Menü
  • Mennyibe is kerül a szép mosoly? - Fogszabályozás árak
    2024. január 02
    0
    95600
    Sokan nőttek fel úgy, hogy nem adhatták át magukat az igazi örömnek, mert szégyenkezniük kellett kusza fogaik miatt. Talán bizarrnak és ijesztőnek találták a sötét fémek évekig tartó viselését a szájban, vagy szüleiknek nem volt rá anyagi kerete.
  • Happy Smile: élen a fogszabályzásban
    2022. január 25
    0
    1913
    A fogszabályozási technológiák rohamosan fejlődnek, így ma már a minőségi szolgáltatáson túl az esztétikus megjelenés is kifejezetten hangsúlyos. Mindezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy sorra jelennek meg a láthatatlan vagy átlátszó fogszabályozó készülékek.
  • Ajándékozz hófehér, gyönyörű mosolyt idén Karácsonyra!
    2021. december 01
    0
    1835
    A mindennapok megszokott dolgai sokszor hozzájárulnak ahhoz, hogy a fogak elveszítsék eredeti fehérségüket és lassan elszíneződjenek, ami esztétikai szempontból zavaró lehet. Emellett a tökéletes mosoly kialakítása is a célok között szokott lenni. Szerencsére rendelőnkben kéz a kézben igényelhető mindkettő.
  • Kíváncsi vagy milyen a legszebb mosolyod? Megmutatjuk!
    2021. szeptember 15
    0
    2333
    Gondolkodtál már rajta, hogy hogy mutatnának a tökéletesen álló fogaid, amelyek a legszebb mosolyt eredményeznék? Mosolytervező programunkkal megmutatjuk neked, hogyan festene a végeredmény még a beavatkozások megkezdése előtt!
  • Gyermek fogszabályozás: időben érdemes elkezdeni
    2021. szeptember 02
    0
    2420
    Sajnos sok gyermek tart az orvosoktól, főképp a fogorvosoktól, hiszen még kicsik és általában akkor kerülnek először a fogorvosi székbe, amikor már konkrét kezelésre szorulnak. Ebből adódóan az esetleges fájdalommal és félelemmel azonosítják a kezelőorvost, ezért a szülők sem akarják kitenni a csöppségeket felesleges traumának. Éppen ezért, ennek megelőzésére érdemes a gyermeket már egész fiatalon megismertetni leendő fogorvosával, amikor még semmi probléma nincs, hogy a későbbiekben bátran induljanak el a ’doktor nénihez’ egy esetleges gyermek fogszabályozás során.
  • Mitől olyan forradalmi a Damon Clear fogszabályozó?
    2021. április 30
    0
    3309
    Miért lehet szükség fogszabályozásra?
    Sokan rávágják, hogy a csorba fogsor alakítására szolgál, azonban nem ez az elsődleges indok. A csodás mosoly mellett leginkább a fogak egészségét kell szem előtt tartani.
  • Új, magabiztos mosoly? Megtervezzük neked!
    2021. március 02
    0
    3424
    Többször eljutottál már arra a pontra, hogy szeretnéd esztétikusabbá tenni fogaid kinézetét, de nem mertél belevágni látatlanban? Nos, erre a problémára egy igen modern megoldást szeretnénk kínálni, hogy még azelőtt lásd a leendő mosolyod, hogy az elkészülne. Fontosnak tartjuk, hogy elhidd, Neked is lehet tökéletesen passzoló, szimmetrikus fogsorod!
  • Kinek ajánljuk fogfehérítő szolgáltatásunkat?
    2021. február 19
    0
    3420
    Akülönböző ételek-italok, mint a tea, a kávé vagy a vörösbor, illetve az életvitelbeli sajátságok, mint a dohányzás erőteljesen hozzájárulhatnak a fogak elszíneződéséhez. Ezen felül az örökölt fogszín is eltérő a páciensek körében, valamint az elhalt fogak színváltozása is kitűnhet a fogsorból.
