Menü
Kövess minket Facebookon
Ránckisimító kezelés

BOTOX KEZELÉS

Páros akció!

Vegyétek igénybe párban a ránckisimító kezelésünket, így a két kezelés közül a kisebb értékűt 50%-os kedvezménnyel kapjátok meg!


botox kezelés debrecen

Azok a fránya ráncok… melyek általában az arc mimikai izmainak működése közben alakulnak ki, mennyire nem szeretjük őket...!


Mi a ráncok kialakulásának az oka?
Az arcon a kor előrehaladtával a ráncok kialakulását részben a bőr rugalmas rostjainak csökkenése, és a bőr alatti kötőszövet, zsírszövet petyhüdtsége okozza.

A mély, úgynevezett dinamikus ráncokat viszont az arcbőrhöz tapadó mimikai izmok hozzák létre. Ezek a mimikai izmok mindig ugyanott gyűrik meg bőrünket, és idővel mély karakter ráncokat alakítanak ki arcunkon.
Ilyenek a homlok barázdák, a szem körül a szarkalábak és a száj körüli ráncok is, melyekre tökéletes, 6-10 hónapig tartó megoldást jelent a botox!


Az arc mely részein nyújt kiemelkedő eredményt a kezelés?

Kiemelkedően jó hatást lehet elérni a homlok, az orrnyereg, a szemöldök közti ráncok és a szem körüli szarkalábak ráncainak kezelésével.
Eltűnik a mérges tekintet, szemünk kinyílik. A szájzug lefelé görbülő vonala is vonzóan mosolygóssá válik!


Mennyi ideig tart a botox kezelés hatása?

A botox izomműködés gátló hatása 4-6 hónap múlva megszűnik, a többször megismételt, folyamatos kezelés hatására viszont egyes mimikai izmok részlegesen sorvadnak és egyre hosszabban és gyengébben húzódnak össze, így a kezelés eredménye egyes területeken fokozatosan tartósabb. A megfelelő időben kezdett botox kezelés jól kiegészíti, és számos esetben hosszú ideig elhalaszthatja egyes plasztikai műtétek szükségességét!


A kezelés után néhány nappal már látványosan kisimulnak a mély karakter ráncok is.
Áraink
1 terület:
50.000 Ft
2 terület:
90.000 Ft
3 terület:
120.000 Ft
Izzadás ellen hónalj mko/tenyér mko/talp mko:
120.000 Ft
Konzultáció:
10.000 Ft
Figyelem!
Áraink tájékoztató jellegűek, pontos árkalkulációt személyes konzultációt követően tudunk készíteni.
Időpontfoglalás
Ránckisimító kezelés
Foglalj időpontot!
Lepd meg kedvesed
Ajándékozz szépséget és egészséget
Rendeld meg
most!
Kérj utalványt!