Menü
Kövess minket Facebookon
Ránckisimító kezelés

BOTOX KEZELÉS

Azok a fránya ráncok… melyek általában az arc mimikai izmainak működése közben alakulnak ki, mennyire nem szeretjük őket...!


Mi a ráncok kialakulásának az oka?
Azarcon a kor előrehaladtával a ráncok kialakulását részben a bőrrugalmas rostjainak csökkenése, és a bőr alatti kötőszövet, zsírszövetpetyhüdtsége okozza.

A mély, úgynevezett dinamikus ráncokat viszont az arcbőrhöz tapadó mimikai izmok hozzák létre. Ezek a mimikai izmok mindig ugyanott gyűrik meg bőrünket, és idővel mély karakter ráncokat alakítanak ki arcunkon.
Ilyeneka homlok barázdák, a szem körül a szarkalábak és a száj körüli ráncokis, melyekre tökéletes, 6-10 hónapig tartó megoldást jelent a botox!


Az arc mely részein nyújt kiemelkedő eredményt a kezelés?

Kiemelkedőenjó hatást lehet elérni a homlok, az orrnyereg, a szemöldök közti ráncokés a szem körüli szarkalábak ráncainak kezelésével.
Eltűnik a mérges tekintet, szemünk kinyílik. A szájzug lefelé görbülő vonala is vonzóan mosolygóssá válik!


Mennyi ideig tart a botox kezelés hatása?

Abotox izomműködés gátló hatása 4-6 hónap múlva megszűnik, a többszörmegismételt, folyamatos kezelés hatására viszont egyes mimikai izmokrészlegesen sorvadnak és egyre hosszabban és gyengébben húzódnak össze,így a kezelés eredménye egyes területeken fokozatosan tartósabb.Amegfelelő időben kezdett botox kezelés jól kiegészíti, és számosesetben hosszú ideig elhalaszthatja egyes plasztikai műtétekszükségességét!


A kezelés után néhány nappal már látványosan kisimulnak a mély karakter ráncok is.
Áraink
1 terület:
50.000 Ft
2 terület:
90.000 Ft
3 terület:
120.000 Ft
Figyelem!
Áraink tájékoztató jellegűek, pontos árkalkulációt személyes konzultációt követően tudunk készíteni.
Időpontfoglalás
Ránckisimító kezelés
Foglalj időpontot!
Lepd meg kedvesed
Ajándékozz szépséget és egészséget
Rendeld meg
most!
Kérj utalványt!