Menü
Kövess minket Facebookon
 • Melyek a legkedveltebb anyagok a fogpótláshoz?
  2021. június 09
  0
  418
  Az elvesztett fogak pótlására szerencsére már rengeteg módszer és technológia létezik, akár kivehető, akár rögzített formában. Ahogy a protézis alapanyaga is változó, úgy a fogpótlás árak is széles skálán mozognak, attól függően, hogy mennyi és milyen kiegészítésre van szükség.
 • Mitől olyan forradalmi a Damon Clear fogszabályozó?
  2021. április 30
  0
  755
  Miért lehet szükség fogszabályozásra?
  Sokan rávágják, hogy a csorba fogsor alakítására szolgál, azonban nem ez az elsődleges indok. A csodás mosoly mellett leginkább a fogak egészségét kell szem előtt tartani.
 • Új, magabiztos mosoly? Megtervezzük neked!
  2021. március 02
  0
  1395
  Többször eljutottál már arra a pontra, hogy szeretnéd esztétikusabbá tenni fogaid kinézetét, de nem mertél belevágni látatlanban? Nos, erre a problémára egy igen modern megoldást szeretnénk kínálni, hogy még azelőtt lásd a leendő mosolyod, hogy az elkészülne. Fontosnak tartjuk, hogy elhidd, Neked is lehet tökéletesen passzoló, szimmetrikus fogsorod!
 • Kinek ajánljuk fogfehérítő szolgáltatásunkat?
  2021. február 19
  0
  1511
  Akülönböző ételek-italok, mint a tea, a kávé vagy a vörösbor, illetve az életvitelbeli sajátságok, mint a dohányzás erőteljesen hozzájárulhatnak a fogak elszíneződéséhez. Ezen felül az örökölt fogszín is eltérő a páciensek körében, valamint az elhalt fogak színváltozása is kitűnhet a fogsorból.
 • Fogpótlás - koronától az implantátumig
  2020. augusztus 31
  0
  4296
  Az ép fogsor szép fogsor – ám az esztétika előtt minden esetben az egészség áll. Rengeteg külső tényező befolyásolhatja fogaink állapotát, amely később fogvesztéshez vezethet. Viszont nem kell beletörődnünk a kialakult hiányba, hiszen napjainkban már számos igen modern módszer közül választhatunk, ha rábólintunk a fogpótlás lehetőségére.
 • Láthatatlan fogszabályzás
  2020. augusztus 13
  0
  4140
  A tévéműsoroknak, modellfotóknak köszönhetően mára már alapvetően a szabályos, hibátlan fogsort tekintik normálisnak, azonban nagyon ritka az, hogy valaki tökéletesen sorban álló fogakkal rendelkezzen. A szép mosoly megnyerő tekintetet kölcsönöz viselőjének, magabiztosságot sugároz és pozitív érzéseket kelt mind a tulajdonosában, mind a beszélgetőpartnerekben.
 • Mennyibe is kerül a szép mosoly? - Fogszabályozás árak
  2019. szeptember 12
  0
  40858
  Sokan nőttek fel úgy, hogy nem adhatták át magukat az igazi örömnek, mert szégyenkezniük kellett kusza fogaik miatt. Talán bizarrnak és ijesztőnek találták a sötét fémek évekig tartó viselését a szájban, vagy szüleiknek nem volt rá anyagi kerete.
 • Fogpótlás árak, avagy mi határozza meg annak mértékét?
  2019. július 23
  0
  7602
  A tudomány és a technika fejlődésével napjainkban a fogorvoslás területén is olyan lehetőségek tárulnak elénk, melyek megkönnyítik a sérült fogak helyreállítását és az esztétikus fogsor kialakítását mindenki számára.
 • Cirkon korona árak, avagy az azt befolyásoló tényezők
  2019. július 10
  0
  5968
  A rendezett és szép fogazat fenntartása napjainkban szinte elengedhetetlen. Nem csak a táplálkozási folyamatban való fontos szerepe miatt, de a szociális életünk, önbizalmunk erősítésében, a párválasztásban és a munkahelyi sikerekben is jelentőségteljes szerepet tölt be.
 • Megnyitott az IdealMed fogászat Budapest belvárosában
  2018. november 15
  0
  8187
  November 15-től Debrecen mellet már Budapesten is várjuk kedves vendégeinket!
  Az IdealMed Esztétikai Centrum, ahogyan a nevében is benne van, egy ideális környezetben biztosítja a megújulás élményét.
 • Fog implantátum, a tökéletes hosszútávú megoldás
  2017. augusztus 25
  0
  4851
  Már egyetlen fog hiánya is jelentősen befolyásolhatja a közérzetünket, hiszen ha látható helyen van lyuk a fogsorunkban sokkal kevesebbet mosolygunk vagy beszélünk nyilvánosan. Ez hosszútávon kihat az önbecsülésünkre és ezáltal meghatározhatja az egész életünket.
 • 14 nap a fogszabályozóval
  2016. december 13
  0
  5265
  Valamivel több, mint 2 hete viselem ezt a csodás fogszabályzót és már most látom a fogaimon a folyamatos változást .
 • Mosolypályázatunk nyertese elindul a fogszabályozás útján
  2016. december 05
  0
  7535
  Mosolypályázatunk nyertese elindul a fogszabályozás útján
 • Amikor akasztják a hóhért...4.rész
  2016. november 08
  0
  6952
  fogszabályozó
 • Amikor akasztják a hóhért...3.rész
  2016. november 07
  0
  6098
  A múltkori kukoricaevős kalandomat leszámítva már alig adódik nehézségem a fogszabályozó készülékemmel. Hisz minden csoda három napig tart., így a hozzászokás időszaka is lejárt, már minden nagyon gördülékenyen és relatív gyorsan megy.
 • Amikor akasztják a hóhért...2.rész
  2016. november 07
  0
  6720
  Miután túl vagyok a fogszabályozó kezelés első néhány napján, és már teljesen megszoktam, nos akkor jöhet a fekete leves: el kell távolíttatni a jobb felső bölcsességfogamat.
 • Amikor akasztják a hóhért...1.rész
  2016. november 07
  0
  6963
  Dr. Békés Annamária vagyok, az IdealMed Esztétikai Centrum vezetője és fogszabályozó orvosa.
 • Mosolypályázatunk nyertesének bemutatkozása
  2016. október 24
  0
  4572
  Koszorus Imola vagyok, és ez az én történetem:Kiskorom óta fogászati problémáim vannak.
 • A mosoly a legelőnyösebb ékszer
  2016. október 14
  0
  4868
  A fotózásaim alkalmával is mindig nézeteltérésekbe keveredtem ez ügyben, hiszen nem tudtam, nem mertem sosem foggal mosolyogni, hamarabb lett belőle egy nevetséges vicsorítás, mint egy őszinte, boldog mosoly.
 • Két ember között a legrövidebb út a mosoly
  2016. szeptember 16
  0
  4433
  Most szeretnénk hozzásegíteni Téged egy olyan megnyerő mosolyhoz, mely nagy hatással lesz további életedre. Csupán oszd meg velünk, mit jelentene Számodra arcodnak új éke, milyen pozitív változásokat hozna a számodra?