Menü
Hyaluronsavas ajakfeltöltés
Hyaluronsavas ajakfeltöltés csak természetesen!


Kezelés helyszíne: Budapest

Kezelés időtartama: 30 - 60 perc

Kezelés igénybevehető: Egész évben

Hány alkalmas a kezelés: 1

Kezelés ára: 120.000-130.000 Ft/ampulla

Előkezelés: Nincs

Utókezelés: Nincs


ÚJ Hyaluronsavas Ajakfeltöltés kezelés: ismerd meg a RUSSIAN LIPS-t!

Hyaluronsavas ajakfeltöltés


hyaluronsavas ajakfeltöltés Budapest

Ha csíkszerű, keskeny szájjal, esetleg nehezen kifesthető, rúzsozható felemás alsó és felső ajkakkal áldotta meg a sors, akkor Önnek tökéletes megoldás a hyaluronsavas ajakfeltöltés.

Csak természetesen!


Milyen hatása van a hyaluronsavnak a szervezetben?

A hyaluronsav a szervezetben megtalálható anyag, így felhasználóbarát, vagyis nem méreg, nem lehet túlzásba vinni és egy év alatt teljesen felszívódik, lebontja a szervezet, így nyomtalanul eltűnik. Az orvosesztétikai kezelések során alkalmazott hyaluronsav magas minőségű, biotechnológiai úton előállított töltőanyag. Kis molekulatömegű anyag, amely azért lényeges, mert sokkal könnyebben tud bejutni a sejtekbe megnövelve azok víztartalmát, mint a nehezebb molekulatömegű növényi eredetű poliszacharidok. A hyaluronsavas ajakfeltöltés során bejuttatott anyag is ilyen magas minőségű töltőszer, ami megegyezik a szervezet által termelt hyaluronsavval. Ezzel ellentétben az ajakfeltöltés ára egyáltalán nem olyan egetrengetően magas, mint sokan hinnék.

Felhasználásával az arc mimikai ráncait gyönyörűen lehet korrigálni, de nem csak erre alkalmas az anyag, hanem az ajkak formálására, vastagítására is. Ezen felül az ajakfeltöltés hyaluronsavval nem csak a formázásban játszik nagy szerepet, de a száj körüli, apró mimikai- vagy ’cigarettaráncokat’ is mérsékelni tudja, vagy akár teljes mértékben eltünteti azokat.

Fontos tudnivaló, hogy a hyaluron ajakfeltöltés nem olyan eredményt hoz, mint egy plasztikai műtét. A beavatkozás során ugyanis a bőrbe, a bőr alá nem jut semmilyen idegen anyag, a szervezet által termelt rugalmas anyaggal egyenérték.

A hyaluronsavas ajakfeltöltésnél a szervezetben is jelen lévő hyaluronsav mennyiségét növelik az ajkakban, így a hatás száz százalékosan természetes. Az anyag hihetetlen mennyiségben köti és tárolja a vizet, így növekszik a térfogata, végeredményben pedig teltebbé, érzékibbé, vastagabbá teszi az ajak kezelt részeit.

Nézzétek meg a kezelésről szóló podcast adásunkat:

 

A végeredmény: ÉRZÉKI AJKAK

Az arc egyik leghangsúlyosabb részei az ajkak és a fogak, hiszen beszéd közben a hallgató fél akarva-akaratlanul is azokat figyeli a jobb megértés érdekében. Vannak, akik a fogaik miatt, míg mások az ajkai miatt nem szeretnek nyilvánosan beszélni mások előtt. A különbség azonban az, hogy az ajkak mindig láthatóak, szembetűnőek, valamint a nőiesség egyik alappilléreként szokták jellemezni. Ez nem azt jelenti, hogy akinek vékony ajka van az kevésbé nőies, csupán annyit, hogy a telt ajkakat már évszázadok óta az érzékiséggel hozzák összefüggésbe. Ezért a szépészeti beavatkozások is úgy fejlődtek, ahogy az igények megkívánták, így ma már számtalan módszer elérhető az ajkak dúsítása érdekében. Azonban a különböző anyagok alkalmazása során kiemelkedő szempont a biztonság, valamint a természetesség, éppen ezért javasolják sok helyen a hyaluronsavat, mint legjobb megoldást. Számtalan esetben használják ezt a töltő- és síkosító anyagot, az ízületek kopásának mérséklésétől kezdve a ráncfeltöltésig. Koncentráltan történő befecskendezésével rengeteg vizet vesz fel, kitölti az adott területet és elsimítja a bőrfelületet. Nagy vízkötő tulajdonságának köszönhetően nagyon lassan szívódik fel, ezért átlagosan egy évig jelen marad a szervezetben.


