Menü

Mitől olyan forradalmi a Damon Clear fogszabályozó?

2021. április 30
0
3451
Mitől olyan forradalmi a Damon Clear fogszabályozó?

A fogszabályzásnak sajnos megvan a maga sztereotípiája, sokaknak egyből a filmekben látott, ódivatú, hatalmas, fogra szerelt fémszerkezetek ugranak be. Ez éppen elég riasztó ahhoz, hogy sokan  inkább elhessegessék a fogszabályzó gondolatát, mondván, jók lesznek azok a fogak úgy, ahogy vannak. 

Éppen ezért szeretnénk bemutatni egy olyan új, modern technológiát , amely nem csak gyors segítséget, de igen esztétikus megoldást is kínál: Damon fogszabályozó készülékeddel ugyanis bármikor bátran mosolyoghatsz!

 

Miért lehet szükség fogszabályozásra?

Sokan rávágják, hogy a csorba fogsor alakítására szolgál, azonban nem ez az elsődleges indok. A csodás mosoly mellett leginkább a fogak egészségét kell szem előtt tartani, hiszen a korai fogvesztés nagyon nagy arányban előzhető meg fogszabályozással. Ezen felül számos egészségügyi probléma is orvosolható Damon fogszabályozóval, például a fogínysorvadás azon fajtája, melyet a fogak torlódása vált ki. A túl szorosan álló fogak könnyebben szuvasodnak, ami sokáig láthatatlan maradhat. Emellett, ha az állkapocs ízülete – a harapási rendellenességek következtében – sokáig egyenetlen terhelést kap, azt sokkal nehezebb helyrehozni, és még állandó fájdalmat is okoz rágás közben. Ebből is látható, hogy a szép fog esztétikáján kívül az életminőséget is jelentősen javíthatja egy jól felépített Damon fogszabályozó kezelés.

Mindemellett általános tévhit, hogy csak gyermek- és tinédzser korban lehet fogszabályozót hordani. Tény, hogy könnyebb a kialakulófélben lévő fogsort alakítani, mint a már teljesen kifejlődött és beállt fogakat, azonban a végeredmény szempontjából ez nem számít. A felnőttek számára kialakított fogorvoslási technológiák igenis hatásosak és a kezelés kevésbé megterhelő, mint elődeik esetében. Ráadásul a modern Damon fogszabályozó készülékek használatával a foghúzás, a szájpadlás tágító és az összekötő elemek használata is jelentős mértékben elkerülhető.

 

Ismerd meg a Damon fogszabályozó rendszert!

Nevét a fejlesztője után kapta, ugyanis Dr. Dwight Damon agyából pattant ki az ötlet, amely világszerte forradalmasította a felnőtt fogszabályozást. Dr. Damon a hagyományos fogszabályozók előnyös tulajdonságait ötvözte egy új technológiával, melynek köszönhetően kevésbé kellemetlen a procedúra. A technológia lényege, hogy önligírozós módon működik, azaz alacsony súrlódású brackettek kerülnek a fogakra, amelyeknek köszönhetően csökken a fájdalomérzet. A Damon fogszabályozás során alkalmazott, gumizás nélküli, önzáródó brackettek nem károsítják úgy a fogakat, mint egy hagyományos fogszabályozó esetében, ugyanis biológiai erőkkel hat a fogakra. Ez azt is jelenti, hogy maga a Damon fogszabályozó kezelés is komfortosabb, a szerkezet pedig ritkábban igényli a kontrollt és az állítást. Annak ellenére, hogy kisebb erővel dolgozik a fogszabályozó, sokkal gyorsabban mozgatja a fogakat, ami lerövidíti a kezelés időtartamát akár egy évre. A Damon fogszabályozás egyszerre korszerű, esztétikus, modern és hatásos – egy szóval forradalmi!