  • Fogpótlás árak, avagy mi határozza meg annak mértékét?
    2019. július 23
    0
    11390
    A tudomány és a technika fejlődésével napjainkban a fogorvoslás területén is olyan lehetőségek tárulnak elénk, melyek megkönnyítik a sérült fogak helyreállítását és az esztétikus fogsor kialakítását mindenki számára.
  • Cirkon korona árak, avagy az azt befolyásoló tényezők
    2019. július 10
    0
    8831
    A rendezett és szép fogazat fenntartása napjainkban szinte elengedhetetlen. Nem csak a táplálkozási folyamatban való fontos szerepe miatt, de a szociális életünk, önbizalmunk erősítésében, a párválasztásban és a munkahelyi sikerekben is jelentőségteljes szerepet tölt be.
  • Megnyitott az IdealMed fogászat Budapest belvárosában
    2018. november 15
    0
    10444
    November 15-től Debrecen mellet már Budapesten is várjuk kedves vendégeinket!
    Az IdealMed Esztétikai Centrum, ahogyan a nevében is benne van, egy ideális környezetben biztosítja a megújulás élményét.
  • Fog implantátum, a tökéletes hosszútávú megoldás
    2017. augusztus 25
    0
    7277
    Már egyetlen fog hiánya is jelentősen befolyásolhatja a közérzetünket, hiszen ha látható helyen van lyuk a fogsorunkban sokkal kevesebbet mosolygunk vagy beszélünk nyilvánosan. Ez hosszútávon kihat az önbecsülésünkre és ezáltal meghatározhatja az egész életünket.
  • 14 nap a fogszabályozóval
    2016. december 13
    0
    7068
    Valamivel több, mint 2 hete viselem ezt a csodás fogszabályzót és már most látom a fogaimon a folyamatos változást .
  • Mosolypályázatunk nyertese elindul a fogszabályozás útján
    2016. december 05
    0
    9999
    Mosolypályázatunk nyertese elindul a fogszabályozás útján
  • Amikor akasztják a hóhért...4.rész
    2016. november 08
    0
    9174
    fogszabályozó
  • Amikor akasztják a hóhért...3.rész
    2016. november 07
    0
    8260
    A múltkori kukoricaevős kalandomat leszámítva már alig adódik nehézségem a fogszabályozó készülékemmel. Hisz minden csoda három napig tart., így a hozzászokás időszaka is lejárt, már minden nagyon gördülékenyen és relatív gyorsan megy.
  • Amikor akasztják a hóhért...2.rész
    2016. november 07
    0
    9044
    Miután túl vagyok a fogszabályozó kezelés első néhány napján, és már teljesen megszoktam, nos akkor jöhet a fekete leves: el kell távolíttatni a jobb felső bölcsességfogamat.
  • Amikor akasztják a hóhért...1.rész
    2016. november 07
    0
    9054
    Dr. Békés Annamária vagyok, az IdealMed Esztétikai Centrum vezetője és fogszabályozó orvosa.
  • Mosolypályázatunk nyertesének bemutatkozása
    2016. október 24
    0
    6415
    Koszorus Imola vagyok, és ez az én történetem:Kiskorom óta fogászati problémáim vannak.
  • A mosoly a legelőnyösebb ékszer
    2016. október 14
    0
    6838
    A fotózásaim alkalmával is mindig nézeteltérésekbe keveredtem ez ügyben, hiszen nem tudtam, nem mertem sosem foggal mosolyogni, hamarabb lett belőle egy nevetséges vicsorítás, mint egy őszinte, boldog mosoly.
  • Két ember között a legrövidebb út a mosoly
    2016. szeptember 16
    0
    6741
    Most szeretnénk hozzásegíteni Téged egy olyan megnyerő mosolyhoz, mely nagy hatással lesz további életedre. Csupán oszd meg velünk, mit jelentene Számodra arcodnak új éke, milyen pozitív változásokat hozna a számodra?