RUSSIAN LIPS - A legújabb hyaluronsavas ajakfeltöltés őrület


russian lips hyaluronsavas ajakfeltöltés Budapest

Legyenek olyan szív alakú ajkaid, mint egy orosz Matrjoska babának!
Csatlakozz Te is a legújabb ajakformálási trendhez, amellyel kívánatos, szívformájú, telt ajkakat varázsolunk neked - szakértő kollégáinksegítségével!

Hyaluronsavas ajakfeltöltés - akár egy ebédidő alatt!
A Russian Lips kezelést különösen ajánljuk azoknak a pácienseknek, akik még csak most barátkoznak az ajakfeltöltés gondolatával.

Tökéletesen természetes hatású ajkak
A Russian Lips kezelés végén az ajkak középső részének feltöltésével, egy szuper nőies ajakbiggyesztést érünk el, amely tökéletesen természetes hatást kelt!

A kezelés ára: Russian Lips hyaluronsavas ajakfeltöltés: 100.000 Ft/1 ml

A kezelés semmilyen előkezelést - és szakorvosi felügyeletet igénylő utókezelést nem igényel.
Figyelem: A kezelést követően tilos rágózni, a szájat harapdálni, és flakonból inni is TILOS!


Mit lehet tudni a hyaluronsavról?

Nevének eredetét tekintve egy görög szóból származik, a ’hialosz’ melynek jelentése üveg, üveges vagy üvegszerű, ezzel utalva a hyaluronsav áttetsző mivoltára és vízzel telítődés után a gélszerű állagára. A gyermekek és fiatalok bőre még nagy koncentrációban tartalmazza ezt az anyagot, ezért az ő bőrük még erőteljesen rugalmas. Az idő elteltével azonban csökken a hyaluronsav termelő képessége a bőrnek, fokozottan dehidratálttá válik, ekkor jelentkeznek és erősödnek meg a ráncok. Természetes eleme a szervezetnek, a bőrben, illetve a bőr alatti kötőszövetben megtalálható.  A vízmolekulákat megkötve megtartja a sejtek nedvességtartalmát, ezáltal fokozza és megőrzi a bőr rugalmasságát, ragyogását. Megjelenésében üde és fiatalos kinézetet kölcsönöz a hyaluronsavas ajakfeltöltés hosszú időn át. Érdemes megadott időnként utókezelést végeztetni, hogy fenntartsuk a hyaluron mennyiségét az ajkakban. Számos tartós anyagot váltott fel az évek során, mint például az állati eredetű kollagént vagy a szilikon olajat. Ezek könnyedén okozhattak allergiás reakciót, gyulladásokat válthattak ki, ami időnként szövődményekkel is járhatott. Szilikon olaj tekintetében pedig egy alapvetően káros anyagról beszélhetünk, amely éveken belül leronthatja egészségi állapotunkat, ezért használata hazánkban tiltott. Az ajakfeltöltés hyaluronsavval azonban teljesen biztonságos eljárásnak mondható, hiszen idegen anyag bevitele nélkül zajlik, valamint fertőzésekkel és gyulladásokkal sem kell számolnunk. A hyaluronsavat néhány évvel ezelőtt vezették be kozmetikai töltőanyagként, amelyet bőrgyógyászok és plasztikai sebészek kezdtek használni a ráncok kezelésére és az ajkak feltöltésére. Hamarosan ez lett a legnépszerűbb anyag a szemek és a száj körüli ráncfeltöltésben. A modern gyógyászatban is alapvető és állandó összetevővé vált, amelyet legtöbbször a sérült és kopott ízületek kezelésére használnak. Közvetlen alkalmazása is ismert, miszerint egyenesen az ízületekbe juttatva fejti ki jótékony hatását, segíti a mozgást kenőanyagként szolgálva.