 

damon fogszabályozó

 

Ha kevésbé szeretnéd, hogy feltűnő legyen, válaszd a Damon Clear fogszabályozó rendszert

Az sem elhanyagolható szempont, hogy manapság már trendinek számít, ha valaki fogszabályozót visel. Ennek ellenére sokan ódzkodnak a gondolattól, hogy fémesen csillogjanak a fogai a kezelés alatt. Pontosan erre a célra lett kifejlesztve a Damon Clear fogszabályozó, amely az esztétikát helyezi előtérbe, hiszen a zafírkristály brackettek olyan fehérek, akárcsak a fogak. Ezeket szinte lehetetlen észrevenni, és közelről is csak akkor tűnnek fel, ha valaki kifejezetten ezt keresi a tekintetével. A Damon Clear fogszabályozó brackettek kiváló minőségű alapanyagának köszönhetően nem színeződnek el és szép tisztán tarthatók. A belsejükben futó kezdőív felettébb stabilan tartja őket, kiváló rögzítésüknek köszönhetően pedig nem kell tartani a brackettek elmozdulásától vagy letörésétől. Ennek ellenére az ívek cseréje egyszerű, a brackettek oldalának lekerekítése pedig nem csikar, s ezzel növeli a komfortérzetet. Modern technológiájának köszönhetően a Damon Clear fogszabályozó készülékek jelentik a legesztétikusabb és egyben legeredményesebb fogszabályozást mind a felnőttek, mind pedig a fiatalabb korosztály számára.

 

Lépj túl a kifogásokon és ne halogasd tovább!

Azok a fogszabályozási technológiák, amelyeket az emberek többsége ismer, szinte már elavultnak számítanak. Ráadásul számos tévhit kapcsolódik hozzájuk, melyek miatt rengetegen mondanak le arról, hogy szép mosolyuk legyen. Lássuk ezek közül azokat, amelyeket a forradalmi Damon Clear fogszabályozó technológia azonnal megcáfol:

  • Hosszú évek kínszenvedése során lesz csak meg a kívánt eredmény – a Damon Clear fogszabályozó segítségével akár egy év alatt elérhető a szép fogsor, ami az önligírozó rendszernek köszönhetően sokkal kevesebb fájdalommal jár.
  • Nagy, feltűnő és kényelmetlen fémszerkezet kerül a fogakra – A Damon Clear brackettek zafírkristályból készülnek, amelyek fehérek, akárcsak a fogak, így szinte láthatatlanok. Ezen felül kisebbek, mint a hagyományos brackettek és lekerekített szélüknek köszönhetően nem vágnak. Ezért is nevezik a Damon fogszabályozó kezelést esztétikus fogszabályozásnak.
  • Fogat kell húzni hozzá és a tappancsok károsítják a fogzománcot – Az új technológiás Damon fogszabályozás rendszerek során egészen minimálisra csökkent azon esetek száma, amikor foghúzással kellett helyet csinálni. Ezen felül a felragasztott brackettek nem tesznek kárt sem a fogzománcban, sem pedig a fogakban a leszedéskor sem, ennek ellenére a fogakat kellőképpen megtartják és a helyükre húzzák.
  • Zavar az evésben, beszédben és mindennapi tevékenységekben – Valóban hozzá kell szokni a szerkezethez és alkalmazkodni kell az újonnan kialakult életmódhoz, ez azonban rövidebb időt vesz igénybe, mint gondolnánk.
  • Gyermekkorban kell elkezdeni, különben nem lesz hatásos a fogszabályozás – Ez a 21. századra már egyáltalán nem igaz, hiszen létezik külön felnőtt fogszabályozás, direkt a kifejlődött és beállt, maradandó fogakra specializálódva. Minden esetben idő kell hozzá, hogy a fogak átrendeződjenek, azonban a Damon fogszabályozás lehetővé teszi, hogy ez minél rövidebb idő alatt megvalósuljon. Természetesen nem csak felnőttek számára kivitelezhető módszer.

 

damon fogszabályozó

 

A végeredményt tartsd szem előtt és könnyebb lesz elkezdeni a Damon fogszabályozó kezelést


Hányszor gondolkoztál el rajta, hogy akárcsak egy picit is, de javítanál a fogaid rendezettségén? Ha az első ilyen gondolatnál belevágtál volna a fogszabályozásba, most hol tartanál a folyamatban? Belegondolva mégsem olyan hosszú az a néhány év, ami alatt csodás mosollyal ajándékozhatunk meg, ha Te is szeretnéd. A mai kifinomult technológiákkal, főleg a Damon fogszabályozással, sokkal kevésbé fájdalmas, hiszen a fogak a biológiai erők hatékony segítségével mozognak a helyükre. Így csak biztatni tudunk, hogy Te is elérd a célodat. Első lépésként gyere el rendelőnkbe egy előzetes felmérésre és indulj el a változás útján! Kérj időpontot még ma!

 

 

Időpontfoglalás >>

 

 

A kezeléseink részleteiről, árakról itt olvashatsz: Fogszabályozás.