Menü
Kövess minket Facebookon

Bemutatkozik az IdealMed Orvos-Esztétikai Centrum

 

GYÓGYÍTÁS, GYÓGYULÁS - MÁSKÉPP!

idealmed orvos-esztétika centrum bemutatkozás2009-ben létrehoztunk egy Esztétikai Centrumot, amely a gyógyítás mellé a legalább olyan fontos személyességet és családiasságot emeltük. Egy helyet, ahol tudunk egymásról, számíthatunk egymásra, ahol úgy gyógyítunk, ahogy mindig is szerettük volna. Ahol úgy gyógyulhatunk, hogy közben nem veszítjük el emberi méltóságunkat, ahol mi is szívesen gyógyulnánk. Mindezt olyan szolgáltatásokkal bővítettük ki, mely révén egészség és szépség, illetve esztétikum között nem kell választani! Célul tűztük ki az egyénre szabott kezelésekkel az életminőség megóvását és javítását. Egy magabiztos mosoly, egy formásabb szebb alak visszaadhatja, sőt növelheti önbizalmát, ezáltal biztosítva az örömtelibb holnapot. Mi tudjuk, hogy éppen ez az elégedettségérzés fogja megszépíteni Önt önmaga és környezete számára!


És hogy mit jelent a teljes körű ellátás?


Bőrgyógyászat

Anyajegy szűrés, pikkelysömör (psoriasis) kezelése, allergológiai bőrbetegségek diagnosztizálása és kezelése, (atopiás dermatitis, csalánkiütések, étel-, és gyógyszerallergiák, ekcémák), bőrgyógyászati immunológiaia kórképek, vírusos szemölcsök eltávolítás, hajhullás és egyéb hajproblémák kezelése, fokozott izzadás (hyperhidrosis) kezelése, lézeres arcfiatalítás, ráncfeltöltés, botox kezelés, pigmentfoltok eltüntetése, értágulatok, seprűvénák lézeres terápiája, mezoterápia, lézeres szőrtelenítés szerepel a szolgáltatásaink között.


Fogászat

Fogkőeltávolítás ultrahanggal, fogfehérítés, fogékszer ragasztás, gyermekfogászat, kismama-fogászat, gyermek és felnőttkori fogszabályozás (Damon-, Inspire Ice-, lingual), láthatatlan fogszabályozás, esztétikus fogpótlások, koronák, hidak, betétek (inlay) készítése, kerámia héjjak felhelyezése, tömések, barázdazárás, esztétikai fogászat, smile design, fogbeültetés (implantáció), ózonkezelés...

 

Alakformáló kezelések

BOM – rádiófrekvenciás zsírbontás, 3 és 5 hetes turbó alakformáló programjaink pedig a leghatékonyabb összeállítást tartalmazzák, hogy Ön a lehető legrövidebb idő alatt érje el a kívánt eredményt!

 

Mindezt elhivatott fogorvos, bőrgyógyász, lelkiismeretes asszisztensek, figyelmes és szakképzett szépészeti munkatársak magas színvonalú szolgáltatásokkal, teljes diszkrécióval, kényeztető vendégszeretettel, exkluzív környezetben biztosítják.


Reméljük hamarosan Téged is elégedett vendégeink között köszünthetünk!Ismerd meg Centrumvezetőnket, Dr. Békés Annamáriát!


esztétikai specialista Budapest
2000-ben végeztem a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán. Kutatómunkámat a „betegek félelmei, szorongásai” területén végeztem a stressz oldás gyakorlati technikáinak elsajátításával. A diploma megszerzése után lehetőségem nyílt jelentős klinikai gyakorlatra szert tenni, ezen belül is a gyermekfogászatra specializálódni. 
2005-től önálló praxist vezettem Gyomaendrődön. Már ekkor éreztem, hogy többre vagyok hivatott, megmutatni, hogy az orvosi hivatást lehet fájdalommentesen is végezni a hozzánk fordulók maximális megelégedettsége mellett.

Tagja vagyok az Amerikai Orvosi Esztétikai Akadémiának (The American Academy of Aesthetic Medicine (AAAM)), így a világújdonságnak számító legújabb és leginnovatívabb kezeléseket már jóval az európai bevezetés előtt ismerhetem és alkalmazhatom Pácienseink legnagyobb megelégedettségére.

 

2009. - Orvosigazgató, szakmai vezető - IdealMed Orvos-Esztétikai Centrum


2009-ben megalapítottam egy Esztétikai Centrumot, amely a gyógyítás mellé a legalább olyan fontos személyességet és családiasságot emelte. Egy helyet, ahol tudunk egymásról, számíthatunk egymásra, ahol úgy gyógyítunk, ahogy mindig is szerettük volna. Ahol úgy gyógyulhatunk, hogy közben nem veszítjük el emberi méltóságunkat, ahol mi is szívesen gyógyulnánk. Mindezt olyan szolgáltatásokkal bővítettük ki, mely révén egészség és szépség, illetve esztétikum között nem kell választani!


Célul tűztük ki az egyénre szabott kezelésekkel az életminőség megóvását és javítását.