 

Ajakfeltöltés műtét nélkül

 

A tiszta, gélszerű hyaluronsav a ráncok alá fecskendezve kiemeli azokat, ezáltal érjük el, hogy az arc felfrissült, üde, fiatalos, megjelenést kapjon.

 

Miért másabb a hyaluronsavas ajakfeltöltés, mint a botox?
A jól ismert botoxról nem sokan tudják, hogy valójában egy idegméreg, amelyet a Clostridium botulinum baktérium termel, ám kis mértékben alkalmazva gyakran alkalmazzák szépészeti beavatkozások során. Toxinját eleinte valódi gyógyászati kezelésekre kezdték el alkalmazni, mint például a migrén egyes típusainak enyhítésére, amelyet a mai napig használnak Amerikában. Továbbá hasznosnak bizonyult az erős izzadás enyhítésére (vagy megszüntetésére) is, ugyanis az izzadtságmirigyek területére fecskendezve gátolja azok működését. Orvosesztétikai célra azért találták hasznosnak, mert az erős úgynevezett dinamikus ráncok alá juttatva blokkolja az izomműködést. Ennek hiányában a bőr sem ráncolódik össze, ha például valaki felhúzza a szemöldökét, így jelentősen csökkenthető ezen ráncok mérete. Azonban ennek a hatása csak néhány, maximum 4 hónapig tart, ami után újra visszanyerik intenzitásukat az izmok és ezáltal a ráncok is. Hyalurosavas kezeléssel azonban azok a ráncok is eltüntethetők, amelyek akkor is látszódnak, ha nyugalmi helyzetben van az arc, ilyenek például a száj körüli ráncok. Hyaluronsavas ajakfeltöltés során gyakran a száj körüli ráncok is veszítenek mélységükből, sőt esetenként teljesen kisimulnak, hiszen a töltőanyag folyamatosan vizet vesz fel, míg el nem éri végleges méretét. Éppen ezért az ajkak mérete is változhat a kezelést követő egy hónapban, hiszen a töltőanyagnak el kell oszlania az ajkakban, ahol térfogatváltozáson megy keresztül. Mindemellett hatásideje legalább duplája, de általában triplája a botoxnak, azaz egy teljes évig nem szükséges foglalkozni az újabb kezelésekkel. Ennek okán a legjobb megoldás az ajakfeltöltés hyaluronsavval történő kivitelezése, hiszen természetes anyag, jól alkalmazkodik a szervezethez és hosszútávú hatást kínál.


Hogyan zajlik a kezelés?
A beavatkozást megelőzően esztétikai tervet készítünk a páciens kívánságainak megfelelően. Ez idő alatt történik a bejuttatni kívánt töltőanyag mennyiségének meghatározása is, ugyanis az ajakfeltöltés ár is ennek függvényében változik. Ennél az esztétikai kezelésnél nincs szükség semmilyen bőrpróbára, ugyanis a szervezetbe jutatott anyag teljes mértékben allergiamentes, hiszen a bőrünk irhaszövete maga is termel hyaluronsavat. Közvetlenül az ajakfeltöltés előtt körülbelül 20-30 perccel érzéstelenítő krém kerül az ajkakra, ami megfelelően elzsibbasztja az adott területet és nem érzünk majd fájdalmat. A kezelni kívánt felületet előbb alaposan letisztítjuk, fertőtlenítjük, majd megjelöljük a szúrások helyét, ahol a töltőanyagot egy nagyon vékony tűvel a bőrfelszín alá juttatjuk. A hyaluron ajakfeltöltés kezelés során ez a rész az, ahol némi fájdalom, kellemetlen érzés felléphet, de miután a töltőanyagban lidokain is található, ez pillanatok alatt mérséklődik, majd elmúlik. Amennyiben továbbra is feszülő-fájó érzés áll fenn az ajakfeltöltés után, jegeljük a tűszúrások helyét, ami hamar enyhíti a diszkomfort érzetet. A kezelést követően az eredmény azonnal láthatóvá válik, mi pedig máris megbarátkozhatunk az ’új’ feszes és érzéki ajkainkkal. Előfordulhatnak ugyan pontszerű bevérzések az injekciós tű nyomán, azonban ezt nagyon kevesen tapasztalják, mivel manapság már olyan tompa végű kanülökkel történik a hyaluron ajakfeltöltés, hogy semmi látható nyoma nem marad a szúrásoknak.

