Menü
Profhilo kezelés
Profhilo kezelés

Kezelés megnevezése:  Profhilo kezelés
Kezelés helyszíne: Budapest
Kezelés időtartama: 20 perc
Kezelés igénybe vehető: évszaktól függetlenül bármikor

Hány alkalmas a kezelés:
Egymást követően 2 kezelés javasolt 4 hét különbséggel.
Évente kétszer javasolt a kezelés igénybevétele.

Kezelés ára: 110.000 Ft/alkalom

Előkezelés: nincs
Utókezelés: nincs

PROFHILO - A FORRADALMI HYALURONSAVAS készítmény, amely újramodellezi a bőr szerkezetét!

Zavarnak a ráncok, és a korai öregedés? Az arcod már nem olyan telt, mint azelőtt? A Profhilo a biztonságos, és hatékony, hosszantartó megoldás a problémáid kezeléséhez!


Milyen esetekben használható a Profhilo hyaluronsavas injekció?

A kezelés kifejezetten hatékony a lazább, megereszkedett, öregedő szövetek re-modellálására, újjá építésére.
Az injekció hidratátorként is működik, így feszesebb, rugalmasabb, és világosabb bőr eredményezhet, mint más hyaluronsavas készítmények.


Mitől más ez a hyaluronsavas készítmény, mint a többi?

A Profhilo 100%-os tisztaságú, természetes hyaluronsav, mely nem tartalmaz adalékanyagot, így nem károsítja a szöveteket, vizsgálatok során mellékhatás nem volt kimutatható.
A hyaluronsav egy természetes, a szervezetben is előforduló töltőanyag-forma, amely NEM ALLERGIZÁL, és idővel felszívódik a szervezetben.
Ráadásul a legmagasabb arányú hyaluronsav (a 2 ml-es ampulla 64 mg stabilizált hyaluronsavat tartalmaz), mely ma elérhető az esztétikai kezelésekre.
Szabadalmaztatott technológiájának köszönhetően elnyerte a legbiztonságosabb kezelőanyag címet.


Az AZONNALI HATÁS garantált!

A Profhilo forradalmi újdonsága, hogy a BAP módszernek köszönhetően már oldalanként csupán 5-5 bio-esztétikai injektálási pontból az anyag szétterül és a beadást követően elkezdi kifejteni jótékony hatását.
Más hyaluronsavas készítmények esetén az eredmények egy helyen lokalizálódhatnak - a Profhilo azonban a beadást követően azonnal egyenletesen eloszlik a bőrben - a hatása így egyenletesen megfigyelhető az egész arcon!


Nemcsak az arcon, de a test számos pontján is alkalmazható!

A készítmény különlegessége, hogy biztonságosan alkalmazható nem csak az arcon, de a test egész területén: a nyak, a dekoltázs, a kéz, a felkarok, a has és a térd tájékon is szép eredményeket létrehozva.
A Profilo különlegessége, hogy fokozatosan, akár egy hónapon belül jelentősen javítja a bőr minőségét, teljes hatása pedig két hónap után alakul ki, a második ampulla beadását követően.

 

Profhilo kezelés Budapest

MÁR AZ ELSŐ KEZELÉS UTÁN látványos javulás érhető el!


Hogyan zajlik a Profhilo kezelés?

A kor előrehaladtával a szervezet kevesebb kollagént és elasztin termel - pedig pont, hogy ezek adják a sejtek a bőr szerkezetének feszességét és rugalmasságát! -> A Profhilo injekció tartalmát közvetlenül a bőr felszíne alá injektáljuk, 1 hónapos eltéréssel évi MINDÖSSZE 2 KEZELÉS AJÁNLOTT a kívánt eredmény eléréséhez!
A hyaluronsavas készítmény azonnal hidratálja a bőrt, kisimítja a finomabb-és mélyebb ráncokat, emellett javítja a bőr textúráját is!

 

A kezelés tökéletesen fájdalommentes, és mindössze 20 perc alatt elvégezhető!

Áraink
Profhilo kezelés
110.000 Ft/ alkalom
Konzultációs díj
20.000 Ft
Figyelem! Áraink tájékoztató jellegűek, pontos árkalkulációt személyes konzultációt követően tudunk készíteni.
Időpontfoglalás
Profhilo kezelés
Foglalj időpontot!
Lepd meg kedvesed
Ajándékozz szépséget és egészséget
Rendeld meg
most!
Kérj utalványt!

