Menü
Kövess minket Facebookon
Hyaluronsavas ajakfeltöltés
Hyaluronsavas ajakfeltöltés


Kezelés helyszíne: Debrecen, Budapest

Kezelés időtartama: 30 - 60 perc

Kezelés igénybevehető: Egész évben

Hány alkalmas a kezelés: 1

Kezelés ára: 100.000 Ft/1 ml

A kezelést végzi: Dr. Békés Annamária

Előkezelés: Nincs

Utókezelés: Nincs

 

Hyaluronsavas ajakfeltöltéshyaluronsavas ajakfeltöltés Debrecen

Ha csíkszerű, keskeny szájjal, esetleg nehezen kifesthető, rúzsozható felemás alsó és felső ajkakkal áldotta meg a sors, akkor Önnek tökéletes megoldás a hyaluronsavas ajakfeltöltés.

Csak természetesen!


Milyen hatása van a hyaluronsavnak a szervezetben?

A hyaluronsav a szervezetben megtalálható anyag, így felhasználóbarát, vagyis nem méreg, nem lehet túlzásba vinni és egy év alatt teljesen felszívódik, lebontja a szervezet, így nyomtalanul eltűnik.

Felhasználásával az arc mimikai ráncait gyönyörűen lehet korrigálni, de nem csak erre alkalmas az anyag, hanem az ajkak formálására, vastagítására is.

Fontos tudnivaló, hogy ez nem olyan eredményt hoz, mint egy plasztikai műtét.
A beavatkozás során ugyanis a bőrbe, a bőr alá nem jut semmilyen idegen anyag.

A hyaluronsavas ajakfeltöltésnél a szervezetben is jelen lévő hyaluronsav mennyiségét növelik az ajkakban, így a hatás száz százalékosan természetes. Az anyag hihetetlen mennyiségben köti és tárolja a vizet, így növekszik a térfogata, végeredményben pedig teltebbé, érzékibbé, vastagabbá teszi az ajak kezelt részeit.

A végeredmény: ÉRZÉKI AJKAK


Mit lehet tudni a hyaluronsavról?
A hyaluronsavat néhány évvel ezelőtt vezették be kozmetikai töltőanyagként, amelyet bőrgyógyászok és plasztikai sebészek kezdtek használni a ráncok kezelésére és az ajkak feltöltésére. Hamarosan ez lett a legnépszerűbb anyag a szemek és a száj körüli ráncfeltöltésben. A hyaluronsav természetes eleme a szervezetnek, a bőrben, illetve a bőr alatti kötőszövetben megtalálható.  A vízmolekulákat megkötve megtartja a sejtek nedvességtartalmát, ezáltal fokozza és megőrzi a bőr rugalmasságát, ragyogását.

 

A tiszta, gélszerű hyaluronsav a ráncok alá fecskendezve kiemeli azokat, ezáltal érjük el, hogy az arc felfrissült, üde, fiatalos, megjelenést kapjon.

 

Hogyan zajlik a kezelés?
Ennél az esztétikai kezelésnél nincs szükség bármilyen bőrpróbára, ugyanis a szervezetbe jutatott anyag teljes mértékben allergiamentes.  A kezelni kívánt felületet előbb alaposan letisztítjuk, fertőtlenítjük, majd megjelöljük a szúrások helyét, ahol a töltőanyagot egy nagyon vékony tűvel a bőrfelszín alá juttatjuk.  A kezelés során ez a rész az, ahol némi fájdalom, kellemetlen érzés felléphet, de miután a töltőanyagban lidokain is található, ez pillanatok alatt mérséklődik, majd elmúlik.

 

szájfeltöltés debrecen szívében hyalurnonsavvalajakfeltöltés árak megérikajakfeltöltés debrecen referencia

Hyaluronsavas ajakfeltöltés: pácienseink fotói a kezelés előtt, és után.


 

Gyakran felmerülő kérdések a hyaluronsavas ajakfeltöltés kapcsán

 

Mikor ajánlott a igénybe venni a kezelést?

Az idő múlásával, a kor előrehaladtával a kötőszöveti állományunk is öregszik, veszít a teltségéből, ezáltal az ajkak jelentősen vékonyabbá válnak, a szájzug lefelé ívelődik és ráncok jelennek meg az ajkak körül. A hyaluronsavas ajakfeltöltés többek között ezt az esztétikai változást hivatott helyreállítani. Megoldást jelent abban az esetben is, ha a páciens nem elégedett a veleszületett, természet adta szájformájával vagy ajkai vastagságával, esetleg fejődési rendellenesség vagy valamilyen baleset következtében szükségszerűvé válik az ajkak szimmetriájának javítása. Bizonyos esetekben csak az alsó vagy csak a felső ajkak korrigálására van szükség. Ezzel a beavatkozással gyönyörű és esztétikus összkép adható az arcnak.