 

szájfeltöltés Budapest szívében hyalurnonsavvalajakfeltöltés árak megérikajakfeltöltés Budapest referencia

Hyaluronsavas ajakfeltöltés: pácienseink fotói a kezelés előtt, és után.


 

Előfordulhat, hogy a páciensnél csak az alsó vagy a felső ajkat szükséges kezelésbe venni, természetesen erre is lehetőség van. Ezekben az esetekben a felhasznált töltőanyag mennyisége kevesebb, így az ajakfeltöltés ára is kevesebb lesz. A felső ajak elvékonyodása megnöveli a távolságot az orr és a száj között, ami tudat alatt is idősebb ember benyomását kelti. A vékony ajkak pedig sokszor arra a testbeszédre emlékeztetnek, amikor valaki félelmében vagy dühében összeszorítja a száját, ezért gondolják sokan a vékony ajkú embereket mogorvának. Ugyancsak megtörténhet, hogy valaki ajakdeformitással született, baleset következtében lépett fel esztétikai probléma, vagy csak egyszerűen egyenetlenek az ajkai. Ebben az esetben is nagy segítséget nyújthat az ajakfeltöltés hyaluronsavval, amelyet precíz és gyakorlott orvos keze által megfelelő helyre juttatva újra szimmetrikussá varázsolható az összkép.

 

Gyakran felmerülő kérdések a hyaluronsavas ajakfeltöltés kapcsán

 

Mikor ajánlott igénybe venni a kezelést?

Az idő múlásával, a kor előrehaladtával a kötőszöveti állományunk is öregszik, veszít a teltségéből, ezáltal az ajkak jelentősen vékonyabbá válnak, a szájzug lefelé ívelődik és ráncok jelennek meg az ajkak körül. A hyaluron ajakfeltöltés nagy előnye, hogy apró tűszúrásokkal érhetünk el jelentős külső változást, amely aztán sokáig megtartja hatását. Az öregedési folyamatok során a bőr irharétegében csökken a vizet megtartani képes anyagok mennyisége, ez az egész testre jellemző folyamat, azonban mégis az arcon a legszembetűnőbb. Ahogyan az ajkakból is eltűnik ez a rugalmas anyag, az arc maga látszatra ’leesik’, ennek eredményeként alakul ki az idősödő külső. A hyaluronsavas ajakfeltöltés többek között ezt az esztétikai változást hivatott helyreállítani. Megoldást jelent abban az esetben is, ha a páciens nem elégedett a veleszületett, természet adta szájformájával vagy ajkai vastagságával, esetleg fejődési rendellenesség vagy valamilyen baleset következtében szükségszerűvé válik az ajkak szimmetriájának javítása. Bizonyos esetekben csak az alsó vagy csak a felső ajkak korrigálására van szükség. Ezzel a beavatkozással gyönyörű és esztétikus összkép adható az arcnak, mindemellett az ajakfeltöltés ár sem rúg a csillagos égig.

Biztonságos a kezelés?

A hyaluronsav egy természetes anyag, az emberi szervezetben is megtalálható cukormolekula, mely vízmegkötő tulajdonságának köszönhetően, saját súlyának akár ezerszeresét is képes megkötni. Ezzel a töltőanyaggal az ajakfeltöltés egy teljesen biztonságos, a páciens számára veszélytelen szépészeti beavatkozást jelent. A kezelés során mindössze a már alapból jelenlévő vegyület mennyiségét növeljük meg az ajkakban, ezért allergiás reakció nem léphet fel vele szemben. Hyaluronsavas ajakfeltöltés után esetlegesen fellépő kellemetlen feszülő érzés teljesen természetes dolog, hiszen nagyobb mennyiségű töltőanyag kerül az ajkakba rövid időn belül és ezt érzékeljük. Azonban az injekciókban jelenlévő helyi érzéstelenítőszer szerencsére tesz róla, hogy semmit ne érezzünk az egész folyamatból.

