Menü
Kövess minket Facebookon

Otthoni ápolás kezelés után 1.

2017. április 21
0
933
Otthoni ápolás kezelés után 1.

 

FTC:
A kezelést követően különböző tünetek jelentkezhetnek, amelyek a kezelés velejárói. Ilyenek a kezelt terület bekékülése (ha a tű ért érint), duzzanata, gyulladása vagy éppen a bőrpír. A tünetek csökkentése és a kezelés hatásának növelése érdekében az otthoni utóápolás elengedhetetlen. Az Image Skincare ezekre kínál professzionális készítményeket.

 

 

Ageless Total Facial Cleanser: Olyan univerzális lemosó, mely a kíméletes tisztítás mellett hámlaszt is. Minden bőrtípusra ajánlott, de kifejezetten hatékony az idősödő, zsírosabb bőrre. 
178ml

 

 

 

 

 

The Max Stem Cell Facial Cleanser: Nővényi őssejt technológiával készült sav-,szulfát és parabénmentes bőrtisztító, amely a tisztítás mellett különböző növényi kivonatokkal táplálja is a bőrt. Ajánlott idősödő és érzékeny bőrtípusokra.
110ml

 

 

 

 

Ageless Total Repair Créme: Antioxidánsokkal dolgozó éjszakai bőrfiatalító és feszesítő krém, amely a bőr felső rétegét hámlasztja. Nagyszerűen veszi fel a harcot a ráncok és az öregedés ellen.
57ml

 

 

 

 

I Rescue Post Treatment Recovery Balm: Olyan univerzális ápoló balzsam, amely valamennyi bőrtípus kezelések utáni gyulladását, kipirosodását magas koncentrációjú hatóanyagokkal csökkenti. Kifejezetten ajánlott a különféle esztétikai beavatkozások, különösképpen a lézeres kezelések és a kémiai peelingek után.  57g

 

 

 

 

 

I Conceal Flawless Foundation SPF 30: Vízálló alapozó, amely a tökéletes takaráson kívül gyógyító hatással is bír.
20g

 

 

 

 

 

 

Prevention+: A Prevention+ termékcsalád különböző faktorú hidratáló és egyben fényvédő készítményt kínál valamennyi bőrtípusra. Fényvédelmük a 30-as faktortól egészen az 50-ig terjed. A termékeik között található olajmentes a zsíros, matt és színezett pedig a különböző árnyalatú bőrtípusokra.
91g

 

 

 

 

 

 

The Max Stem Cell Neck Lift: Szintén növényi őssejt technológiával készült ultrafeszesítő hatású nyak- és dekoltázsápoló. Megemeli a lógó bőrt, csökkenti a ráncokat és mélyebb redőket. Az idősödő bőrnek segít visszaszerezni a rugalmasságát, feszességét.  57ml

 

címkék: