Menü
  • Kíváncsi vagy milyen a legszebb mosolyod? Megmutatjuk!
    2021. szeptember 15
    0
    2436
    Gondolkodtál már rajta, hogy hogy mutatnának a tökéletesen álló fogaid, amelyek a legszebb mosolyt eredményeznék? Mosolytervező programunkkal megmutatjuk neked, hogyan festene a végeredmény még a beavatkozások megkezdése előtt!
  • Új, magabiztos mosoly? Megtervezzük neked!
    2021. március 02
    0
    3534
    Többször eljutottál már arra a pontra, hogy szeretnéd esztétikusabbá tenni fogaid kinézetét, de nem mertél belevágni látatlanban? Nos, erre a problémára egy igen modern megoldást szeretnénk kínálni, hogy még azelőtt lásd a leendő mosolyod, hogy az elkészülne. Fontosnak tartjuk, hogy elhidd, Neked is lehet tökéletesen passzoló, szimmetrikus fogsorod!
  • Kinek ajánljuk fogfehérítő szolgáltatásunkat?
    2021. február 19
    0
    3517
    Akülönböző ételek-italok, mint a tea, a kávé vagy a vörösbor, illetve az életvitelbeli sajátságok, mint a dohányzás erőteljesen hozzájárulhatnak a fogak elszíneződéséhez. Ezen felül az örökölt fogszín is eltérő a páciensek körében, valamint az elhalt fogak színváltozása is kitűnhet a fogsorból.
  • Mosolypályázatunk nyertese elindul a fogszabályozás útján
    2016. december 05
    0
    10104
    Mosolypályázatunk nyertese elindul a fogszabályozás útján
  • Mosolypályázatunk nyertesének bemutatkozása
    2016. október 24
    0
    6522
    Koszorus Imola vagyok, és ez az én történetem:Kiskorom óta fogászati problémáim vannak.
  • A mosoly a legelőnyösebb ékszer
    2016. október 14
    0
    6940
    A fotózásaim alkalmával is mindig nézeteltérésekbe keveredtem ez ügyben, hiszen nem tudtam, nem mertem sosem foggal mosolyogni, hamarabb lett belőle egy nevetséges vicsorítás, mint egy őszinte, boldog mosoly.