 

Hyaluronsavas ajakfeltöltés az Idealmednél

 

Meddig tart a hatása?

Maga az eljárás egy nagyon rövid ideig tartó folyamat, 20-30 percet vesz igénybe, mely után a változás azonnal láthatóvá válik és akár 1 évig is élvezhető a kívánt eredmény, piacvezető ajakfeltöltés árak mellett. A hyaluronsavas ajakfeltöltés egyik nagy előnye, hogy visszafordítható. Az ajkakba juttatott töltőanyag természetességéből adódóan 9-14 hónap alatt fokozatosan felszívódik a szervezetben, az ajkak visszanyerik eredeti alakjukat. A hosszan tartó eredmény elérése érdekében bizonyos időközönként a beavatkozást újra meg kell ismételni. Sokan azért tartanak az ilyen jellegű kezelésektől és félnek a végeredménytől, mert fenn áll a veszélye, hogy az már örökre úgy marad. A plasztikai kezelések kezdetén gyakori volt a botox feltöltés vagy a szilikon implantátumok beültetése testszerte, ami igencsak maradandó beavatkozásnak számít. Ebből kiindulva, ha egy ilyen jellegű testmódosítást elrontanak, az nagyon hosszú ideig látványosan megmarad. Ezzel szemben viszont a hyaluronsavas ajakfeltöltés teljesen természetes, idővel felszívódik, így ha meggondolnánk magunkat a kezelés után, ajkaink még visszanyerhetik eredeti állapotukat. Szerencsére az elrontott beavatkozásoktól sem kell tartanunk, ugyanis kizárólag képzett szakemberek végeznek nálunk hasonló jellegű kezeléseket.

Számíthatok fájdalomra a hyarulonsavas ajakfeltöltés során?

Ez az esztétikai kezelés szinte fájdalommentes, csupán a tű szúrása és kissé feszítő érzése okozhat némi kellemetlen érzetet. A kezelt terület a korrekció után 2-3 napig duzzadt lehet, ami magától elmúlik. Ebben az időszakban az ajkaknak érdemes nyugalmi állapotot biztosítani. Kerülendő az erőteljes rágás, a szolárium, krémek, kozmetikai kezelések alkalmazása, illetve a dohányzás, sok nevetés és mimika, valamint a csókolózás.

A hiedelmekkel ellentétben a végeredmény a páciens környezete számára nem okoz szembetűnő változást. A nem túlzásba vitt, igényesen kialakított ajkak a külvilágnak szinte észrevétlen marad. A szájfeltöltés már budapesti rendelőnkben is igénybe vehető az érdeklődő páciensek számára. Esztétikai centrumunkban kifejezetten ellenőrzött, vizsgálatoknak is megfelelt prémium minőségű hyaluronsavas töltőanyagot használunk, ennek ellenére az ajakfeltöltés árak igen kedvezőek. Fontos tudni, hogy az ilyen korrekciós kezelést csakis erre, az esztétikai beavatkozásra kiképzett és tapasztalt orvos végezheti, ezért a szolgáltatás igénybevétele előtt mindenképpen figyeljünk oda, hogy megfelelő szakembert válasszunk.

Közvetlenül a kezelést követően duzzanat jelentkezhet a töltőanyag térfogatnövelő hatásán túl, ami eltarthat néhány óráig, extrémebb esetben pár napig is. Az esetleges bevérzéseknek is idő kell, míg elhalványulnak, valamint a szervezetnek is hozzá kell szoknia a hyaluron ajakfeltöltés okozta változásokhoz. Ezen tünetek enyhítésére kifejezetten ajánlott az ajkak óvatos hűtése, jegelése néhány órán keresztül. Ugyanígy vonatkozik a kezelés utáni néhány napra – vagy ameddig a duzzanat le nem lohad – a pihentetés, fokozottabb igénybevétel mellőzése (sportolás, szolárium). Fogászati kezelésekre lehetőleg néhány héttel a hyaluron ajakfeltöltés után érdemes időpontot foglalni.

