zsírleszívással ellentétben, kíméletes, ugyanakkor hatékony: jól kezeli a toka, a felkarok, a háti redők, a csípő, a derék, a fenék, a belső és a külső comb, a „bricsesz” és a térd helyi zsírdepóit, illetve a nyak hátsó részén megjelenő lerakódást.Hogyan zajlik a kezelés?

  • Az Aqualyx hatóanyagot injekciók segítségével juttatjuk be közvetlenül a zsírszövetbe.
  • A 20-30 perces kezelés mégsem fáj, a hatóanyaghoz kevert kis dózisú lidocainnak köszönhetően.
  • A kezelések 21-24 naponta történnek, ennél gyakrabban nem adható be az injekció.
  • A legtöbb esetben a 3-4. alkalom után lesz szembeötlő a változás.

 

Időpontot foglalok >>

 

 

aqualyx zsírbontó injekció debrecen budapest

 

Amit érdemes tudni az Aqualyx – injekciós zsírbontásról


A 2009 óta forgalomban lévő Aqualyx számos embernek segített a formás test, a tökéletes alak elérésében. Ez a készítmény egy természetes anyagot, az epesavat tartalmazza, mely az emberi szervezetben ugyanúgy előfordul. A világon az egyedüli CE engedéllyel rendelkező, bejegyzett zsírbontó hatóanyag, amely egyenesen a zsírszövetbe juttatható.


Az Aqualyx-szal történő eljárás egy olyan injekciós zsírbontás, mely során egy speciális tű segítségével, néhány szúrással a hámon áthatolva kerül a szükséges hatóanyag a szervezetbe. Ennek ellenére nem jár fájdalommal, csak egy kis szúró érzéssel, hiszen az eljárást a lidocain érzéstelenítő teszi kellemessé. A beinjektált oldat hatóanyaga fokozatosan bocsátódik ki a zsírszövetbe, ahol lassan felszívódik. Ennek hatására kiszabadulnak a zsírsavak, melyek a májba jutnak, ott lebontódnak és onnan természetes módon ürülnek ki a szervezetből. Ezt a kezelést csak erre a technikára kiképzett orvos végezheti, és előzetes konzultációt és laborvizsgálatot igényel.

 

Mikor ajánlott az Aqualyx – injekciós zsírbontás?

Ez az injekciós zsírbontás nem helyettesíti az egészséges táplálkozásból és a rendszeres testmozgásból adódó alakformálást, a fogyókúrát, de a műtéti zsírleszívást sem. Olyan testrészek formálásához ajánlott, ahol a zsírlerakódást semmilyen módszer nem tünteti el, de nem igényel műtéti beavatkozást. A tokától egészen a térdig szinte minden terület formálható vele.

 

 

Időpontot foglalok >>

 

 

Az eljárás menete

A kezelt területtől függően 20-30 percig tart egy korrekciós eljárás. Az első injekció után is megfigyelhető a változás, azonban a kívánt eredmény eléréséhez általában 3-4 alkalom szükséges. Kisebb zsírlerakódás esetében 1-2 kezelés is elegendő lehet. A kezeléseket nem szabad rövid időn belül egymás után elvégezni, a szervezetnek regenerálódásra van szüksége, ezért két alkalom között 21-25 napnak kell eltelnie. Mivel a zsírsejtek nem osztódnak, csökkenti azok számát, a zsírbontás hatása végleges.

 

injekciós zsírbontás veszélyei

 

Az injekciós zsírbontás biztonságos eljárás

Az Aqualyx injekciós zsírbontás veszélyei nagyon minimálisak, nem okoz súlyos szövődményeket. Természetes mellékhatások léphetnek fel. A kezelt terület megduzzadhat, fájó érzés, kipirosodás, esetleg csomósodás jelentkezhet. Kialakulhatnak véraláfutások, illetve némely területen elnehezedő érzés léphet fel.

 

Mire érdemes figyelni az eljárást követő napokban?

Az eljárás utáni 5-6 napban célszerű nyugodt állapotot biztosítani testünk számára. Nem ajánlott a sportolás, az intenzív fizikai tevékenységek, tilos a napozás, a szoláriumozás és a szaunázás és nem javasolt a masszázs sem. Legalább 12 órán keresztül nem szabad semmilyen kenőcsöt, kozmetikumot használni az adott területen. Fontos a sok folyadék fogyasztása. Lehetőség szerint duplázni kell az addigi folyadékbevitelt, de minimum 3 liter/nap NEM CUKROS! folyadékot meg kell inni, hogy segítse a nyirokrendszer fokozott működése révén a kiválasztás folyamatát, valamint a májat nem terhelő ételek fogyasztása.

Bizonyos esetekben nem ajánlott az Aqualyx injekciós zsírbontás. Túlzottan vastag vagy nagy mennyiségű zsírlerakódás esetén, súlyos máj-, vesebetegség, cukorbetegség, daganatos megbetegedés esetén nem alkalmazható a kezelés. Szintén kizáró ok a terhesség, a szoptatás, a 18 év alatti, illetve a 60 év feletti életkor, a lidocain allergia és a petyhüdt, lötyögő bőr. Az Aqualyx injekciós zsírbontás Budapest lakosságának is elérhető az IdealMed Orvos-Esztétikai Centrumban. A kezelés előnye hogy nagyobb erőfeszítések nélkül gyors és látványos megoldást nyújt a páciensnek. Nincs szükség műtétre és biztonságosan alkalmazható a test szinte minden részén.


AQUALIX - INJEKCIÓS ZSÍRBONTÁS

 

Áraink
Injekciós zsírbontás:
66.000 Ft
1 ampulla tartalma egy 10x10 cm-es terület kezeléséhez elegendő. A kezelést 3-4 alkalommal szükséges végrehajtani, 3 hetes időközökkel.
Konzultáció:
15.000 Ft
Figyelem!
Áraink tájékoztató jellegűek, pontos árkalkulációt személyes konzultációt követően tudunk készíteni.
Időpontfoglalás
Injekciós zsírbontás
Foglalj időpontot!
Lepd meg kedvesed
Ajándékozz szépséget és egészséget
Rendeld meg
most!
Kérj utalványt!