Menü
Kövess minket Facebookon
Hullámmasszázs

Dr. Life hullámmasszázs

 

Ülő munkát végzel?! Túl sokat talpalsz-és ez meglátszik a lábaidon is? A hullámmasszázs egy számos jótékony hatással bíró, frissítő kezelés, amelytől a láb megkönnyebbül, és már néhány kezelés után észrevehetően jobban viseli a terhelést.

 

hullámmasszázs kezeléshullámmasszázs Budapest

 Dr.Life Hullámmasszázs kezelés az egészséges lábakért


Kiknek ajánljuk a hullámmasszázs kezelés igénybevételét?
Különösen ajánlott tartósan álló vagy ülő munkát végzők számára. Rendszeres használatával megelőzhetőek a visszerek kialakulása, de már meglévők esetén is a véráramlás serkentésével csökkenti azok méretét.
A Dr. Life hullámmasszázs a karcsúsító kezeléssorozatunk egyik alapeleme. Megelőző zsírbontó kezelésekkel kombinálva gyorsítja a felszabadult zsírsejtek, cellulit és egyéb méreganyagok kiürülését a szervezetből. Fontos, hogy önmagában egyik alakformáló kezelésünk sem tud tartós eredményt biztosítani, ha az életvitelünk továbbra is káros marad. A kezelések a megfelelő táplálkozás, a bőséges folyadékbevitel és a mozgásgazdag életmód kiegészítéseként, a fogyókúra és egyéb karcsúsító eljárások támogatásaként alkalmazhatók hatékonyan.

 

Milyen funkcióval bír még a kezelés?
Legismertebb funkciója a méregtelenítés, hiszen a kompressziós eljárás révén sokkal hatékonyabban stimulálható vele a nyirokrendszer működése, mint egy hagyományos nyirokmasszázs esetében.

 

Hogyan zajlik a hullámmasszázs kezelés?
A páciens lábára, karjára, derekára speciális kompressziós ruházatot adunk, a ruházat légkamráiban váltakozó erősségű nyomáshullámot generálunk ezáltal a megfelelő irányba stimuláljuk a bennünk lévő nyirokhálózatot, így tisztítva a nyirokereket. A nyirokrendszer pangó részeinél segít megszabadulni a felesleges nyirok folyadéktól, zsírtól, amelyek a nyirokcsomók segítségével természetes módon ürülnek ki a szervezetből.

 

Mely korosztálynak ajánljuk a kezelés igénybevételét?
A hullámmasszázs valamennyi korosztály számára nyugodtan alkalmazható. 

 

Áraink
Időpontfoglalás
Hullámmasszázs
Foglalj időpontot!
Lepd meg kedvesed
Ajándékozz szépséget és egészséget
Rendeld meg
most!
Kérj utalványt!