 

Hyaluronsavas ajakfeltöltés a gyönyörű ajkakért

 

Mennyibe kerül a kezelés?

Az ajakfeltöltés árak városonként és rendelőnként is változnak. A töltőanyag díjszabása általában ml/Ft –ban vannak feltüntetve, ezért a tényleges ajakfeltöltés ára a felhasznált töltőanyag mennyiségtől függően határozható meg. Legáltalánosabban mindössze 1 ml kerül felhasználásra, de ez egyénenként változik, hiszen van akinek elegendő vagy az alsó vagy felső ajkának dúsítása, így az ajakfeltöltés ár is alacsonyabb. Van, akinek többre, míg másnak kevesebb anyagra van szüksége a kívánt végeredmény eléréséhez, ezért pácienssel együtt alakítjuk ki a megfelelő formát és méretet, valamint ennek tekintetében módosulnak a végleges ajakfeltöltés árak. Előfordul, hogy egyes centrumokban ampullánként számolódik az ajakfeltöltés ár, azaz minden megkezdett hyaluronsavas fecskendőért ki kell fizetnünk a teljes árat. Esetünkben a páciensnek az előre kiszámolt mennyiséggel kell számolniuk, így az ajakfeltöltés ára nem lesz meglepetés a beavatkozás végén.

A minőségi, hyaluronsavas ajakfeltöltés a Budapest és környéki lakosság körében az egyik legkeresettebb szépészeti szolgáltatás, mindemellett megfizethetőek az ajakfeltöltés árak. A vendégek igénylik a szép és esztétikus külsőt, ezért egyre többen élnek ezzel lehetőséggel, legfőképp azért, mert allergiamentes és bárki számára biztonságosan alkalmazható. Ezzel magabiztosságot és önbizalmat nyernek, amitől egy „új”, sugárzó és gyönyörű mosolyuk lesz!

 

Ajakfeltöltés Budapest
Hyaluronsavas ajakfeltöltés kezelés előtt-és után. A kezelés hatása AZONNAL látható! 

 

Kérjen időpontot személyes konzultációra, ahol felmérhetjük pontosabban az Ön igényeit! Várjuk jelentkezését!.

 


Áraink
Hyaluronsavas ajakfeltöltés - Teosyal Kiss 1 ml, Teosyal RHA Kiss 0,7 ml
120.000 Ft/1 ampulla
Russian Lips hyaluronsavas ajakfeltöltés - Teosyal Kiss
130.000 Ft/1 ampulla
Konzultáció
20.000 Ft
Hyaluronsavas ajakfeltöltés Teosyal RHA Kiss 0,7 ml
85.000 Ft/ampulla
Időpontfoglalás
Hyaluronsavas ajakfeltöltés
Foglalj időpontot!
Lepd meg kedvesed
Ajándékozz szépséget és egészséget
Rendeld meg
most!
Kérj utalványt!

Miért tartozik a kedvelt kezelések közé az ajakfeltöltés hyaluronsavval?


Miért is olyan népszerű ez a szolgáltatás orvosesztétikai centrumunkban? Nos, lássunk egy listát kik térnek be hozzánk és milyen jellegű problémáik voltak, amelyeket sikeresen megoldottunk és pácienseink is elégedetten távoztak a rendelőből:

  • Túlságosan vékony ajkak: van, aki vékony ajkakkal születik és ez önbizalomhiányt eredményez hosszútávon. A rúzsok manapság nagyon divatjukat élik, és sokan csalódnak, ha alig látszik vékony szájon.
  • Vékony egyoldali szájkontúr: ez egy még gyakoribb eset, amikor a felső és alsó ajak kiegyensúlyozatlan és feltűnően eltér a egymástól. Ebben az esetben elegendő volt a vékonyabb oldalt feltölteni és máris tökéletes összhang jött létre.
  • Aszimmetrikus ajkak: előfordul, hogy a szájkontúr aszimmetriát mutat a jobb- vagy a bal oldalra eltolódva, szerencsére egy ajakfeltöltő specialista ezt is gond nélkül tudja orvosolni.
  • Cigarettaráncok a száj körül: ez az ajkak vonalán kialakú ráncok konkrét elnevezése, amely leggyakrabban a dohányzók körében alakul ki. Azonban a bőr öregedésével ugyanúgy megjelennek, viszont hyaluronsavas ajakfeltöltés segítségével ezek is megszüntethetők.

