Menü
Kövess minket Facebookon
Lézersebészet

Lézersebészet

Mi az a lézersebészet?
Anyajegyek, bőrnövedékek, szemölcsök, kisebb érgomolyagok lézeres eltávolítása.


Alézerfény nagy pontossággal irányítható, így csak a leoperálni kívánt,kóros szövetet távolítjuk el. A hagyományos sebészi módszerhez képestsokkal gyorsabb a gyógyulás, és nem kell megküzdeni azzal a sokkellemetlenséggel (kötéscsere, varratszedés stb.), ami a szikésmegoldásnál ránk várna!

A lézer nagy pontosságának köszönhetően alehető legszebb, legesztétikusabb eredmény érhető el, sokkal kisebbheget hagyva hátra. Tökéletesen precíz, megbízható eredményesség érhetőel vele.
Mind a műtét, mind pedig a postoperatív gyógyulás éssebkezelés sokkal egyszerűbb, mivel a lézeres eltávolítás hatásáragyakorlatilag nem keletkezik seb!

Lézeres szemölcs és anyajeg eltávolítás fájdalom nélkül

A lézer nagy energiájánakköszönhetően minimális a vérzés, hiszen a sejtekbe hatoló lézer hatásáraazok elpárolognak. A műtéti területen a 0,5 mm-nél kisebb átmérőjű erekelzáródnak, így a műtét vérzés és fájdalom nélkül is elvégezhető. Azeljárás rendkívül biztonságos, hiszen nem kell a hagyományos sebészitechnikáknál jelentkező fertőzésekkel számolni. A kezelt felület100%-osan steril és baktériummentes. Ez pedig azt is eredményezi, hogynem kell a hegesedéssel számolni (kivételt képez ez alól, ha apaciensnek genetikai hajlama van a keloidos gyógyulásra).

Összegezve:
A lézeres sebészi szemölcs és anyajegy eltávolítás gyors,  biztonságos, fájdalommentes.

 

 

Áraink
Lézersebészeti beavatkozások:
15.000 Ft-tól
Figyelem!
Áraink tájékoztató jellegűek, pontos árkalkulációt személyes konzultációt követően tudunk készíteni.
Időpontfoglalás
Lézersebészet
Foglalj időpontot!
Lepd meg kedvesed
Ajándékozz szépséget és egészséget
Rendeld meg
most!
Kérj utalványt!