Menü
Kövess minket Facebookon
Hyaluronsavas ajakfeltöltés

Hyaluronsavas ajakfeltöltés

hyaluronsavas ajakfeltöltés Debrecen

Ha csíkszerű, keskeny szájjal, esetleg nehezen kifesthető, rúzsozható felemás alsó és felső ajkakkal áldotta meg a sors, akkor Önnek tökéletes megoldás a hyaluronsavas ajakfeltöltés.

Csak természetesen!


Milyen hatása van a hyaluronsavnak a szervezetben?

A hyaluronsav a szervezetben megtalálható anyag, így felhasználóbarát, vagyis nem méreg, nem lehet túlzásba vinni és egy év alatt teljesen felszívódik, lebontja a szervezet, így nyomtalanul eltűnik.
Felhasználásával az arc mimikai ráncait gyönyörűen lehet korrigálni, de nem csak erre alkalmas az anyag, hanem az ajkak formálására, vastagítására is.
Fontos tudnivaló, hogy ez nem olyan eredményt hoz, mint egy plasztikai műtét.
A beavatkozás során ugyanis a bőrbe, a bőr alá nem jut semmilyen idegen anyag.
A hyaluronsavas ajakfeltöltésnél a szervezetben is jelen lévő hyaluronsav mennyiségét növelik az ajkakban, így a hatás száz százalékosan természetes.
Az anyag hihetetlen mennyiségben köti és tárolja a vizet, így növekszik a térfogata, végeredményben pedig teltebbé, érzékibbé, vastagabbá teszi az ajak kezelt részeit.
A végeredmény: ÉRZÉKI AJKAK


Mit lehet tudni a hyaluronsavról?
A hyaluronsavat néhány évvel ezelőtt vezették be kozmetikai töltőanyagként, amelyet bőrgyógyászok és plasztikai sebészek kezdtek használni a ráncok kezelésére és az ajkak feltöltésére.
Hamarosan ez lett a legnépszerűbb anyag a szemek és a száj körüli ráncfeltöltésben.
A hyaluronsav természetes eleme a szervezetnek, a bőrben, illetve a bőr alatti kötőszövetben megtalálható.
A vízmolekulákat megkötve megtartja a sejtek nedvességtartalmát, ezáltal fokozza és megőrzi a bőr rugalmasságát, ragyogását.

 

A tiszta, gélszerű hyaluronsav a ráncok alá fecskendezve kiemeli azokat, ezáltal érjük el, hogy az arc felfrissült, üde, fiatalos, megjelenést kapjon.

 

Hogyan zajlik a kezelés?
Ennél az esztétikai kezelésnél nincs szükség bármilyen bőrpróbára, ugyanis a szervezetbe jutatott anyag teljes mértékben allergiamentes.
A kezelni kívánt felületet előbb alaposan letisztítjuk, fertőtlenítjük, majd megjelöljük a szúrások helyét, ahol a töltőanyagot egy nagyon vékony tűvel a bőrfelszín alá juttatjuk.
A kezelés során ez a rész az, ahol némi fájdalom, kellemetlen érzés felléphet, de miután a töltőanyagban lidokain is található, ez pillanatok alatt mérséklődik, majd elmúlik.

 

Hyaluronsavas ajakfeltöltés: pácienseink fotói a kezelés előtt, és után.

Áraink
Hyaluronsavas ajakfeltöltés:
100.000 Ft/ml
Csak a felhasznált mennyiséget kell kifizetni.
Konzultáció:
10.000 Ft
Figyelem!
Áraink tájékoztató jellegűek, pontos árkalkulációt személyes konzultációt követően tudunk készíteni.
Időpontfoglalás
Hyaluronsavas ajakfeltöltés
Foglalj időpontot!
Lepd meg kedvesed
Ajándékozz szépséget és egészséget
Rendeld meg
most!
Kérj utalványt!