Menü
 • Kíváncsi vagy milyen a legszebb mosolyod? Megmutatjuk!
  2021. szeptember 15
  0
  2431
  Gondolkodtál már rajta, hogy hogy mutatnának a tökéletesen álló fogaid, amelyek a legszebb mosolyt eredményeznék? Mosolytervező programunkkal megmutatjuk neked, hogyan festene a végeredmény még a beavatkozások megkezdése előtt!
 • Új, magabiztos mosoly? Megtervezzük neked!
  2021. március 02
  0
  3530
  Többször eljutottál már arra a pontra, hogy szeretnéd esztétikusabbá tenni fogaid kinézetét, de nem mertél belevágni látatlanban? Nos, erre a problémára egy igen modern megoldást szeretnénk kínálni, hogy még azelőtt lásd a leendő mosolyod, hogy az elkészülne. Fontosnak tartjuk, hogy elhidd, Neked is lehet tökéletesen passzoló, szimmetrikus fogsorod!
 • Kinek ajánljuk fogfehérítő szolgáltatásunkat?
  2021. február 19
  0
  3513
  Akülönböző ételek-italok, mint a tea, a kávé vagy a vörösbor, illetve az életvitelbeli sajátságok, mint a dohányzás erőteljesen hozzájárulhatnak a fogak elszíneződéséhez. Ezen felül az örökölt fogszín is eltérő a páciensek körében, valamint az elhalt fogak színváltozása is kitűnhet a fogsorból.
 • Mosolypályázatunk nyertese elindul a fogszabályozás útján
  2016. december 05
  0
  10100
  Mosolypályázatunk nyertese elindul a fogszabályozás útján
 • Mosolypályázatunk nyertesének bemutatkozása
  2016. október 24
  0
  6517
  Koszorus Imola vagyok, és ez az én történetem:Kiskorom óta fogászati problémáim vannak.
 • A mosoly a legelőnyösebb ékszer
  2016. október 14
  0
  6935
  A fotózásaim alkalmával is mindig nézeteltérésekbe keveredtem ez ügyben, hiszen nem tudtam, nem mertem sosem foggal mosolyogni, hamarabb lett belőle egy nevetséges vicsorítás, mint egy őszinte, boldog mosoly.