Biztonságos a kezelés?

A hyaluronsav egy természetes anyag, az emberi szervezetben is megtalálható cukormolekula, mely vízmegkötő tulajdonságának köszönhetően, saját súlyának akár ezerszeresét is képes megkötni. Ezzel a töltőanyaggal az ajakfeltöltés egy teljesen biztonságos, a páciens számára veszélytelen szépészeti beavatkozást jelent.

Meddig tart a hatása?

Maga az eljárás egy nagyon rövid ideig tartó folyamat, 20-30 percet vesz igénybe, mely után a változás azonnal láthatóvá válik és akár 1 évig is élvezhető a kívánt eredmény.  A hyaluronsavas ajakfeltöltés egyik nagy előnye, hogy visszafordítható. Az ajkakba juttatott töltőanyag természetességéből adódóan 9-14 hónap alatt fokozatosan felszívódik a szervezetben, az ajkak visszanyerik eredeti alakjukat. A hosszan tartó eredmény elérése érdekében bizonyos időközönként a beavatkozást újra meg kell ismételni.

Számíthatok fájdalomra a hyarulonsavas ajakfeltöltés során?

Ez az esztétikai kezelés szinte fájdalommentes, csupán a tű szúrása és kissé feszítő érzése okozhat némi kellemetlen érzetet. A kezelt terület a korrekció után 2-3 napig duzzadt lehet, ami magától elmúlik. Ebben az időszakban az ajkaknak érdemes nyugalmi állapotot biztosítani. Kerülendő az erőteljes rágás, a szolárium, krémek, kozmetikai kezelések alkalmazása, illetve a dohányzás, sok nevetés és mimika, valamint a csókolózás.

 

hyaluronsavas ajakfeltöltés a gyönyörű ajkakértA hiedelmekkel ellentétben a végeredmény a páciens környezete számára nem okoz szembetűnő változást. A nem túlzásba vitt, igényesen kialakított ajkak a külvilágnak szinte észrevétlen marad. A szájfeltöltés Debrecen mellett már budapesti rendelőnkben is igénybe vehető az érdeklődő páciensek számára. Esztétikai centrumunkban kifejezetten ellenőrzött, vizsgálatoknak is megfelelt prémium minőségű hyaluronsavas töltőanyagot használunk. Fontos tudni, hogy az ilyen korrekciós kezelést csakis erre, az esztétikai beavatkozásra kiképzett és tapasztalt orvos végezheti, ezért a szolgáltatás igénybevétele előtt mindenképpen figyeljünk oda, hogy megfelelő szakembert válasszunk.

Mennyibe kerül a kezelés?

Az ajakfeltöltés árak városonként és rendelőnként is változnak. Általában ml/Ft –ban vannak feltüntetve. A tényleges árat a felhasznált töltőanyag mennyisége határozza meg. Általában 1 ml kerül felhasználásra, de ez egyénenként változik. Van, akinek többre, míg másnak kevesebb anyagra van szüksége a kívánt végeredmény eléréséhez. A pácienssel együtt alakítjuk ki a megfelelő formát és méretet.

A minőségi, hyaluronsavas ajakfeltöltés Debrecen, Budapest és környéki lakosság körében az egyik legkeresettebb szépészeti szolgáltatás. A vendégek igénylik a szép és esztétikus külsőt, ezért egyre többen élnek ezzel lehetőséggel, legfőképp azért, mert allergiamentes és bárki számára biztonságosan alkalmazható. Ezzel magabiztosságot és önbizalmat nyernek, amitől egy „új”, sugárzó és gyönyörű mosolyuk lesz!

 

 

Kérjen időpontot személyes konzultációra, ahol felmérhetjük pontosabban az Ön igényeit! Várjuk jelentkezését!

 

 

 

Áraink
Hyaluronsavas ajakfeltöltés:
100.000 Ft/ml
Csak a felhasznált mennyiséget kell kifizetni.
Konzultáció:
10.000 Ft
Figyelem!
Áraink tájékoztató jellegűek, pontos árkalkulációt személyes konzultációt követően tudunk készíteni.
Időpontfoglalás
Hyaluronsavas ajakfeltöltés
Foglalj időpontot!
Lepd meg kedvesed
Ajándékozz szépséget és egészséget
Rendeld meg
most!
Kérj utalványt!