Egy magabiztos mosoly, egy formásabb szebb alak visszaadhatja, sőt növelheti önbizalmát, ezáltal biztosítva az örömtelibb holnapot. Mi tudjuk, hogy éppen ez az elégedettségérzés fogja megszépíteni Önt önmaga és környezete számára! Egészség, esztétikum és megbízhatóság hármas egységének jegyében végezem én és valamennyi munkatársam ezt a nemes munkát. Pacienseink legfontosabb célja a magas minőségű kiváló esztétikai megjelenés, így a fogászat esztétikai vonalára specializálódtam elsősorban: Fogszabályozás (Rögzített külső - Damon, belső – STb, HappySmile, Kivehető készülékek, Trénerek)

 

Itt sem értem be kevesebbel, mint hogy a szakma csínját-bínját magától a brekettek kifejlesztőitől sajátítsam el:


A Damon-rendszert az amerikai Dwight Damontól, míg az STb (Scuzzo-Takemoto brackets), belső fogszabályzó rendszert magától Giuseppe Scuzzo olasz professzortól tanulhattam meg.
Fogfehérítés, non-prep és direkt héjak, fémmentes koronák/hidak készítése, lézeres ínykorrekció, lézeres ajak- és nyelvfék felvágás.
A lézersebészettel már 2009-től foglalkozom.
Hamar rá kellett döbbenni, hogy a szép, szabályos és egészséges fogak Önmagában nem elégítik ki a páciensek magas elvárásit. A kezelések által kialakított szabályos fogsor megmutatta az ajkak asszimetriáját, rávilágított és felnagyította az ínymosolyt (Gumy smile-t).

 

Vendégeink igényeinek és elvárásainak maximális kielégítése érdekében bővítettük az Esztétikai kezelések palettáját


2012-től aktívan használom a botoxot, 2013-ban pedig kiegészítettem tudásomat a hyaluronsavas ajakfeltöltéssel, majd ráncfeltöltéssel, arcszobrászattal. Mindehhez azonban már bőrgyógyászati specifikációra volt szükség, melyet 2015-ben meg is szereztem. Ismereteimet azóta is gyarapítom, Magyarországon az elsők között kezdtem el használni a fine conturing technikát (FTC), majd a COG szálakat.

Aktív és rendszeres résztvevője vagyok a legnagyobb nemzetközi esztétikai szimpóziumoknak: 
EUROPEAN SOCIETY FOR AESTHETICS CONFERENCE 2016. Barcelona
INTERNATIONAL AESTHETIC DERMATOLOGY SYMPOSIUM OF THE ASSOCIATION OF KOREAN DERMATOLOGISTS 2019. Soul Dél-Korea

Sokan kérdezik MIÉRT? Hiszen mindkét szakma külön-külön is megannyi szépséget rejt, megannyi kihívás és innováció rejtezik benne... A válasz egyszerű: csupán egyetlen szakembernek kell a páciens fejében megszületett énképet megérteni és tökéletesen kivitelezni. Mert az arc szépségét, harmóniáját az összes apró részlet együttesen határozza meg, nem lehet különválasztani a mosolyt, az ajak állását, a ráncokat vagy épp az orron éktelenkedő anyajegyeket…


KÉPZETTSÉG 

  • 2004. Lágylézer terapeuta
  • 2005. Bővített fokozatú sugárvédelmi képzés, majd az 5 éves szinten tartók is 
  • 2006. Héjpreparálás, amerikai Lumineers non-prep képzés
  • 2008. Fogszabályozás – főleg Damon rendszer és belső készülékek
  • 2009. Smylist mosolytervező (programmal rendelkezem)
  • 2009. Lézersebészet, nagy energiájú lézerhasználói oklevél – azóta folyamatosan dolgozom sebészi lézerrel
  • 2010. Waterlase diploma
  • 2012. Botox gyakorlati alkalmazása
  • 2013. Hyaluronsavas feltöltések a mindennapi gyakorlatban
  • 2015. Bőrgyógyász – esztétikai specialista


Centrumunk már a kezdetektől szívügyének érzi az önzetlen adakozást

Minden évben egy-egy nemes célt felkaroló alapítvány fő támogatói voltunk. Tevékenységünk során mindig igyekeztünk példát mutatni a társadalmi szerepvállalásban.
Kollégáimmal együtt folyamatosan kutatjuk a segítségre szorulókat, igyekszünk minden kezdeményezést patronálni. Büszkék vagyunk arra, hogy az elmúlt években sok esetben mi magunk indítottunk útjára még ma is eredményesen szárnyaló programokat. 2014-ben a Leukémiás Gyermekekért Alapítványt karoltuk fel, és azóta is töretlenül támogatjuk munkásságát.

Leukémiás Gyermekekért Alapítvány

 

2016-ban megkaptam a “Gondolunk Rátok” díjat, az Alapítvány legkiemelkedőbb támogatójának járó elismerését. A díjjal azonban a felelősségem is megnövekedett, hiszen az Alapítvány hírét még több emberhez kell eljuttatnom, csatlakozásra ösztönözni őket, ahogy azt kollégáimmal, barátaimmal, ismerőseimmel, rokonaimmal együtt eddig is és ez után is tettük/tesszük. 2018-ban pedig boldogan mondtam igent az Alapítvány felügyelőbizottsági tisztségére, ezáltal a gyereknevelés, cégvezetés és gyógyító munka mellett fennmaradó szabad időmben a bátor kis hősök önfeledt mosolyáért szolgálhatok – a szó legnemesebb értelmében!