Menü
Kövess minket Facebookon
Hyaluronsavas ajakfeltöltés

Hyaluronsavas ajakfeltöltés

hyaluronsavas ajakfeltöltés Debrecen

Hacsíkszerű, keskeny szájjal, esetleg nehezen kifesthető, rúzsozhatófelemás alsó és felső ajkakkal áldotta meg a sors, akkor Önnek tökéletesmegoldás a hyaluronsavas ajakfeltöltés.

Csak természetesen!


Milyen hatása van a hyaluronsavnak a szervezetben?

Ahyaluronsav a szervezetben megtalálható anyag, így felhasználóbarát,vagyis nem méreg, nem lehet túlzásba vinni és egy év alatt teljesenfelszívódik, lebontja a szervezet, így nyomtalanul eltűnik.
Felhasználásávalaz arc mimikai ráncait gyönyörűen lehet korrigálni, de nem csak errealkalmas az anyag, hanem az ajkak formálására, vastagítására is.
Fontos tudnivaló, hogy ez nem olyan eredményt hoz, mint egy plasztikai műtét.
A beavatkozás során ugyanis a bőrbe, a bőr alá nem jut semmilyen idegen anyag.
Ahyaluronsavas ajakfeltöltésnél a szervezetben is jelen lévő hyaluronsavmennyiségét növelik az ajkakban, így a hatás száz százalékosantermészetes.
Az anyag hihetetlen mennyiségben köti és tárolja avizet, így növekszik a térfogata, végeredményben pedig teltebbé,érzékibbé, vastagabbá teszi az ajak kezelt részeit.
A végeredmény: ÉRZÉKI AJKAK


Mit lehet tudni a hyaluronsavról?
Ahyaluronsavat néhány évvel ezelőtt vezették be kozmetikaitöltőanyagként, amelyet bőrgyógyászok és plasztikai sebészek kezdtekhasználni a ráncok kezelésére és az ajkak feltöltésére.
Hamarosan ez lett a legnépszerűbb anyag a szemek és a száj körüli ráncfeltöltésben.
A hyaluronsav természetes eleme a szervezetnek, a bőrben, illetve a bőr alatti kötőszövetben megtalálható.
A vízmolekulákat megkötve megtartja a sejtek nedvességtartalmát, ezáltal fokozza és megőrzi a bőr rugalmasságát, ragyogását.

 

Atiszta, gélszerű hyaluronsav a ráncok alá fecskendezve kiemeli azokat,ezáltal érjük el, hogy az arc felfrissült, üde, fiatalos, megjelenéstkapjon.

 

Hogyan zajlik a kezelés?
Ennélaz esztétikai kezelésnél nincs szükség bármilyen bőrpróbára, ugyanis aszervezetbe jutatott anyag teljes mértékben allergiamentes.
Akezelni kívánt felületet előbb alaposan letisztítjuk, fertőtlenítjük,majd megjelöljük a szúrások helyét, ahol a töltőanyagot egy nagyonvékony tűvel a bőrfelszín alá juttatjuk.
A kezelés során ez a részaz, ahol némi fájdalom, kellemetlen érzés felléphet, de miután atöltőanyagban lidokain is található, ez pillanatok alatt mérséklődik,majd elmúlik.

 

Hyluronsavas ajakfeltöltés: pácienseink fotói a kezelés előtt, és után.

Áraink
Hyaluronsavas ajakfeltöltés:
100.000 Ft/ml
Csak a felhasznált mennyiséget kell kifizetni.
Figyelem!
Áraink tájékoztató jellegűek, pontos árkalkulációt személyes konzultációt követően tudunk készíteni.
Időpontfoglalás
Hyaluronsavas ajakfeltöltés
Foglalj időpontot!
Lepd meg kedvesed
Ajándékozz szépséget és egészséget
Rendeld meg
most!
Kérj utalványt!