 

ajakfeltöltés hyaluronsavas eljárással

Hyaluronsavas ajakfeltöltés Budapest belvárosában található rendelőnkben a szép, telt ajkakért.


 

Időpontot foglalok az ajakfeltöltés kezelésre

 

A fentebb felsorolt esetek sajnos sokaknál önbizalomhiányt gerjesztenek, így kevesebbet is mosolyognak, ami szintén nem javít a közérzeten, és mint egy ördögi kör ez megismétli önmagát. Ezen a problémán szeretnénk egy nagyszerű módszerrel segíteni, hiszen nincs is vonzóbb annál, mintha valaki ragyog az önbizalomtól. Tapasztalataink szerint számos esetben azért nem akarnak belevágni a kezelésbe, mert tartanak az esetleges fájdalomtól, vagy csak egyszerűen félnek az ismeretlentől. Ezeket a kételyeket szeretnénk eloszlatni és választ adni a leggyakrabban felmerülő kérdésekre.

 

A természetesség nevében


A hyaluronsavas ajakfeltöltés olyan természetes anyaggal történik, amelyet a szervezetünk alapjáraton is termel és az irharétegben folyamatosan jelen van. A hyaluronsav legfőbb sajátossága, hogy hatalmas mennyiségű vizet képes megkötni, ebből adódik, hogy főként tónusosságot és rugalmasságot ad, fiatal korban ezért olyan tömör és feszes még a bőr. Idővel azonban egyre kevesebb termelődik belőle, a bőr veszít tartásából és megereszkedik, ekkor keletkezik a ráncok nagy többsége. A hyaluronsav ezt a veszteséget hivatott pótolni, szó szerint feltölti a ráncok alatti szövetet, így a ráncok kisimulnak. Ajakfeltöltés esetén igen hasonló metodikát követünk, azonban figyelembe kell venni az ajak formáját és kontúrját, hogy természetes hatást keltsen a végeredmény. Mivel a beavatkozást hozzáértő és gyakorlott kezek végzik, az új ajkak harmonikusak és szimmetrikusak lesznek egymáshoz viszonyítva. A szilikonolajjal szemben ez egy teljesen megbízható eljárás, nem mérgezi a szervezetet és nem okoz allergiás reakciót sem. Amennyiben valaki attól tart, hogy nem tetszik majd neki a végeredmény vagy a kezelést követően meggondolná magát, megnyugtatásul szolgáljon számukra, hogy a hyaluronsav idővel nyom nélkül felszívódik. Ez körülbelül 9-12 hónapot vesz igénybe a feltöltőanyag mennyiségétől és az egyén szervezetétől függően. Természetes, szervezetazonos anyag révén az immunrendszer nem kezd el védekezni ellene, hiszen bőrünk irharétegében is termelődik. Ennek köszönhetően nem kell allergiás reakciótól, az ajkak hatalmas méretűre duzzadásától vagy viszketéstől és fájdalomtól tartanunk.

 

hyaluronsavas ajakfeltöltés Budapest - Idealmed
A gyönyörű ajkak mindenki számára elérhető - hyaluronsavas ajakfeltöltés Budapest

 

Ahogy a szervezet is megszokja a változást a száj egyre harmonikusabban illeszkedik majd az archoz és a páciens is boldogan próbálhatja ki a legújabb rúzsokat ’új’ ajkain és magabiztosan mosolyoghat. Ne féljen bátran belevágni, hiszen a hyaluronsavas ajakfeltöltés természetes úton egészítheti ki külsejét!

 

 

Időpontfoglalás