Újramodellezés arcfelvarrás és műtét nélkül


Idővel jogosan érezhetjük úgy, hogy elérkezett az alkalom egy kiadós bőrfiatalító kúrára, azonban nem szeretnénk ezt műtéti úton vagy arcfelvarrással megoldani. A hyaluronsav szerencsére egy olyan multifunkciós anyag, amely százféleképp alkalmazható az orvosesztétikában, így bőrfiatalításra is rendszerint használatos. Erre is többféle készítmény létezik, azonban érdemes kiemelni egyet, amely a Profhilo kezelés alapját képezi, ez pedig a százszázalékos tisztaságú hyaluronsav. Ahogyan a többi gyártmány, ez is szervezetazonos, ezért nem allergizál, cserébe pedig nagy mértékben fejti ki jótékony hatását. A fájdalomtól sem kell tartani, hiszen a töltőanyag az arc meghatározott pontjaiba (oldalanként 5 kijelölt helyre) kerül befecskendezésre, illetve a tűszúrás is elfedhető helyi érzéstelenítéssel. A bejuttatott hyaluronsav nem csomósodik, hanem szétterjed az adott területen, így az arc környező területeire is hatással lesz, egységesen feszesíti azt. A Profhilo kezelés hyaluronsavja egy olyan volumennövelő anyag, amely a környezetéből veszi fel a nedvességet és sokszorosára képes megdagadni, végleges formáját pedig a feltöltést követő 4-8 héten belül éri el. A terápia megismétlésével fokozható a hatás, azonban ennél többször nem ajánlott rövid időn belül.

Hidratálás belsőleg korszerű bőrfiatalítással


A külsőleg alkalmazott hidratáló és anti-aging krémek hatóanyagának csak töredéke szívódik fel és jut el a bőr megfelelő rétegébe. A belső hidratáció azonban sokkal hatásosabban, látványosabban és gyorsabban fiatalítja a bőrt és adja vissza annak régi rugalmasságát. A Profhilo kezelés újramodellező technikája során befecskendezett hyaluronsav szinte szivacsként szívja magába a vizet, így belsőleg hidratálja a bőr rétegeit. Ajánlott a terápia ideje alatt fokozottabban figyelni a vízfogyasztásra, hogy elősegítsük a folyamatot. Tulajdonképpen a bőr természetes hyaluronsav tartalmát pótoljuk vissza, amelyet az évek során elveszített, így teljesen szervezetazonos a kezelés. A Profhilo kezelés alkalmas az érett bőr feszesítésére és annak fenntartására, valamint fiatalabb korban az öregedési folyamatok lassítására is.
A feltöltést követően szinte egyből láthatóvá válik az arc vonalainak újramodelleződése, ami hetekkel később egyre érzékelhetőbb lesz. Ahogy a hyaluronsav többszörösére növekszik, úgy nyer teret magának a bőrben, ezáltal pedig kifeszíti a hámréteget, ami egyet jelent a mély ráncok halványulásával és az apróbb ráncok eltűnésével. A Profhilo kezelés során használt ampullák előre gyártott, steril, tiszta töltőanyagot tartalmaznak, amelyek a test különböző pontjain nagy biztonsággal alkalmazhatók. A fiatalos külső többé már nem életkorhoz kötött!

Profhilo kezelés, mint kiegészítő kúra


A hyaluronsavas újramodellezés önmagában is rendkívül hatékonyan megállja a helyét, azonban van, aki nem bízza a véletlenre arca újraformálását. Ilyen esetekben a Profhilo terápia kiegészítésként szolgál például bioszálas arcfelvarrás vagy botoxkezelés mellé. Míg a behúzott, felszívódó szálak mechanikai tartást adnak az arcnak és kialakítják a kívánt kontúrt, addig a hyaluronsav feszességet és tónust biztosít. A szúrások helyén megjelenő apró bevérzések, duzzanatok napokon belül felszívódnak, ennél komolyabb mellékhatástól nem kell tartani. Itt az ideje, hogy kiemeld vonásaidat és visszanyerd fiatalosan feszes külsődet, maximum kettő újramodellező kezelésnek köszönhetően!